Certificaat voor SNIPES

No. X0028690011E1C0A58A3DA9FF6A54641E
 

Geldig vanaf
16-08-2016
Geldig tot
15-08-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor SNIPES



Uitstekend

4.57/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 337 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft SNIPES al 1.003 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
20-01-2019
Besteldatum
12-01-2019
20-01-2019
Altijd al een goede shop snipes dus keep on going the good work
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
20-01-2019
Gewoon goed
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
20-01-2019
Persoonlijk vond ik de site niet heel duidelijk met betalen en daarnaast kreeg ik geen track & trace-code, wat ik wel fijn vind.
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-01-2019
Besteldatum
11-01-2019
19-01-2019
Snelle levering, prima prijs kwaliteit verhouding
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
09-01-2019
17-01-2019
super snelle levering enz enz... top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
08-01-2019
16-01-2019
snelle levering en goede service en afhandeling
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
08-01-2019
16-01-2019
Kan bijna niet beter.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
08-01-2019
16-01-2019
Snelle levering. Contact met de klantenservice was vriendelijk en correct.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
07-01-2019
16-01-2019
Levering was optijd
Product was mooi
Service was oke
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-01-2019
Besteldatum
06-01-2019
14-01-2019
Had voor t eerst besteld levering was snel maar was niet goed wacht alleen nog wel op mn geld maar hopelijk komt dat ook goed ondertussen wel de goede maat besteld
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-01-2019
Besteldatum
05-01-2019
13-01-2019
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-01-2019
Besteldatum
04-01-2019
12-01-2019
top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-01-2019
Besteldatum
02-01-2019
10-01-2019
Sponsor me pls thnx
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-01-2019
Besteldatum
30-12-2018
08-01-2019
Overzichtelijke site en snelle levering niettegenstaande feestdagen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-01-2019
Besteldatum
27-12-2018
07-01-2019
Levering duurde heel lang zonder daar bericht van te hebben gehad met excuses of waarom
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
07-01-2019
Besteldatum
14-12-2018
07-01-2019
Levering gearriveerd na één week, product was zoals beschreven en in orde. Helaas is de service van Snipes echt enorm slecht. Ik wou telefonisch contact opnemen met de klantenservice, hiervoor heb ik bijna 15 min in de wacht gestaan. Op 21 dec heeft Snipes mijn retour ontvangen en ik heb nog geen bericht of terugbetaling van Snipes ontvangen. Antwoord op een mail duurt 1,5 week.
2.33
Matig

Datum van publicatie
06-01-2019
Besteldatum
29-12-2018
06-01-2019
Snelle service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-01-2019
Besteldatum
29-12-2018
06-01-2019
Na retourzending van te kleine maat, grotere maat besteld. Ontving twee verschillende maten schoenen. Deze in een winkel geretourneerd, direct geld retour. Echter eerste bestelling die retour is gezonden via Postnl.nl nog steeds geen bericht van ontvangst en geld retour. helaas
2.67
Redelijk

SNIPES antwoordt: 07-01-2019
Wat vervelend dat er meerdere dingen fout zijn gegaan, onze excuses hiervoor Graag ontvangen wij de track&trace code van de retourzending, zodat wij de status verder na kunnen gaan.

Datum van publicatie
04-01-2019
Besteldatum
27-12-2018
04-01-2019
schiet op
1.00
Slecht

SNIPES antwoordt: 05-01-2019
Door de extreme drukte rondom de feestdagen, zijn er een hoop pakketten vertraagd helaas. We zien dat jij je bestelling vandaag kunt verwachten en wensen je dan ook veel plezier hiervan!

Datum van publicatie
04-01-2019
Besteldatum
27-12-2018
04-01-2019
Gewoon goed cijfer 8
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-01-2019
Besteldatum
26-12-2018
03-01-2019
Please, Please make a app for ios & android
4.33
Goed

Datum van publicatie
02-01-2019
Besteldatum
25-12-2018
02-01-2019
Niks ontvangen
1.00
Slecht

Datum van publicatie
02-01-2019
Besteldatum
24-12-2018
02-01-2019
kaas
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
02-01-2019
Besteldatum
20-12-2018
02-01-2019
Bestelde schoenen redelijk snel ontvangen, maar veel te klein voor de maat die erop staat. Retour gestuurd en bijna 3 week verder en nog mn geld niet terug.
1.67
Matig

Datum van publicatie
02-01-2019
Besteldatum
24-12-2018
02-01-2019
De bestelling was wel snel geleverd maar kon wel iets eerder, voor de rest heb ik geen minpunten en geef ik het het cijfer 8
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-01-2019
Besteldatum
24-12-2018
01-01-2019
I was home waiting for the delivery , it arrived and it was left at the office but no one called me .
4.00
Goed

Datum van publicatie
31-12-2018
Besteldatum
22-12-2018
31-12-2018
Betrouwbare informatie, geen issues met de producten. Levering kon sneller maar gezien de feestdagen toch netjes op tijd geleverd. Je kan hier zonder zorgen zaken doen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
31-12-2018
Besteldatum
23-12-2018
31-12-2018
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-12-2018
Besteldatum
23-12-2018
31-12-2018
Maat s besteld leek wel maat 128 retour gestuurd nu nog wachten op terugbetaling.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
28-12-2018
Besteldatum
17-12-2018
28-12-2018
Goede website, nette prijzen en snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-12-2018
Besteldatum
18-12-2018
27-12-2018
Levering was snel, geen problemen en product was ook geweldig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-12-2018
Besteldatum
19-12-2018
27-12-2018
Altijd weer blij en word snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-12-2018
Besteldatum
18-12-2018
27-12-2018
Op het laatste moment werdt der gezegd dat er 2 Hoosiers werden gaanuleerd
2.33
Matig

SNIPES antwoordt: 28-12-2018
We hebben je bestelling erbij gepakt en zien dat er maar één van de hoodies geannuleerd is, dit komt omdat deze ten tijde van het picken van jou bestelling deze trui helaas niet meer op voorraad bleek. Hiervan ontvang je automatisch het bedrag terug op je rekening. Sorry voor het ongemak

Datum van publicatie
27-12-2018
Besteldatum
18-12-2018
27-12-2018
Goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-12-2018
Besteldatum
17-12-2018
26-12-2018
Prima levering, goede prijs/kwaliteitverhouding.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-12-2018
Besteldatum
16-12-2018
26-12-2018
Snel bezorgd en zitten heerlijk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-12-2018
Besteldatum
17-12-2018
25-12-2018
Website geeft geen status aan. Bestelling onverwachts ontvangen.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
25-12-2018
Besteldatum
17-12-2018
25-12-2018
Ik vind het raar als je iets aanbied en verkoopt en vervolgens zegt dat je het niet meer hebt
1.00
Slecht

SNIPES antwoordt: 26-12-2018
Helaas kan het wel eens voorkomen dat twee bestellingen elkaar kruisen, waardoor het artikel ten tijde van het picken uitverkocht blijkt te zijn. Vooral tijdens de sale periode komt dit voor. Sorry voor het ongemak.

Datum van publicatie
25-12-2018
Besteldatum
17-12-2018
25-12-2018
Verzending was heel snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-12-2018
Besteldatum
16-12-2018
24-12-2018
Goeie levering. Top
4.00
Goed

SNIPES

SNIPES werd op 16-08-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Van Liemptstraat 10
5145 RB Waalwijk
Nederland
onlineservice-nl@snipes.com
SNIPES
Winkel-exploitant
Snipes Nederland B.V.
Van Liemptstraat 10
5145 RB Waalwijk
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met SNIPES.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.