Certificaat voor SNIPES

No. X0028690011E1C0A58A3DA9FF6A54641E
 

Geldig vanaf
16-08-2016
Geldig tot
15-08-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor SNIPES



Uitstekend

4.55/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 373 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft SNIPES al 1.152 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
24-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
24-06-2019
gewoon goed ....
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
24-06-2019
alles goed gegaan.
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-06-2019
Besteldatum
14-06-2019
22-06-2019
Schoen heel erg mooie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-06-2019
Besteldatum
14-06-2019
22-06-2019
Alles is goed gegaan. goede site en winkel.
Ik had 2 schoenen besteld. 1 terug gestuurd , terug betaling goed ontvangen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-06-2019
Besteldatum
02-11-2018
20-06-2019
I bought a pair of Timberlands, worth 150€, and the multiclean. When using the multiclean (which states that every material can be cleaned with it) the material of the shoes got damaged in a way, that they are not to wear anymore. When I went to the Snipes shop in Tilburg the manager assumed I was lying about where the damage was from. Expect Snipes to solve this problem. I lost 150€ with this.
2.00
Matig

SNIPES antwoordt: 21-06-2019
We've checked your account and saw that you have already been contacted by our customer service regarding your complaint. Our apologies for the inconvenience.

Datum van publicatie
20-06-2019
Besteldatum
12-06-2019
20-06-2019
Goeie kwaliteit Netjes optijd bezorgd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
16-06-2019
Beautiful clothes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
16-06-2019
Het bevalt me goed. goede service. Niks te klagen. Gewoon netjes.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
15-06-2019
alles gewoon goed en de prijs kwaliteit is ok
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
15-06-2019
Bestellingen verlopen nagenoeg vlekkenloos. En het assortiment is origineel
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
03-06-2019
14-06-2019
Everything went perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
14-06-2019
Goeie bezorging.
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
04-06-2019
12-06-2019
Veilig ingepakt snapback zatten netjes in het plastic snapback zien er keurig uit super blij met me product echt een aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
02-06-2019
11-06-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
01-06-2019
10-06-2019
Dik voor mekaar
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-06-2019
Besteldatum
31-05-2019
08-06-2019
Vind het uitstekend hoe jullie te werk gaan. Wil vragen of julie meer van karl kani kleding kunt bestellen. outfitjes, korte broek, boxershorts en onderhemden. Vind het tof dat het terug is gekomen van de Jaren 80. Nice
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-06-2019
Besteldatum
29-05-2019
06-06-2019
Snelle leveren en netjes product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-06-2019
Besteldatum
27-05-2019
05-06-2019
Prima levering, mooie schoenen
4.33
Goed

Datum van publicatie
04-06-2019
Besteldatum
27-05-2019
04-06-2019
Mijn pakket werd na 1x niet thuis zijn verzonden naar een Post NL locatie waarvan ik telefonisch had aangegeven dat die niet bestond en of het vrijdag thuis afgeleverd kon worden. In de post NL app stond dat het pakket op het adres was afgeleverd wat juist niet bestond omdat de Primera aan het verbouwen was. Telefonisch hoorde ik het juiste adres. Dit heeft mij veel onnodige belkosten opgeleverd
2.33
Matig

SNIPES antwoordt: 06-06-2019
Wanneer je niet thuis bent wordt jouw pakket bij buren bezorgd of bij een PostNL locatie. De chauffeur beslist dat tijdens de bezorging. Wij hebben een gratis telefoonnummer, dus vermoedelijk zijn de kosten gemaakt door contact met PostNL.

Datum van publicatie
04-06-2019
Besteldatum
27-05-2019
04-06-2019
volgende dag gewoon optijd geleverd, prima kwalteit producten en goed uitgelegt hoe ik producten eventueel zou kunnen terugsturen als dat nodig was
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-06-2019
Besteldatum
25-05-2019
02-06-2019
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-05-2019
Besteldatum
23-05-2019
31-05-2019
Blij met de geleverde producten
4.00
Goed

Datum van publicatie
31-05-2019
Besteldatum
22-05-2019
31-05-2019
Top
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
29-05-2019
goeie shit
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-05-2019
Besteldatum
19-05-2019
28-05-2019
Winkel is amazing en de levering ook netjes op tijd alles goed verpakking en doos was ook netjes heel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-05-2019
Besteldatum
19-05-2019
27-05-2019
Kwaliteit van product was ver onder niveau. Uiteindelijk had ik het in de winkel geretourneerd. Geldbedrag netjes terug gekregen, alleen helaas de verzendkosten en trustedshop toeslag (6eu in totaal) ben ik kwijt.
3.00
Redelijk

SNIPES antwoordt: 31-05-2019
Jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de kwaliteit van het product. De verzendkosten krijg je uiteraard terug omdat je de gehele besteling geretourneerd hebt, deze laat ik dan ook terugbetalen. Binnen enkele werkdagen ontvang je €4,99 terug op je rekening.

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
20-05-2019
Snel en makkelijk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
18-05-2019
Goede en snelle levering En mooie producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
17-05-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
17-05-2019
pima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
16-05-2019
Altijd snelle bezorging.
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
12-05-2019
Alles super gegaan en heel tevreden over de schoenen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-05-2019
Besteldatum
26-04-2019
04-05-2019
Ik heb geen track en tracé ontvangen terwijl dat wel werd beloofd. Het pakje verscheen gewoon in eens na een paar dagen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-05-2019
Besteldatum
25-04-2019
03-05-2019
Snel, kwaliteit en betrouwbaar
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-05-2019
Besteldatum
19-04-2019
02-05-2019
Schoenen waren geleverd en heb er geen problemen mee gehad.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-04-2019
Besteldatum
18-04-2019
27-04-2019
Prima levering, mooie tas die voldoet aan mijn verwachting.
4.33
Goed

Datum van publicatie
27-04-2019
Besteldatum
26-03-2019
27-04-2019
Everything was great from ordering to shipping to arriving on time.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
25-04-2019
Snelle verzending een goede spullen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-04-2019
Besteldatum
16-04-2019
24-04-2019
kapot leuke site enzo
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
21-04-2019
Kwaliteit van schoenen is slecht hij is gebruikt of zo en het is heel moeilijke om terug te sturen
2.00
Matig

SNIPES antwoordt: 24-04-2019
Het retourlabel wordt geleverd bij je bestelling maar wij horen natuurlijk graag wat wij kunnen doen om retourneren makkelijker te maken

SNIPES

SNIPES werd op 16-08-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Van Liemptstraat 10
5145 RB Waalwijk
Nederland
onlineservice-nl@snipes.com
SNIPES
Winkel-exploitant
Snipes Nederland B.V.
Van Liemptstraat 10
5145 RB Waalwijk
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met SNIPES.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.