Beoordelingen voor atraveo.nl



Goed

4.47/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 623 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 3.490 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
22-05-2018
Besteldatum
22-05-2018
22-05-2018
Het huisje die wij via jullie geboekt hadden was fantastisch, alleen jammer dat dit alleen via een creditcard moest.
Gelukkig heeft een vriend van ons een creditcard, want ik wil zoiets niet aanschaffen.
Volgende vakantie kijk ik gewoon naar huizen, waar je het geld gewoon kunt overboeken.
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-05-2018
Besteldatum
22-05-2018
22-05-2018
geen negatieve ervaringen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2018
Besteldatum
22-05-2018
22-05-2018
Alles was efficiënt en goed beschreven. Om de voorpret te vergroten had dat iets uitbundiger gemogen maar echt nodig was dat niet.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2018
Besteldatum
22-05-2018
22-05-2018
Op tijd informatie verstrekt. Reageert snel op mail.
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-05-2018
Besteldatum
22-05-2018
22-05-2018
Zeer correcte afhandeling
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2018
Besteldatum
21-05-2018
21-05-2018
Bij de reis en annuleringsverzekering wordt geen rekening gehouden met aan- en terugreisdagen.
Zou netjes zijn om te vragen hoe naar het vakantiehuis wordt gereisd en daarna op basis van de input een passende, de reisperiode dekkende reisverzekering aan te bieden. Nu moest ik deze voor die dagen apart afsluiten.
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-05-2018
Besteldatum
20-05-2018
20-05-2018
Alles was prima geregeld. We kwamen iets eerder aan bij het huis maar dat was geen enkel probleem.
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-05-2018
Besteldatum
20-05-2018
20-05-2018
Gewoon een goede service met een goed product.
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-05-2018
Besteldatum
20-05-2018
20-05-2018
Ik heb geen enkele service ondervonden van deze tussenpersoon.
Waarom valt TUI mij hiermee lastig
3.67
Goed

Datum van publicatie
19-05-2018
Besteldatum
11-06-2016
19-05-2018
De reservering verliep vlekkeloos
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-05-2018
Besteldatum
15-05-2018
15-05-2018
Alles was naar wens. Ontvangst, accomodatie, bijzonder mooie locatie.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2018
Besteldatum
14-05-2018
14-05-2018
eerste kennismaking was dik ok
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-05-2018
Besteldatum
14-05-2018
14-05-2018
Prima organisatie, ik boek er graag.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-05-2018
Besteldatum
13-05-2018
13-05-2018
We zijn al langere tijd klant bij Atraveo tot volle tevredenheid.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-05-2018
Besteldatum
13-05-2018
13-05-2018
Alles ging zoals gebruikelijk. Op mijn mails werd snel en to the point gereageerd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-05-2018
Besteldatum
08-05-2018
08-05-2018
wij hadden bij jullie geboekt maar belvilla heeft alles gedaan ook als er vragen of onduidelijkheden werden we doorgestuurd naar belvilla
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
07-05-2018
Besteldatum
06-05-2018
07-05-2018
Prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-05-2018
Besteldatum
06-05-2018
06-05-2018
De communicatie per e-mail is duidelijk en vriendelijk.
We boeken graag via Atraveo omdat we het vertrouwd vinden. Hun service is prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-05-2018
Besteldatum
06-05-2018
06-05-2018
alles prima geregeld
een 8
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-05-2018
Besteldatum
02-05-2018
02-05-2018
De beschrijving van het appartement is waarheidsgetrouw. Er is nog verbetering mogelijk in de communicatie met de klant.
3.67
Goed

Datum van publicatie
29-04-2018
Besteldatum
29-04-2018
29-04-2018
Boeking en afhandeling conform afspraken afgehandeld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-04-2018
Besteldatum
29-04-2018
29-04-2018
Ons geboekte huis was plots niet beschikbaar.Dat was in eerste instantie een teleurstelling. U hebt voor ons een ander vergelijkbaar huis geregeld. Daardoor hebben we toch nog n fijne vakantie gehad.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
29-04-2018
Besteldatum
29-04-2018
29-04-2018
Gewoon correct afgehandeld, zoals het hoort
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-04-2018
Besteldatum
28-04-2018
28-04-2018
Overzichtelijke website. Nette afhandeling. Alleen verwarrend dat je zowel verschillende mails van verschillende organisaties krijgt (atravio, Bellevilla). Afhandeling van annuleringsverzekering is wat onduidelijk.
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-04-2018
Besteldatum
17-04-2018
19-04-2018
Een heerlijk weekeinde in Colijnsplaat
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-04-2018
Besteldatum
16-04-2018
16-04-2018
Alles verliep super.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2018
Besteldatum
15-04-2018
15-04-2018
Fijne organisatie, alles is altijd duidelijk en staan altijd netjes voor je klaar. Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-04-2018
Besteldatum
14-04-2018
14-04-2018
Het klopte gewoon allemaal.
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-04-2018
Besteldatum
08-04-2018
08-04-2018
De communicatie verliep zeer duidelijk en tijdig.
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-04-2018
Besteldatum
03-04-2018
03-04-2018
correcte en vriendelijke behandeling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-04-2018
Besteldatum
02-04-2018
02-04-2018
Geen problemen ondervonden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-03-2018
Besteldatum
31-03-2018
31-03-2018
Vraiment dommage que tous les échanges se déroulent exclusivement en néerlandais : vous découragez une partie des touristes francophones (à moins que ce ne soit le but ...)
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-03-2018
Besteldatum
30-03-2018
30-03-2018
Geen problemen gehad. Alles is netjes afgehandeld en geregeld zoals is afgesproken.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
27-03-2018
Besteldatum
27-03-2018
27-03-2018
het fijne is dat alles klopt...de beschrijving van het huis..en als het door verkoop van het huis, toch een oplossing wordt gezocht voor een ander huis...
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-03-2018
Besteldatum
19-03-2018
19-03-2018
Voldaan aan de verwachtingen en goede service
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-03-2018
Besteldatum
17-03-2018
17-03-2018
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-03-2018
Besteldatum
12-03-2018
12-03-2018
Wederom erg blij met Atraveo.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-03-2018
Besteldatum
12-03-2018
12-03-2018
De website is duidelijk en overzichtelijk.
Alleen was het contact met de verhuurders wat lastiger, omdat ze geen andere talen spaken.
3.67
Goed

Datum van publicatie
12-03-2018
Besteldatum
12-03-2018
12-03-2018
Alles keurig volgens afspraak geregeld en geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-03-2018
Besteldatum
07-03-2018
07-03-2018
De service van Atraveo was prima
4.00
Goed

atraveo.nl

Contact
Parsevalstraße 7a
40468 Düsseldorf
Duitsland
marketing@atraveo.de
atraveo.nl
Winkel-exploitant
Atraveo GmbH
Parsevalstraße 7a
40468 Düsseldorf
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Düsseldorf HRB 44653
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Stephanie Schulze zur Wiesch, Matthias Gieschen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met atraveo.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.