Beoordelingen voor atraveo.nl



Goed

4.47/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 411 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft atraveo.nl al 3.626 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
20-08-2018
Besteldatum
19-08-2018
20-08-2018
Het is de eerste maal dat wij dit via atraveo deden. Ging goed, allemaal. We boekten vrij laat, voorin mei, en toch gelukt.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
20-08-2018
Besteldatum
20-08-2018
20-08-2018
Het huis wat wij huurde was goed alleen wat ons betreft kan de tuin een goede opknapbeurt krijgen door o.a. lekkere stoelen / loungeset / picknicktafel.
Verder alle reisinfo was super
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2018
Besteldatum
20-08-2018
20-08-2018
altijd in orde
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-08-2018
Besteldatum
20-08-2018
20-08-2018
Geen onvolkomenheden in de boeking en info was tijdg en adequaat.
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
19-08-2018
19-08-2018
Voor de tweede keer een uitstekende ervaring met de gehuurde huizen.
9
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2018
Besteldatum
19-08-2018
19-08-2018
none
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2018
Besteldatum
18-08-2018
18-08-2018
IReispapieren ontvingen we vlot.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2018
Besteldatum
18-08-2018
18-08-2018
Vanaf de boeking, gelijk goede voorlichting, op tijd de mailing met de nodige informatie. zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2018
Besteldatum
16-08-2018
16-08-2018
Het was heel goed dat alles gelijk geregeld was en dat op zondag toen ik de boeking deed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2018
Besteldatum
15-08-2018
15-08-2018
If OK the service was not really necessary. The invoices came in time, the payments were done in time and all was OK.
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-08-2018
Besteldatum
14-08-2018
14-08-2018
De beschrijvingen passen prima bij de huisjes. Goede prijs / kwaliteit verhouding. Duidelijke website
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2018
Besteldatum
14-08-2018
14-08-2018
Omschrijving klopt bij product. Makkelijk te boeken en contact verloopt goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2018
Besteldatum
14-08-2018
14-08-2018
alles was zeer goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2018
Besteldatum
14-08-2018
14-08-2018
Vriendelijke eigenaars. Het vakantiehuis is ruim en netjes. Het zwembad is in de voortuin is gelegen naast 2 andere woningen, waarvan 1 vakantiehuis. Minder privacy dus.
Er zijn heel wat honden aanwezig in het dorp, alsook enkele loslopende, maar wel lieve honden. Meermaals per dag en ook 's nachts beginnen deze bij het minste geluid tegen elkaar op te blaffen. Al bij al een aangenaam verblijf.
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-08-2018
Besteldatum
14-08-2018
14-08-2018
We hebben eerder bij u geboekt en zijn zeer
tevreden over de te leveren producten en
service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
13-08-2018
13-08-2018
ik give 8
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
13-08-2018
13-08-2018
Alles was correct geregeld en verliep vlekkeloos.
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
13-08-2018
13-08-2018
Leuke vakantie-ervaring Info per mail klopte niet volledig, maar op voorhand wel een berichtje gekregen van onze ontvangstpersoon waardoor alles vlot verlopen is.
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
13-08-2018
13-08-2018
Ik heb hier enkel een beoordeling gegeven van een gehuurde vakantiewoning.
Opmerking: ik heb de laatste twee weken meermaals geprobeerd deze beoordeling in te vullen maar op het scherm stond telkens "De pagina kan niet worden geopend". Nu eindelijk, toch gelukt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
13-08-2018
13-08-2018
online alles makkelijk te regelen en goed op tijd spullen in de mail
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
13-08-2018
13-08-2018
Voor levering en producten ben je natuurlijk afhankelijk van derden maar service en prompte dienstverlening is prima.
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
13-08-2018
13-08-2018
Prima service. Correcte afhandeling en alles duidelijk.
Cijfer: 9
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
13-08-2018
13-08-2018
- tijdig respons op emailcommunicatie is een plus
- website om huisje te kiezen is goed opgesteld, duidelijk hoe voorkeuren in te geven
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
13-08-2018
13-08-2018
alles is perfect verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-08-2018
Besteldatum
12-08-2018
12-08-2018
De boeking verliep zeer vlot en op alle vragen werd vlot geantwoord. Enkel wist de lokale agent blijkbaar niet dat er wél internet aanwezig was in het huisje.
Maar ze midden in de nacht bellen omdat we toegekomen waren was geen enkel probleem, we werden meteen geholpen en konden diezelfde nacht nog in het huis om te slapen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-08-2018
Besteldatum
12-08-2018
12-08-2018
Reeds een paar keer gebruik gemaakt van de diensten van Atraveo. Altijd zeer tevreden geweest en nu ook.
Snelle service en correcte afhandeling. Perfect 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-08-2018
Besteldatum
12-08-2018
12-08-2018
Duidelijke en snelle communicatie.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-08-2018
Besteldatum
07-08-2018
09-08-2018
Alles prima voor elkaar en duidelijk.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
09-08-2018
Besteldatum
09-08-2018
09-08-2018
alle info op de site klopte in de praktijk,
de bijgevoegde plaatjes zijn in werkelijkheid echt zo mooi, het gehele pakket voldeed aan ons verwachtingspatroon
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-08-2018
Besteldatum
09-08-2018
09-08-2018
Alles was prima geregeld, en alle gegevens waren ruim op tijd binnen. Ook het contact en eventueel vragen verliep soepel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-08-2018
Besteldatum
09-08-2018
09-08-2018
Duidelijk en zonder dubbelzinnigheid
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-08-2018
Besteldatum
08-08-2018
08-08-2018
Wij hebben al een paar keer bij jullie geboekt en altijd tevreden.
Ook toen ik een mail stuurde naar aanleiding van verloren gegaan boeking heel netjes geholpen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-08-2018
Besteldatum
08-08-2018
08-08-2018
We vonden het niet prettig om een appartement te boeken zonder de locatie hiervan te (mogen) weten en zullen dit ook nooit meer doen. Het is belangrijk om de ligging te weten ivm toegankelijkheid en voorpret.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
08-08-2018
Besteldatum
08-08-2018
08-08-2018
Voor ons was het een prima accommodatie,wel met wat verouderde apparatuur.
Maar de ligging is perfekt.
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-08-2018
Besteldatum
07-08-2018
07-08-2018
eisen werden ingewilligd, snelle service als er iets fout ging, voldoende info
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-08-2018
Besteldatum
07-08-2018
07-08-2018
Met het boeken van de appartementen was iets dubbel gegaan. Er is alles aangedaan om het toch goed geregeld te krijgen. Compliment daarvoor.
4.33
Goed

Datum van publicatie
07-08-2018
Besteldatum
07-08-2018
07-08-2018
van boeking tot gebruik maken van het appartement goede en volledige informatie / communicatie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-08-2018
Besteldatum
07-08-2018
07-08-2018
We kregen 14 dagen voor het vertrek niet de info over onze boeking zoals beloofd, we hebben er zelf nog moeten voor mailen voor ons vertrek.
4.33
Goed

Datum van publicatie
06-08-2018
Besteldatum
06-08-2018
06-08-2018
Wat we online hebben geboekt hebben we gekregen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-08-2018
Besteldatum
06-08-2018
06-08-2018
Dit is de tweede maal dat ik gebruik maak van Atraveo en opnieuw ben ik heel tevreden.
5.00
Uitstekend

atraveo.nl

Contact
Parsevalstraße 7a
40468 Düsseldorf
Duitsland
marketing@atraveo.de
atraveo.nl
Winkel-exploitant
Wolters Reisen GmbH
Bremer Straße 61
28816 Stuhr
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Walsrode HRB 110468
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Stephanie Schulze zur Wiesch (Vors.), Niels Barte
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met atraveo.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.