Beoordelingen voor atraveo.nl



Goed

4.48/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 692 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 3.447 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
20-02-2018
21-02-2018
Een zeer slechte aanreisinformatie
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-02-2018
Besteldatum
19-02-2018
19-02-2018
Goede, duidelijke site
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-02-2018
Besteldatum
19-02-2018
19-02-2018
Alles is goed geregeld. We gaan zeker vaker boeken via Atraveo.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2018
Besteldatum
19-02-2018
19-02-2018
Betrouwbare website. Op elke vraag wordt beantwoord, maar het kan best wel enkele dagen duren, vooraleer je meer weet. Correcte informatie ivm het verblijf.
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-02-2018
Besteldatum
19-02-2018
19-02-2018
Alles was prima geregeld, de sleuteloverdracht verliep prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2018
Besteldatum
19-02-2018
19-02-2018
Zoals (bijna) ieder jaar prima geregeld
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-02-2018
Besteldatum
18-02-2018
18-02-2018
Uitstekend geven wij alleen als de klant geheel word ontzorgt en persoonlijk word geholpen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-02-2018
Besteldatum
17-02-2018
17-02-2018
Wij hebben geen enkel probleem gehad, daarom 5 sterren
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2018
Besteldatum
17-02-2018
17-02-2018
Prima geregeld, reisdocumenten op tijd binnen en volledig.
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-02-2018
Besteldatum
16-02-2018
17-02-2018
Onze verwachtingen zijn steeds uitgekomen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2018
Besteldatum
17-02-2018
17-02-2018
alles oke.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2018
Besteldatum
17-02-2018
17-02-2018
Vlekkeloze reservatie door Atraveo en ook niet te vergeten heeel goede communicatie van de verhuurder zelf, zorgt ervoor dat je met een gerust gevoel je vakantie kan aanvatten
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-02-2018
Besteldatum
17-02-2018
17-02-2018
Makkelijk te boeken. Verder was alles duidelijk waardoor communicatie met jullie niet nodig was.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2018
Besteldatum
17-02-2018
17-02-2018
er is weinig ruimte voor overleg
3.67
Goed

Datum van publicatie
17-02-2018
Besteldatum
17-02-2018
17-02-2018
Alle informatie tijdig ontvangen. Contact verliep soepel. Goed geholpen bij mijn vragen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2018
Besteldatum
16-02-2018
17-02-2018
een goede service en een correcte afhandeling
4.33
Goed

Datum van publicatie
16-02-2018
Besteldatum
16-02-2018
16-02-2018
Prima service
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-02-2018
Besteldatum
12-02-2018
12-02-2018
correcte info en afwikkeling
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-01-2018
Besteldatum
30-01-2018
30-01-2018
Alles verliep naar wens.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-01-2018
Besteldatum
22-01-2018
22-01-2018
De eerste keer dat jullie de beoordeling aan mij vroegen, was er geen button 'Versturen'. Daar ik veel tekst had gezet in de beoordeling, was dat dus voor niets geweest, want ik kon de beoordeling niet versturen. En waardeloos dat ik mijn bestelling-ID moet opzoeken
3.67
Goed

Datum van publicatie
21-01-2018
Besteldatum
21-01-2018
21-01-2018
Alle communicatie verliep prima en naar onze wens.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-01-2018
Besteldatum
13-01-2018
13-01-2018
Wij zijn in de wolken bij de service die bij dit appartement geleverd zijn.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-01-2018
Besteldatum
10-01-2018
11-01-2018
Wij hadden voor het begin van ons verlof nog een paar vragen en konden geen telefonisch contact krijgen. Via mail kregen we dan wel meldingen, maar in het Engels of Duits.
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-01-2018
Besteldatum
11-01-2018
11-01-2018
even 'paniek' bij aankomst, aangezien 'Studio Puerto de la Cruz' niet bestaat....
Gaten in een deken - dat verwacht ik toch niet in een vakantie appartement, hoe redelijk geprijsd ook.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-01-2018
Besteldatum
07-01-2018
07-01-2018
Alle papieren waren op tijd in orde, alles klopte en was duidelijk.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-01-2018
Besteldatum
07-01-2018
07-01-2018
U vraagt om onze mening van uw diensten, dat is best lastig aangezien u alleen fungeert als een tussenpersoon, u kunt weinig verkeerd doen naar mijn idee, betalingen verliepen goed afgezien dat de mails nogal onduidelijk zijn, na betaling de mail met gegevens was daarentegen helemaal duidelijk.
4.33
Goed

Datum van publicatie
06-01-2018
Besteldatum
06-01-2018
06-01-2018
Alles was prima.
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-01-2018
Besteldatum
05-01-2018
05-01-2018
Via The Travel Club, onze persoonlijke reis-adviseur Geke van Rooij, weer super genoten van dit heerlijke vakantie-appartement.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-01-2018
Besteldatum
03-01-2018
03-01-2018
ik ben tevreden met de geleverde service.
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-01-2018
Besteldatum
03-01-2018
03-01-2018
Informatie en afhandeling vlot, efficiënt en netjes.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-01-2018
Besteldatum
01-01-2018
01-01-2018
ik ben zeer tevreden over de service en de levering van het vakantiehuis door u aangeboden op het internet
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-01-2018
Besteldatum
01-01-2018
01-01-2018
Het was gewoon perfect en ook een leuke prijs.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-12-2017
Besteldatum
09-12-2017
27-12-2017
wij hebben stroomstoring gehad en dat werd prima opgelost
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
27-12-2017
Besteldatum
27-12-2017
27-12-2017
Goed geregeld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-12-2017
Besteldatum
20-12-2017
20-12-2017
Ruime keus, zeer eenvoudig te boeken en alles klopte zoals opgegeven, dus geen negatieve verassingen na aankomst.
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-12-2017
Besteldatum
06-12-2017
06-12-2017
al vele malen via Atraveo geboekt en alles verloopt altijd prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-11-2017
Besteldatum
27-11-2017
27-11-2017
alles is duidelijk, goede service
4.00
Goed

Datum van publicatie
27-11-2017
Besteldatum
27-11-2017
27-11-2017
Gewoon goed.
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-11-2017
Besteldatum
20-11-2017
20-11-2017
Netjes en snelle service, duidelijk omschreven.
Geen kosten achteraf
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-11-2017
Besteldatum
19-11-2017
19-11-2017
Perfecte organisatie
5.00
Uitstekend

atraveo.nl

Contact
Parsevalstraße 7a
40468 Düsseldorf
Duitsland
marketing@atraveo.de
atraveo.nl

Winkel-exploitant
Atraveo GmbH
Parsevalstraße 7a
40468 Düsseldorf
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Düsseldorf HRB 44653
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Stephanie Schulze zur Wiesch, Matthias Gieschen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met atraveo.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.