Certificaat voor eibabo.nl

No. X10C84987C207056D45D82FC024FCAA2E
 

Geldig vanaf
03-12-2018
Geldig tot
02-12-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor eibabo.nl



Goed

4.29/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 134 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft eibabo.nl al 134 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
11-05-2019
Besteldatum
20-04-2019
11-05-2019
Levering duurde te lang
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
08-05-2019
Besteldatum
22-04-2019
08-05-2019
prima ervaring
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
06-05-2019
Bla bla
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-05-2019
Besteldatum
09-04-2019
04-05-2019
Prima service en communicatie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-05-2019
Besteldatum
24-04-2019
02-05-2019
Verzendkosten hoog de rest was goed.
3.67
Goed

Datum van publicatie
02-05-2019
Besteldatum
13-04-2019
02-05-2019
het bestelde is nog steeds niet geleverd.
1.33
Slecht

eibabo.nl antwoordt: 03-05-2019
DHL Tracking: do, 18.04.2019 12:17 -- Als gevolg van een fout in het adres kon de zending niet worden bezorgd. Status op vr, 19.04.2019 12:18 uur Terugzending begonnen. Waarschijnlijk is uw afleveradres verkeerd. Wij nemen dan contact met u op.

Datum van publicatie
29-04-2019
Besteldatum
28-04-2019
29-04-2019
prima geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-04-2019
Besteldatum
28-04-2019
29-04-2019
prima geleverd

goede communicatie

klantvriendelijk
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-04-2019
Besteldatum
28-04-2019
28-04-2019
Spullen prima op tijd geleverd, bij vragen over levering werd snel gereageerd. Heb geen gebruik hoeven maken van verder service zoals returns, dus kan daar nog niet over oordelen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2019
Besteldatum
25-04-2019
25-04-2019
Duidelijkheid over levertijd en 2e deel levering eerder dan belooft ontvangen. Goed verpakt en conform afspraak geleverd.
Snelle reactie van klantenservice
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2019
Besteldatum
17-04-2019
25-04-2019
Goed en netjes geholpen
4.33
Goed

Datum van publicatie
25-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
25-04-2019
till next time
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-04-2019
Besteldatum
24-04-2019
24-04-2019
Product was goed verpakt en er werd goede info gegeven omtrent de levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-04-2019
Besteldatum
19-03-2019
24-04-2019
prima prijs en ervaring
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-04-2019
Besteldatum
14-04-2019
14-04-2019
Heb op de foto gezien dat je er 230 volt op aan zou kunnen sluiten maar bij levering zie ik een vreemde stekkeringang geb dus niets aan het apparaat. Waa voor vervanging van een schemerlamp waar we aan gehecht zijn.
2.00
Matig

eibabo.nl antwoordt: 15-04-2019
Er werd een transformator voor LV-lamp besteld, geen stekker. Een terugkeer van de goederen is gestart.

Datum van publicatie
14-04-2019
Besteldatum
14-04-2019
14-04-2019
Goede en snelle service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-04-2019
Besteldatum
02-04-2019
10-04-2019
Helemaal goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-04-2019
Besteldatum
10-04-2019
10-04-2019
Snel het bestelde schakelmateriaal ontvangen, goed verpakt
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
08-04-2019
Zeer correcte dienstverlening. Uiterst betrouwbare communicatie. Alles 100 in orde.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-04-2019
Besteldatum
14-03-2019
05-04-2019
Alles geleverd volgens verwachting, graag een volgend keer weer.
4.33
Goed

Datum van publicatie
05-04-2019
Besteldatum
05-04-2019
05-04-2019
Sehr gut
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
05-04-2019
Besteldatum
05-04-2019
05-04-2019
gunstige prijs
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
03-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
03-04-2019
Besteld en eigenlijk zeer snel geleverd
4.33
Goed

Datum van publicatie
01-04-2019
Besteldatum
01-04-2019
01-04-2019
Doe graag weer zaken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-03-2019
Besteldatum
19-03-2019
26-03-2019
Pakket gewoon bij voor deur neer gezet
Had iedereen mee kunnen nemen
3.00
Redelijk

eibabo.nl antwoordt: 27-03-2019
Wij hebben geen invloed op de leveringsmodaliteiten van DHL.

Datum van publicatie
26-03-2019
Besteldatum
19-03-2019
26-03-2019
Levert producten voor een goede prijs. Helaas levering via DHL die geen bericht achterlaat en ondanks dat ik thuis was op de site zet dat er niemand aanwezig was. Eibabo laat het je zelf uitzoeken waar je pakket is gebleven, Slecht service en moet nu zelf de deur uit om het pakket op te halen.
Ik bedenk mij wel twee keer voordat ik hier weer bestel.
2.00
Matig

eibabo.nl antwoordt: 27-03-2019
2 dagen na bestelling stond het pakket al bij u voor de deur. DHL probeerde het pakket twee keer bij u af te leveren en liet het vervolgens bij het volgende filiaal achter om het op te halen. Daar heeft u ook het pakket opgehaald. Waarom u ons verantwoordelijk maakt, is onverklaarbaar.....

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
24-03-2019
Goede webshop, goedkoopste prijs die ik vinden kon in schakelmateriaal en relais.
Niet alles wat ik bestelde was op voorraad. Kreeg netjes de vraag of ik een gedeelte alvast afgestuurd wilde krijgen (wel uiteraard 2x verzendkosten betalen)

Erg tevreden, volgende keer bestel ik hier weer
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
23-03-2019
23-03-2019
Zeer voordelig en betrouwbaar. Na wat problemen met iDeal zijn we er samen toch goed uitgekomen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
21-03-2019
Sneller leveren zou prettig wezen.
3.67
Goed

Datum van publicatie
19-03-2019
Besteldatum
27-02-2019
19-03-2019
Producten goed en snel ontvangen. Toen een van de producten verkeerd besteld bleek te zijn (verkeerde kleur) waren die zonder problemen om te ruilen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
20-02-2019
18-03-2019
Levertijd is aan de lange kant. Verder alles prima
3.67
Goed

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
15-03-2019
15-03-2019
The product was delivered to someone else as we were not home and we could not find who because no name was noted on the delivery note. I called the client service and initially was told it was my problem and I needed to contact PostNL when the product was shipped with DHL. These are two different services. I had to insist for eibabo to take responsibility to sort out the issue, no resolution yet.
1.00
Slecht

eibabo.nl antwoordt: 16-03-2019
According to history, we cannot confirm this type of communication. The shipment was successfully delivered on 02.03.2019 13:52, exactly to the agreed delivery address and person. If you have not received any goods, then it goes without saying that we must initiate a DHL search. We cannot immediately reship the entire order at our expense. We have to wait together for the result of the DHL search.

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
12-03-2019
Er was een probleem met de bestelling Uiterst correct en efficient geholpen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
11-03-2019
Prima ontvangen na 3 dagen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
11-03-2019
Goed en snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-03-2019
Besteldatum
31-01-2019
08-03-2019
Uitstekende service en product Snelle reactie van klantenservice.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
15-02-2019
07-03-2019
prima en scherpe prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
04-03-2019
Dank voor de samengevoegde levering zonder kosten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
23-02-2019
04-03-2019
Alles naar wens zoals verwacht.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-03-2019
Besteldatum
08-02-2019
02-03-2019
Levering duurde iets langer dan verwacht, verder alles goed, vooral de prijs
3.67
Goed

eibabo.nl klantbeoordeling

eibabo.nl

eibabo® de slimme shop voor elektrische artikelen

eibabo.nl werd op 03-12-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

eibabo® is een product van de nieuwste generatie winkelsystemen van de eibmarkt® Groep en een resultaat van 20 jaar postorderervaring. Op eibabo® kunt u als bedrijfs- of privéklant inkopen. Dankzij ons eigen computercentrum zijn wij in staat om omvangrijke bestellingen binnen 24-48 uur te verwerken. Merkproducten van alle toonaangevende fabrikanten op het gebied van elektrische installatie, verlichting, netwerktechniek, bruingoed, witgoed, KNX® gebouwenautomatisering, draadloze domotica en nog veel meer kunnen besteld en wereldwijd, ook in verschillende landen, geleverd worden. Zelfs artikelen die niet in de shop vermeld worden, kunnen geleverd worden. eibmarkt, één van de toonaangevende KNX® -aanbieders, is bovendien gespecialiseerd in KNX® gebouwenautomatisering en ondersteunt haar klanten ook met hoogopgeleid servicepersoneel, dat het hele jaar door 24 uur per dag op eibabo® met raad en daad ter beschikking staat. eibabo® is een zeer complex shopsysteem met veel verschillende functies. Onze publicaties hebben bijvoorbeeld toegevoegde waarde door meerdere afbeeldingen, 3D-beelden, uitgebreide teksten en intelligente links naar alle belangrijke bijpassende artikelen en creëren daardoor een positieve gebruikerservaring. Door de wereldwijde distributie van alle artikelen zijn uitgebreide extra functies in de shop geïntegreerd. eibabo® TOP merken: ABB, Busch Jaeger, EIBMARKT, Eltako, Finder, Gira, Hager, Jung, MDT, Merten, Siemens, Theben, WAGO

Contact
Kemmlerstrasse 1
08527 Plauen
Duitsland
Tel: +49 3741 14898-0
Fax: +49 3741 14898-131
info@eibmarkt.de
eibabo.nl
Winkel-exploitant
eibmarkt.com GmbH
Kemmlerstrasse 1
08527 Plauen
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Chemnitz HRB 25845
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Marco Labáhn
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met eibabo.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.