bodylab.nlBewertungen

: 2.981Gut

zertifiziert seit: 02.07.2019
aktualisiert am: 28.05.2023
bodylab.nl ist geprüft und zertifiziert nach den Trusted Shops Qualitätskriterien
  • Schutz persönlicher Daten

Abgesichert durch den Käuferschutz

Bei bodylab.nl können Sie den Käuferschutz von Trusted Shops nutzen und damit Ihre Einkäufe bis zu 20.000 € absichern. Mehr erfahren

zertifiziert seit: 02.07.2019
aktualisiert am: 28.05.2023
  • Schutz persönlicher Daten

Abgesichert durch den Käuferschutz

Bewertungen für bodylab.nl

455 verifizierte Bewertungen in den letzten 12 Monaten

So stellen wir sicher, dass Bewertungen von echten Verbraucher*innen kommen.

Relevanteste positive Erfahrung

19.06.2022
De bestelling is soepel verlopen. Er is een minpuntje, DHL denkt misschien dat je de hele dag het pakketje volgt dat is in mijn geval zeker niet. Als de bestelling s'morgens vroeg nog in Duistland is verwacht ik niet dat het al aan het eind van de middag al aan huis bezorgd wordt in Nederland. Op zich erg goed en snel. Ik zou liever zien dat je een mailtje krijgt dat het de volgende dag bijv. tussen 13.00 en 16.00 uur bezorgd wordt, verder alle lof voor DHL. Nu kon ik het de volgende werkdag na 13.00 uur afhalen op een bezorgpunt. (Jammer voor de bezorger die een onnodige rit heeft gemaakt.)

Relevanteste kritische Erfahrung

30.05.2022
Ik heb tot 4 maal toe contact gezocht met bodylab zonde succes, elke keer sturen ze mij een track en tracé code waar ik niks aan heb. Omdat deze namelijk niet veranderd! Ik heb ook contact met DHL gezocht en die geven aan dat het pakket nog opgehaald/verzonden moet worden. Ik heb deze bestelling 18 mei geplaatst en het is ondertussen 30 mei. Ook op het telefoon nummer/social accounts van bodylab krijg je geen reactie op vragen. Ik hoop dat ik jullie zo kan bereiken en een antwoord kan krijgen op waar mijn pakket blijft.

Bewertungen für bodylab.nl

18.08.2022
Fijne shop duidelijk.levering duurt wel wat langer door de afstand. Smaken goed en als ze ook nog eens goed uit de gebruik komen moet nog blijken voor nu alles top via de aftersale is het prima in orde..
07.07.2022

Prijs is goed, verzending gaat via DHL en komt uit Duitsland. Pas na een paar dagen ontving ik een track en trace van DHL waarna de zending nog een paar dagen met status "afhandeling grens" bleef staan.
06.10.2022
De producten zijn goed. Niet alle producten zijn continu aanwezig. Meer aandacht aan de verpakking. In mijn bestelling is een pot proteïne open gegaan waardoor het product los in de doos zat.
06.06.2022

Great offer for good price Since I largely look for isolate whey the offer is interesting. Occasionally some flavors are sold out and promotions are hard to follow but good deal anyways.
25.08.2022

Goede producten en niet te duur. De producten Whey-protein, creatine, pre- en post workout bevallen mij heel goed en als tussendoortje af en toe eens een soft protein bar.
29.06.2022
Ze hebben een fout gemaakt bij het sorteren en dat wist ik pas na enkele dagen dat ik zelf erachter aan moest om meer info te weten over het status van de bestelling….
28.06.2022
Goede prijs kwaliteit. Communicatie was ok. Na een zending die beschadigd was, een nieuwe opgestuurd zonder extra kosten. Daardoor ook erg collant naar de klant toe.
19.01.2023
Spullen zijn goed alleen langere levertijd. Als dit was aangegeven dan was het ook geen probleem maar nu zat ik 2 weken te wachten
15.07.2022
Goede producten. Klantenservice helaas niet. Productinformatie ontbreekt en kan er geen duidelijkheid over krijgen. Jammer .
11.10.2022

von Tom R.
100% prijsverhoging. Belachelijk. En die zogenaamde korting betaal je zelf. Vaak producten uitverkocht. Slechte zaak.
25.01.2023
yo mensen Ik heb die pillen binnen zijn goede pillen vandaag voor de eerste keer ingenomen ze werken goed
01.10.2022
Goede kwaliteit sportvoeding. De whey gebruik ik al jaren. Blijft betaalbaar. Constant van kwaliteit.
21.08.2022

Goede producten en top klantenservice. Snelle oplossing gekregen na transportschade van mijn pakket.
21.01.2023
Zeer lange verzend tijd Na 9 dagen was het pakket pas geleverd
23.01.2023
Ik heb 12 dagen moeten wachten op mijn bestelling.
29.05.2022
Snelle verzending en heldere website
03.01.2023
Product goed. Bezorging matig
04.09.2022
Positief: Aanbod is ruim. Wat beter kan: veel teveel tekorten. De tekorten duren ook veel te lang.
06.12.2022

Prima producten, altijd tevreden. Levering duurt altijd een paar dagen, maar is het wachten waard
23.01.2023

De bestelling kwam goed verpakt aan, maar moest veel geduld hebben, voor het geleverd werd.