bodylab.nlBewertungen

: 2.787Gut

3,91

Gütesiegel
Gültig

mit Käuferschutz

Gütesiegel
Gültig

mit Käuferschutz

zertifiziert seit: 02.07.2019
aktualisiert am: 04.02.2023
bodylab.nl ist geprüft und zertifiziert nach den Trusted Shops Qualitätskriterien
  • Geprüfte Identität
  • Schutz persönlicher Daten
  • Verständlicher Bestellvorgang

Abgesichert durch den Käuferschutz

Bei bodylab.nl können Sie den Käuferschutz von Trusted Shops nutzen und damit Ihre Einkäufe bis zu 20.000 € absichern. Mehr erfahren


zertifiziert seit: 02.07.2019
aktualisiert am: 04.02.2023
bodylab.nl ist geprüft und zertifiziert nach den Trusted Shops Qualitätskriterien
  • Geprüfte Identität
  • Schutz persönlicher Daten
  • Verständlicher Bestellvorgang

Abgesichert durch den Käuferschutz

Bei bodylab.nl können Sie den Käuferschutz von Trusted Shops nutzen und damit Ihre Einkäufe bis zu 20.000 € absichern. Mehr erfahren

Bewertungen für bodylab.nl

363 verifizierte Bewertungen in den letzten 12 Monaten

2.787 Bewertungen insgesamt
So stellen wir sicher, dass Bewertungen von echten Verbraucher*innen kommen.

Relevanteste positive Erfahrung


19.06.2022
De bestelling is soepel verlopen. Er is een minpuntje, DHL denkt misschien dat je de hele dag het pakketje volgt dat is in mijn geval zeker niet. Als de bestelling s'morgens vroeg nog in Duistland is verwacht ik niet dat het al aan het eind van de middag al aan huis bezorgd wordt in Nederland. Op zich erg goed en snel. Ik zou liever zien dat je een mailtje krijgt dat het de volgende dag bijv. tussen 13.00 en 16.00 uur bezorgd wordt, verder alle lof voor DHL. Nu kon ik het de volgende werkdag na 13.00 uur afhalen op een bezorgpunt. (Jammer voor de bezorger die een onnodige rit heeft gemaakt.)
Bewertung melden

Alle positiven Bewertungen

Relevanteste kritische Erfahrung


30.05.2022
Ik heb tot 4 maal toe contact gezocht met bodylab zonde succes, elke keer sturen ze mij een track en tracé code waar ik niks aan heb. Omdat deze namelijk niet veranderd! Ik heb ook contact met DHL gezocht en die geven aan dat het pakket nog opgehaald/verzonden moet worden. Ik heb deze bestelling 18 mei geplaatst en het is ondertussen 30 mei. Ook op het telefoon nummer/social accounts van bodylab krijg je geen reactie op vragen. Ik hoop dat ik jullie zo kan bereiken en een antwoord kan krijgen op waar mijn pakket blijft.
Bewertung melden

Alle kritischen Bewertungen

Bewertungen für bodylab.nl

Filter 
 Sortierung Relevanz 
 Verifizierte Bewertung
08.12.2022
Ten eerste duurde de levering erg lang en ten tweede is het ook bij een afleverpunt 2 dorpen verderop geleverd. Dus nee ik raad bodylab niet aan.
Bewertung melden
Antwort von bodylab.nl
18.01.2023
Hallo lieve klant, wegens een zeer hoog ordervolume en veel ziekteverlof in ons magazijn, zijn er momenteel helaas vertragingen. Onze excuses hiervoor!
 Verifizierte Bewertung
07.12.2022
Pakket nooit ontvangen, klantenservice moeilijk bereikbaar. Weet nu nog steeds niet waar mijn pakket of mijn geld is
Bewertung melden
Antwort von bodylab.nl
08.12.2022
Beste klant, Helaas lijkt het adres niet te kloppen. Uw pakket is teruggestuurd. We zullen u het bedrag terugbetalen. Met vriendelijke groet, Uw Bodylab Team
 Verifizierte Bewertung
29.12.2022
Een beoordeling schrijven als de bestelling nog steeds niet geleverd is???
Bewertung melden
Antwort von bodylab.nl
18.01.2023
Hallo lieve klant, wegens een zeer hoog ordervolume en veel ziekteverlof in ons magazijn, zijn er momenteel helaas vertragingen. Heeft u een specifieke vraag over uw bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice via info@bodylab.nl. Onze excuses hiervoor!
 Verifizierte Bewertung
09.12.2022
Ik heb na twee weken mijn bestelling nog steeds niet binnen
Bewertung melden
Antwort von bodylab.nl
18.01.2023
Hallo lieve klant, wegens een zeer hoog ordervolume en veel ziekteverlof in ons magazijn, zijn er momenteel helaas vertragingen. Heeft u een specifieke vraag over uw bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice via info@bodylab.nl. Onze excuses hiervoor!
 Verifizierte Bewertung
12.11.2022
Bestelling is gelukkig goed gegaan. Helaas kan je op de BodyLab site geen dhl pakket punt selecteren. Dit maak het erg lastig om het pakket te laten bezorgen. Het zou fijn zijn als een DHL pakketpunt als berzorg punt gebruikt kan worden.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
02.12.2022
De producten zijn goed, zoals altijd maar ik moest wat langer wachten dan normaal.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
10.11.2022
Voor mij de juiste soort eiwitten, zonder suiker en toch met een goede smaak.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
05.12.2022
 
Op de hoogte houden over de bestelling en mogelijk afleverdatum /moment
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
18.11.2022
 
von Ron S.
goede en duidelijke site goed product en scherpe prijzen
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
03.12.2022
Zoals altijd uitstekend services en snel verwerkt.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
14.11.2022
 
top product, vrij snelle levering, ok !
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
11.11.2022
 
von J J V.
Goede producten voor redelijke prijs
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
22.11.2022
Mijn pakket is snel bezorgd.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
14.11.2022
 
von Php D.
Levering volgde afspraak
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
11.11.2022
 
Alles perfect geleverd
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
22.11.2022
Snelle levering
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
16.11.2022
.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
04.12.2022
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
03.12.2022
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
03.12.2022
Bewertung melden