bodylab.nl

bodylab.nl erfüllt unter anderem folgende Trusted Shops Qualitätskriterien:

Bewertungen für bodylab.nl

552 verifizierte Bewertungen in den letzten 12 Monaten

22.05.2023
Prima proteïne. Ik bestelde normaal bij xxl nutrition maar de prijzen voor proteïne zijn flink omhoog gegaan. Daardoor een keer bij bodylab besteld. Bij xxl bestelde ik een 4 kilo zal, en nu bij bodylab twee keer twee kilo. Het voordeel is nu dat ik twee smaken kan bestellen en ook nog voordeliger uit ben dan bij xxl! Alleen de verzending duurt wat langer.. Maja daar kan je natuurlijk rekening mee houden.

21.01.2023
Ik begrijp het dat mijn pakket later is aangekomen dan verwacht. Het probleem is dat iemand mijn reep uit de doos heeft gestolen vooraleer ze het pakket hadden afgesloten. Ik heb foto’s bijgevoegd van hoe de doos eruit zag toen ik het uit het pakket haalde. Als je telt, zijn het 11 repen in plaats van 12. Edit: bedankt voor de reactie. Ben blij dat ik geholpen werd.

Bewertungen für bodylab.nl

Neueste zuerst
Zurücksetzen
Duurt veel te lang
Antwort von bodylab.nl
Hallo beste klant, Bedankt voor uw eerlijke beoordeling en feedback. Het spijt ons te horen dat de levering langer duurde dan verwacht. We bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat dit voor u heeft veroorzaakt. Helaas kunnen er in sommige gevallen vertragingen optreden waar wij geen invloed op hebben, zoals bij zeer grote vraag.
11.09.2023
RV
Richard V.
Amsterdam
10.09.2023

Wat er te verbeteren valt, alles

Wat er te verbeteren valt? Te veel op om op te noemen. 1 -het lange wachten op de bestelling . 2- DHL parcel . 3- communicatie. 4- service.
RV
Robin V.
Bilzen
08.09.2023

Betere sluiting producten

Bij de levering is blijkbaar de pot wey open gegaan. Een kwart van de pot lag in de kartonnen doos. Waarschijnlijk niet de fout van Bodylab maar toch.
04.09.2023
Het duurt heel lang tot ik het heb ontvangen. Het is ook niet goedkopen
03.09.2023
Slechte kwaliteit.
01.09.2023
Pakket kwam kapot aan. Potten waren open
29.08.2023
Pakket niet aangekomen en ergens blijven hangen in duitsland.
17.08.2023
Duurt vrij lang dat het verzonden is/word. Is niet meer van deze tijd
16.08.2023
Duurde bijna twee weken voordat mijn bestelling verzonden werd!
15.08.2023
Te late levering, wisten ook dat de levering te laat zou komen maar melden dit niet voordat je bestelt. Vervolgens een excuus wat naar mijn mening onterecht is. Bodylab mag wel leren wat precies excuus aanbieden is.
14.08.2023
4/8 besteld en nu nog niet binnen. Wel een mail gehad dat het later is maar dit is ook al enige tijd geleden.
13.08.2023
Ik ga hier niet nog een keer bestellen. Duurt ruim een week voor je het binnen hebt en met openen van de doos vloog de creatine me om de oren want de potten waren open wat ook helemaal logisch is als je kijkt naar de manier van inpakken
12.08.2023
In pot was open waardoor het een zooitje was in de doos
TV
Tim V.
Lanaken
11.08.2023
Zeer lange levertijd
10.08.2023
Verzending duurt te lang. Op de site staat 3-4 dagen maar de transities was 9 dagen.
08.08.2023
Wacht al 10 dagen op mijn bestelling
08.08.2023

Producten goed, levering slecht

Producten zijn prima, levering duurde een week. Vind dat echt te lang in 2023 dus zal hier niet snel weer bestellen.
04.08.2023
Bestelling na X aantal week nog niet binnen.