bodylab.nl
Bewertungen:

663 Bewertungen in den letzten 12 Monaten3.461 Bewertungen insgesamt  

3,94
Gut

Gütesiegel
Gültig

mit Käuferschutz

Zertifiziert seit: 02.07.2019
Das Trusted Shops Gütesiegel zeichnet vertrauenswürdige Onlinehändler aus.
bodylab.nl erfüllt unter anderem folgende Trusted Shops Qualitätskriterien:
  • Geprüfte Identität
  • Verschlüsselte Datenübertragung
  • Verständlicher Bestellvorgang

Trusted Shops Käuferschutz

Dieses Unternehmen bietet den Trusted Shops Käuferschutz für Einkäufe bis 20.000 € an. So ist Ihr Einkauf abgesichert.

Digital Trust ist unsere Mission. So funktionieren Bewertungen bei Trusted Shops.

Relevanteste positive Bewertung

22.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Prima proteïne. Ik bestelde normaal bij xxl nutrition maar de prijzen voor proteïne zijn flink omhoog gegaan. Daardoor een keer bij bodylab besteld. Bij xxl bestelde ik een 4 kilo zal, en nu bij bodylab twee keer twee kilo. Het voordeel is nu dat ik twee smaken kan bestellen en ook nog voordeliger uit ben dan bij xxl! Alleen de verzending duurt wat langer.. Maja daar kan je natuurlijk rekening mee houden.

Relevanteste negative Bewertung

19.03.2023
 Verifizierte Bewertung
Vorige week besteld en betaald. Na een week nog niets gehoord. Vraag gesteld via Facebook en nog geen reactie. Voorlopig wel geld kwijt, geen spullen. Hoop dat het snel opgelost wordt. Wellicht goed om voortaan te wachten totdat een order is afgehandeld voordat om feedback wordt gevraagd?
Digital Trust ist unsere Mission. So funktionieren Bewertungen bei Trusted Shops.

Bewertungen für bodylab.nl

Filter
Sortierung  
Neueste zuerst
06.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
03.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Wacht al 4 weken op pakketje. Heb al 5x gebeld en hoor alleen ja vervelend.. heb m doorgestuurd naar het hoofdkantoor. Hopelijk snel afgehandeld, maar ik bestel hier nooit meer
Bewertung melden
01.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Verzonden naar een verkeerde adres daarna retour naar bodylab en sindsdien niks meer van ze gehoord!!!
Bewertung melden
01.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Ik heb mijn bestelling nu (ruim een maand na bestelauto) nog niet binnen en krijg geen reacties op mails etc
Bewertung melden
30.04.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
29.04.2023
 Verifizierte Bewertung

Zending open en stuk ontvangen

Bij het openen van de bestelling, lag mijn hele bestelling open en stuk in de doos. Nu ben ik vervolgens al ruim anderhalve week contact aan het zoeken met Bodylab, maar ben nog steeds niet geholpen!
Bewertung melden
28.04.2023
 Verifizierte Bewertung
Bestelling werd opeens ala retour aangemeld en geannuleerd. Geen communicatie erover van hun kant.
Bewertung melden
28.04.2023
 Verifizierte Bewertung
Slecht bedrijf!!!
Bewertung melden
26.04.2023
 Verifizierte Bewertung
Reageren op mail. Bestelling was niet compleet, blijkbaar niet genoeg voorraad. Nergens reactie op, na gebeld te hebben de belofte gekregen dat het zou worden opgepakt, maar niets bleek minder waar.
Bewertung melden
25.04.2023
 Verifizierte Bewertung
Slechte kwaliteit, late levering. Nooit weer!
Bewertung melden
14.04.2023
 Verifizierte Bewertung
Product op tijd leveren. Een maand verzendtijd is echt te lang (en nog heb ik mijn bestelling niet).
Bewertung melden
29.03.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
22.03.2023
 Verifizierte Bewertung
De klantenservice is belabberd en de bezorgtijden zijn nogal lang.
Bewertung melden
21.03.2023
 Verifizierte Bewertung

Na week bestelling nog niet geleverd

Na een week is bestelling nog niet ontvangen. Bij mailen van naar het infokanaal ontvang ik een Duitstalige standaardmail met een ticketnummer.
Bewertung melden
21.03.2023
 Verifizierte Bewertung
Het verzenden duurt veel te lang 10 dagen, hoe dan
Bewertung melden
19.03.2023
 Verifizierte Bewertung
Bezorging duurde lang
Bewertung melden
19.03.2023
 Verifizierte Bewertung
Mijn bestelling van 9 maart j.l nog steeds niet ontvangen en het is nu al de 19 de, Dat Ben ik niet gewoon van bodylab B.F. te Kalmthout
Bewertung melden
19.03.2023
 Verifizierte Bewertung
Ik kreeg een doos met en daarin was de creatine niet goed afgesloten de hele doos onder de creatine, heel vies
Bewertung melden
19.03.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
19.03.2023
 Verifizierte Bewertung

Gigantisch lange levertijd!

Meer dan een week geleden bestelling geplaatst, deze moet tot op heden nog arriveren!
Bewertung melden