bodylab.nl
Bewertungen:

661 Bewertungen in den letzten 12 Monaten3.459 Bewertungen insgesamt  

3,94
Gut

Gütesiegel
Gültig

mit Käuferschutz

Zertifiziert seit: 02.07.2019
Das Trusted Shops Gütesiegel zeichnet vertrauenswürdige Onlinehändler aus.
bodylab.nl erfüllt unter anderem folgende Trusted Shops Qualitätskriterien:
  • Geprüfte Identität
  • Verschlüsselte Datenübertragung
  • Verständlicher Bestellvorgang

Trusted Shops Käuferschutz

Dieses Unternehmen bietet den Trusted Shops Käuferschutz für Einkäufe bis 20.000 € an. So ist Ihr Einkauf abgesichert.

Digital Trust ist unsere Mission. So funktionieren Bewertungen bei Trusted Shops.

Relevanteste positive Bewertung

22.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Prima proteïne. Ik bestelde normaal bij xxl nutrition maar de prijzen voor proteïne zijn flink omhoog gegaan. Daardoor een keer bij bodylab besteld. Bij xxl bestelde ik een 4 kilo zal, en nu bij bodylab twee keer twee kilo. Het voordeel is nu dat ik twee smaken kan bestellen en ook nog voordeliger uit ben dan bij xxl! Alleen de verzending duurt wat langer.. Maja daar kan je natuurlijk rekening mee houden.

Relevanteste negative Bewertung

19.03.2023
 Verifizierte Bewertung
Vorige week besteld en betaald. Na een week nog niets gehoord. Vraag gesteld via Facebook en nog geen reactie. Voorlopig wel geld kwijt, geen spullen. Hoop dat het snel opgelost wordt. Wellicht goed om voortaan te wachten totdat een order is afgehandeld voordat om feedback wordt gevraagd?
Digital Trust ist unsere Mission. So funktionieren Bewertungen bei Trusted Shops.

Bewertungen für bodylab.nl

Filter
Sortierung  
Neueste zuerst
19.03.2023
 Verifizierte Bewertung
Na bestellen al 2 weken aan het wachten… klantenservice reageert niet op bericht… nu zit ik zonder sportvoeding en ben ik genoodzaakt om alsnog elders ook te bestellen. Waardeloos
Bewertung melden
19.03.2023
 Verifizierte Bewertung

Geen communicatie

Vorige week besteld en betaald. Na een week nog niets gehoord. Vraag gesteld via Facebook en nog geen reactie. Voorlopig wel geld kwijt, geen spullen. Hoop dat het snel opgelost wordt. Wellicht goed om voortaan te wachten totdat een order is afgehandeld voordat om feedback wordt gevraagd?
Bewertung melden
18.03.2023
 Verifizierte Bewertung
Traag
Bewertung melden
18.03.2023
 Verifizierte Bewertung
Ik heb 11 dag gewacht voor mijn bestelling. Dat is niet leuk.
Bewertung melden
HD
Hans d.
Spijkenisse
18.03.2023
 Verifizierte Bewertung

Betalen met IDEAL

Ik vond het niet fijn dat je met IDEAL betalen geen andere bank kon kiezen dan ABN AMRO. Noodgedwongen heb ik maar gekozen voor KLARNA,waar je later bleek een account voor moet aan te maken. En de bezorging duurde daardoor ook langer dan dat ik gewend bent van een bedrijf dat sportvoeding leverd.
Bewertung melden
17.03.2023
 Verifizierte Bewertung
Het is een ramp, je moet te lang wachten op je bestelling.
Bewertung melden
16.03.2023
 Verifizierte Bewertung
I nevereceived my order
Bewertung melden
16.03.2023
 Verifizierte Bewertung
Late levering, geen service, echt slecht.
Bewertung melden
15.03.2023
 Verifizierte Bewertung

Pakket in Bpost zonder bevestigings mail

Pakket was afgeleverd in Bpost afhaalpunt maar er was geen mail gekomen om dit te laten weten. Je moet dat zelf opvolgen via de trackingcode
Bewertung melden
14.03.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
10.03.2023
 Verifizierte Bewertung
Zending duurde lang
Bewertung melden
09.03.2023
 Verifizierte Bewertung
Mijn bestelling is nog steeds niet aangekomen.
Bewertung melden
08.03.2023
 Verifizierte Bewertung
Na de bestelling enkel orderbevestiging gehad en verder al dagen geen nieuws meer. Mail gedaan, krijg ik een standaard mail in het DUITS Terug dat ze hierop pas binnen 2 a 3 werkdagen kunnen antwoorden. Ik vraag mijn geld terug. Dit is geen klantenservice.
Bewertung melden
08.03.2023
 Verifizierte Bewertung
een week geleden spillen besteld hoor en zie nietd daarvsn
Bewertung melden
06.03.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden