bodylab.nl
Bewertungen:

678 Bewertungen in den letzten 12 Monaten3.476 Bewertungen insgesamt  

3,96
Gut

Gütesiegel
Gültig

mit Käuferschutz

Zertifiziert seit: 02.07.2019
Das Trusted Shops Gütesiegel zeichnet vertrauenswürdige Onlinehändler aus.
bodylab.nl erfüllt unter anderem folgende Trusted Shops Qualitätskriterien:
  • Geprüfte Identität
  • Verschlüsselte Datenübertragung
  • Verständlicher Bestellvorgang

Trusted Shops Käuferschutz

Dieses Unternehmen bietet den Trusted Shops Käuferschutz für Einkäufe bis 20.000 € an. So ist Ihr Einkauf abgesichert.

Digital Trust ist unsere Mission. So funktionieren Bewertungen bei Trusted Shops.

Relevanteste positive Bewertung

22.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Prima proteïne. Ik bestelde normaal bij xxl nutrition maar de prijzen voor proteïne zijn flink omhoog gegaan. Daardoor een keer bij bodylab besteld. Bij xxl bestelde ik een 4 kilo zal, en nu bij bodylab twee keer twee kilo. Het voordeel is nu dat ik twee smaken kan bestellen en ook nog voordeliger uit ben dan bij xxl! Alleen de verzending duurt wat langer.. Maja daar kan je natuurlijk rekening mee houden.

Relevanteste negative Bewertung

19.03.2023
 Verifizierte Bewertung
Vorige week besteld en betaald. Na een week nog niets gehoord. Vraag gesteld via Facebook en nog geen reactie. Voorlopig wel geld kwijt, geen spullen. Hoop dat het snel opgelost wordt. Wellicht goed om voortaan te wachten totdat een order is afgehandeld voordat om feedback wordt gevraagd?
Digital Trust ist unsere Mission. So funktionieren Bewertungen bei Trusted Shops.

Bewertungen für bodylab.nl

Filter
 Sortierung  
Relevanz
(376)
(127)
(39)
(41)
(95)
Zurücksetzen
30.01.2024
 Verifizierte Bewertung
Veel te veel mails. Soms duurt een bestelling 14 dagen eer ze geleverd w. Soms 1 week. Soms binnen de paar dagen. De korting voor vrienden werkt niet.
Bewertung melden
vor 12 Tagen
 Verifizierte Bewertung

Lange verwerk en verzendtijd

Het verwerken van een order en verzenden duurt erg lang. In de huidige tijd kan eea in 24 uur op locatie zijn. 48 uur vind ik acceptabel (2 werkdagen). Nu duurt het minimaal een week. Indien je contact zoekt met de klantenservice krijg je vaak hetzelfde antwoord. Sorry, drukte of onderbezet.
Bewertung melden
15.02.2024
 Verifizierte Bewertung
Slechte communicatie,moest zelf aansporen waar mijn bestelling bleefom te horen dan dat één product niet voorradig was,andere oplossing dan maar het tweede was dan plots ook niet meer op voorraad dus annulatie bestelling.Het positieve is alles snel terugbetaalt zonder gedoe.
Bewertung melden
02.02.2024
 Verifizierte Bewertung
Wat absoluut beter kan is de bezorging. Wij waren gewoon thuis en de zending was gewoon op de stoep gezet aan de openbare straat. kan echt niet. Een voorbijganger belde aan om dit te melden en dat is de enige reden dat ik iets heb ontvangen.
Bewertung melden
08.02.2024
 Verifizierte Bewertung
Netjes optijd geleverd bestel al heel wat jaartjes al mijn supplementen hier en nog geen klachten gehad is er fout en je mailt of belt word het netjes opgelost
Bewertung melden
DI
Dennis I.
huise (zingem)
04.02.2024
 Verifizierte Bewertung
Goede en lekkere producten maar het is spijtig dat het leveren lang duurt want als je bij bodyfitt iets besteld voor 22u wordt het de volgende dag al geleverd
Bewertung melden
DB
07.02.2024
 Verifizierte Bewertung

De producten qua smaak heel prettig en aangenaam

De producten qua smaak heel prettig! En het werkt! Alleen de verzending vind ik vrij lang duren en dat vind ik wel echt een aandachtspunt.
Bewertung melden
vor 10 Tagen
 Verifizierte Bewertung
Bodylab is een goede site. Is alleen jammer dat er alleen op hun eigen merk veel korting wordt gegeven en niet op de andere merken.
Bewertung melden
01.02.2024
 Verifizierte Bewertung
Cookies & cream .. Its my favourite flavour.. and it has been improved a lot since i bought it the first time
Bewertung melden
MW
Michael W.
Rotterdam
08.02.2024
 Verifizierte Bewertung
Top kwaliteit voor een scherpe prijs! Duurt wel even tot je je bestelling ontvangt, komt uit Duitsland.
Bewertung melden
vor 2 Tagen
 Verifizierte Bewertung

Langere levertijd

Het is even wachten voor de bestelling uit Duitsland binnen is. Reken niet op morgen of overmorgen
Bewertung melden
vor 9 Tagen
 Verifizierte Bewertung

Producten zijn goed, levering zou sneller mogen

Producten zijn goed. Goede actie prijzen. De levering zou wat sneller mogen. Duurt enkele dagen.
Bewertung melden
JP
Jolien P.
Zoutleeuw
06.02.2024
 Verifizierte Bewertung

Uitstekend assortiment en prijzen, jammer van langere levertijden

Assortiment en prijzen zijn echt uitstekend. Alleen de levertijd is aan de lange kant.
Bewertung melden
IG
ilse G.
Sint-andries Brugge
14.02.2024
 Verifizierte Bewertung

netjes

alles was netjes ingepakt enn de levering heeft niet zolang geduurd
Bewertung melden
30.01.2024
 Verifizierte Bewertung

Snelle levering

Snelle en duidelijke levering. Product voldoet ook aan verwachting
Bewertung melden
vor 4 Tagen
 Verifizierte Bewertung
Altijd content van de verzending . Mooi verpakt en altijd correct
Bewertung melden
08.02.2024
 Verifizierte Bewertung

Aanrader

Uitgebreide producten lijn, prijs goed, snelle levering
Bewertung melden
vor 3 Tagen
 Verifizierte Bewertung

Highly recommended

easily soluble granulate and good quality and taste
Bewertung melden
vor 4 Tagen
 Verifizierte Bewertung
Snelle correcte service en top producten!
Bewertung melden
HV
Hanna v.
Vlaardingen
09.02.2024
 Verifizierte Bewertung
de bestelling is correct uitgevoerd, !!!!
Bewertung melden