bodylab.nl
Bewertungen:

739 Bewertungen in den letzten 12 Monaten3.615 Bewertungen insgesamt  

3,98
Gut

Gütesiegel
Gültig

mit Käuferschutz

Zertifiziert seit: 02.07.2019
Das Trusted Shops Gütesiegel zeichnet vertrauenswürdige Onlinehändler aus.
bodylab.nl erfüllt unter anderem folgende Trusted Shops Qualitätskriterien:
  • Geprüfte Identität
  • Verschlüsselte Datenübertragung
  • Verständlicher Bestellvorgang

Trusted Shops Käuferschutz

Dieses Unternehmen bietet den Trusted Shops Käuferschutz für Einkäufe bis 20.000 € an. So ist Ihr Einkauf abgesichert.

Digital Trust ist unsere Mission. So funktionieren Bewertungen bei Trusted Shops.

Relevanteste positive Bewertung

22.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Prima proteïne. Ik bestelde normaal bij xxl nutrition maar de prijzen voor proteïne zijn flink omhoog gegaan. Daardoor een keer bij bodylab besteld. Bij xxl bestelde ik een 4 kilo zal, en nu bij bodylab twee keer twee kilo. Het voordeel is nu dat ik twee smaken kan bestellen en ook nog voordeliger uit ben dan bij xxl! Alleen de verzending duurt wat langer.. Maja daar kan je natuurlijk rekening mee houden.

Relevanteste negative Bewertung

19.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Mijn pakket is niet geleverd moest een maand lang wachten en ik zag gwn op de track and trace dat het al weer terug is geretourneerd is zonder het te leveren plus moest ik het retour bedrag gaan betalen nooit meer ga ik van hier iets kopen
Digital Trust ist unsere Mission. So funktionieren Bewertungen bei Trusted Shops.

Bewertungen für bodylab.nl

 Sortierung  
Relevanz
(413)
(140)
(46)
(38)
(102)
Zurücksetzen
27.03.2024
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
17.02.2024
 Verifizierte Bewertung

Lange verwerk en verzendtijd

Het verwerken van een order en verzenden duurt erg lang. In de huidige tijd kan eea in 24 uur op locatie zijn. 48 uur vind ik acceptabel (2 werkdagen). Nu duurt het minimaal een week. Indien je contact zoekt met de klantenservice krijg je vaak hetzelfde antwoord. Sorry, drukte of onderbezet.
Bewertung melden
CB
Carmen B.
Hillegom
05.03.2024
 Verifizierte Bewertung

De vanille whey eiwitpoeder

Ik bestel al tijdje de vanille whey eiwit in de blauwe plastic bus. Slecht oplosbaar in water. Het veiligheid sluiting van plastic, krijg ik moeilijk stuk en deksel ook moeilijk open. Ik koop het omdat het goedkoper is dan andere whey producten.
Bewertung melden
06.03.2024
 Verifizierte Bewertung
Producten zijn niet goedkoop. Dat is niet erg, alleen is het niet zo dat de kwaliteit en de service indrukwekkend goed zijn. Zelfde als beide andere aanbieders
Bewertung melden
19.02.2024
 Verifizierte Bewertung
Bodylab is een goede site. Is alleen jammer dat er alleen op hun eigen merk veel korting wordt gegeven en niet op de andere merken.
Bewertung melden
RV
04.03.2024
 Verifizierte Bewertung
Mooie aanbieding. Prijs whey-eiwitten de laatste tijd omhoog geschoten. Alles snel geregeld bij Bodylab. Ga zo door.
Bewertung melden
11.03.2024
 Verifizierte Bewertung

Ontvangst bestelling na bijna een week

Wist niet dat ik bijna een week moest wachten op mijn bestelling.. product is prima nu het er eindelijk is.
Bewertung melden
06.03.2024
 Verifizierte Bewertung
Delivery was without notification, they lived package at my neighbors and didn’t leave me a note about that
Bewertung melden
29.02.2024
 Verifizierte Bewertung

Defecte pot bij aankomst

Artikel kwam beschadigd aan. Overal eiwit poeder. Mail gestuurd en hebben gratis nieuwe pot opgestuurd.
Bewertung melden
27.02.2024
 Verifizierte Bewertung

Langere levertijd

Het is even wachten voor de bestelling uit Duitsland binnen is. Reken niet op morgen of overmorgen
Bewertung melden
20.02.2024
 Verifizierte Bewertung

Producten zijn goed, levering zou sneller mogen

Producten zijn goed. Goede actie prijzen. De levering zou wat sneller mogen. Duurt enkele dagen.
Bewertung melden
11.03.2024
 Verifizierte Bewertung
Goede klantenservice. beschadigd product bij levering. Na 2 dagen kreeg ik een nieuw pakketje.
Bewertung melden
14.03.2024
 Verifizierte Bewertung
Delivery of the shipment can be faster and more detailed about where the shipment is.
Bewertung melden
05.03.2024
 Verifizierte Bewertung

Prima

Heb de producten binnen een week ontvangen. Kwaliteit vogelsoort aan verwachting.
Bewertung melden
14.03.2024
 Verifizierte Bewertung
Alles volgens afspraak geleverd en de producten zijn van goede kwaliteit.
Bewertung melden
16.03.2024
 Verifizierte Bewertung
Gaat de laatse tijd veel beter met verzenden gaat sneller en komt aan
Bewertung melden
25.02.2024
 Verifizierte Bewertung
Altijd content van de verzending . Mooi verpakt en altijd correct
Bewertung melden
04.03.2024
 Verifizierte Bewertung

middelmatig

zowel whey als eiwit repen vallen iets tegen qua smaak
Bewertung melden
26.02.2024
 Verifizierte Bewertung

Highly recommended

easily soluble granulate and good quality and taste
Bewertung melden
25.02.2024
 Verifizierte Bewertung
Snelle correcte service en top producten!
Bewertung melden