Prima proteïne. Ik bestelde normaal bij xxl nutrition maar de prijzen voor proteïne zijn flink omhoog gegaan.
Daardoor een keer bij bodylab besteld.
Bij xxl bestelde ik een 4 kilo zal, en nu bij bodylab twee keer twee kilo.
Het voordeel is nu dat ik twee smaken kan bestellen en ook nog voordeliger uit ben dan bij xxl!
Alleen de verzending duurt wat langer.. Maja daar kan je natuurlijk rekening mee houden.
Ik begrijp het dat mijn pakket later is aangekomen dan verwacht. Het probleem is dat iemand mijn reep uit de doos heeft gestolen vooraleer ze het pakket hadden afgesloten.
Ik heb foto’s bijgevoegd van hoe de doos eruit zag toen ik het uit het pakket haalde. Als je telt, zijn het 11 repen in plaats van 12.
Edit: bedankt voor de reactie. Ben blij dat ik geholpen werd.
Compleet assistent en prima producten levering kan wat mij betreft sneller
Had een bestelling geplaatst en na 8 dagen stond het nog steeds “in behandeling”. Heb hieromtrent gemaild en vernomen dat het gratis product (door grote bestelling) uitgeput was en daardoor mijn bestelling nog niet verzonden was.
Heb hierop dan reactie gegeven dat het erg is dat ik eerst dien te mailen vooraleer men mij hiervan op de hoogte brengt.
Heb dan bestelling laten doorgaan maar zonder het gratis product.
Hiervoor kreeg ik in eerste instantie geen compensatie, maar kreeg dan na te mailen een code voor 10 euro op volgende bestelling… vind dit wat pover daar er met de kortingen van de website altijd meer dan 10 euro korting is…
Had eerder een gratis product of vervangend product verwacht nij mijn bestelling.
Na laatste mail ook geen reactie meer gekregen.
Heb een bestelling geplaatst en tot op heden geen respons gehad (10 dagen geleden).
besteld maar niet geleverd, voor mij bestaat deze site niet meer, ik zal het merk veranderen....
Mijn pakket is niet aangekomen. Vervolgens gemailed en documenten gestuurd maar daarna niks meer vernomen. Slechte service.