bodylab.nl
Bewertungen:

663 Bewertungen in den letzten 12 Monaten3.461 Bewertungen insgesamt  

3,94
Gut

Gütesiegel
Gültig

mit Käuferschutz

Zertifiziert seit: 02.07.2019
Das Trusted Shops Gütesiegel zeichnet vertrauenswürdige Onlinehändler aus.
bodylab.nl erfüllt unter anderem folgende Trusted Shops Qualitätskriterien:
  • Geprüfte Identität
  • Verschlüsselte Datenübertragung
  • Verständlicher Bestellvorgang

Trusted Shops Käuferschutz

Dieses Unternehmen bietet den Trusted Shops Käuferschutz für Einkäufe bis 20.000 € an. So ist Ihr Einkauf abgesichert.

Digital Trust ist unsere Mission. So funktionieren Bewertungen bei Trusted Shops.

Relevanteste positive Bewertung

22.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Prima proteïne. Ik bestelde normaal bij xxl nutrition maar de prijzen voor proteïne zijn flink omhoog gegaan. Daardoor een keer bij bodylab besteld. Bij xxl bestelde ik een 4 kilo zal, en nu bij bodylab twee keer twee kilo. Het voordeel is nu dat ik twee smaken kan bestellen en ook nog voordeliger uit ben dan bij xxl! Alleen de verzending duurt wat langer.. Maja daar kan je natuurlijk rekening mee houden.

Relevanteste negative Bewertung

19.03.2023
 Verifizierte Bewertung
Vorige week besteld en betaald. Na een week nog niets gehoord. Vraag gesteld via Facebook en nog geen reactie. Voorlopig wel geld kwijt, geen spullen. Hoop dat het snel opgelost wordt. Wellicht goed om voortaan te wachten totdat een order is afgehandeld voordat om feedback wordt gevraagd?
Digital Trust ist unsere Mission. So funktionieren Bewertungen bei Trusted Shops.

Bewertungen für bodylab.nl

Filter
Sortierung  
Neueste zuerst
(367)
(39)
(40)
(95)
Zurücksetzen
09.06.2023
 Verifizierte Bewertung
Goed
Bewertung melden
07.06.2023
 Verifizierte Bewertung
Producten ontvangen na een aantal dagen. De verpakking van de producten zat niet goed dicht waardoor er veel verspilling is geweest.
Bewertung melden
06.06.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
06.06.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
06.06.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
04.06.2023
 Verifizierte Bewertung
Lange levertijd wacht nu al 12 dagen op levering. Na sturen van mail krijg je automatische mail terug dat vanwege drukte het antwoord ook nog wel 4 tot 5 dagen kan duren. Voorheen zate er een distributiecentrum in Nederland en kreeg je je bestelling binnen 2 dagen in huis. Maar daar zijn ze mee gestopt, en nu moet alles uit Duitsland komen.
Bewertung melden
04.06.2023
 Verifizierte Bewertung
Snel
Bewertung melden
04.06.2023
 Verifizierte Bewertung
Heb ruim 14 dagen geleden iets besteld en nog steeds niet geleverd. Gemaild en krijg dan dagen later bericht dat door zieke medewerkers nog niet verzonden is. Probeer nu de bestelling te cancelen.
Bewertung melden
03.06.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
02.06.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
02.06.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
02.06.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
PB
patricia B.
Bonheiden
02.06.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
01.06.2023
 Verifizierte Bewertung

Goeie proteine, verschrikkelijke bezorging

Ik vind hun proteine poeder de beste tot nu toe, maar het duurt minstens twee weken voordat je het in huis hebt.
Bewertung melden
31.05.2023
 Verifizierte Bewertung

Voor herhaling vatbaar

Beetje huiverig na het lezen van de recensies, maar binnen 4 dagen mijn bestelling in huis en naar volle tevredenheid
Bewertung melden
30.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
PB
30.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Alles is goed
Bewertung melden
30.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
30.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
ML
Marc L.
Oostmalle
29.05.2023
 Verifizierte Bewertung
alles ok
Bewertung melden