bodylab.nlBewertungen

: 2.870Gut

3,78

Gütesiegel
Gültig

mit Käuferschutz

Gütesiegel
Gültig

mit Käuferschutz

zertifiziert seit: 02.07.2019
aktualisiert am: 01.04.2023
bodylab.nl ist geprüft und zertifiziert nach den Trusted Shops Qualitätskriterien
  • Geprüfte Identität
  • Schutz persönlicher Daten
  • Verständlicher Bestellvorgang

Abgesichert durch den Käuferschutz

Bei bodylab.nl können Sie den Käuferschutz von Trusted Shops nutzen und damit Ihre Einkäufe bis zu 20.000 € absichern. Mehr erfahren


zertifiziert seit: 02.07.2019
aktualisiert am: 01.04.2023
bodylab.nl ist geprüft und zertifiziert nach den Trusted Shops Qualitätskriterien
  • Geprüfte Identität
  • Schutz persönlicher Daten
  • Verständlicher Bestellvorgang

Abgesichert durch den Käuferschutz

Bei bodylab.nl können Sie den Käuferschutz von Trusted Shops nutzen und damit Ihre Einkäufe bis zu 20.000 € absichern. Mehr erfahren

Bewertungen für bodylab.nl

403 verifizierte Bewertungen in den letzten 12 Monaten

2.870 Bewertungen insgesamt
So stellen wir sicher, dass Bewertungen von echten Verbraucher*innen kommen.

Relevanteste positive Erfahrung


19.06.2022
De bestelling is soepel verlopen. Er is een minpuntje, DHL denkt misschien dat je de hele dag het pakketje volgt dat is in mijn geval zeker niet. Als de bestelling s'morgens vroeg nog in Duistland is verwacht ik niet dat het al aan het eind van de middag al aan huis bezorgd wordt in Nederland. Op zich erg goed en snel. Ik zou liever zien dat je een mailtje krijgt dat het de volgende dag bijv. tussen 13.00 en 16.00 uur bezorgd wordt, verder alle lof voor DHL. Nu kon ik het de volgende werkdag na 13.00 uur afhalen op een bezorgpunt. (Jammer voor de bezorger die een onnodige rit heeft gemaakt.)
Bewertung melden

Relevanteste kritische Erfahrung


30.05.2022
Ik heb tot 4 maal toe contact gezocht met bodylab zonde succes, elke keer sturen ze mij een track en tracé code waar ik niks aan heb. Omdat deze namelijk niet veranderd! Ik heb ook contact met DHL gezocht en die geven aan dat het pakket nog opgehaald/verzonden moet worden. Ik heb deze bestelling 18 mei geplaatst en het is ondertussen 30 mei. Ook op het telefoon nummer/social accounts van bodylab krijg je geen reactie op vragen. Ik hoop dat ik jullie zo kan bereiken en een antwoord kan krijgen op waar mijn pakket blijft.
Bewertung melden

Bewertungen für bodylab.nl

Filter
 Sortierung 
Relevanz
(89)
(27)
(64)
Zurücksetzen
 Verifizierte Bewertung
17.03.2023
Goedkoopste in de markt, verpakking bij verzenden is matig er was wat Creatine poeder uit de verpakking ontsnapt. Het doosje van de verzend verpakking was niet bestand tegen de waarschijnlijk ruwe manier waarmee dit soort pakketjes behandeld worden. Tot slot levertijd uit Duitsland is vrij lang.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
13.03.2023
Goedkope en lekkere huisproducten. Een snellere levering zou leuk zijn.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
17.03.2023
Producten waren perfect in orde maar levering duurde de laatste keren langer dan een week.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
08.03.2023
Product voldoet aan de beschrijving en een goede verhouding van prijs en kwaliteit
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
18.03.2023
De bedrukking op de producten zijn slecht leesbaar Lange levertijd
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
17.03.2023
Levering zou wat sneller mogen, maar wel alles keurig gekregen!
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
10.03.2023
Veel langere wachttijden
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
vor 12 Tagen
 
Nvt
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
vor 10 Tagen
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
vor 10 Tagen
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
vor 12 Tagen
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
13.03.2023
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
12.03.2023
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
10.03.2023
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
18.03.2023
 
Ik vond het niet fijn dat je met IDEAL betalen geen andere bank kon kiezen dan ABN AMRO. Noodgedwongen heb ik maar gekozen voor KLARNA,waar je later bleek een account voor moet aan te maken. En de bezorging duurde daardoor ook langer dan dat ik gewend bent van een bedrijf dat sportvoeding leverd.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
vor 13 Tagen
Vorige week besteld en betaald. Na een week nog niets gehoord. Vraag gesteld via Facebook en nog geen reactie. Voorlopig wel geld kwijt, geen spullen. Hoop dat het snel opgelost wordt. Wellicht goed om voortaan te wachten totdat een order is afgehandeld voordat om feedback wordt gevraagd?
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
08.03.2023
Na de bestelling enkel orderbevestiging gehad en verder al dagen geen nieuws meer. Mail gedaan, krijg ik een standaard mail in het DUITS Terug dat ze hierop pas binnen 2 a 3 werkdagen kunnen antwoorden. Ik vraag mijn geld terug. Dit is geen klantenservice.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
vor 13 Tagen
Na bestellen al 2 weken aan het wachten… klantenservice reageert niet op bericht… nu zit ik zonder sportvoeding en ben ik genoodzaakt om alsnog elders ook te bestellen. Waardeloos
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
vor 11 Tagen
Na een week is bestelling nog niet ontvangen. Bij mailen van naar het infokanaal ontvang ik een Duitstalige standaardmail met een ticketnummer.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
15.03.2023
 
Pakket was afgeleverd in Bpost afhaalpunt maar er was geen mail gekomen om dit te laten weten. Je moet dat zelf opvolgen via de trackingcode
Bewertung melden