bodylab.nl
Bewertungen:

731 Bewertungen in den letzten 12 Monaten3.601 Bewertungen insgesamt  

4,01
Gut

Gütesiegel
Gültig

mit Käuferschutz

Zertifiziert seit: 02.07.2019
Das Trusted Shops Gütesiegel zeichnet vertrauenswürdige Onlinehändler aus.
bodylab.nl erfüllt unter anderem folgende Trusted Shops Qualitätskriterien:
  • Geprüfte Identität
  • Verschlüsselte Datenübertragung
  • Verständlicher Bestellvorgang

Trusted Shops Käuferschutz

Dieses Unternehmen bietet den Trusted Shops Käuferschutz für Einkäufe bis 20.000 € an. So ist Ihr Einkauf abgesichert.

Digital Trust ist unsere Mission. So funktionieren Bewertungen bei Trusted Shops.

Relevanteste positive Bewertung

22.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Prima proteïne. Ik bestelde normaal bij xxl nutrition maar de prijzen voor proteïne zijn flink omhoog gegaan. Daardoor een keer bij bodylab besteld. Bij xxl bestelde ik een 4 kilo zal, en nu bij bodylab twee keer twee kilo. Het voordeel is nu dat ik twee smaken kan bestellen en ook nog voordeliger uit ben dan bij xxl! Alleen de verzending duurt wat langer.. Maja daar kan je natuurlijk rekening mee houden.

Relevanteste negative Bewertung

19.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Mijn pakket is niet geleverd moest een maand lang wachten en ik zag gwn op de track and trace dat het al weer terug is geretourneerd is zonder het te leveren plus moest ik het retour bedrag gaan betalen nooit meer ga ik van hier iets kopen
Digital Trust ist unsere Mission. So funktionieren Bewertungen bei Trusted Shops.

Bewertungen für bodylab.nl

Filter
 Sortierung  
Relevanz
(413)
(140)
(38)
(96)
Zurücksetzen
RV
Richard V.
Amsterdam
10.09.2023
 Verifizierte Bewertung

Wat er te verbeteren valt, alles

Wat er te verbeteren valt? Te veel op om op te noemen. 1 -het lange wachten op de bestelling . 2- DHL parcel . 3- communicatie. 4- service.
Bewertung melden
07.06.2023
 Verifizierte Bewertung
Producten ontvangen na een aantal dagen. De verpakking van de producten zat niet goed dicht waardoor er veel verspilling is geweest.
Bewertung melden
29.11.2023
 Verifizierte Bewertung
Mijn pakket is niet aangekomen. Vervolgens gemailed en documenten gestuurd maar daarna niks meer vernomen. Slechte service.
Bewertung melden
Antwort von bodylab.nl
11.12.2023
Hallo beste Klant, beste klantin het spijt ons zeer te horen dat uw pakket niet is aangekomen. Helaas heeft DHL gemeld dat het pakket verloren is gegaan. Wij begrijpen dat dit erg vervelend voor u is. Om dit goed te maken, hebben we al een creditnota voor u in gang gezet. Als u nog verdere vragen heeft of als wij u ergens anders mee kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groeten
08.08.2023
 Verifizierte Bewertung

Producten goed, levering slecht

Producten zijn prima, levering duurde een week. Vind dat echt te lang in 2023 dus zal hier niet snel weer bestellen.
Bewertung melden
14.08.2023
 Verifizierte Bewertung
4/8 besteld en nu nog niet binnen. Wel een mail gehad dat het later is maar dit is ook al enige tijd geleden.
Bewertung melden
28.04.2023
 Verifizierte Bewertung
Bestelling werd opeens ala retour aangemeld en geannuleerd. Geen communicatie erover van hun kant.
Bewertung melden
21.06.2023
 Verifizierte Bewertung
La pire entreprise que j'aie jamais vue de ma vie Service client très médiocre.
Bewertung melden
16.08.2023
 Verifizierte Bewertung
Duurde bijna twee weken voordat mijn bestelling verzonden werd!
Bewertung melden
15.06.2023
 Verifizierte Bewertung
pakket niet ontvangen, geen reactie op mijn mail gekregen.
Bewertung melden
20.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Nog steeds niets ontvangen geen reactie op e-mails
Bewertung melden
25.04.2023
 Verifizierte Bewertung
Slechte kwaliteit, late levering. Nooit weer!
Bewertung melden
20.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Telaat bezorgd, slechte contact
Bewertung melden
21.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Pakketjes zijn nooit geleverd!
Bewertung melden
28.04.2023
 Verifizierte Bewertung
Slecht bedrijf!!!
Bewertung melden
29.11.2023
 Verifizierte Bewertung
besteld maar niet geleverd, voor mij bestaat deze site niet meer, ik zal het merk veranderen....
Bewertung melden
Antwort von bodylab.nl
11.12.2023
Beste Klant, beste Klatin, volgens de verzendingsinformatie is uw bestelling op 24.11. bij u aangekomen. Mocht u nog verdere vragen hebben, maak dan gebruik van onze klantenservice. We helpen u graag verder.
01.10.2023
 Verifizierte Bewertung
25 sept een email ontvangen met factuur verder niks meer geen verzend email over het pakket .
Bewertung melden
Antwort von bodylab.nl
02.10.2023
Lieber Kunde, liebe Kundin, laut der Sendungsverfolgung wurde Ihr Paket bereits am 29.09. zugestellt. Sollte es diesbezüglich zu Problemen gekommen sein, melden Sie sich doch gerne per Mail bei unserem Kundenservice. Wir helfen Ihnen dort gerne weiter. Vielen Dank!
27.07.2023
 Verifizierte Bewertung
De verzending duurde bijna 2 weken. De doos was beschadigd en 1 product zat er niet bij.
Bewertung melden
05.10.2023
 Verifizierte Bewertung
De weightgainer lost slecht op. En de dop van alle drie de shakers sluiten niet goed.
Bewertung melden
Antwort von bodylab.nl
05.10.2023
Hallo lieber Kunde, liebe Kundin, wir möchten uns aufrichtig bei Ihnen entschuldigen und bedauern die Unannehmlichkeiten, die Sie mit unseren Produkten erlebt haben. Ihre Zufriedenheit liegt uns sehr am Herzen. Wir empfehlen Ihnen, sich umgehend an unseren Kundenservice zu wenden, um eine passende Lösung für Ihre Anliegen zu finden. Unser engagiertes Kundenservice-Team steht Ihnen gerne zur Verfügung, um Ihre Fragen zu beantworten und Ihnen bei der Suche nach einer geeigneten Lösung zu helfen. Nochmals entschuldigen wir uns für die Unannehmlichkeiten, die Sie erlebt haben, und wir werden alles in unserer Macht stehende tun, um sicherzustellen, dass Ihre Bedenken zufriedenstellend gelöst werden.
10.08.2023
 Verifizierte Bewertung
Verzending duurt te lang. Op de site staat 3-4 dagen maar de transities was 9 dagen.
Bewertung melden
30.11.2023
 Verifizierte Bewertung
Heb een bestelling geplaatst en tot op heden geen respons gehad (10 dagen geleden).
Bewertung melden
Antwort von bodylab.nl
11.12.2023
Hallo beste Klant, beste Klantin, onze oprechte excuses voor het ongemak dat is ontstaan doordat u nog geen reactie heeft ontvangen op uw bestelling van 10 dagen geleden. Wij begrijpen dat dit frustrerend is en waarderen uw geduld. Wij zullen onmiddellijk onderzoeken wat er is misgegaan en ervoor zorgen dat u spoedig de benodigde informatie ontvangt. Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Nogmaals onze excuses voor het eventuele ongemak en dank u voor uw begrip. Met vriendelijke groeten.