De bestelling is soepel verlopen.
Er is een minpuntje, DHL denkt misschien dat je de hele dag het pakketje volgt dat is in mijn geval zeker niet. Als de bestelling s'morgens vroeg nog in Duistland is verwacht ik niet dat het al aan het eind van de middag al aan huis bezorgd wordt in Nederland. Op zich erg goed en snel. Ik zou liever zien dat je een mailtje krijgt dat het de volgende dag bijv. tussen 13.00 en 16.00 uur bezorgd wordt, verder alle lof voor DHL. Nu kon ik het de volgende werkdag na 13.00 uur afhalen op een bezorgpunt. (Jammer voor de bezorger die een onnodige rit heeft gemaakt.)
Ik heb tot 4 maal toe contact gezocht met bodylab zonde succes, elke keer sturen ze mij een track en tracé code waar ik niks aan heb. Omdat deze namelijk niet veranderd! Ik heb ook contact met DHL gezocht en die geven aan dat het pakket nog opgehaald/verzonden moet worden. Ik heb deze bestelling 18 mei geplaatst en het is ondertussen 30 mei. Ook op het telefoon nummer/social accounts van bodylab krijg je geen reactie op vragen. Ik hoop dat ik jullie zo kan bereiken en een antwoord kan krijgen op waar mijn pakket blijft.
Heb een shake aangekregen die open was.pakket vol met poeder. Heb een mail gestuurd en na 2 dagen geen antwoordt.
07.12.2022
Beste klant,
het spijt ons dat u beschadigde goederen heeft ontvangen!
U schreef ons op vrijdag en wij antwoordden op maandag.
We hebben u het bedrag voor de defecte artikelen al terugbetaald.
Het spijt ons voor het ongemak!
Met vriendelijke groet, uw Bodylab team
12.11.2022
Bestelling is gelukkig goed gegaan. Helaas kan je op de BodyLab site geen dhl pakket punt selecteren. Dit maak het erg lastig om het pakket te laten bezorgen. Het zou fijn zijn als een DHL pakketpunt als berzorg punt gebruikt kan worden.
Alle bestelde artikelen waren aanwezig. Alleen één dekseltje was gescheurd waardoor er wat poeder door de doos was gemorst. Heb het dekseltje moeten vervangen door een ouder exemplaar. De bestellingen moeten beter verpakt worden om dit soort schade te voorkomen. Ook de verzending mag sneller zijn. Eerder had je het bestelde eerder in huis.
29.06.2022
Ze hebben een fout gemaakt bij het sorteren en dat wist ik pas na enkele dagen dat ik zelf erachter aan moest om meer info te weten over het status van de bestelling….
15.07.2022
Goede producten. Klantenservice helaas niet. Productinformatie ontbreekt en kan er geen duidelijkheid over krijgen. Jammer .
01.06.2022
Beste klant,
Wij verontschuldigen ons voor de vertraging! Door een technische fout heeft het ophalen van uw pakket helaas vertraging opgelopen. Onze klantendienst heeft de kosten reeds terugbetaald en u via e-mail op de hoogte gebracht.
Met vriendelijke groet,
Hallo,
weet je wat ik nooit meer op je site bestel! het is niet echt serieus om op deze manier te werken want vanaf het begin heb ik een e-mail gestuurd om te zien waar mijn bestelling was omdat ik een e-mail had ontvangen met de bevestiging dat mijn bestelling was goedgekeurd en ik heb meerdere keren gevraagd dat het bedrag niet van mijn rekening werd afgeschreven ( bovendien was het met een masterkaart waarvan de debitering automatisch zou zijn) als u een probleem tegenkomt met uw programma voor debitering, is het op geen enkele manier mijn verantwoordelijkheid, vooral omdat ik in het verleden nog nooit zo'n zorg heb gehad.
Groetjes.
Nuri
13.10.2022
Beste klant,
je hebt besteld met vooruitbetaling. Dit betekent dat u het bedrag zelfstandig aan ons moet overmaken, wij boeken hier niets af. Aangezien wij geen betaling van u hebben ontvangen, is uw bestelling inmiddels geannuleerd.
Met vriendelijke groet, Uw Bodylab Team
30.05.2022
Schandalig voor een groot bedrijf als Bodylab. Mijn bestelling zou een week geleden, nadat ik een herinneringsmail heb gestuurd over mijn bestelling, worden verzonden. Echter is deze nog steeds niet meegegeven aan de bezorgdienst. Terwijl mijn bestelling wel op voorraad is.
01.06.2022
Hallo,
Door een technische fout heeft het ophalen van uw pakket helaas vertraging opgelopen. Onze klantendienst heeft de kosten voor uw bestelling terugbetaald. Onze excuses voor het ongemak!
Met vriendelijke groet,
20.03.2022
Ik heb pakje 500 gram bestelt
Eerst de pakje was open
Tweede pakje was 150 gram
Meer dan 350 gram gestolen of jullie zijn oplichters want 40 euro voor zo iets is kol veel
21.03.2022
Beste klant,
Wij verzekeren u dat alle artikelen de aangegeven hoeveelheid bevatten. Bij vragen neemt u graag contact op met onze klantenservice.
Vele groeten,
17.08.2022
2 weeks already and my parcel didn't arrive i was at pick up point every day. I call at bpost, they say they didn't receive any parcel. I send to bodylab 2 emails, and the answers was very bad. It's exactly what i know it already, and still i don't know where is my parcel. And I'm in the middle with less money in my pocket and without my products. The second and the LAST ORDER for sure!
17.08.2022
Dear Customer,
we apologize very much for this inconvenience.
We passed your case to the responsible colleague. He will contact you tomorrow and solve your concern.
We hope for your understanding, your Bodylab team.
03.09.2022
Zeer slechte klantvriendelijkheid ik koop nooit meer bij jullie!! Gewoon omdat ik een retour vroeg betreft een milshake dat echt stonk naar een chemisch geurtje !! Heb nog nooit geklaagd en voor 1x dat dit gebeurt zeggen jullie gewoonweg dat jullie er weinig aan kunnen doen ja daag !!
05.09.2022
Beste klant,
het spijt ons dat het product u niet bevalt!
Reeds geopende producten kunnen wij helaas niet terugnemen.
Wij vragen om uw begrip!
Met vriendelijke groet, uw Bodlyab team
28.10.2022
10! dagen geleden is mijn bestelling zogezegd verstuurd. Nog steeds niets ontvangen.
Na een vraag aan de customer service kreeg ik excuses en de melding dat er een dag of twee vertraging was. 4 dagen later, niets...
Super slechte service.
02.11.2022
Beste klant,
het spijt ons voor het ongemak!
Je hebt al een terugbetaling ontvangen.
Met vriendelijke groet, uw Bodylab Team
Importierte Bewertungen: