De bestelling is soepel verlopen.
Er is een minpuntje, DHL denkt misschien dat je de hele dag het pakketje volgt dat is in mijn geval zeker niet. Als de bestelling s'morgens vroeg nog in Duistland is verwacht ik niet dat het al aan het eind van de middag al aan huis bezorgd wordt in Nederland. Op zich erg goed en snel. Ik zou liever zien dat je een mailtje krijgt dat het de volgende dag bijv. tussen 13.00 en 16.00 uur bezorgd wordt, verder alle lof voor DHL. Nu kon ik het de volgende werkdag na 13.00 uur afhalen op een bezorgpunt. (Jammer voor de bezorger die een onnodige rit heeft gemaakt.)
Ik heb tot 4 maal toe contact gezocht met bodylab zonde succes, elke keer sturen ze mij een track en tracé code waar ik niks aan heb. Omdat deze namelijk niet veranderd! Ik heb ook contact met DHL gezocht en die geven aan dat het pakket nog opgehaald/verzonden moet worden. Ik heb deze bestelling 18 mei geplaatst en het is ondertussen 30 mei. Ook op het telefoon nummer/social accounts van bodylab krijg je geen reactie op vragen. Ik hoop dat ik jullie zo kan bereiken en een antwoord kan krijgen op waar mijn pakket blijft.
Prima proteïne. Ik bestelde normaal bij xxl nutrition maar de prijzen voor proteïne zijn flink omhoog gegaan.
Daardoor een keer bij bodylab besteld.
Bij xxl bestelde ik een 4 kilo zal, en nu bij bodylab twee keer twee kilo.
Het voordeel is nu dat ik twee smaken kan bestellen en ook nog voordeliger uit ben dan bij xxl!
Alleen de verzending duurt wat langer.. Maja daar kan je natuurlijk rekening mee houden.
Het is een goede site, veel & goede producten, koop er ook veel.
Het enige nadeel is, dat wanneer je er iets besteld, je wanneer je in NL woont, rekening mee moet houden dat het ongeveer een week duurt voordat je je spullen krijgt.
Denk dus niet: Ow even snel bestellen want ik heb het overmorgen nodig, dat ga je niet redden.
14.05.2023
De lage prijzen bevielen me. Maar verzenden naar Nederland kan sneller. En communiceren met de Nederlandse DHL moet beter. Want ineens stond de bezorger aan de deur. Ik daar had ik geen melding van gekregen. Maar in dit geval was ik gelukkig thuis.
30.04.2023
Verzending duurt lang. Soms tot 1 week. Vaak gaan de potten open tijdens het transport, waardoor alles onder de poeder zit. Anderzijds sturen ze gewoon een nieuwe pot zonder problemen, maar dan moet je dus weer een week wachten.
Creatine monohydraat is niet wat ik gewend ben, scoopje is ook meer dan 5 gram. Niet echt duidelijk en weet niet zeker of deze poeder vorm puur is. We gaan het uittesten in het lab met de gc/ms.
Op zoek naar testo stackers maar dan ietsje goedkoper , zo kwam ik hier terecht ..elders 80 euro … bij bodylab 52 euro !
Niet voor spieren maar voor snelheid enbetere prestaties !
14.05.2023
Levering van product duurde lang, slechte infomatie verziening mbt de levering.
Uiteindelijk wel het juiste product, met (belangrijk!) een prima houdbaarheidsdatum.
Alles is goed gegaan snel ontvangen goede prijs kwaliteit ook goed spieren beginnen te komen 😏
14.05.2023
product en prijs is goed alleen verzenden duurde wat langer dan bij gemiddelde normale bedrijf
28.04.2023
De dosering eiwitten is niet zo hoog in hun Whey en de smaken kunnen ook een stuk steviger.
13.05.2023
Een week voor de bestelling geleverd werd is best lang…. Dit kan veel beter
Importierte Bewertungen: