bodylab.nl
Bewertungen:

665 Bewertungen in den letzten 12 Monaten3.463 Bewertungen insgesamt  

3,94
Gut

Gütesiegel
Gültig

mit Käuferschutz

Zertifiziert seit: 02.07.2019
Das Trusted Shops Gütesiegel zeichnet vertrauenswürdige Onlinehändler aus.
bodylab.nl erfüllt unter anderem folgende Trusted Shops Qualitätskriterien:
  • Geprüfte Identität
  • Verschlüsselte Datenübertragung
  • Verständlicher Bestellvorgang

Trusted Shops Käuferschutz

Dieses Unternehmen bietet den Trusted Shops Käuferschutz für Einkäufe bis 20.000 € an. So ist Ihr Einkauf abgesichert.

Digital Trust ist unsere Mission. So funktionieren Bewertungen bei Trusted Shops.

Relevanteste positive Bewertung

22.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Prima proteïne. Ik bestelde normaal bij xxl nutrition maar de prijzen voor proteïne zijn flink omhoog gegaan. Daardoor een keer bij bodylab besteld. Bij xxl bestelde ik een 4 kilo zal, en nu bij bodylab twee keer twee kilo. Het voordeel is nu dat ik twee smaken kan bestellen en ook nog voordeliger uit ben dan bij xxl! Alleen de verzending duurt wat langer.. Maja daar kan je natuurlijk rekening mee houden.

Relevanteste negative Bewertung

19.03.2023
 Verifizierte Bewertung
Vorige week besteld en betaald. Na een week nog niets gehoord. Vraag gesteld via Facebook en nog geen reactie. Voorlopig wel geld kwijt, geen spullen. Hoop dat het snel opgelost wordt. Wellicht goed om voortaan te wachten totdat een order is afgehandeld voordat om feedback wordt gevraagd?
Digital Trust ist unsere Mission. So funktionieren Bewertungen bei Trusted Shops.

Bewertungen für bodylab.nl

Filter
Sortierung  
Neueste zuerst
(368)
(39)
(95)
Zurücksetzen
04.08.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
04.08.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
03.08.2023
 Verifizierte Bewertung
Mooie aanbiedingen
Bewertung melden
03.08.2023
 Verifizierte Bewertung
Goede , correcte en snelleservice
Bewertung melden
03.08.2023
 Verifizierte Bewertung

Slechte service

Geen updates, duurt allemaal heel lang. Niemand bereikbaar. Zending geannuleerd i.v.m. foutief adres waar al eerder wel zendingen naar zijn verzonden.
Bewertung melden
02.08.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
02.08.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
02.08.2023
 Verifizierte Bewertung
Ik heb 3 maal stackers 2 besteld en het werkt gewoon echt niet. Zonde van het geld. Ik hoopte er net even wat extra energie van te krijgen, maar wordt er eerder moe van zo jammer en teleurgesteld.
Bewertung melden
02.08.2023
 Verifizierte Bewertung
Heerlijke eiwitten voor een goede prijs, bestelling is helaas niet gelijk volgende dag in huis. Maar is het proberen zeker waard
Bewertung melden
02.08.2023
 Verifizierte Bewertung
Producten niet verkregen nog antwoordt verkregen over de zending .
Bewertung melden
31.07.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
30.07.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
30.07.2023
 Verifizierte Bewertung
Sneller leveren, waarom moet dat een week duren. Concurrenten leveren binnen 24u
Bewertung melden
R.
Reina ..
Nederland
29.07.2023
 Verifizierte Bewertung

Duidelijke site, leuke acties, veel keuzes

Zelf fout in bestellen gemaakt, geen probleem. Wordt netjes opgelost bij Bodylab.
Bewertung melden
28.07.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
JL
Jeroen L.
Amsterdam
27.07.2023
 Verifizierte Bewertung
Duurt te lang. Waarschijnlijk omdat het uit Duitsland moet komen.
Bewertung melden
27.07.2023
 Verifizierte Bewertung
Snelle en correcte levering
Bewertung melden
27.07.2023
 Verifizierte Bewertung

Gebrekkige communicatie en levering

Nadat ik na 3 dagen geen track&trace heb ontvangen besloten te bellen, zou teruggebeld worden maar helaas, dag later nogmaals gebeld.. moest nog even geduld hebben. Idd dag erna kreeg jk track&trace. Echter na 6 pogingen is het dhl niet gelukt om te bezorgen…
Bewertung melden
26.07.2023
 Verifizierte Bewertung
Entree prima binnen komen.
Bewertung melden
26.07.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden