bodylab.nl
Bewertungen:

672 Bewertungen in den letzten 12 Monaten3.470 Bewertungen insgesamt  

3,95
Gut

Gütesiegel
Gültig

mit Käuferschutz

Zertifiziert seit: 02.07.2019
Das Trusted Shops Gütesiegel zeichnet vertrauenswürdige Onlinehändler aus.
bodylab.nl erfüllt unter anderem folgende Trusted Shops Qualitätskriterien:
  • Geprüfte Identität
  • Verschlüsselte Datenübertragung
  • Verständlicher Bestellvorgang

Trusted Shops Käuferschutz

Dieses Unternehmen bietet den Trusted Shops Käuferschutz für Einkäufe bis 20.000 € an. So ist Ihr Einkauf abgesichert.

Digital Trust ist unsere Mission. So funktionieren Bewertungen bei Trusted Shops.

Relevanteste positive Bewertung

22.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Prima proteïne. Ik bestelde normaal bij xxl nutrition maar de prijzen voor proteïne zijn flink omhoog gegaan. Daardoor een keer bij bodylab besteld. Bij xxl bestelde ik een 4 kilo zal, en nu bij bodylab twee keer twee kilo. Het voordeel is nu dat ik twee smaken kan bestellen en ook nog voordeliger uit ben dan bij xxl! Alleen de verzending duurt wat langer.. Maja daar kan je natuurlijk rekening mee houden.

Relevanteste negative Bewertung

19.03.2023
 Verifizierte Bewertung
Vorige week besteld en betaald. Na een week nog niets gehoord. Vraag gesteld via Facebook en nog geen reactie. Voorlopig wel geld kwijt, geen spullen. Hoop dat het snel opgelost wordt. Wellicht goed om voortaan te wachten totdat een order is afgehandeld voordat om feedback wordt gevraagd?
Digital Trust ist unsere Mission. So funktionieren Bewertungen bei Trusted Shops.

Bewertungen für bodylab.nl

Filter
Sortierung  
Neueste zuerst
(374)
(39)
(95)
Zurücksetzen
28.04.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
28.04.2023
 Verifizierte Bewertung
Slecht bedrijf!!!
Bewertung melden
27.04.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
26.04.2023
 Verifizierte Bewertung
Reageren op mail. Bestelling was niet compleet, blijkbaar niet genoeg voorraad. Nergens reactie op, na gebeld te hebben de belofte gekregen dat het zou worden opgepakt, maar niets bleek minder waar.
Bewertung melden
26.04.2023
 Verifizierte Bewertung
Prima smaakje cookies and cream protein.
Bewertung melden
ML
Martijn L.
LEKKERKERK
25.04.2023
 Verifizierte Bewertung
Leuke kortingen en producten snel geleverd , goeie kwaliteit!
Bewertung melden
25.04.2023
 Verifizierte Bewertung
Slechte kwaliteit, late levering. Nooit weer!
Bewertung melden
24.04.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
23.04.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
21.04.2023
 Verifizierte Bewertung
Prima producten voor een prima prijs
Bewertung melden
20.04.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
20.04.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
20.04.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
RL
Ron L.
Breda
17.04.2023
 Verifizierte Bewertung
Alles prima
Bewertung melden
17.04.2023
 Verifizierte Bewertung
Quick and fast service great tasting
Bewertung melden
DG
Dennis G.
Apeldoorn
17.04.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
17.04.2023
 Verifizierte Bewertung
Goede kwaliteit en voordeliger dan bij de concurrent. Het duurt wel ongeveer 5 werkdagen voordat ik het binnen had, komt uit Duitsland. Daar moet je wel rekening mee houden, maar is dan wel een stuk voordeliger.
Bewertung melden
14.04.2023
 Verifizierte Bewertung
Product op tijd leveren. Een maand verzendtijd is echt te lang (en nog heb ik mijn bestelling niet).
Bewertung melden
29.03.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
25.03.2023
 Verifizierte Bewertung
Telefonisch kontakt was uitstekend. Werd goed geholpen. Pakket zorgvuldig verpakt.
Bewertung melden