bodylab.nl
Bewertungen:

601 Bewertungen in den letzten 12 Monaten3.283 Bewertungen insgesamt  

3,73
Gut

Gütesiegel
Gültig

mit Käuferschutz

Zertifiziert seit: 02.07.2019
Das Trusted Shops Gütesiegel zeichnet vertrauenswürdige Onlinehändler aus.
bodylab.nl erfüllt unter anderem folgende Trusted Shops Qualitätskriterien:
  • Geprüfte Identität
  • Verschlüsselte Datenübertragung
  • Verständlicher Bestellvorgang

Trusted Shops Käuferschutz

Dieses Unternehmen bietet den Trusted Shops Käuferschutz für Einkäufe bis 20.000 € an. So ist Ihr Einkauf abgesichert.

Digital Trust ist unsere Mission. So funktionieren Bewertungen bei Trusted Shops.

Relevanteste positive Bewertung

22.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Prima proteïne. Ik bestelde normaal bij xxl nutrition maar de prijzen voor proteïne zijn flink omhoog gegaan. Daardoor een keer bij bodylab besteld. Bij xxl bestelde ik een 4 kilo zal, en nu bij bodylab twee keer twee kilo. Het voordeel is nu dat ik twee smaken kan bestellen en ook nog voordeliger uit ben dan bij xxl! Alleen de verzending duurt wat langer.. Maja daar kan je natuurlijk rekening mee houden.

Relevanteste negative Bewertung

21.01.2023
 Verifizierte Bewertung
Ik begrijp het dat mijn pakket later is aangekomen dan verwacht. Het probleem is dat iemand mijn reep uit de doos heeft gestolen vooraleer ze het pakket hadden afgesloten. Ik heb foto’s bijgevoegd van hoe de doos eruit zag toen ik het uit het pakket haalde. Als je telt, zijn het 11 repen in plaats van 12. Edit: bedankt voor de reactie. Ben blij dat ik geholpen werd.
Digital Trust ist unsere Mission. So funktionieren Bewertungen bei Trusted Shops.

Bewertungen für bodylab.nl

Sortierung  
Neueste zuerst
(288)
(108)
Zurücksetzen
19.01.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
18.01.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
KD
Karin D.
Lelystad
18.01.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
18.01.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
16.01.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
15.01.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
14.01.2023
 Verifizierte Bewertung
Ik heb een pakketje ruim twee weken geleden besteld en hij is nog steeds niet aangekomen. Het komt blijkbaar allemaal vanuit Duitsland, maar dat is geen rechtvaardiging om het zo lang te laten duren. Absurd zelfs. Ergste nog is fat het bedrijf dan verder niet communiceert.
Bewertung melden
Antwort von bodylab.nl
18.01.2023
Hallo lieve klant, wegens een zeer hoog ordervolume en veel ziekteverlof in ons magazijn, zijn er momenteel helaas vertragingen. Heeft u een specifieke vraag over uw bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice via info@bodylab.nl. Onze excuses hiervoor!
14.01.2023
 Verifizierte Bewertung
Vvv
Bewertung melden
13.01.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
13.01.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
LR
Leo R.
Hoorn
12.01.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
05.01.2023
 Verifizierte Bewertung

Goed!

Goede producten, en leuke kortingen.
Bewertung melden
SS
Serkan S.
Deventer
03.01.2023
 Verifizierte Bewertung
Goede producten.
Bewertung melden
HT
Hilco t.
IJhorst
03.01.2023
 Verifizierte Bewertung

Goed, nette prijs, trage levering☹️

Goede producten voor een schappelijke prijs. De levering mag wel wat sneller, het duurt meestal 4 tot 6 dagen voordat je de bestelling binnen hebt. Eerder was Bodylab sneller met levering. Dit is misschien wel een punt waarom ik ga kijken naar een andere leverancier.
Bewertung melden
02.01.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
02.01.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
31.12.2022
 Verifizierte Bewertung
Top!!
Bewertung melden
31.12.2022
 Verifizierte Bewertung

Komen afspraken niet na

Heb een pot Whey besteld en was wat vertraagd door kerst mogelijk. Echter nog steeds de pot niet in huis. Ze zeiden dat ze me zouden mailen 5 dagen geleden. Maar tot heden niks gehoord wat de status van mijn bestelling is.
Bewertung melden
Antwort von bodylab.nl
18.01.2023
Hallo lieve klant, wegens een zeer hoog ordervolume en veel ziekteverlof in ons magazijn, zijn er momenteel helaas vertragingen. Heeft u een specifieke vraag over uw bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice via info@bodylab.nl. Onze excuses hiervoor!
EF
eric f.
Spijkenisse
30.12.2022
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
29.12.2022
 Verifizierte Bewertung

Levertijd is wel erg lang

Een beoordeling schrijven als de bestelling nog steeds niet geleverd is???
Bewertung melden
Antwort von bodylab.nl
18.01.2023
Hallo lieve klant, wegens een zeer hoog ordervolume en veel ziekteverlof in ons magazijn, zijn er momenteel helaas vertragingen. Heeft u een specifieke vraag over uw bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice via info@bodylab.nl. Onze excuses hiervoor!