bodylab.nl
Bewertungen:

702 Bewertungen in den letzten 12 Monaten3.500 Bewertungen insgesamt  

3,96
Gut

Gütesiegel
Gültig

mit Käuferschutz

Zertifiziert seit: 02.07.2019
Das Trusted Shops Gütesiegel zeichnet vertrauenswürdige Onlinehändler aus.
bodylab.nl erfüllt unter anderem folgende Trusted Shops Qualitätskriterien:
  • Geprüfte Identität
  • Verschlüsselte Datenübertragung
  • Verständlicher Bestellvorgang

Trusted Shops Käuferschutz

Dieses Unternehmen bietet den Trusted Shops Käuferschutz für Einkäufe bis 20.000 € an. So ist Ihr Einkauf abgesichert.

Digital Trust ist unsere Mission. So funktionieren Bewertungen bei Trusted Shops.

Relevanteste positive Bewertung

22.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Prima proteïne. Ik bestelde normaal bij xxl nutrition maar de prijzen voor proteïne zijn flink omhoog gegaan. Daardoor een keer bij bodylab besteld. Bij xxl bestelde ik een 4 kilo zal, en nu bij bodylab twee keer twee kilo. Het voordeel is nu dat ik twee smaken kan bestellen en ook nog voordeliger uit ben dan bij xxl! Alleen de verzending duurt wat langer.. Maja daar kan je natuurlijk rekening mee houden.

Relevanteste negative Bewertung

19.03.2023
 Verifizierte Bewertung
Vorige week besteld en betaald. Na een week nog niets gehoord. Vraag gesteld via Facebook en nog geen reactie. Voorlopig wel geld kwijt, geen spullen. Hoop dat het snel opgelost wordt. Wellicht goed om voortaan te wachten totdat een order is afgehandeld voordat om feedback wordt gevraagd?
Digital Trust ist unsere Mission. So funktionieren Bewertungen bei Trusted Shops.

Bewertungen für bodylab.nl

Filter
Sortierung  
Neueste zuerst
(391)
(97)
Zurücksetzen
22.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Goede verpakking geen overbodige opvul materialen erin.
Bewertung melden
EK
Ellen K.
Groningen
21.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Altijd snel en correcte levering
Bewertung melden
21.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
21.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
21.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Pakketjes zijn nooit geleverd!
Bewertung melden
20.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Telaat bezorgd, slechte contact
Bewertung melden
20.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Super produits, prix, service 👍🏻
Bewertung melden
20.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Nog steeds niets ontvangen geen reactie op e-mails
Bewertung melden
FA
Fran A.
Almere
19.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
JA
jota a.
antwerpen
19.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Snelle verzending.al Alles netjes toegekomen
Bewertung melden
19.05.2023
 Verifizierte Bewertung

Je hoeft niet voor je bestelling gaan afwachten want je gaat het niet krijgen

Mijn pakket is niet geleverd moest een maand lang wachten en ik zag gwn op de track and trace dat het al weer terug is geretourneerd is zonder het te leveren plus moest ik het retour bedrag gaan betalen nooit meer ga ik van hier iets kopen
Bewertung melden
19.05.2023
 Verifizierte Bewertung

Er valt veel te verbeteren

Hoi Rond 18 april en daarna heb ik jullie gebeld maar er werd nooit opgenomen. 18 april heb ik ook een uitgebreide mail gestuurd naar info@bodylab.nl met vragen over enkele fat burners waarvoor ik ook belde, tot nu toe is daar nog niet op gereageerd totaal geen klant service dus. Toch heb ik twee producten besteld om dat de website en de producten er veel belovend uit zien. De bestelling zou er binnen 3 tot 5 dagen zijn, ik had maandag besteld zaterdag was het er een dag te laat dus. Normaal maak ik daar geen probleem van, maar dat er nooit geen telefoon werd opgepakt of de mail beantwoord werd vind ik zeer triest. Dat kan dus echt wel beter, succes. gr Frans
Bewertung melden
JE
Jan E.
Almere
18.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
17.05.2023
 Verifizierte Bewertung
snel bezorgd, goed product
Bewertung melden
16.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Super!
Bewertung melden
16.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
16.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
AD
16.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
16.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Still did not receive my order. And that's the third time..
Bewertung melden
15.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Prima artikel, gebruiken het al jaren!
Bewertung melden