bodylab.nl
Bewertungen:

737 Bewertungen in den letzten 12 Monaten3.609 Bewertungen insgesamt  

4,00
Gut

Gütesiegel
Gültig

mit Käuferschutz

Zertifiziert seit: 02.07.2019
Das Trusted Shops Gütesiegel zeichnet vertrauenswürdige Onlinehändler aus.
bodylab.nl erfüllt unter anderem folgende Trusted Shops Qualitätskriterien:
  • Geprüfte Identität
  • Verschlüsselte Datenübertragung
  • Verständlicher Bestellvorgang

Trusted Shops Käuferschutz

Dieses Unternehmen bietet den Trusted Shops Käuferschutz für Einkäufe bis 20.000 € an. So ist Ihr Einkauf abgesichert.

Digital Trust ist unsere Mission. So funktionieren Bewertungen bei Trusted Shops.

Relevanteste positive Bewertung

22.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Prima proteïne. Ik bestelde normaal bij xxl nutrition maar de prijzen voor proteïne zijn flink omhoog gegaan. Daardoor een keer bij bodylab besteld. Bij xxl bestelde ik een 4 kilo zal, en nu bij bodylab twee keer twee kilo. Het voordeel is nu dat ik twee smaken kan bestellen en ook nog voordeliger uit ben dan bij xxl! Alleen de verzending duurt wat langer.. Maja daar kan je natuurlijk rekening mee houden.

Relevanteste negative Bewertung

19.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Mijn pakket is niet geleverd moest een maand lang wachten en ik zag gwn op de track and trace dat het al weer terug is geretourneerd is zonder het te leveren plus moest ik het retour bedrag gaan betalen nooit meer ga ik van hier iets kopen
Digital Trust ist unsere Mission. So funktionieren Bewertungen bei Trusted Shops.

Bewertungen für bodylab.nl

Filter
Sortierung  
Neueste zuerst
(139)
(38)
Zurücksetzen
vor 5 Tagen
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
vor 5 Tagen
 Verifizierte Bewertung
Website is zeer overzichtelijk en de prijzen zijn onklopbaar. Maar de levertermijn is aanzienlijk.
Bewertung melden
vor 6 Tagen
 Verifizierte Bewertung

Prima producten

Tevreden over de producten alleen erg jammer dat de levering zo lang duurt
Bewertung melden
vor 8 Tagen
 Verifizierte Bewertung
Klein weekje wachten, dat kon sneller.
Bewertung melden
vor 9 Tagen
 Verifizierte Bewertung
vlotte communicatie met klantendienst. Goede oplossing voor probleem
Bewertung melden
vor 11 Tagen
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
vor 12 Tagen
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
vor 12 Tagen
 Verifizierte Bewertung
Dozen sluiten niet goed af. Elke doos had een poeder laagje
Bewertung melden
vor 13 Tagen
 Verifizierte Bewertung
Producten besteld maar nooit geleverd. Werd wel benaderd door bodylab of ik het geld terug wilde of opnieuw verzenden. Dat was wel netjes maar heb liever gewoon dat het meteen geleverd werd.
Bewertung melden
02.04.2024
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
01.04.2024
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
30.03.2024
 Verifizierte Bewertung
Alles was inorde
Bewertung melden
27.03.2024
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
25.03.2024
 Verifizierte Bewertung

Goede goedkope producten, service wat minder

Producten zijn niet duur en de kwaliteit is prima. Na 2 weken wachten op bestelling nog niks gehoord en was het nogsteeds “processing”. Contactadres was lastig te vinden op de site, maar nadat ik na 2 weken een mailtje te sturen bleek er 1 product op te zijn en kreeg ik pas opties. Ik nam een alternatief, hier werd gelukkig heel makkelijk mee gedaan en daarna had ik binnen enkele dagen de bestelling binnen. Als iets op is had ik graag van hun kant uit eerder gehoord. Alle producten waren geleverd en de kwaliteit was prima.
Bewertung melden
Antwort von bodylab.nl
27.03.2024
Beste klant, Onze oprechte excuses voor het ongemak dat is veroorzaakt door de vertraging van uw bestelling. We betreuren het ten zeerste dat er complicaties waren bij de verwerking en dat u moeite had om onze contactgegevens te vinden. We danken u voor uw begrip en willen u verzekeren dat we werken aan verbetering van onze processen om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen.
24.03.2024
 Verifizierte Bewertung
Als je besteld hebt en de aflevering hebt gehad, dan word je doodgegooid. Met aanbiedingen, beetje te !
Bewertung melden
23.03.2024
 Verifizierte Bewertung
Jammer dat de 1 kg.-verpakkingen nu nog maar 900 gram bevatten. Is toch een prijsverhoging van 10% bovenop de reguliere prijsstijgingen.
Bewertung melden
21.03.2024
 Verifizierte Bewertung
de shake die ik gekocht had heeft een heel lekkere smaak. De verzending mag sneller.
Bewertung melden
18.03.2024
 Verifizierte Bewertung
Verpakking onhandig. Bakjes gaan elke keer weer moeilijk open. Pas na 5 dagen de bestelling binnen.
Bewertung melden
Antwort von bodylab.nl
20.03.2024
Beste klant, Bedankt voor uw feedback. We betreuren het te horen dat u problemen had met onze verpakking en het openen van de bakjes, evenals dat uw bestelling pas na 5 dagen is aangekomen. Uw zorgen zijn belangrijk voor ons en we willen ervoor zorgen dat uw ervaringen worden verbeterd. Aarzel niet om uw feedback of suggesties voor verbetering naar onze klantenservice te sturen. Dit zal ons helpen onze service te optimaliseren en ervoor te zorgen dat dergelijke problemen in de toekomst worden vermeden. Bedankt voor uw medewerking. Met vriendelijke groet.
17.03.2024
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
JG
17.03.2024
 Verifizierte Bewertung

Gewoon goed

Prijs kwaliteit verhouding en levering
Bewertung melden