bodylab.nl
Bewertungen:

741 Bewertungen in den letzten 12 Monaten3.613 Bewertungen insgesamt  

3,99
Gut

Gütesiegel
Gültig

mit Käuferschutz

Zertifiziert seit: 02.07.2019
Das Trusted Shops Gütesiegel zeichnet vertrauenswürdige Onlinehändler aus.
bodylab.nl erfüllt unter anderem folgende Trusted Shops Qualitätskriterien:
  • Geprüfte Identität
  • Verschlüsselte Datenübertragung
  • Verständlicher Bestellvorgang

Trusted Shops Käuferschutz

Dieses Unternehmen bietet den Trusted Shops Käuferschutz für Einkäufe bis 20.000 € an. So ist Ihr Einkauf abgesichert.

Digital Trust ist unsere Mission. So funktionieren Bewertungen bei Trusted Shops.

Relevanteste positive Bewertung

22.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Prima proteïne. Ik bestelde normaal bij xxl nutrition maar de prijzen voor proteïne zijn flink omhoog gegaan. Daardoor een keer bij bodylab besteld. Bij xxl bestelde ik een 4 kilo zal, en nu bij bodylab twee keer twee kilo. Het voordeel is nu dat ik twee smaken kan bestellen en ook nog voordeliger uit ben dan bij xxl! Alleen de verzending duurt wat langer.. Maja daar kan je natuurlijk rekening mee houden.

Relevanteste negative Bewertung

19.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Mijn pakket is niet geleverd moest een maand lang wachten en ik zag gwn op de track and trace dat het al weer terug is geretourneerd is zonder het te leveren plus moest ik het retour bedrag gaan betalen nooit meer ga ik van hier iets kopen
Digital Trust ist unsere Mission. So funktionieren Bewertungen bei Trusted Shops.

Bewertungen für bodylab.nl

 Sortierung  
Relevanz
(417)
(139)
(38)
Zurücksetzen
vor 9 Tagen
 Verifizierte Bewertung
Gewoon altijd goed, sommige smaken zijn echt lekker en het is 100% de goedkoopste. Ook de verhoudingen zijn goed. Van ander eiwitpoeder krijg ik ook weleens uitslag en van deze niet.
Bewertung melden
vor 13 Tagen
 Verifizierte Bewertung

100 punten ✌️😉

al zolang ik bij bodylab koop ben ik zeer tevreden.. goede kwaliteit en snel in huis.. ga zo door mensen van bodylab.. jullie zijn top ✌️😉
Bewertung melden
23.03.2024
 Verifizierte Bewertung
Jammer dat de 1 kg.-verpakkingen nu nog maar 900 gram bevatten. Is toch een prijsverhoging van 10% bovenop de reguliere prijsstijgingen.
Bewertung melden
vor 11 Tagen
 Verifizierte Bewertung
lekkere snacks en vol eiwitten jammer alleen dat je t niet per 7 stuks kunt kopen ☺️ivm gebrek aan zelfbeheersing
Bewertung melden
24.03.2024
 Verifizierte Bewertung
Als je besteld hebt en de aflevering hebt gehad, dan word je doodgegooid. Met aanbiedingen, beetje te !
Bewertung melden
vor 4 Tagen
 Verifizierte Bewertung

Groot assortiment

Enorm veel keuzes aan smaak en producten. Tot zo ver altijd wel goede deals gekregen en geen klachten.
Bewertung melden
27.03.2024
 Verifizierte Bewertung
Zeer tevreden. Goede producten. Levering mag altijd sneller, zoals vroeger (dag erna al in huis).
Bewertung melden
vor 5 Tagen
 Verifizierte Bewertung
Website is zeer overzichtelijk en de prijzen zijn onklopbaar. Maar de levertermijn is aanzienlijk.
Bewertung melden
vor 12 Tagen
 Verifizierte Bewertung
Goede producten voor een nette prijs, alleen had de verzending wel wat sneller gemogen.
Bewertung melden
21.03.2024
 Verifizierte Bewertung
de shake die ik gekocht had heeft een heel lekkere smaak. De verzending mag sneller.
Bewertung melden
vor 7 Tagen
 Verifizierte Bewertung

Prima producten

Tevreden over de producten alleen erg jammer dat de levering zo lang duurt
Bewertung melden
vor 9 Tagen
 Verifizierte Bewertung
vlotte communicatie met klantendienst. Goede oplossing voor probleem
Bewertung melden
vor 13 Tagen
 Verifizierte Bewertung
Dozen sluiten niet goed af. Elke doos had een poeder laagje
Bewertung melden
02.04.2024
 Verifizierte Bewertung
Bardzo dobra jakość produktów,szybka wysyłka.Polecam
Bewertung melden
HS
Helge S.
Lievegem
18.03.2024
 Verifizierte Bewertung

Top! Vlot en betrouwbaar.

Zoals altijd, scherpe prijs en snelle levering. Top
Bewertung melden
vor 8 Tagen
 Verifizierte Bewertung
Klein weekje wachten, dat kon sneller.
Bewertung melden
JG
17.03.2024
 Verifizierte Bewertung

Gewoon goed

Prijs kwaliteit verhouding en levering
Bewertung melden
JD
vor 6 Tagen
 Verifizierte Bewertung
Zeer snelle levering van product.
Bewertung melden
CC
Carlos C.
Hazerswoude R/D
vor 13 Tagen
 Verifizierte Bewertung
Goede producten & service
Bewertung melden
vor 10 Tagen
 Verifizierte Bewertung
Niets het is goed zo
Bewertung melden