Prima proteïne. Ik bestelde normaal bij xxl nutrition maar de prijzen voor proteïne zijn flink omhoog gegaan.
Daardoor een keer bij bodylab besteld.
Bij xxl bestelde ik een 4 kilo zal, en nu bij bodylab twee keer twee kilo.
Het voordeel is nu dat ik twee smaken kan bestellen en ook nog voordeliger uit ben dan bij xxl!
Alleen de verzending duurt wat langer.. Maja daar kan je natuurlijk rekening mee houden.
Ik begrijp het dat mijn pakket later is aangekomen dan verwacht. Het probleem is dat iemand mijn reep uit de doos heeft gestolen vooraleer ze het pakket hadden afgesloten.
Ik heb foto’s bijgevoegd van hoe de doos eruit zag toen ik het uit het pakket haalde. Als je telt, zijn het 11 repen in plaats van 12.
Edit: bedankt voor de reactie. Ben blij dat ik geholpen werd.
Heel goede producten ( eigen merk ) en zeer goede kwaliteit
En hoge korting vaak !!,
Top !!
Vind dat het lang onder weg is
Is nu al 10 dagen onder weg en weet nog niet wanneer het binnen komt
Heb al en mail gestuurd maar nog geen andwoord binnen vind het zeer slecht heb je en dikke bestellingen gedaan en dan maar wachten denk niet dat ik nog en keer bestel hier
Antwort von bodylab.nl
Geachte klant,
Ik hoop dat deze boodschap u in goede gezondheid bereikt. Wij willen ons oprecht bij u verontschuldigen omdat uw bestelling nog niet is verzonden. We begrijpen hoe belangrijk het voor u is om uw producten tijdig te ontvangen, en we betreuren de ontstane ongemakken.
Wees er zeker van dat we met man en macht werken om uw pakket zo snel mogelijk te verzenden. Door een onverwachte toename in de vraag hebben we momenteel te maken met een grotere hoeveelheid bestellingen. We verzekeren u dat ons team alle beschikbare middelen inzet om de vertraging tot een minimum te beperken.
We willen u bedanken voor uw begrip en geduld in deze kwestie. Onze hoogste prioriteit is ervoor te zorgen dat u uw bestelling in perfecte staat ontvangt. We houden u op de hoogte van de verzendstatus en streven ernaar aan uw verwachtingen te voldoen.
Als u verdere vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om rechtstreeks contact op te nemen met onze klantenservice
15.11.2023
15.11.2023
12.11.2023
11.11.2023
Bestellen simpel makkelijk bezorging duurt mega lang meer dan een week op gewacht