bodylab.nl
Bewertungen:

663 Bewertungen in den letzten 12 Monaten3.461 Bewertungen insgesamt  

3,94
Gut

Gütesiegel
Gültig

mit Käuferschutz

Zertifiziert seit: 02.07.2019
Das Trusted Shops Gütesiegel zeichnet vertrauenswürdige Onlinehändler aus.
bodylab.nl erfüllt unter anderem folgende Trusted Shops Qualitätskriterien:
  • Geprüfte Identität
  • Verschlüsselte Datenübertragung
  • Verständlicher Bestellvorgang

Trusted Shops Käuferschutz

Dieses Unternehmen bietet den Trusted Shops Käuferschutz für Einkäufe bis 20.000 € an. So ist Ihr Einkauf abgesichert.

Digital Trust ist unsere Mission. So funktionieren Bewertungen bei Trusted Shops.

Relevanteste positive Bewertung

22.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Prima proteïne. Ik bestelde normaal bij xxl nutrition maar de prijzen voor proteïne zijn flink omhoog gegaan. Daardoor een keer bij bodylab besteld. Bij xxl bestelde ik een 4 kilo zal, en nu bij bodylab twee keer twee kilo. Het voordeel is nu dat ik twee smaken kan bestellen en ook nog voordeliger uit ben dan bij xxl! Alleen de verzending duurt wat langer.. Maja daar kan je natuurlijk rekening mee houden.

Relevanteste negative Bewertung

19.03.2023
 Verifizierte Bewertung
Vorige week besteld en betaald. Na een week nog niets gehoord. Vraag gesteld via Facebook en nog geen reactie. Voorlopig wel geld kwijt, geen spullen. Hoop dat het snel opgelost wordt. Wellicht goed om voortaan te wachten totdat een order is afgehandeld voordat om feedback wordt gevraagd?
Digital Trust ist unsere Mission. So funktionieren Bewertungen bei Trusted Shops.

Bewertungen für bodylab.nl

Filter
Sortierung  
Neueste zuerst
(367)
(122)
(40)
Zurücksetzen
vor 6 Tagen
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
vor 7 Tagen
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
vor 7 Tagen
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
vor 7 Tagen
 Verifizierte Bewertung
Het ging goed niks mis mee
Bewertung melden
ED
vor 7 Tagen
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
DD
Daniel D.
Langedijk
vor 8 Tagen
 Verifizierte Bewertung
Prijs / kwaliteit verhouding
Bewertung melden
vor 9 Tagen
 Verifizierte Bewertung
Ik bestelde 120 tabletten met 1000 mg werkzame stof (zie screenshot van de productverpakking volgens de website), maar toen ik de bestelling ontving bleken ze, maar 100 mg werkzame stof per tablet te bevatten. Dit is simpelweg oplichting!
Bewertung melden
Antwort von bodylab.nl
vor 7 Tagen
Beste klant, Hartelijk dank voor uw feedback! Zou u alstublieft uw vraagstuk per e-mail naar ons kunnen sturen, zodat we dit kunnen herzien en een oplossing voor u kunnen vinden. Dank u wel!
IG
ilse G.
Sint-andries Brugge
vor 9 Tagen
 Verifizierte Bewertung

netjes

alles was netjes ingepakt enn de levering heeft niet zolang geduurd
Bewertung melden
vor 9 Tagen
 Verifizierte Bewertung
Betrouwbare nette levering.
Bewertung melden
vor 9 Tagen
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
vor 10 Tagen
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
EV
Ed v.
Zuid Scharwoude
vor 10 Tagen
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
vor 10 Tagen
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
vor 12 Tagen
 Verifizierte Bewertung
Altijd op tijd geleverd
Bewertung melden
HV
Hanna v.
Vlaardingen
09.02.2024
 Verifizierte Bewertung
de bestelling is correct uitgevoerd, !!!!
Bewertung melden
08.02.2024
 Verifizierte Bewertung

Aanrader

Uitgebreide producten lijn, prijs goed, snelle levering
Bewertung melden
08.02.2024
 Verifizierte Bewertung
Netjes optijd geleverd bestel al heel wat jaartjes al mijn supplementen hier en nog geen klachten gehad is er fout en je mailt of belt word het netjes opgelost
Bewertung melden
08.02.2024
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
MW
Michael W.
Rotterdam
08.02.2024
 Verifizierte Bewertung
Top kwaliteit voor een scherpe prijs! Duurt wel even tot je je bestelling ontvangt, komt uit Duitsland.
Bewertung melden
MS
Max S.
Amsterdam
08.02.2024
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden