bodylab.nl
Bewertungen:

745 Bewertungen in den letzten 12 Monaten3.628 Bewertungen insgesamt  

3,97
Gut

Gütesiegel
Gültig

mit Käuferschutz

Zertifiziert seit: 02.07.2019
Das Trusted Shops Gütesiegel zeichnet vertrauenswürdige Onlinehändler aus.
bodylab.nl erfüllt unter anderem folgende Trusted Shops Qualitätskriterien:
  • Geprüfte Identität
  • Verschlüsselte Datenübertragung
  • Verständlicher Bestellvorgang

Trusted Shops Käuferschutz

Dieses Unternehmen bietet den Trusted Shops Käuferschutz für Einkäufe bis 20.000 € an. So ist Ihr Einkauf abgesichert.

Digital Trust ist unsere Mission. So funktionieren Bewertungen bei Trusted Shops.

Relevanteste positive Bewertung

22.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Prima proteïne. Ik bestelde normaal bij xxl nutrition maar de prijzen voor proteïne zijn flink omhoog gegaan. Daardoor een keer bij bodylab besteld. Bij xxl bestelde ik een 4 kilo zal, en nu bij bodylab twee keer twee kilo. Het voordeel is nu dat ik twee smaken kan bestellen en ook nog voordeliger uit ben dan bij xxl! Alleen de verzending duurt wat langer.. Maja daar kan je natuurlijk rekening mee houden.

Relevanteste negative Bewertung

19.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Mijn pakket is niet geleverd moest een maand lang wachten en ik zag gwn op de track and trace dat het al weer terug is geretourneerd is zonder het te leveren plus moest ik het retour bedrag gaan betalen nooit meer ga ik van hier iets kopen
Digital Trust ist unsere Mission. So funktionieren Bewertungen bei Trusted Shops.

Bewertungen für bodylab.nl

Sortierung  
Neueste zuerst
(415)
(137)
(38)
Zurücksetzen
25.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Alles perfect
Bewertung melden
25.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
25.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
25.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
25.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Op zoek naar testo stackers maar dan ietsje goedkoper , zo kwam ik hier terecht ..elders 80 euro … bij bodylab 52 euro ! Niet voor spieren maar voor snelheid enbetere prestaties !
Bewertung melden
JK
24.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Levering binnen 3 dagen geen ruim 1 week. Kon bestelling niet volgen.
Bewertung melden
24.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
22.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
22.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Alles is goed gegaan snel ontvangen goede prijs kwaliteit ook goed spieren beginnen te komen 😏
Bewertung melden
22.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Prima proteïne. Ik bestelde normaal bij xxl nutrition maar de prijzen voor proteïne zijn flink omhoog gegaan. Daardoor een keer bij bodylab besteld. Bij xxl bestelde ik een 4 kilo zal, en nu bij bodylab twee keer twee kilo. Het voordeel is nu dat ik twee smaken kan bestellen en ook nog voordeliger uit ben dan bij xxl! Alleen de verzending duurt wat langer.. Maja daar kan je natuurlijk rekening mee houden.
Bewertung melden
22.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
22.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Goede verpakking geen overbodige opvul materialen erin.
Bewertung melden
21.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
EK
Ellen K.
Groningen
21.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Altijd snel en correcte levering
Bewertung melden
21.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Goed
Bewertung melden
21.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
20.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Ik heb geen idee, ik kreeg wat ik bestelde.
Bewertung melden
20.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Super produits, prix, service 👍🏻
Bewertung melden
20.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
FA
Fran A.
Almere
19.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden