bodylab.nlBewertungen

: 2.682Gut

4,13

Gütesiegel
Gültig

mit Käuferschutz

Gütesiegel
Gültig

mit Käuferschutz

zertifiziert seit: 02.07.2019
aktualisiert am: 07.12.2022
bodylab.nl ist geprüft und zertifiziert nach den Trusted Shops Qualitätskriterien
  • Geprüfte Identität
  • Schutz persönlicher Daten
  • Verständlicher Bestellvorgang

Abgesichert durch den Käuferschutz

Bei bodylab.nl können Sie den Käuferschutz von Trusted Shops nutzen und damit Ihre Einkäufe bis zu 20.000 € absichern. Mehr erfahren


zertifiziert seit: 02.07.2019
aktualisiert am: 07.12.2022
bodylab.nl ist geprüft und zertifiziert nach den Trusted Shops Qualitätskriterien
  • Geprüfte Identität
  • Schutz persönlicher Daten
  • Verständlicher Bestellvorgang

Abgesichert durch den Käuferschutz

Bei bodylab.nl können Sie den Käuferschutz von Trusted Shops nutzen und damit Ihre Einkäufe bis zu 20.000 € absichern. Mehr erfahren

Bewertungen für bodylab.nl

364 verifizierte Bewertungen in den letzten 12 Monaten

2.682 Bewertungen insgesamt
So stellen wir sicher, dass Bewertungen von echten Verbraucher*innen kommen.

Relevanteste positive Erfahrung


19.06.2022
De bestelling is soepel verlopen. Er is een minpuntje, DHL denkt misschien dat je de hele dag het pakketje volgt dat is in mijn geval zeker niet. Als de bestelling s'morgens vroeg nog in Duistland is verwacht ik niet dat het al aan het eind van de middag al aan huis bezorgd wordt in Nederland. Op zich erg goed en snel. Ik zou liever zien dat je een mailtje krijgt dat het de volgende dag bijv. tussen 13.00 en 16.00 uur bezorgd wordt, verder alle lof voor DHL. Nu kon ik het de volgende werkdag na 13.00 uur afhalen op een bezorgpunt. (Jammer voor de bezorger die een onnodige rit heeft gemaakt.)
Bewertung melden

Alle positiven Bewertungen

Relevanteste kritische Erfahrung


30.05.2022
Ik heb tot 4 maal toe contact gezocht met bodylab zonde succes, elke keer sturen ze mij een track en tracé code waar ik niks aan heb. Omdat deze namelijk niet veranderd! Ik heb ook contact met DHL gezocht en die geven aan dat het pakket nog opgehaald/verzonden moet worden. Ik heb deze bestelling 18 mei geplaatst en het is ondertussen 30 mei. Ook op het telefoon nummer/social accounts van bodylab krijg je geen reactie op vragen. Ik hoop dat ik jullie zo kan bereiken en een antwoord kan krijgen op waar mijn pakket blijft.
Bewertung melden

Alle kritischen Bewertungen

Bewertungen für bodylab.nl

Filter 
 Sortierung Relevanz 
(24)
 Verifizierte Bewertung
12.11.2022
Bestelling is gelukkig goed gegaan. Helaas kan je op de BodyLab site geen dhl pakket punt selecteren. Dit maak het erg lastig om het pakket te laten bezorgen. Het zou fijn zijn als een DHL pakketpunt als berzorg punt gebruikt kan worden.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
vor 5 Tagen
De producten zijn goed, zoals altijd maar ik moest wat langer wachten dan normaal.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
11.10.2022 
von Tom R.
100% prijsverhoging. Belachelijk. En die zogenaamde korting betaal je zelf. Vaak producten uitverkocht. Slechte zaak.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
16.10.2022
Producen goed maar eerlijk is eerlijk wel geduld heben met de levertijd
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
24.10.2022
Nodig een engels en frans versie.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
06.10.2022
Geeft wel korting maar niet op alles. Dat is wel jammer?
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
04.04.2022 
Alle bestelde artikelen waren aanwezig. Alleen één dekseltje was gescheurd waardoor er wat poeder door de doos was gemorst. Heb het dekseltje moeten vervangen door een ouder exemplaar. De bestellingen moeten beter verpakt worden om dit soort schade te voorkomen. Ook de verzending mag sneller zijn. Eerder had je het bestelde eerder in huis.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
31.12.2021 
De producten zijn van hoge kwaliteit. Enkel bij de levering was de verpakking van proteïnen open gegaan in de doos. Een onaangename verrassing wanneer je u pakket open doet. Verder heel tevreden.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
20.01.2022
Prima producten.. vaker bij ze besteld, alleen de gang van zaken mogen beter, na 7 dagen nog niets gehoord over de verzending. Misschien heeft het met feestdagen te maken.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
14.01.2022 
Meerdere mails gewoonweg niet beantwoord. Zonder verwittigen mijn bestelling geannuleerd en geld teruggestort. Nooit geweten waarom. De producten zelf die zijn heel goed!
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
29.06.2022
Ze hebben een fout gemaakt bij het sorteren en dat wist ik pas na enkele dagen dat ik zelf erachter aan moest om meer info te weten over het status van de bestelling….
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
07.12.2021
Ik had net besteld en dan krijg ik een mail dat ik met 30% korting kan bestellen en black friday deals. Heel erg teleurstellend.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
15.07.2022
Goede producten. Klantenservice helaas niet. Productinformatie ontbreekt en kan er geen duidelijkheid over krijgen. Jammer .
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
15.05.2022
Vroeger als ik besteld duurt het maar 2 dagen nu bijna 5 dagen
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
08.06.2022 
von Pr N.
Oats smaakt n btje apart.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
10.06.2022
Veel te lange levering
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
27.01.2022
Levertijd
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
16.05.2022
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
01.02.2022 
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
30.12.2021
Bewertung melden