bodylab.nl
Bewertungen:

674 Bewertungen in den letzten 12 Monaten3.472 Bewertungen insgesamt  

3,95
Gut

Gütesiegel
Gültig

mit Käuferschutz

Zertifiziert seit: 02.07.2019
Das Trusted Shops Gütesiegel zeichnet vertrauenswürdige Onlinehändler aus.
bodylab.nl erfüllt unter anderem folgende Trusted Shops Qualitätskriterien:
  • Geprüfte Identität
  • Verschlüsselte Datenübertragung
  • Verständlicher Bestellvorgang

Trusted Shops Käuferschutz

Dieses Unternehmen bietet den Trusted Shops Käuferschutz für Einkäufe bis 20.000 € an. So ist Ihr Einkauf abgesichert.

Digital Trust ist unsere Mission. So funktionieren Bewertungen bei Trusted Shops.

Relevanteste positive Bewertung

22.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Prima proteïne. Ik bestelde normaal bij xxl nutrition maar de prijzen voor proteïne zijn flink omhoog gegaan. Daardoor een keer bij bodylab besteld. Bij xxl bestelde ik een 4 kilo zal, en nu bij bodylab twee keer twee kilo. Het voordeel is nu dat ik twee smaken kan bestellen en ook nog voordeliger uit ben dan bij xxl! Alleen de verzending duurt wat langer.. Maja daar kan je natuurlijk rekening mee houden.

Relevanteste negative Bewertung

19.03.2023
 Verifizierte Bewertung
Vorige week besteld en betaald. Na een week nog niets gehoord. Vraag gesteld via Facebook en nog geen reactie. Voorlopig wel geld kwijt, geen spullen. Hoop dat het snel opgelost wordt. Wellicht goed om voortaan te wachten totdat een order is afgehandeld voordat om feedback wordt gevraagd?
Digital Trust ist unsere Mission. So funktionieren Bewertungen bei Trusted Shops.

Bewertungen für bodylab.nl

Filter
 Sortierung  
Relevanz
30.01.2024
 Verifizierte Bewertung
Veel te veel mails. Soms duurt een bestelling 14 dagen eer ze geleverd w. Soms 1 week. Soms binnen de paar dagen. De korting voor vrienden werkt niet.
Bewertung melden
vor 10 Tagen
 Verifizierte Bewertung

Lange verwerk en verzendtijd

Het verwerken van een order en verzenden duurt erg lang. In de huidige tijd kan eea in 24 uur op locatie zijn. 48 uur vind ik acceptabel (2 werkdagen). Nu duurt het minimaal een week. Indien je contact zoekt met de klantenservice krijg je vaak hetzelfde antwoord. Sorry, drukte of onderbezet.
Bewertung melden
vor 12 Tagen
 Verifizierte Bewertung
Slechte communicatie,moest zelf aansporen waar mijn bestelling bleefom te horen dan dat één product niet voorradig was,andere oplossing dan maar het tweede was dan plots ook niet meer op voorraad dus annulatie bestelling.Het positieve is alles snel terugbetaalt zonder gedoe.
Bewertung melden
12.02.2024
 Verifizierte Bewertung
Moest lang wacht
Bewertung melden
07.01.2024
 Verifizierte Bewertung
De verpakking is niet stevig genoeg voor het gewicht dat werd verzonden. De doos kwam volledig dichtgetaped door de vervoerder aan omdat deze helemaal kapot gegaan was en de pakken amandelmelk er uit waren gevallen. Hierdoor is de verpakking van de melk ook verzwakt en helaas lastig te openen omdat het karton niet meer de originele vorm heeft.
Bewertung melden
25.01.2024
 Verifizierte Bewertung

Slecht verpakt

De bestelling is altijd correct en binnen een acceptabele termijn geleverd. Het jammere is dat nog geen enkele bestelling heb ontvangen zonder schade. Er zijn altijd deuken in de blikjes en de verpakking is gescheurd alsof ermee gegooid is.
Bewertung melden
19.01.2024
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
13.01.2024
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
05.11.2023
 Verifizierte Bewertung

langzame levering

Als er staat snelle levering verwacht ik deze binnen 2 dagen. Dit heet helaas 7 dagen geduurd dan spreek ik niet meer van snel. verder is het product wel goed.
Bewertung melden
12.11.2023
 Verifizierte Bewertung

Long delivery time

The package came just after more than 9 days, which is quite long. Never order here if you need the products soon.
Bewertung melden
07.11.2023
 Verifizierte Bewertung

Grote brokken in pré workout

Lange levertijd en grote bronnen in pré workout
Bewertung melden
10.06.2023
 Verifizierte Bewertung
Ik kreeg geen bericht wanneer het bezorgd werd en de bezorger was al weg voordat ik de deur open had, pakket lag open en bloot tegen de voordeur.
Bewertung melden
07.09.2023
 Verifizierte Bewertung

Prima producten maar trage levering

Bestelde producten zijn prima, alleen de verzending laat lang op zich wachten. Wat verbeterd moet worden is het verzenden van de bestellingen. Als pas 6 dagen na je bestelling de bestelde producten verzonden worden dat vind ik echt niet passen in de tijd.
Bewertung melden
30.04.2023
 Verifizierte Bewertung

Verzending duurt lang en potten gaan open.

Verzending duurt lang. Soms tot 1 week. Vaak gaan de potten open tijdens het transport, waardoor alles onder de poeder zit. Anderzijds sturen ze gewoon een nieuwe pot zonder problemen, maar dan moet je dus weer een week wachten.
Bewertung melden
21.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Creatine monohydraat is niet wat ik gewend ben, scoopje is ook meer dan 5 gram. Niet echt duidelijk en weet niet zeker of deze poeder vorm puur is. We gaan het uittesten in het lab met de gc/ms.
Bewertung melden
18.03.2023
 Verifizierte Bewertung

prima

Heb netjes alles ontvangen wat ik had besteld, het duurde alleen wel bijna twee weken en de citrulline was heel erg klonterig. Verder goeie service en goeie kwaliteit!
Bewertung melden
14.05.2023
 Verifizierte Bewertung

Levering van product duurde lang, maar goede houdbaarheidsdatum

Levering van product duurde lang, slechte infomatie verziening mbt de levering. Uiteindelijk wel het juiste product, met (belangrijk!) een prima houdbaarheidsdatum.
Bewertung melden
01.06.2023
 Verifizierte Bewertung

Goeie proteine, verschrikkelijke bezorging

Ik vind hun proteine poeder de beste tot nu toe, maar het duurt minstens twee weken voordat je het in huis hebt.
Bewertung melden
23.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
TR
Tom R.
Amsterdam
17.03.2023
 Verifizierte Bewertung
Eerst de prijzen verhogen en dan korting geven. Sigaar uit eigen doos dus.
Bewertung melden