bodylab.nl
Bewertungen:

745 Bewertungen in den letzten 12 Monaten3.628 Bewertungen insgesamt  

3,97
Gut

Gütesiegel
Gültig

mit Käuferschutz

Zertifiziert seit: 02.07.2019
Das Trusted Shops Gütesiegel zeichnet vertrauenswürdige Onlinehändler aus.
bodylab.nl erfüllt unter anderem folgende Trusted Shops Qualitätskriterien:
  • Geprüfte Identität
  • Verschlüsselte Datenübertragung
  • Verständlicher Bestellvorgang

Trusted Shops Käuferschutz

Dieses Unternehmen bietet den Trusted Shops Käuferschutz für Einkäufe bis 20.000 € an. So ist Ihr Einkauf abgesichert.

Digital Trust ist unsere Mission. So funktionieren Bewertungen bei Trusted Shops.

Relevanteste positive Bewertung

22.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Prima proteïne. Ik bestelde normaal bij xxl nutrition maar de prijzen voor proteïne zijn flink omhoog gegaan. Daardoor een keer bij bodylab besteld. Bij xxl bestelde ik een 4 kilo zal, en nu bij bodylab twee keer twee kilo. Het voordeel is nu dat ik twee smaken kan bestellen en ook nog voordeliger uit ben dan bij xxl! Alleen de verzending duurt wat langer.. Maja daar kan je natuurlijk rekening mee houden.

Relevanteste negative Bewertung

19.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Mijn pakket is niet geleverd moest een maand lang wachten en ik zag gwn op de track and trace dat het al weer terug is geretourneerd is zonder het te leveren plus moest ik het retour bedrag gaan betalen nooit meer ga ik van hier iets kopen
Digital Trust ist unsere Mission. So funktionieren Bewertungen bei Trusted Shops.

Bewertungen für bodylab.nl

Sortierung  
Neueste zuerst
(137)
(50)
Zurücksetzen
vor 3 Tagen
 Verifizierte Bewertung
Niet helemaal duidelijk wanneer bestelling wordt bezorgd op het moment van bestellen .
Bewertung melden
vor 5 Tagen
 Verifizierte Bewertung

levertijd slecht, verpakking stroef, goede prijskwaliteit

De levertijd is niet 2 tot 3 dagen! Duurde een week. Ook is de verpakking van de producten slecht te openen. Wel is het goede prijskwaliteit.
Bewertung melden
vor 5 Tagen
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
vor 5 Tagen
 Verifizierte Bewertung
Gewicht per scoop is veel lager als aangegeven. Consistentie wisselend per verpakking. Alleen de prijs is goed.
Bewertung melden
vor 5 Tagen
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
BN
vor 8 Tagen
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
RV
R V.
Schijndel
vor 10 Tagen
 Verifizierte Bewertung

Prijs ok , levertijd te lang

Produkt en prijs prima , levertijd te lang .
Bewertung melden
vor 11 Tagen
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
vor 11 Tagen
 Verifizierte Bewertung
Website is zeer overzichtelijk en de prijzen zijn onklopbaar. Maar de levertermijn is aanzienlijk.
Bewertung melden
vor 12 Tagen
 Verifizierte Bewertung

Prima producten

Tevreden over de producten alleen erg jammer dat de levering zo lang duurt
Bewertung melden
08.04.2024
 Verifizierte Bewertung
Klein weekje wachten, dat kon sneller.
Bewertung melden
08.04.2024
 Verifizierte Bewertung
Ik heb een week moeten wachten voordat de producten geleverd waren, voor de rest alles netjes ingepakt en bezorgd.
Bewertung melden
07.04.2024
 Verifizierte Bewertung
vlotte communicatie met klantendienst. Goede oplossing voor probleem
Bewertung melden
05.04.2024
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
03.04.2024
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
03.04.2024
 Verifizierte Bewertung
Dozen sluiten niet goed af. Elke doos had een poeder laagje
Bewertung melden
02.04.2024
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
01.04.2024
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
30.03.2024
 Verifizierte Bewertung
Alles was inorde
Bewertung melden
28.03.2024
 Verifizierte Bewertung
De vanille smaak is voor mij veel toeziet, ik vind hem niet goed mengen met kwark.
Bewertung melden