De bestelling is soepel verlopen.
Er is een minpuntje, DHL denkt misschien dat je de hele dag het pakketje volgt dat is in mijn geval zeker niet. Als de bestelling s'morgens vroeg nog in Duistland is verwacht ik niet dat het al aan het eind van de middag al aan huis bezorgd wordt in Nederland. Op zich erg goed en snel. Ik zou liever zien dat je een mailtje krijgt dat het de volgende dag bijv. tussen 13.00 en 16.00 uur bezorgd wordt, verder alle lof voor DHL. Nu kon ik het de volgende werkdag na 13.00 uur afhalen op een bezorgpunt. (Jammer voor de bezorger die een onnodige rit heeft gemaakt.)
Ik begrijp het dat mijn pakket later is aangekomen dan verwacht. Het probleem is dat iemand mijn reep uit de doos heeft gestolen vooraleer ze het pakket hadden afgesloten.
Ik heb foto’s bijgevoegd van hoe de doos eruit zag toen ik het uit het pakket haalde. Als je telt, zijn het 11 repen in plaats van 12.
Edit: bedankt voor de reactie. Ben blij dat ik geholpen werd.
Edit: bedankt voor de reactie. Ben blij dat ik geholpen werd.
10.12.2022
Levering duurde 1.5 week. Terwijl de site 3 dagen aan gaf. Als je iets snel moet hebben hier niets bestellen!
Producten oke! Repen zijn matig. Casain en clear whey zijn echte aanraders!
Voor het eerst 10 dagen moeten wachten op mijn bestelling. 3x mailtje gestuurd waar het product bleef. Niet gewend van hun. Altijd binnen 2 a 3 dagen geleverd
11.12.2022
de producten zijn goed alleen de klantenservice laat te wensen over
bestel vaker hier maar de (op de website) aangegeven levertijd klopt niks van , duurt vaak langer .
als je wilt inloggen op je account lukt dat vaak niet , en als je de wachtwoord vergeten optie gebruikt (ondanks dat ik m gewoon wist) hoor je een herstel email te krijgen , zelfs na meerdere malen te hebben geprobeerd heb ik nog geen enkel e-mailtje gehad en kan dus niet in mn account komen om bestellingen te checken
nieuw account aangemaakt; compleet zelfde verhaal….
na een telefoontje met de klantenservice mijn bestelstatus te horen gekregen maar op de vraag waarom ik niet in mijn account(s) kon komen kreeg ik t antwoord; das een andere afdeling meneer daar weet ik niks van ….
mijn vraag daarop was ; kunt u mijn dan doorverbinden met die afdeling ; nee doe maar via de mail……
zo gezegd zo gedaan , alleen kreeg ik het meest basic standaard geautomatiseerde antwoord over levertijden (3-5 werkdagen) ipv een antwoord op mijn vraag waarom ik niet in mijn account kan komen ……
de producten zijn goed en redelijk betaalbaar maar het is jammer dat het allemaal zo moeilijk moet , ik ben dan ook niet van plan om voorlopig wat te bestellen hier
12.11.2022
Bestelling is gelukkig goed gegaan. Helaas kan je op de BodyLab site geen dhl pakket punt selecteren. Dit maak het erg lastig om het pakket te laten bezorgen. Het zou fijn zijn als een DHL pakketpunt als berzorg punt gebruikt kan worden.
Goede producten voor een schappelijke prijs.
De levering mag wel wat sneller, het duurt meestal 4 tot 6 dagen voordat je de bestelling binnen hebt. Eerder was Bodylab sneller met levering. Dit is misschien wel een punt waarom ik ga kijken naar een andere leverancier.
18.08.2022
Fijne shop duidelijk.levering duurt wel wat langer door de afstand. Smaken goed en als ze ook nog eens goed uit de gebruik komen moet nog blijken voor nu alles top via de aftersale is het prima in orde..
Goede producten en niet te duur. De producten Whey-protein, creatine, pre- en post workout bevallen mij heel goed en als tussendoortje af en toe eens een soft protein bar.
29.06.2022
Ze hebben een fout gemaakt bij het sorteren en dat wist ik pas na enkele dagen dat ik zelf erachter aan moest om meer info te weten over het status van de bestelling….
04.02.2023
Prima producten, prijzen ook in orde. Snelheid van leveren is echter echt onder de maat, meer dan een week tussen bestellen en geleverd krijgen kan echt niet meer.
15.07.2022
Goede producten. Klantenservice helaas niet. Productinformatie ontbreekt en kan er geen duidelijkheid over krijgen. Jammer .
Importierte Bewertungen: