bodylab.nlBewertungen

: 2.780Gut

3,94

Gütesiegel
Gültig

mit Käuferschutz

Gütesiegel
Gültig

mit Käuferschutz

zertifiziert seit: 02.07.2019
aktualisiert am: 01.02.2023
bodylab.nl ist geprüft und zertifiziert nach den Trusted Shops Qualitätskriterien
  • Geprüfte Identität
  • Schutz persönlicher Daten
  • Verständlicher Bestellvorgang

Abgesichert durch den Käuferschutz

Bei bodylab.nl können Sie den Käuferschutz von Trusted Shops nutzen und damit Ihre Einkäufe bis zu 20.000 € absichern. Mehr erfahren


zertifiziert seit: 02.07.2019
aktualisiert am: 01.02.2023
bodylab.nl ist geprüft und zertifiziert nach den Trusted Shops Qualitätskriterien
  • Geprüfte Identität
  • Schutz persönlicher Daten
  • Verständlicher Bestellvorgang

Abgesichert durch den Käuferschutz

Bei bodylab.nl können Sie den Käuferschutz von Trusted Shops nutzen und damit Ihre Einkäufe bis zu 20.000 € absichern. Mehr erfahren

Bewertungen für bodylab.nl

360 verifizierte Bewertungen in den letzten 12 Monaten

2.780 Bewertungen insgesamt
So stellen wir sicher, dass Bewertungen von echten Verbraucher*innen kommen.

Relevanteste positive Erfahrung


19.06.2022
De bestelling is soepel verlopen. Er is een minpuntje, DHL denkt misschien dat je de hele dag het pakketje volgt dat is in mijn geval zeker niet. Als de bestelling s'morgens vroeg nog in Duistland is verwacht ik niet dat het al aan het eind van de middag al aan huis bezorgd wordt in Nederland. Op zich erg goed en snel. Ik zou liever zien dat je een mailtje krijgt dat het de volgende dag bijv. tussen 13.00 en 16.00 uur bezorgd wordt, verder alle lof voor DHL. Nu kon ik het de volgende werkdag na 13.00 uur afhalen op een bezorgpunt. (Jammer voor de bezorger die een onnodige rit heeft gemaakt.)
Bewertung melden

Alle positiven Bewertungen

Relevanteste kritische Erfahrung


30.05.2022
Ik heb tot 4 maal toe contact gezocht met bodylab zonde succes, elke keer sturen ze mij een track en tracé code waar ik niks aan heb. Omdat deze namelijk niet veranderd! Ik heb ook contact met DHL gezocht en die geven aan dat het pakket nog opgehaald/verzonden moet worden. Ik heb deze bestelling 18 mei geplaatst en het is ondertussen 30 mei. Ook op het telefoon nummer/social accounts van bodylab krijg je geen reactie op vragen. Ik hoop dat ik jullie zo kan bereiken en een antwoord kan krijgen op waar mijn pakket blijft.
Bewertung melden

Alle kritischen Bewertungen

Bewertungen für bodylab.nl

Filter 
 Sortierung Relevanz 
(83)
 Verifizierte Bewertung
11.12.2022
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
06.12.2022
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
03.12.2022
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
10.11.2022
Voor mij de juiste soort eiwitten, zonder suiker en toch met een goede smaak.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
14.11.2022
 
von Php D.
Levering volgde afspraak
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
11.11.2022
 
Alles perfect geleverd
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
16.11.2022
.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
13.11.2022
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
16.10.2022
Ik heb de ‘Eat Clean Protein Bar (12x65g) smaak: Cookie Dough’ besteld echter zijn die super hard waardoor het kauwen erg lastig was + de smaak cookie dough komt er niet echt in terug. Daarin tegen waren de ‘Crispy Protein Bars’ echt lekker, zeker een aanrader.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
06.10.2022
De producten zijn goed. Niet alle producten zijn continu aanwezig. Meer aandacht aan de verpakking. In mijn bestelling is een pot proteïne open gegaan waardoor het product los in de doos zat.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
25.10.2022
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
10.10.2022
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
19.06.2022
De bestelling is soepel verlopen. Er is een minpuntje, DHL denkt misschien dat je de hele dag het pakketje volgt dat is in mijn geval zeker niet. Als de bestelling s'morgens vroeg nog in Duistland is verwacht ik niet dat het al aan het eind van de middag al aan huis bezorgd wordt in Nederland. Op zich erg goed en snel. Ik zou liever zien dat je een mailtje krijgt dat het de volgende dag bijv. tussen 13.00 en 16.00 uur bezorgd wordt, verder alle lof voor DHL. Nu kon ik het de volgende werkdag na 13.00 uur afhalen op een bezorgpunt. (Jammer voor de bezorger die een onnodige rit heeft gemaakt.)
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
19.04.2022
De mass gainer is prima smaak is goed alleen bij het verzenden is het niet goed gegaan de bus lag met een grote scheur in de zijkant in een doos met het gevolg dat de helft eruit was los in de doos dat was teleurstellend
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
27.07.2022
+ De prijzen zijn zeer scherp. + De producten zijn van uitstekende kwaliteit. - De levering duurt een beetje langer dan bij soortgelijke verdelers. (+- 1 week)
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
03.05.2022
Over het algemeen bestel ik al jaren bij bodylab, alleen krijg steeds vaker et probleem dat de bestelling beschadigt is of open... wat betkened dat fe inhoud vaal lekt. Tis geen groot probleem alleen wel jammer dat het afelopen keten gebeurde. Voor de rest zijn de supplementen super!!
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
11.07.2022
erg lekker en lost goed op alleen jammer dat de bezorging zo lang duurde (ruim een week!) omdat t uit duitsland moest komen , dit was niet duidelijk op de website , als er staat op voorraad ga ik er vanuit dat het met een dag of 2 word bezorgd
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
26.09.2022
Site is helder en overzichtelijk. Afronden bestelling kan beter, paar jeer foutmelding gehad bij afronden transactie. Na betaling via credit card transactie niet afgerond, wel melding nog spullen in winkelmand maar die is vervolgens leeg
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
07.07.2022
 
Prijs is goed, verzending gaat via DHL en komt uit Duitsland. Pas na een paar dagen ontving ik een track en trace van DHL waarna de zending nog een paar dagen met status "afhandeling grens" bleef staan.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
28.06.2022
Goede prijs kwaliteit. Communicatie was ok. Na een zending die beschadigd was, een nieuwe opgestuurd zonder extra kosten. Daardoor ook erg collant naar de klant toe.
Bewertung melden