bodylab.nlBewertungen

: 2.787Gut

3,91

Gütesiegel
Gültig

mit Käuferschutz

Gütesiegel
Gültig

mit Käuferschutz

zertifiziert seit: 02.07.2019
aktualisiert am: 04.02.2023
bodylab.nl ist geprüft und zertifiziert nach den Trusted Shops Qualitätskriterien
  • Geprüfte Identität
  • Schutz persönlicher Daten
  • Verständlicher Bestellvorgang

Abgesichert durch den Käuferschutz

Bei bodylab.nl können Sie den Käuferschutz von Trusted Shops nutzen und damit Ihre Einkäufe bis zu 20.000 € absichern. Mehr erfahren


zertifiziert seit: 02.07.2019
aktualisiert am: 04.02.2023
bodylab.nl ist geprüft und zertifiziert nach den Trusted Shops Qualitätskriterien
  • Geprüfte Identität
  • Schutz persönlicher Daten
  • Verständlicher Bestellvorgang

Abgesichert durch den Käuferschutz

Bei bodylab.nl können Sie den Käuferschutz von Trusted Shops nutzen und damit Ihre Einkäufe bis zu 20.000 € absichern. Mehr erfahren

Bewertungen für bodylab.nl

363 verifizierte Bewertungen in den letzten 12 Monaten

2.787 Bewertungen insgesamt
So stellen wir sicher, dass Bewertungen von echten Verbraucher*innen kommen.

Relevanteste positive Erfahrung


19.06.2022
De bestelling is soepel verlopen. Er is een minpuntje, DHL denkt misschien dat je de hele dag het pakketje volgt dat is in mijn geval zeker niet. Als de bestelling s'morgens vroeg nog in Duistland is verwacht ik niet dat het al aan het eind van de middag al aan huis bezorgd wordt in Nederland. Op zich erg goed en snel. Ik zou liever zien dat je een mailtje krijgt dat het de volgende dag bijv. tussen 13.00 en 16.00 uur bezorgd wordt, verder alle lof voor DHL. Nu kon ik het de volgende werkdag na 13.00 uur afhalen op een bezorgpunt. (Jammer voor de bezorger die een onnodige rit heeft gemaakt.)
Bewertung melden

Alle positiven Bewertungen

Relevanteste kritische Erfahrung


30.05.2022
Ik heb tot 4 maal toe contact gezocht met bodylab zonde succes, elke keer sturen ze mij een track en tracé code waar ik niks aan heb. Omdat deze namelijk niet veranderd! Ik heb ook contact met DHL gezocht en die geven aan dat het pakket nog opgehaald/verzonden moet worden. Ik heb deze bestelling 18 mei geplaatst en het is ondertussen 30 mei. Ook op het telefoon nummer/social accounts van bodylab krijg je geen reactie op vragen. Ik hoop dat ik jullie zo kan bereiken en een antwoord kan krijgen op waar mijn pakket blijft.
Bewertung melden

Alle kritischen Bewertungen

Bewertungen für bodylab.nl

Filter 
 Sortierung Relevanz 
(84)
 Verifizierte Bewertung
28.06.2022
Goede prijs kwaliteit. Communicatie was ok. Na een zending die beschadigd was, een nieuwe opgestuurd zonder extra kosten. Daardoor ook erg collant naar de klant toe.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
21.04.2022
 
Correct afgeleverd, alleen vijf dagen is erg lang
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
04.09.2022
Positief: Aanbod is ruim. Wat beter kan: veel teveel tekorten. De tekorten duren ook veel te lang.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
06.04.2022
 
Verfrissende, hydraterend. Voldoende keuze in lekkere smaken: multi-fruit, zwarte bes...
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
05.01.2023
Goede producten deze x late levering dit had wel gemeld kunnen worden
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
14.04.2022
 
Smaak van de Shake is lekker voor een redelijke prijs.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
22.07.2022
Overzichtelijke website, duidelijke communicatie
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
18.07.2022
Alles ok alleen soms lang wachten op bestelling
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
03.06.2022
Het bestellen en het bezorgen gaat altijd goed.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
28.09.2022
Goede producten alleen iets langere levertijd
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
01.05.2022
 
Lekkere Proteine shakes maken we hier
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
14.02.2022
laat toegekomen prijs kwalitiet pker
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
29.07.2022
 
Goede service en goede producten
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
17.07.2022
Goede smaak en snelle bezorging!
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
02.07.2022
 
von J. S.
A free sample of other product
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
19.05.2022
 
Snelle en correcte levering.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
08.06.2022
Verzending mag wat sneller
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
19.04.2022
 
okidoki zo houwe zo,toppie
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
04.04.2022
Was netjes snel geleverd
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
13.03.2022
goede service verlening.
Bewertung melden