bodylab.nl
Bewertungen:

665 Bewertungen in den letzten 12 Monaten3.463 Bewertungen insgesamt  

3,94
Gut

Gütesiegel
Gültig

mit Käuferschutz

Zertifiziert seit: 02.07.2019
Das Trusted Shops Gütesiegel zeichnet vertrauenswürdige Onlinehändler aus.
bodylab.nl erfüllt unter anderem folgende Trusted Shops Qualitätskriterien:
  • Geprüfte Identität
  • Verschlüsselte Datenübertragung
  • Verständlicher Bestellvorgang

Trusted Shops Käuferschutz

Dieses Unternehmen bietet den Trusted Shops Käuferschutz für Einkäufe bis 20.000 € an. So ist Ihr Einkauf abgesichert.

Digital Trust ist unsere Mission. So funktionieren Bewertungen bei Trusted Shops.

Relevanteste positive Bewertung

22.05.2023
 Verifizierte Bewertung
Prima proteïne. Ik bestelde normaal bij xxl nutrition maar de prijzen voor proteïne zijn flink omhoog gegaan. Daardoor een keer bij bodylab besteld. Bij xxl bestelde ik een 4 kilo zal, en nu bij bodylab twee keer twee kilo. Het voordeel is nu dat ik twee smaken kan bestellen en ook nog voordeliger uit ben dan bij xxl! Alleen de verzending duurt wat langer.. Maja daar kan je natuurlijk rekening mee houden.

Relevanteste negative Bewertung

19.03.2023
 Verifizierte Bewertung
Vorige week besteld en betaald. Na een week nog niets gehoord. Vraag gesteld via Facebook en nog geen reactie. Voorlopig wel geld kwijt, geen spullen. Hoop dat het snel opgelost wordt. Wellicht goed om voortaan te wachten totdat een order is afgehandeld voordat om feedback wordt gevraagd?
Digital Trust ist unsere Mission. So funktionieren Bewertungen bei Trusted Shops.

Bewertungen für bodylab.nl

Filter
Sortierung  
Neueste zuerst
vor 4 Tagen
 Verifizierte Bewertung

Producten zijn goed, levering zou sneller mogen

Producten zijn goed. Goede actie prijzen. De levering zou wat sneller mogen. Duurt enkele dagen.
Bewertung melden
vor 5 Tagen
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
vor 7 Tagen
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
vor 10 Tagen
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
DB
07.02.2024
 Verifizierte Bewertung

De producten qua smaak heel prettig en aangenaam

De producten qua smaak heel prettig! En het werkt! Alleen de verzending vind ik vrij lang duren en dat vind ik wel echt een aandachtspunt.
Bewertung melden
JP
Jolien P.
Zoutleeuw
06.02.2024
 Verifizierte Bewertung

Uitstekend assortiment en prijzen, jammer van langere levertijden

Assortiment en prijzen zijn echt uitstekend. Alleen de levertijd is aan de lange kant.
Bewertung melden
02.02.2024
 Verifizierte Bewertung
Wat absoluut beter kan is de bezorging. Wij waren gewoon thuis en de zending was gewoon op de stoep gezet aan de openbare straat. kan echt niet. Een voorbijganger belde aan om dit te melden en dat is de enige reden dat ik iets heb ontvangen.
Bewertung melden
26.01.2024
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
24.01.2024
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
22.01.2024
 Verifizierte Bewertung
Bestellingen sneller bezorgen. Een paar dagen kan tegenwoordig niet meer.
Bewertung melden
22.01.2024
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
21.01.2024
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
20.01.2024
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
19.01.2024
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
16.01.2024
 Verifizierte Bewertung
Het zijn lekkere producten van bodylab en ze helpen echt ook. Vooral die pannenkoeken zijn super lekker je proeft echt de banaan er door, - puntje is dat het sneller mag geleverd worden.
Bewertung melden
15.01.2024
 Verifizierte Bewertung

Prima levering

Levering niet super snel maar verder wel helemaal perfect
Bewertung melden
ML
15.01.2024
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
10.01.2024
 Verifizierte Bewertung
Bodylab heeft betaalbare supplementen, verzending duurt een paar dagen.
Bewertung melden
10.01.2024
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
CR
Chantal R.
Watervliet
09.01.2024
 Verifizierte Bewertung

lekker

vind het lekker in de yohourt
Bewertung melden