Certificaat voor bodylab.nl

No. X131C2C5D15026DE40A3026953D2A98AE
 

Geldig vanaf
02-07-2019
Geldig tot
01-07-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor bodylab.nl



Goed

3.92/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 444 Trusted Shops beoordelingen sinds 17-05-2019.
In totaal heeft bodylab.nl al 1.337 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
15-10-2019
Besteldatum
08-10-2019
15-10-2019
Alles naar wens
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-10-2019
Besteldatum
01-10-2019
15-10-2019
efficient, goed product, goede prijs kwaliteit
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
14-10-2019
Snelle levering, top producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
14-10-2019
Ik bestelde voor bijna 100€ en kreeg niet eens een cadeau
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
13-10-2019
Goede snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
13-10-2019
Good
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
13-10-2019
Alles op tijd geleverd, betreft de service heb ik nog niet nodig gehad maar zal ook wel goed zijn
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
13-10-2019
Zeer lange levertijd vroegen 2 dagen maw.
Deze keer een week.
3.67
Goed

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
13-10-2019
Goed
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
12-10-2019
Top spul voor een mooi bedrag
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
12-10-2019
Goede prijs/kwaliteit
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
11-10-2019
Levering mag sneller
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
11-10-2019
Goed
4.33
Goed

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
11-10-2019
diverse malen via telefonisch contact het bos in gestuurd met de melding dat het
intern uitgezocht moest worden
Tevens vind ik een levertijd van meer als een week bespottelijk voorheen was dit vele malen korter.
Ik denk ook niet dat we nog een volgende bestelling zullen doen
2.00
Matig

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
11-10-2019
Verzending en levering duurt veel te lang
2.33
Matig

Datum van publicatie
10-10-2019
Besteldatum
03-10-2019
10-10-2019
Ik heb het product nog niet gebruikt, omdat de vorige bus (die ik had gekregen) nog niet op is. Dus over het product kan ik nog geen beoordeling geven.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
01-10-2019
09-10-2019
Alles verlopen zoals het hoort
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
09-10-2019
Iets te lange levering en nooit meer een gratis kado Gr jopie Maas
4.33
Goed

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
09-10-2019
Exellent
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
01-10-2019
09-10-2019
Heel slecht en zeer ontevreden Ik ontvang mijn bestelling 8 dagen later , mails worden niet tijdig beantwoord enz..
1.00
Slecht

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
01-10-2019
08-10-2019
Bezorg tijd was 2@3 dagen heb een week. Gewacht 3keer eerder besteld altijd optijd jammer dit volgende keer beter
2.33
Matig

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
01-10-2019
08-10-2019
Levering niet binnen de levertijd als op website gezegd. Na hierover een mail te hebben gestuurd naar klantenservice sturen ze me een cc mail in het Duits. Dit was de 1e en ook laatste keer dat ik hier heb besteld
2.00
Matig

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
29-09-2019
07-10-2019
Nvt
3.67
Goed

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
23-08-2019
07-10-2019
Goed product goede levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
30-09-2019
07-10-2019
Goedkoop en service is geweldig. Top winkel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-10-2019
Besteldatum
29-09-2019
06-10-2019
het was oke, goed product
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-10-2019
Besteldatum
22-09-2019
06-10-2019
Soms zou ik het aantal producten nog verder uitgebreid zien worden
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
06-10-2019
Besteldatum
25-09-2019
06-10-2019
Prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-10-2019
Besteldatum
28-09-2019
06-10-2019
Im waiting already one week
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-10-2019
Besteldatum
28-09-2019
05-10-2019
Ik betaal de overschrijving nu inmiddels 3 dagen geleden maar nog steeds geen bevestiging
1.00
Slecht

Datum van publicatie
04-10-2019
Besteldatum
26-09-2019
04-10-2019
Top.doe zo voort
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-10-2019
Besteldatum
27-09-2019
04-10-2019
goede spullen, alleen de verzending duurt tegenwoordig erg lang. Ook de communicatie rondom het verzenden zou beter kunnen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
04-10-2019
Besteldatum
26-09-2019
04-10-2019
Top levering en netjes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-10-2019
Besteldatum
26-09-2019
04-10-2019
Er wordt aangegeven dat de aanlevering van de bestelling 2-3 dagen duurt, maar in feite duurt het langer dan 3 dgn.

Verder vind ik dat er geen goede korting wordt aangeboden aan degene die regelmatig producten bij bodylab bestelt.
Andere concurrent biedt minste 30 a 40 korting en in de zomermaanden is er een mega deal van 70 korting.

Ook bij de aankoop van producten krijg je niks extra er
2.33
Matig

Datum van publicatie
03-10-2019
Besteldatum
26-09-2019
03-10-2019
Topper
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-10-2019
Besteldatum
26-09-2019
03-10-2019
Alles perfect geleverd ,vlotte afhandeling .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-10-2019
Besteldatum
26-09-2019
03-10-2019
Ik krijg van de Post geen bericht dat het pakket daags nadien geleverd wordt, met uurindicatie. Ineens is het er en is er niemand thuis, waardoor ik er bijkomend tijd mee verlies om het op te gaan pikken in het postkantoor.
Verder prima.
3.67
Goed

Datum van publicatie
03-10-2019
Besteldatum
25-09-2019
03-10-2019
EFFICIENT AND FAST
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-10-2019
Besteldatum
23-09-2019
03-10-2019
Ik had gekozen voor thuis levering en tot mijn verbazing op een ander adres ophalen.
2.00
Matig

Datum van publicatie
03-10-2019
Besteldatum
26-09-2019
03-10-2019
Levering duurt langer dan vroeger met post nl. Ook prijs voor levering naar omhoog.... maar service is minder.
3.33
Redelijk

bodylab.nl

bodylab.nl werd op 02-07-2019 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Radlkoferstr. 2
81373 München
Duitsland
Tel: +31 20 3230258
Fax: +49 89 921314148
info@bodylab.nl
bodylab.nl
Winkel-exploitant
Vitafy GmbH
Radlkoferstr. 2
81373 München
Duitsland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Georg Bader
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met bodylab.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.