Beoordelingen voor bodylab.nl



Redelijk

3.20/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 41 Trusted Shops beoordelingen sinds 17-05-2019.
In totaal heeft bodylab.nl al 934 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
15-06-2019
Erg lang gewacht op bestelling
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
15-06-2019
Alles ok
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
15-06-2019
De levering duurde langer als anders.
Ik heb niet alles ontvangen.
ik heb 3x de B20190516002 besteld en heb maar 2x de creatine ontvangen.
de rest van de order is wel ontvangen.
Dit is de eerste keer dat het zo loopt.
3.67
Goed

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
15-06-2019
Zaterdag 8 juni besteld en zojuist zaterdag 15 juni via DHL ontvangen.
Jarenlang gewend dat ik voor 22 uur bestel de volgende dag met PostNL wordt geleverd. Nu liep de bestelling via Duitsland. Weet niet waarom dit nu zo is gegaan. Twee maal gebeld met Bodylab maar niemand telefonisch bereikbaar. Jammer. Altijd perfecte service, bereikbaarheid en super snelle levering. Hoop dat dit eenmalig
2.00
Matig

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
08-06-2019
15-06-2019
Bad
1.00
Slecht

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
15-06-2019
Producten waren in het verleden steeds goed. langere leveringstermijn dan andere bedrijven. Nu na 8 dagen nog steeds mijn bestelling niet ontvangen.... Dit is mijn laatste bestelling geweest bij bodylab.
2.00
Matig

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
14-06-2019
Pas na een week werd mijn product geleverd.
2.00
Matig

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
31-05-2019
14-06-2019
Ik vindt de service altijd goed duidelijk en er wordt snel gereageerd op vragen. Van de whey protein weet ik dat hij lekker is en goed zijn werk doet. De fatburner was daar in tegen niet voor mij maar voor een collega en heb hem niet meer gesproken. Maar de levertijd was deze keer wel heel erg lang. 12 dagen
3.67
Goed

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
13-06-2019
More fast ia better. Thank you , but
The product is good
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
01-06-2019
13-06-2019
Ik ben heb al vaker besteld bij bodylab en normaal is alles in orde.

Ik heb deze keer 4 shakers besteld en na 13 dagen nog altijd niks ontvangen. Hoewel de verzend tijd maar 4 - 5 dagen is. Op mail ook geen antwoord enkel een geautomatiseerde mail "we helpen u binnen 24u nog".

Niks meer van respons erna gekregen.
1.33
Slecht

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
13-06-2019
Zeer slechte service
1.00
Slecht

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
12-06-2019
Correctie afhandeling en levering van de bestelde goederen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
04-06-2019
12-06-2019
alles ok geen opmerkingen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
29-05-2019
12-06-2019
leveringstermijn is wat lang en geen betaling met bankcontact
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
24-05-2019
11-06-2019
duurde 8 dagen voordat ik het in huis had. 8 dagen?
Vorige keer vroeg de bodylab website of ik een whey tester erbij wilde, erg graag.. zijn nooit geleverd
1.67
Matig

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
04-06-2019
11-06-2019
bij plaatsen bestelling op Duitse site terecht gekomen was niet echt duidelijk dat het om nieuwe partner ging. Na plaatsing bestelling was het wel langer wachten dan vroeger om details bestelling te krijgen. Mogelijk gaat het hier om kinderziektes
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
02-06-2019
11-06-2019
Nks mis mee Bestelling kwam mooi op tijd
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
03-06-2019
10-06-2019
Verleden week maandag 03/06 om 1800u mijn bestelling gedaan en betaald met
Bancontact en tot heden nog niks ontvangen. Wordt pas geleverd morgen dinsdag 11/06 tussen 0800u en 1600u. Bij Body&Fit levering normaal de dag nadien. Denk dat het bij deze ene keer zal blijven Groetjes
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
30-05-2019
10-06-2019
Veel te lange wachttijden voor de leveringmeer dan acht dagen
1.67
Matig

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
25-05-2019
10-06-2019
Bezorgen duurde deze keer langer dan dat ik gewend was. Kwaliteit zoals altijd uitstekend
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
02-06-2019
10-06-2019
Onder het mom van: Het magazijn is verplaatst naar Duitsland, gaat de afhandeling van de levering en de vraag via de mail traag. De informatie voorziening van DHL is niet bijgewerkt. Vertrouwende dat bij de volgende bestelling de opstartperikelen verholpen zijn. Mvg Henk van Elst
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
08-06-2019
Besteldatum
01-06-2019
08-06-2019
Correcte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-06-2019
Besteldatum
23-05-2019
07-06-2019
Hele snelle afhandeling. Monitoren met track en trace. Eerder geleverd dan verwacht.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-06-2019
Besteldatum
29-05-2019
06-06-2019
Product is prima, jammer dat de levering langer duurt dan bij andere webshops.
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-06-2019
Besteldatum
28-05-2019
04-06-2019
Veel veel beter vroeger
1.67
Matig

Datum van publicatie
04-06-2019
Besteldatum
27-05-2019
04-06-2019
.alles ok
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-06-2019
Besteldatum
27-05-2019
04-06-2019
Ben nu al acht dagen op mijn bestelling aan het wachten.
Ze nemen de telefoon niet op, hun e-mailadres doet het niet...
Contactformulier ingevuld, geen reactie....
Ik heb inmiddels m’n spullen maar ergens anders besteld. Ik hoop nog wel mijn held terug te krijgen....
1.00
Slecht

Datum van publicatie
03-06-2019
Besteldatum
24-05-2019
03-06-2019
Twee weken verder en nog steeds mijn bestelling niet ontvangen. Stuur je een e-mail, krijg je een Duits antwoord terug. Rare zaak.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
02-06-2019
Besteldatum
26-05-2019
02-06-2019
Jammer dat de levering best lang duurt. Verder top producten.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
01-06-2019
Besteldatum
25-05-2019
01-06-2019
Alles correct afgehandeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-06-2019
Besteldatum
25-05-2019
01-06-2019
Snel en correct
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-06-2019
Besteldatum
24-05-2019
01-06-2019
Wacht al 6 dagen op mijn bestelling. Moet er zelf achteraan. Reactie nieuw distributie samengaan etc. Leuk voor bodylab maar heb ik als klant niets aan, sterker alleen maar last van.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
31-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
31-05-2019
Zeer goed mutant mass van 6,8 kilo smaak is goed geen klontje als je goed mengd met melk uit Duitsland besteld prijs van €53,00 wel 3 werkdagen binnen wel aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
31-05-2019
Win hebben ons de Whey van blackline two besteld en zijn super blij er mee Lekker is het definitief Altijd goede keuze
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-05-2019
Besteldatum
24-05-2019
31-05-2019
Betaling via banccontact kon niet. Dus deed ik via vooruitbetaling. Had ik beter net moeten doen.
Levering traag
2.33
Matig

Datum van publicatie
30-05-2019
Besteldatum
23-05-2019
30-05-2019
Ik heb mijn bestelling binnen week nog niet ontvangen. Jammer
2.00
Matig

Datum van publicatie
30-05-2019
Besteldatum
23-05-2019
30-05-2019
Bestelling was er niet. Kreeg dagen later een mail dat het geld teruggestort zou worden. Weer een week later geld nog niet terug gekregen.
Tweede bestelling kwam wel maar duurde ook bijna een week
2.00
Matig

Datum van publicatie
29-05-2019
Besteldatum
22-05-2019
29-05-2019
Levering duurt lang.
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
21-05-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-05-2019
Besteldatum
20-05-2019
15-05-2019
un peu inquiet toujours pas reçu ma commande, alors qu'ils ont encaissé mon achat, je leur envoie des emails et ils ne me répondent pas je voudrais savoir où est passé ma commande de brosse
1.00
Slecht

bodylab.nl

Contact
Radlkoferstr. 2
81373 München
Duitsland
Tel: +31 20 3230258
Fax: +49 89 921314148
info@bodylab.nl
bodylab.nl
Winkel-exploitant
Vitafy GmbH
Radlkoferstr. 2
81373 München
Duitsland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Georg Bader
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met bodylab.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.