Certyfikat dla strojemikolaja.pl

No. X25CD3A356548F98E87254E590099006A
 

Certyfikat wydany dn.
15.10.2014 r.
Ważny do
14.10.2019 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o strojemikolaja.pl



Bardzo dobry

4.83/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 135 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
strojemikolaja.pl ma 937 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
07.01.2019 r.
Data zamówienia
07.01.2019 r.
07.01.2019 r.
Witam, materiał,futerko i broda okey, ale wykonczenie futerka nie spełniło oczekiwań. Nitki z futerka wychodziły, znajdowały się na stroju a moje ubranie było "oblepione" białymi futrzanymi nitkami. Strój oddałam do krawcowej (nie miałam czasu na zwrot). Za usługę zapłaciłam 30zł. Cena stroju warta jest 100 dobrej jakości. Moja rada: warto zadbać o jakość wykończenia a wszystko będzie okey
3.67
Dobry

Data publikacji
04.01.2019 r.
Data zamówienia
04.01.2019 r.
04.01.2019 r.
strój mikołaja bardzo ładny wygodny i ładnie uszyty dostawa bardzo szybka polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
31.12.2018 r.
Data zamówienia
31.12.2018 r.
31.12.2018 r.
Szybka dostawa strój zgodny z opisem kompletny gorąco polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.12.2018 r.
Data zamówienia
05.12.2018 r.
29.12.2018 r.
TOWAR ZGODNY Z OPISEM, SZYBKA DOSTAWA. POLECAM
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.12.2018 r.
Data zamówienia
29.12.2018 r.
29.12.2018 r.
Ze sklepu korzystałem już kilka razy i za każdym razem byłem zadowolony. Jeśli kupiłem coś, co - jak stwierdziłem - chciałbym jednak wymienić, np. buty Św.Mikołaja na inny numer czy rękawiczki na inne, nie było żadnego problemu z wymianą. Dział kontaktu z klientem działa rewelacyjnie.
Również i tym razem jestem zadowolony z zakupów. Towar zgodny z opisem. Wysyłka bez problemów. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.12.2018 r.
Data zamówienia
28.12.2018 r.
28.12.2018 r.
Szybka wysyłka. Dobrze zabezpieczona. Towar zgodny z opisem.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.12.2018 r.
Data zamówienia
28.12.2018 r.
28.12.2018 r.
Bardzo sprawnie funkcjonujący sklep, szybka dostawa, towar zgodny z opisem
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.12.2018 r.
Data zamówienia
27.12.2018 r.
27.12.2018 r.
JAK ZAWSZE POLECAM
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.12.2018 r.
Data zamówienia
26.12.2018 r.
26.12.2018 r.
polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.12.2018 r.
Data zamówienia
25.12.2018 r.
25.12.2018 r.
Zamówiony produkt, jakim była czapka mikołaja, jest bardzo dobrej jakości i przyjemny w dotyku. Wysyłka oraz dostawa zostały zrealizowane bardzo szybko. Polecam :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.12.2018 r.
Data zamówienia
24.12.2018 r.
24.12.2018 r.
Polecam,szybko i spranie....
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.12.2018 r.
Data zamówienia
19.12.2018 r.
24.12.2018 r.
Strój piękny ale strasznie sypie się puch biały
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
23.12.2018 r.
Data zamówienia
23.12.2018 r.
23.12.2018 r.
Super kontakt telefoniczny. Bardzo szybka wysylka. Towar dostarczony nastepnego dnia w okresie 21 grudnia. To sie ceni.Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.12.2018 r.
Data zamówienia
21.12.2018 r.
23.12.2018 r.
Jak zawsze wszystko idealnie.Przemili ludzie w waszym Time Uwielbiam WasNajlepszego na święta i nie tylko
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.12.2018 r.
Data zamówienia
22.12.2018 r.
22.12.2018 r.
Wzorowa obluga. Blyskawiczna dostawa.Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.12.2018 r.
Data zamówienia
22.12.2018 r.
22.12.2018 r.
Jak zawsze, sprawnie, szybko i zgodne z opisem
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.12.2018 r.
Data zamówienia
21.12.2018 r.
21.12.2018 r.
Szybka dostawa i towar świetnej jakości.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.12.2018 r.
Data zamówienia
12.12.2018 r.
21.12.2018 r.
Szybka i fachowa obsługa. Gorąco polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.12.2018 r.
Data zamówienia
20.12.2018 r.
20.12.2018 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.12.2018 r.
Data zamówienia
20.12.2018 r.
20.12.2018 r.
Rewelacja zamówienia identyczne jak w ofercie a termin dostawy ekspresowy wczoraj zamowilam dziś juz mam u siebie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.12.2018 r.
Data zamówienia
19.12.2018 r.
19.12.2018 r.
Ok ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.12.2018 r.
Data zamówienia
18.12.2018 r.
18.12.2018 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.12.2018 r.
Data zamówienia
18.12.2018 r.
18.12.2018 r.
Ekspresowa realizacja zamówienia (1 dzień i paczka była). Towar wysokiej jakości, czuć, że porządny i do tego polskiej produkcji.
Gorąco polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.12.2018 r.
Data zamówienia
18.12.2018 r.
18.12.2018 r.
Sklep ok. Jednak odbiór osobisty zamówionych rzeczy był problemowy.
3.67
Dobry

Data publikacji
18.12.2018 r.
Data zamówienia
18.12.2018 r.
18.12.2018 r.
Bardzo solidna i rzetelna firma. Świetna komunikacja telefoniczna jak i elektroniczna. Takie firmy się docenia.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.12.2018 r.
Data zamówienia
06.12.2018 r.
18.12.2018 r.
Szybka i profesjonalna dostawa, produkt dobrej jakosci, wytrzymaly i prezentuje się znakomicie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.12.2018 r.
Data zamówienia
18.12.2018 r.
18.12.2018 r.
Bardzo szybka wysyłka, jakośc super. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.12.2018 r.
Data zamówienia
17.12.2018 r.
17.12.2018 r.
super super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.12.2018 r.
Data zamówienia
17.12.2018 r.
17.12.2018 r.
Bardzo szybko dostarczony towar i dobrej jakości, polecam wszystkim zakupy w sklepie strojemikolaja.pl
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.12.2018 r.
Data zamówienia
17.12.2018 r.
17.12.2018 r.
Wszystko OK
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.12.2018 r.
Data zamówienia
16.12.2018 r.
16.12.2018 r.
Strój Mikołaja bardzo dobrej jakości, przesłany bardzo szybko mimo okresu przed świątecznego. Polecam gorąco
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.12.2018 r.
Data zamówienia
05.12.2018 r.
16.12.2018 r.
Zakup przebiegł szybko i sprawnie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.12.2018 r.
Data zamówienia
16.12.2018 r.
16.12.2018 r.
Strój rewelacyjny.Długo takiego szukałam.Szybka obsługa i wysyłka.Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.12.2018 r.
Data zamówienia
13.12.2018 r.
15.12.2018 r.
Super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.12.2018 r.
Data zamówienia
14.12.2018 r.
15.12.2018 r.
Super strój.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.12.2018 r.
Data zamówienia
07.12.2018 r.
15.12.2018 r.
Polecam. Strój wygląda bardzo ładnie i porżadnie wykonany. Wszystko zgodnie z opisem.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
14.12.2018 r.
Data zamówienia
14.12.2018 r.
14.12.2018 r.
miejsce w piwnicy, kobieta kompletnie niekompetentna, MIAŁAM NIE DOSTAWAĆ ŻADNYCH MAILI, A DOSTAJE SPAM OD 2 TYGODNI
1.00
Niedostateczny

Data publikacji
13.12.2018 r.
Data zamówienia
13.12.2018 r.
13.12.2018 r.
Towar super, ale ciągłe przypominanie o ocenie sklepu bardzo irytujące
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
12.12.2018 r.
Data zamówienia
12.12.2018 r.
12.12.2018 r.
Szybko i miły dostawca
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.12.2018 r.
Data zamówienia
05.12.2018 r.
12.12.2018 r.
SĄ SUPER. POLECAM
5.00
Bardzo dobry

strojemikolaja.pl opinie klientów

strojemikolaja.pl

Luksusowe stroje Mikołaja

strojemikolaja.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 15.10.2014 r.

Sklep oferuje stroje Mikołaja bardzo wysokiej jakości. W ofercie sklepu są polarowe i welurowe stroje Mikołaja w kilku wersjach, stroje Mikołajki, stroje prawdziwego Świętego Mikołaja, brody i czapki Mikołaja oraz różne akcesoria. Wiele artykułów pochodzi z własnej produkcji sklepu. Asortyment przeznaczony jest dla profesjonalistów oraz wymagających użytkowników indywidualnych. W sklepie dostępne są także ręcznie malowane bombki choinkowe. Klienci mają do dyspozycji duży wybór metod wysyłki.

Kontakt
ul.Olecka 23 lok. 215
04-980 Warszawa
Polska
sklep@strojemikolaja.pl
strojemikolaja.pl
Sprzedawca
Santas, Saints and Co. Sp. z o.o.
Kwadratowa 7/14
05-509 Józefosław
Polska
Rejestr handlowy
Rejestr Przedsiębiorców KRS 0000674981
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Rafał Łączyński
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z strojemikolaja.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.