Certyfikat dla strojemikolaja.pl

No. X25CD3A356548F98E87254E590099006A
 

Certyfikat wydany dn.
15.10.2014 r.
Ważny do
14.10.2019 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o strojemikolaja.pl



Bardzo dobry

4.80/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 192 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
strojemikolaja.pl ma 829 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
19.11.2018 r.
Data zamówienia
14.11.2018 r.
19.11.2018 r.
Kolejny udany zakup. Przesyłka ekspresowa, strój zgodny z opisem, kontakt ze sklepem wzorowy. Dziękuję i polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.11.2018 r.
Data zamówienia
19.11.2018 r.
19.11.2018 r.
Kolejny zakup udany:)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.11.2018 r.
Data zamówienia
16.11.2018 r.
16.11.2018 r.
Polecam, bardzo dobry Sprzedawca
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.11.2018 r.
Data zamówienia
15.11.2018 r.
15.11.2018 r.
Polecam Super sklep, obsługa, doradztwo :-)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.11.2018 r.
Data zamówienia
13.11.2018 r.
13.11.2018 r.
Super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.11.2018 r.
Data zamówienia
13.11.2018 r.
13.11.2018 r.
Dostawa w trybie ekspresowym.
Wizualnie strój prezentuje się pięknie- jednak jakość jak na strój za prawie 1000 zł pozostawia do życzenia.
Welur cieniutki, pokrowiec również wbrew opisowi niezbyt profesjonalny- prześwitujacy.
Akcesoria- buty, dzwonek, itp. dobrej jakości, z wyjątkiem rękawiczek, które dotarły dziurawe.
4.00
Dobry

Data publikacji
10.11.2018 r.
Data zamówienia
10.11.2018 r.
10.11.2018 r.
Towar zgodny z opisem, zamawialam już nie raz, szybka wysyłka polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.11.2018 r.
Data zamówienia
09.11.2018 r.
09.11.2018 r.
Nie wyobrazam sobie zakupu drogiego stroju bez mozliwosci przymiarki. W punkcie odbioru moglem sobie poogladac i poprzymierzac wszelkie warianty strojow i dodatkow. Wyszedlem obkupiony i zadowolony. Swietna jakosc, uczciwe doradztwo, dobre ceny- zdecydowanie POLECAM
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.11.2018 r.
Data zamówienia
08.11.2018 r.
08.11.2018 r.
Zamówienie - Strój Mikołaja super deluxe z weluru - komplet pełny z dn. 06.12.18, doręczone 8.12.18. Kostium bardzo profesjonalny, dodatkowo siwa broda i peruka- rewelacja. Polecam sklep i produkty.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.11.2018 r.
Data zamówienia
03.11.2018 r.
03.11.2018 r.
Przepiękny strój Jesteś zachwycona. Polecam serdecznie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.10.2018 r.
Data zamówienia
29.10.2018 r.
29.10.2018 r.
Bardzo dobry kontakt i szybka realizacja. Produkty na wysokim poziomie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.10.2018 r.
Data zamówienia
29.10.2018 r.
29.10.2018 r.
Jesteśmy bardzo zadowoleni z jakości materiału z jakiego został uszyty strój "Mikołaja".
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
29.10.2018 r.
Data zamówienia
29.10.2018 r.
29.10.2018 r.
Duży wybór, fajne dodatki, niezła jakość
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.10.2018 r.
Data zamówienia
27.10.2018 r.
27.10.2018 r.
Polecam
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
23.10.2018 r.
Data zamówienia
23.10.2018 r.
23.10.2018 r.
Szybka dostawa, strój zadowalający i cóż więcej trzeba
4.33
Dobry

Data publikacji
19.10.2018 r.
Data zamówienia
19.10.2018 r.
19.10.2018 r.
Polecam. Zamówiony towar spełnił moje oczekiwania
4.33
Dobry

Data publikacji
17.10.2018 r.
Data zamówienia
17.10.2018 r.
17.10.2018 r.
Towar został dostarczony 1 dzień później niż pierwotnie ustalono. Na wiadomości e-mail z prośbą o numer listu przewozowego nie dostałam żadnej odpowiedzi. Dopiero po kolejnej interwencji telefonicznej otrzymałam informacje, że towar nie został wysłany obiecanego dnia. Pracownik nie potrafił wytłumaczyć dlaczego tak się stało i polecił napisać mi reklamacje.
1.67
Mierny

Data publikacji
16.10.2018 r.
Data zamówienia
16.10.2018 r.
16.10.2018 r.
Moja ocena to 6 a nie 5 gwiazdek :-)
Odpowiedz na mejla bardzo szybka, natychmiastowa wysylka zamowienia, towar bardzo dobrej i wysokiej jakosci dostrczenie zamowienia nawet za granice w bardzo krotkim czasie. Polecam z wielka satysfakcja. Powodzenia w biznesie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.10.2018 r.
Data zamówienia
24.08.2018 r.
13.10.2018 r.
Zakup dokonany w okresie duzo przed swietami i oczekiwanie troche sie wydluzylo, co nie zmiania faktu ze kontakt OK, zamowienie dostarczone przed mikolajkiem ;P.
3.33
Dostateczny

Data publikacji
12.10.2018 r.
Data zamówienia
12.10.2018 r.
12.10.2018 r.
Zachęcam do kupna w tym sklepie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.10.2018 r.
Data zamówienia
12.10.2018 r.
12.10.2018 r.
Cała transakcja przebiegła bardzo sprawnie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.10.2018 r.
Data zamówienia
09.10.2018 r.
09.10.2018 r.
Profesjonalna obsługa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
06.09.2018 r.
Data zamówienia
04.09.2018 r.
06.09.2018 r.
Mega polecam. Wysyłka ekspresowa i produkt bardzo dobrej jakosci
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.05.2018 r.
Data zamówienia
11.05.2018 r.
16.05.2018 r.
Jedna drobna uwaga- strój tak jakby był przechowywany w wilgotnym miejscu (lekki zapach wilgoci - wywietrzyłem i jest ok.
4.33
Dobry

Data publikacji
27.02.2018 r.
Data zamówienia
27.02.2018 r.
27.02.2018 r.
Super sklep. Profesjonalna obsługa. Bardzo szybka transakcja. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.02.2018 r.
Data zamówienia
17.02.2018 r.
17.02.2018 r.
polecam, potrafią stanąć na wysokości zadania
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.02.2018 r.
Data zamówienia
09.02.2018 r.
09.02.2018 r.
Dzękuje bardzo, i dostawa i towar - najliepsze :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.01.2018 r.
Data zamówienia
12.01.2018 r.
12.01.2018 r.
Super kontakt, towar zgodny z opisem, jestem bardzo zadowolona :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.01.2018 r.
Data zamówienia
12.01.2018 r.
12.01.2018 r.
Polecam sprzedającego, profesjonalna obsługa,towar zgodny z opisem.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.01.2018 r.
Data zamówienia
20.11.2017 r.
11.01.2018 r.
profesjonalnie.polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.01.2018 r.
Data zamówienia
09.01.2018 r.
09.01.2018 r.
Dzękuje bardzo, wspanialy towar i dostawa. g
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.01.2018 r.
Data zamówienia
08.01.2018 r.
08.01.2018 r.
Bardzo dobrej jakości strój Mikołajki, który świetnie prezentuje się na sylwetce. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.01.2018 r.
Data zamówienia
04.01.2018 r.
04.01.2018 r.
Szybko srawnie i solidnie. Stroje i akcesoria wysokiej jakości. Polecam zakupy.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.01.2018 r.
Data zamówienia
02.01.2018 r.
02.01.2018 r.
Towar na prawdę dobrej jakości, sama transakcja przebiegła sprawnie, mimo, że w okresie świątecznym, Polecam ;)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.12.2017 r.
Data zamówienia
22.12.2017 r.
29.12.2017 r.
Wszystko wporządku Towar i przesyłka Ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.12.2017 r.
Data zamówienia
27.12.2017 r.
29.12.2017 r.
Towar zgodny ze zdjęciami, błyskawiczna wysyłka. Zdecydowanie polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.12.2017 r.
Data zamówienia
29.12.2017 r.
29.12.2017 r.
Dziękujemy za super współprace, strój spełnił nasze oczekiwania.Naprawdę wart swojej ceny Polecamy
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.12.2017 r.
Data zamówienia
29.12.2017 r.
29.12.2017 r.
Szybko i sprawnie. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.12.2017 r.
Data zamówienia
27.12.2017 r.
28.12.2017 r.
Gorąco polecam. Opis i zdjęcia zgadzają się z rzeczywistością.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.12.2017 r.
Data zamówienia
28.12.2017 r.
28.12.2017 r.
Szybka dostawa. Towar zgodny z opisem. Miła i fachowa obsługa. Polecam
5.00
Bardzo dobry

strojemikolaja.pl opinie klientów

strojemikolaja.pl

Luksusowe stroje Mikołaja

strojemikolaja.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 15.10.2014 r.

Sklep oferuje stroje Mikołaja bardzo wysokiej jakości. W ofercie sklepu są polarowe i welurowe stroje Mikołaja w kilku wersjach, stroje Mikołajki, stroje prawdziwego Świętego Mikołaja, brody i czapki Mikołaja oraz różne akcesoria. Wiele artykułów pochodzi z własnej produkcji sklepu. Asortyment przeznaczony jest dla profesjonalistów oraz wymagających użytkowników indywidualnych. W sklepie dostępne są także ręcznie malowane bombki choinkowe. Klienci mają do dyspozycji duży wybór metod wysyłki.

Kontakt
ul.Olecka 23 lok. 215
04-980 Warszawa
Polska
sklep@strojemikolaja.pl
strojemikolaja.pl
Sprzedawca
Santas, Saints and Co. Sp. z o.o.
Kwadratowa 7/14
05-509 Józefosław
Polska
Rejestr handlowy
Rejestr Przedsiębiorców KRS 0000674981
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Rafał Łączyński
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z strojemikolaja.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.