Certyfikat dla strojemikolaja.pl

No. X25CD3A356548F98E87254E590099006A
 

Certyfikat wydany dn.
15.10.2014 r.
Ważny do
14.10.2019 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o strojemikolaja.pl



Bardzo dobry

4.81/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 212 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
strojemikolaja.pl ma 807 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
06.09.2018 r.
Data zamówienia
04.09.2018 r.
06.09.2018 r.
Mega polecam. Wysyłka ekspresowa i produkt bardzo dobrej jakosci
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.05.2018 r.
Data zamówienia
11.05.2018 r.
16.05.2018 r.
Jedna drobna uwaga- strój tak jakby był przechowywany w wilgotnym miejscu (lekki zapach wilgoci - wywietrzyłem i jest ok.
4.33
Dobry

Data publikacji
27.02.2018 r.
Data zamówienia
27.02.2018 r.
27.02.2018 r.
Super sklep. Profesjonalna obsługa. Bardzo szybka transakcja. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.02.2018 r.
Data zamówienia
17.02.2018 r.
17.02.2018 r.
polecam, potrafią stanąć na wysokości zadania
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.02.2018 r.
Data zamówienia
09.02.2018 r.
09.02.2018 r.
Dzękuje bardzo, i dostawa i towar - najliepsze :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.01.2018 r.
Data zamówienia
12.01.2018 r.
12.01.2018 r.
Super kontakt, towar zgodny z opisem, jestem bardzo zadowolona :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.01.2018 r.
Data zamówienia
12.01.2018 r.
12.01.2018 r.
Polecam sprzedającego, profesjonalna obsługa,towar zgodny z opisem.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
11.01.2018 r.
Data zamówienia
20.11.2017 r.
11.01.2018 r.
profesjonalnie.polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.01.2018 r.
Data zamówienia
09.01.2018 r.
09.01.2018 r.
Dzękuje bardzo, wspanialy towar i dostawa. g
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.01.2018 r.
Data zamówienia
08.01.2018 r.
08.01.2018 r.
Bardzo dobrej jakości strój Mikołajki, który świetnie prezentuje się na sylwetce. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.01.2018 r.
Data zamówienia
04.01.2018 r.
04.01.2018 r.
Szybko srawnie i solidnie. Stroje i akcesoria wysokiej jakości. Polecam zakupy.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
02.01.2018 r.
Data zamówienia
02.01.2018 r.
02.01.2018 r.
Towar na prawdę dobrej jakości, sama transakcja przebiegła sprawnie, mimo, że w okresie świątecznym, Polecam ;)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.12.2017 r.
Data zamówienia
22.12.2017 r.
29.12.2017 r.
Wszystko wporządku Towar i przesyłka Ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.12.2017 r.
Data zamówienia
27.12.2017 r.
29.12.2017 r.
Towar zgodny ze zdjęciami, błyskawiczna wysyłka. Zdecydowanie polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.12.2017 r.
Data zamówienia
29.12.2017 r.
29.12.2017 r.
Dziękujemy za super współprace, strój spełnił nasze oczekiwania.Naprawdę wart swojej ceny Polecamy
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.12.2017 r.
Data zamówienia
29.12.2017 r.
29.12.2017 r.
Szybko i sprawnie. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.12.2017 r.
Data zamówienia
27.12.2017 r.
28.12.2017 r.
Gorąco polecam. Opis i zdjęcia zgadzają się z rzeczywistością.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.12.2017 r.
Data zamówienia
28.12.2017 r.
28.12.2017 r.
Szybka dostawa. Towar zgodny z opisem. Miła i fachowa obsługa. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.12.2017 r.
Data zamówienia
27.12.2017 r.
27.12.2017 r.
Towar zgodny z opisem, jednak dostawa pozostawia dużo do życzenia. Pomimo rekomendowanej przez sklep daty wysyłki następnego dnia, miała ona miejsce ponad tydzień później. Rzekomo z powodu braku zamawianych produktów na stanie. Rzekomo, gdyż na stronie były one cały czas pokazywane jako dostępne. Brak jakiejkolwiek informacji o opóźnieniu wysyłki. Na maile nie odpowiadają.
2.33
Mierny

Data publikacji
27.12.2017 r.
Data zamówienia
27.12.2017 r.
27.12.2017 r.
Transakcja przebiegła pomyślnie polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.12.2017 r.
Data zamówienia
27.12.2017 r.
27.12.2017 r.
Niezła współpraca. Firma stanęła na wysokości zadania i na prośbę odszyła oczekiwaną liczbę czapek.
Niestety z tego powodu, że nikt w firmie nie odbiera telefonu a wysyłka wydłużyła się z kilku dni do dwóch tygodni, ocena trochę zaniżona.
3.67
Dobry

Data publikacji
26.12.2017 r.
Data zamówienia
26.12.2017 r.
26.12.2017 r.
Strój nie był kompletny brakowało polarowej czapki z pomponem, w zestawie "Strój płaszcz Mikołaja z polaru - komplet 5 elementów." Poza tym dobra jakość, świetna broda i peruka.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
25.12.2017 r.
Data zamówienia
25.12.2017 r.
25.12.2017 r.
Towar szybko dostarczony, spełnia oczekiwnia.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.12.2017 r.
Data zamówienia
24.12.2017 r.
24.12.2017 r.
Korzystam już od 3 lat z usług tego sklepu i jestem bardzo zadowolona szybka obsługa i wysyłka pełen profesjonalizm
Polecam wszystkim
Ela.W.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.12.2017 r.
Data zamówienia
21.12.2017 r.
24.12.2017 r.
Kontakt i czas realizacji zamówienia bardzo dobry. Duży plus za odbiór osobisty - zdecydowanie skraca czas zakupu.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.12.2017 r.
Data zamówienia
20.12.2017 r.
23.12.2017 r.
Zachęcam do zakupów ,wszystko doszło bardzo szybko i towar pierwsza klasa . Informacje były na bieżąco o stanie zamówienia pozdrawiam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.12.2017 r.
Data zamówienia
23.12.2017 r.
23.12.2017 r.
towar zamówiony odpowiada moim wymaganiom. Obsługa bardzo miła, natomiast firma kurierska poniżej poziomu.
3.67
Dobry

Data publikacji
21.12.2017 r.
Data zamówienia
21.12.2017 r.
21.12.2017 r.
Szybko i fachowo. Towar zgodny z opisem. Świetne podejście do kupującego. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.12.2017 r.
Data zamówienia
21.12.2017 r.
21.12.2017 r.
Bardzo dobrze
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.12.2017 r.
Data zamówienia
21.12.2017 r.
21.12.2017 r.
Bardzo szybka wysyłka, paczka doszła w 24h od zamówienia, mimo 3 dni przed Wigilia :) polecam. Szymon
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.12.2017 r.
Data zamówienia
20.12.2017 r.
20.12.2017 r.
super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.12.2017 r.
Data zamówienia
20.12.2017 r.
20.12.2017 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.12.2017 r.
Data zamówienia
20.12.2017 r.
20.12.2017 r.
Bardzo dobra współpraca szybka dostawa.Towar zgodny z opisem i zdjęciem
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.12.2017 r.
Data zamówienia
20.12.2017 r.
20.12.2017 r.
super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.12.2017 r.
Data zamówienia
20.12.2017 r.
20.12.2017 r.
Nie jestem zadowolona z zakupu. Towar w rzeczywistości odbiega od tego na zdjęciu. Zwykła peruka i dosłownie kawałek brody. Następnym razem radzę zrobić realne zdjęcie produktu.
3.67
Dobry

Data publikacji
20.12.2017 r.
Data zamówienia
18.12.2017 r.
20.12.2017 r.
Gorąco polecam o robienie w tym sklepie zakupów
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.12.2017 r.
Data zamówienia
18.12.2017 r.
20.12.2017 r.
Bardzo szybka i miła obsługa Strój lekki’ -super jakości :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.12.2017 r.
Data zamówienia
20.12.2017 r.
20.12.2017 r.
Bardzo pomocny kontakt przy doborze stroju mikołaja. Ekstremalnie szybka dostawa. W niedzielę jest wigilia. Zamowienie złożone w poniedziałek przed 12:00 a dostawa następnego dnia o 13:00 z Warszawy do Poznania.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.12.2017 r.
Data zamówienia
19.12.2017 r.
19.12.2017 r.
Ekspresowa realizacja zamówienia, towar taki jak w opisie. Super.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.12.2017 r.
Data zamówienia
19.12.2017 r.
19.12.2017 r.
Super szybko i sprawnie.
5.00
Bardzo dobry

strojemikolaja.pl opinie klientów

strojemikolaja.pl

Luksusowe stroje Mikołaja

strojemikolaja.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 15.10.2014 r.

Sklep oferuje stroje Mikołaja bardzo wysokiej jakości. W ofercie sklepu są polarowe i welurowe stroje Mikołaja w kilku wersjach, stroje Mikołajki, stroje prawdziwego Świętego Mikołaja, brody i czapki Mikołaja oraz różne akcesoria. Wiele artykułów pochodzi z własnej produkcji sklepu. Asortyment przeznaczony jest dla profesjonalistów oraz wymagających użytkowników indywidualnych. W sklepie dostępne są także ręcznie malowane bombki choinkowe. Klienci mają do dyspozycji duży wybór metod wysyłki.

Kontakt
ul.Olecka 23 lok. 215
04-980 Warszawa
Polska
sklep@strojemikolaja.pl
strojemikolaja.pl
Sprzedawca
Santas, Saints and Co. Sp. z o.o.
Kwadratowa 7/14
05-509 Józefosław
Polska
Rejestr handlowy
Rejestr Przedsiębiorców KRS 0000674981
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Rafał Łączyński
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z strojemikolaja.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.