strojemikolaja.pl- Logo - Bewertungen

strojemikolaja.plBewertungen

: 1.345Sehr gut

4,90

Gütesiegel
Gültig

mit Käuferschutz

Gütesiegel
Gültig

mit Käuferschutz

zertifiziert seit: 15.10.2014
aktualisiert am: 25.09.2022
strojemikolaja.pl ist geprüft und zertifiziert nach den Trusted Shops Qualitätskriterien
  • Geprüfte Identität
  • Schutz persönlicher Daten
  • Verständlicher Bestellvorgang

Abgesichert durch den Käuferschutz

Bei strojemikolaja.pl können Sie den Käuferschutz von Trusted Shops nutzen und damit Ihre Einkäufe bis zu 10.000 PLN absichern. Mehr erfahren


zertifiziert seit: 15.10.2014
aktualisiert am: 25.09.2022
strojemikolaja.pl ist geprüft und zertifiziert nach den Trusted Shops Qualitätskriterien
  • Geprüfte Identität
  • Schutz persönlicher Daten
  • Verständlicher Bestellvorgang

Abgesichert durch den Käuferschutz

Bei strojemikolaja.pl können Sie den Käuferschutz von Trusted Shops nutzen und damit Ihre Einkäufe bis zu 10.000 PLN absichern. Mehr erfahren

Bewertungen für strojemikolaja.pl

107 verifizierte Bewertungen in den letzten 12 Monaten

1.345 Bewertungen insgesamt
So stellen wir sicher, dass Bewertungen von echten Verbraucher*innen kommen.

Relevanteste positive Erfahrung


24.11.2021 
Kupiłem strój super delux. Najwyższa półka i najdroższy na stronie. Niestety ale jest uszyty niedbale, wymiary się nie zgadzają co prawda są to 2-3cm.Ale to dużo. Obsługa Bardzo Bardzo Dobra-Super.Ale niestety ten kto to szyję robi to źle. KRZYWO SKROJONE I USZYTE. Jakość w stosunku do ceny nie idzie w parze.Niestety ale za te pieniądze to powinno być SUPER DELUX jak w opisie a jest tylko DOBRZE
Bewertung melden

Alle positiven Bewertungen

Relevanteste kritische Erfahrung


16.12.2021
ogólnie towar jakościowo spoko ale rozmiar losowy, zamówiłem za pierwszym razem 1 czapkę i patrzę jest ok mam obwód głowy 60cm rozmiarówka 60-66 wchodzi na ścisk na uszy, mówię jest w miarę ok to zamówiłem 2 inne kolory które nie wchodzą mi na głowę.
Bewertung melden

Alle kritischen Bewertungen

Bewertungen für strojemikolaja.pl

Filter 
 Sortierung Relevanz 
 Verifizierte Bewertung
vor 5 Tagen
To już nasz drugi strój zakupiony na tej stronie. Stroje są bardzo dobrze wykonane, świetnej jakości i baaardzo realistyczne :) polecam!
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
vor 2 Tagen
Rewelacja. Przepiękne wykonanie, fajny gatunek materiału. Szczerze polecam
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
06.09.2022
Szybką dostawą, a strój Mikolaja przepiekny
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
29.06.2022 
Super szybka dostawa, strój bardzo dobrej jakości, wszystko jak w opisie. Polecam !
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
01.07.2022 
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
24.11.2021 
Kupiłem strój super delux. Najwyższa półka i najdroższy na stronie. Niestety ale jest uszyty niedbale, wymiary się nie zgadzają co prawda są to 2-3cm.Ale to dużo. Obsługa Bardzo Bardzo Dobra-Super.Ale niestety ten kto to szyję robi to źle. KRZYWO SKROJONE I USZYTE. Jakość w stosunku do ceny nie idzie w parze.Niestety ale za te pieniądze to powinno być SUPER DELUX jak w opisie a jest tylko DOBRZE
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
02.12.2021 
Rewelacyjny strój. Bardzo dobrze wykonany. Piękne dodatki. W tym stroju dziecko nie rozpozna nawet bliskiej osoby, która się przebierze za Mikołaja. Cudowna peruka, cudowna broda i brwi. Piękne okulary, dzwoneczek. Duży worek na prezenty, z bardzo porządnego, grubego materiału. Zakupiliśmy dużo dodatków, każdy z nich... strzał w dziesiątkę. Polecamy jak najbardziej!
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
21.12.2021 
Bardzo prosta i przejrzysta dla mnie strona, bardzo duży wybór. Znalazłem to czego szukałem w rozsądnej cenie. Kontakt telefoniczny w mojej ocenie perfekcyjny, Pani podpowiedziała rozwiązanie i była przy tym bardzo uprzejma. Dostawa zgodna z terminem, zwrot jednego z artykułów bezproblemowo i szybki zwrot na konto. Szczerze polecam.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
16.12.2021 
Niestety dostarczono zamówiony towar po czasie. Opłata dodatkowa ok 39zł gwarantowała dostarczenie towaru w sobotę na godz. 14:00. Czekalismy daremnie. I tak musielismy pozyczyć zamawianą część ubioru od przyjaciół. Szkoda. Osobna kwestia to jakieś zadośćuczynienie. z powazaniem Sławomir Pettke, 14.12.2021
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
13.11.2021 
Świetny kontakt. Bardzo duży wybór strojów w różnych rozmiarach i wykonanych z rożnych materiałów. Opcja odbioru osobistego bardzo przydatna - nie kupujemy "kota w worku" bo strój można przymierzyć, zmienić zamówienie dopasowując do potrzeb (rozmiaru), oczekiwań (dodatki) i posiadanych finansów. Polecam.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
02.12.2021 
Kupowałem u nich praktycznie cały strój tylko brakowało mi odpowiedniego brzucha żeby nie zakładać 2 kurtek pod spód a można mi wierzyć na słowo ten nawet na takim szczypiorku jak ja ten brzuch wygląda idealnie i daje świetny efekt :) super szybka wysyłka towar otrzymałem kolejnego dnia po zakupie :)
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
06.12.2021
Wspanialy stroj !!! Wszystko w jednym miejscu: ubior, perulki, akcesoria - wszystko czytelne - mozna dowolnie konfigurowac Co najwazniejsze: JAKOSC - moja 6 letnia corka nie rozpoznala taty na balu Mikolajkowym siedzac na kolanach :) Obsluga i wysylka tez na najwyzszym poziomie. POLECAM !!
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
21.12.2021 
Solidnie. Jakie było moje zaskoczenie jak drugiego dnia od zamówienia zapukal do mnie kurier z przesyłką. Nawet nie zdążyłem sprawdzić poczty że zamówienie wysłano tego samego dnia. Gorąco polecam.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
21.12.2021 
Korzystałem już z tego sklepu kilkukrotnie. Obsługa klienta zawsze na najwyższym poziomie i służy pomocą. Sprzedawane produkty zgodne z opisem. Jestem bardzo zadowolony i polecam ten sklep.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
03.11.2021
Zakup oraz wysyłka przebiegła bardzo dobrze wszystko w jak najlepszym porządku . Wszystkie części stroju bardzo dobrze dobrane i z dobrej jakości materiału . Polecam sklep .
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
17.11.2021 
Zadowolona, to mało powiedziane. Rewelacyjnie. Wszystko przebiegło pomyślnie, bardzo profesjonalna, pomocna obsługa. Jak najbardziej polecam.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
06.12.2021
Jestem mega zadowolony, duzy worek na prezenty jest tak duzy ze sam sie w nim mieszcze. Czapka cieplutka i fajna, broda naprawde gesta.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
14.01.2022
Mikołaj robi zakupy tylko na strojemikolaja.pl :) To już kolejny mój zakup. Jak zawsze szybko, sprawnie i towar najwyższej jakości.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
26.12.2021 
Każdy Mikołaj bardzo dobrze wygląda w tym stroju niezależnie od postury. Ważne, że można ubrać na swoje ubranie. POLECAM!
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
03.12.2021 
Strój wykonany w bardzo wysokiej jakości. Poza tym bardzo dobrze zapakowany i szybko dostarczony :) Bardzo polecam :)
Bewertung melden