Rewelacyjna jakość! Zamawiałam czapkę Mikołaja w kolorze bordowym. Barwa piękna, intensywna, pośrednia między czerwienią a bordo. Materiał miły w dotyku i dobrej jakości. To samo można powiedzieć o obszyciu - puszek jest ładny. Cena przystępna i adekwatna do wykonania. Bardzo polecam!
Witam
niby wszystko ok ale mam spory niesmak ponieważ spodziewałem się jakości za którą płacę nie mało
i do tej pory była. Do dzisiaj Wasza firma była dla mnie wyznacznikiem jakości ale niestety
miało być:
(...) "Całość obszyta jest przyjemnym futerkiem w kolorze ciepłej bieli" (...) a w praktyce jest futerko Śnieżynki które przypomina watę.
na zdjęciu po lewej "Futerko" z zeszłego roku po prawej z tego
W przyszłym roku poważnie rozważę zakupy u Państwa.
Jakość nie adekwatna do ceny w rossmanie albo pepcco czy jak im tam..🤷♂️🤷♂️ cena za podoba jakość od 17.49-29.99
🤷♂️
Ale nie
Ok 80 zl z przesyłka .. sorry ..
ps.
Aha te „wasze włosy” to masakra
17 letni owczarek sąsiadki latem leni się mniej niż wasza „czapka mikołaja”
🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻🫵
Antwort von strojemikolaja.pl
10.12.2022
Takiej czapki jak ta z pewnością nie znajdzie Pan w supermarkecie, jest to nasza własna, polska produkcja. Tak, włosy wypadają z futra, ale jest to zjawisko jednorazowe, konieczne przy futrze o tak długim włosie. Wystarczy ją raz wyczesać i po wszystkim.
13.12.2022
Opinia na 3 z plusem
Strój Ok pięknie wygląda, dobra rozmiarówka, miła obsługa klienta
słaba gumką w spodniach, pękła mi
maretiał, wszystko się do niego czepia, każda nikta, paproch,
otrzymany strój miałem z dziurą w rękawiczce
Reasumując wydałem 459zl i uważam, że o 60 zł za dużo