Beoordelingen voor themakeupspot.nl



Uitstekend

4.71/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 667 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft themakeupspot.nl al 4.044 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
21-08-2019
Goede service. Snelle levering. Je wordt via mail goed op de hoogte gehouden over je bestelling. Ik ga hier zeker vaker bestellen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
21-08-2019
Prima, heel snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
21-08-2019
Heel fijn, snelle levering en goed verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
20-08-2019
Snelle levering en goed verpakt. Erg blij met de artikelen. Ik ga hier sowieso nog een keer bestellen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
19-08-2019
Prima site
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
18-08-2019
Snelle levering, nette verpakking en hele fijne producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
18-08-2019
Makkelijk te bestellen en supersnelle levering,
Mooie kleur en blijft idd heel lang zitten.
Zeker niet de laatste keer dat ik wat bestel
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
18-08-2019
Een snelle levering De producten dat ik heb besteld kwamen goed verpakt en geen enkel deuk in de doosjes. Ook goede kwaliteit en zeker waard de prijzen Ik zal zeker weer van deze shop bestellen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
18-08-2019
Super snelle en correcte levering Top producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
17-08-2019
Het bestelde product goed en op tijd afgeleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
16-08-2019
Super snelle levering en super producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
16-08-2019
Toppp
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
15-08-2019
Geweldige site, alleen hoop ik dat jullie meer merken gaan aanbieden, zoals bijvoorbeeld Tarte en Lunar cosmetics.
Verder helemaal prima en de doos waarin de producten worden geleverd is echt heel mooi.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
01-08-2019
15-08-2019
We hebben besteld donderdag rond 19u30, levering was op zaterdag door postnl.
Producten zijn mooi ecologisch verpakt.
Producten van goede kwaliteit maar zeer duur.
We dachten dat de verpakking van glas was (bruine fles maar het bleek plastic te zijn).
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
15-08-2019
Ik had een paar oog kwasten van Morphe besteld. Toen ik ze binnen kreeg stonden er bij 1 kwastje wat haren verkeerd, althans dat leek erop. Misschien komt dat op de manier hoe het kwastje verpakt was. Verder was alles naar wens en heb ik alsnog veel plezier van het kwastje
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
15-08-2019
Top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
14-08-2019
Top bedrijf ... alleen doet Post NL hun geen eer aan ...
steeds slechte levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
14-08-2019
Leuk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
06-08-2019
13-08-2019
Goede snelle service, niets op aan te merken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
24-07-2019
13-08-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-08-2019
Besteldatum
05-08-2019
12-08-2019
amazing and fast service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-08-2019
Besteldatum
03-08-2019
10-08-2019
Snelle service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-08-2019
Besteldatum
02-08-2019
09-08-2019
Snel geleverd en top kwaliteit producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-08-2019
Besteldatum
01-08-2019
08-08-2019
Was super blij de oogschaduw palette
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-08-2019
Besteldatum
01-08-2019
08-08-2019
Snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-08-2019
Besteldatum
31-07-2019
07-08-2019
Ik heb geen klachten,alles maar wens gegaan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-08-2019
Besteldatum
31-07-2019
07-08-2019
Heel fijn
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-08-2019
Besteldatum
30-07-2019
07-08-2019
Zeer betrouwbaar bedrijf. Een prima website met een groot assortiment aan producten. Bestellingen worden snel geleverd. Mocht een product onverhoopt niet leverbaar zijn en toch zijn betaald, wordt je per email verwittigd en het bedrag zeer snel teruggestort.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-08-2019
Besteldatum
30-07-2019
06-08-2019
Product werkte niet helemaal naar toebehoren, maar ik kreeg gelijk een nieuwe daarvoor opgestuurd, uitstekende service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-08-2019
Besteldatum
29-07-2019
05-08-2019
Top product + snelle levering (1dag)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-08-2019
Besteldatum
28-07-2019
05-08-2019
gewoon zoals het hoort
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-08-2019
Besteldatum
28-07-2019
04-08-2019
Mijn pakketje is nooit aangekomen, Ik word daar ook niet voor geholpen en Er Zou een mail naar me worden gestuurd die nooit is aangekomen. Top dus
1.00
Slecht

themakeupspot.nl antwoordt: 05-08-2019
Beste Bipendu, We hebben geen email van je ontvangen, zou je even contact met ons op kunnen nemen?

Datum van publicatie
04-08-2019
Besteldatum
28-07-2019
04-08-2019
Top
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-08-2019
Besteldatum
27-07-2019
03-08-2019
Blij met aankoop en afhandeling van mijn aankoop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-08-2019
Besteldatum
25-07-2019
02-08-2019
Snelle levering, goede producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-08-2019
Besteldatum
26-07-2019
02-08-2019
Netjes op tijd geleverd, product voldoet aan de verwachtingen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-08-2019
Besteldatum
25-07-2019
01-08-2019
Uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-08-2019
Besteldatum
25-07-2019
01-08-2019
Super geleverd, goed en netjes verpakt en binnen 2 werkdagen binnen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-08-2019
Besteldatum
25-07-2019
01-08-2019
Heel blij ermee, super diepe en mooie kleuren
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-07-2019
Besteldatum
24-07-2019
31-07-2019
snel geleverd en netjes verpakt
4.67
Uitstekend

themakeupspot.nl

Contact
Kuipersweg 2P
3449 JA Woerden
Nederland
info@themakeupspot.nl
themakeupspot.nl
Winkel-exploitant
The Make Up Spot B.V.
Kuipersweg 2P
3449 JA Woerden
Nederland
Handelsregister
KvK 70641587
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Niels Baars
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met themakeupspot.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.