Certificaat voor dakine-shop.nl

No. X2E89624F9BD1F4EB87B8A829597093F8
 

Geldig vanaf
02-11-2018
Geldig tot
22-01-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor dakine-shop.nl



Goed

4.32/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 84 Trusted Shops beoordelingen sinds 02-11-2018.
In totaal heeft dakine-shop.nl al 84 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
12-08-2019
Besteldatum
28-07-2019
12-08-2019
Prima winkel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-08-2019
Besteldatum
24-07-2019
08-08-2019
Levering was behoorlijk snel en vlot
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
24-07-2019
Geen bijzonderheden, super gave tas en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
17-07-2019
Snel geleverd en alles in orde
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-07-2019
Besteldatum
30-06-2019
15-07-2019
De juiste rugzak binnen enkele dagen keurig afgeleverd voor een uitstekende prijs. Heel blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-06-2019
Besteldatum
14-06-2019
29-06-2019
Nette levering, mooie tas
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-06-2019
Besteldatum
11-06-2019
28-06-2019
Duurde wat lang nadat ik de bestelling geplaatst had, dat ik wat kon vernemen hiervan. Uiteindelijk mail gestuurd en na 4 dagen na de mail product ontvangen
4.33
Goed

Datum van publicatie
27-06-2019
Besteldatum
11-06-2019
27-06-2019
Netjes verpakt helaas waren trapeze lijntjes een stuk korter dan ik had verwacht
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
25-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
25-06-2019
Bestelling geplaatst op www.dakine-shop.nl. Via google op deze website terechtgekomen. Alles aan de website oogt Nederlands. Echter schijnbaar staat er bij afleveradres een hokje "land" en dit hokje is standaard ingevuld met Duitsland. Hierdoor ligt mijn bestelling nu al bijna 2 weken in Koln. En Dakine maakt alleen maar verwijten naar de klant die niet kloppen. Ik moet zelf oplossing zoeken.
2.33
Matig

dakine-shop.nl antwoordt: 02-07-2019
Bedankt voor je feedback! Ons magazijn is gevestigd in Duitsland, en alle voorwaarden voor de gratis verzending en de terugzending kunt u op onze website transparant lezen. Maar we breiden momenteel uit en blijven hard werken om onze processen voor alle Europese klanten te optimaliseren. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice op + 49-089-35061717.

Datum van publicatie
25-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
25-06-2019
Werd snel geleverd, product was in orde en service werd gegeven door mij te laten weten hoe de vordering van het proces verliep.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
20-06-2019
Mooie site, snelle levering. Mooie producten en leuke korting acties
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-06-2019
Besteldatum
30-05-2019
18-06-2019
Geen enkel probleem met de beoordeling. Goede termijn.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
29-05-2019
13-06-2019
Prima. 8
4.33
Goed

Datum van publicatie
09-06-2019
Besteldatum
25-05-2019
09-06-2019
Prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-06-2019
Besteldatum
22-05-2019
07-06-2019
Was goed geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-06-2019
Besteldatum
22-05-2019
06-06-2019
Ik begreep dat het lang heeft moeten duren, omdat men het bij Dakine druk had. Maar zo lang voor een klein item (twee weken) vind ik uitzonderlijk. Ik baal ervan en ben ook teleurgesteld, maar gezien ik vaste klant ben bij Dakine, blijf ik heb trouw. Hopende jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
2.33
Matig

dakine-shop.nl antwoordt: 12-06-2019
Wij willen ons hiermee opnieuw voor het ongemak verontschuldigen! Helaas verscheen in het kader van uw bestelling een ongewoone systeemfout, daarom was uw bestelling niet correct opgeslagen en was met vertraging verzonden. Wij werken voortdurend om ons process te verbeteren en wij rekenen hiervoor op uw begrip

Datum van publicatie
04-06-2019
Besteldatum
20-05-2019
04-06-2019
Helemaal goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-06-2019
Besteldatum
17-05-2019
01-06-2019
Prima, snel geleverd, dochter helemaal happy
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-06-2019
Besteldatum
16-05-2019
01-06-2019
Had niet gezien dat er een kortingscode was. Even bellen en de order werd geannuleerd en kon ik een nieuwe maken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
31-05-2019
Supper
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
28-05-2019
Alles ok
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
24-05-2019
Snelle levering en mooie tas, dus helemaal tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
23-05-2019
De levering liet dit keer erg lang op zich wachten, bijna 2 weken.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
22-05-2019
Geen toelichting.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-05-2019
Besteldatum
18-04-2019
16-05-2019
Producten zijn prima. Betalen via de website allerbelabberdst. Ik kreeg de melding: betaald en inderdaad het bedrag was afgeschreven. Dakine kreeg de melding betaling mislukt. Er volgde een m.i. Een veel te langdurige mailwisseling. Maar uiteindelijk na bijna 1 maand Producten ontvangen....
2.33
Matig

dakine-shop.nl antwoordt: 22-05-2019
3) Wij willen ons hiermee opnieuw voor het ongemak wegen een zeldzame technische fout met betrekking tot de betaling verontschuldigen. Wij hopen, dat u met de verwerking en de verzoenende oplossing van onze klantenservice was tevreden en wij wensen u veel vreugde met u Dakine producten

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
09-04-2019
09-05-2019
Levering duurde veel langer dan aangegeven. De producten waren bij Dakine ergens kwijtgeraakt gaven ze aan maar toen duurde het alsnog langer dan eerder aangegeven. Geen aanrader zo.
2.33
Matig

dakine-shop.nl antwoordt: 22-05-2019
Wij willen ons hiermee opnieuw voor het ongemak verontschuldigen! Helaas verscheen in het kader van uw bestelling een ongewoone systeemfout, daarom was uw bestelling niet correct opgeslagen en was met vertraging verzonden. Wij werken voortdurend om ons process te verbeteren en wij rekenen hiervoor op uw begrip

Datum van publicatie
09-05-2019
Besteldatum
23-04-2019
09-05-2019
alles was in orde
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-05-2019
Besteldatum
19-04-2019
04-05-2019
Got my items, super happy with them

After ordering the delivery process becomes a bit unclear, especially because I got emails that were so badly translated (to Dutch) that for a moment I was worried I'd been conned. Other emails I got were in German which didn't help me understand. Anyhow, contact with customer service was hassle free and clear.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
01-05-2019
Besteldatum
16-04-2019
01-05-2019
Goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
15-04-2019
30-04-2019
Een hele mooie en leuke tas. Werd snel bezorgd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
29-04-2019
Goede, duidelijke webshop. Snelle levering. Goede stevige rugzakken voor scholieren.
4.00
Goed

Datum van publicatie
26-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
26-04-2019
Prima
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
24-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
24-04-2019
Het duurde iets langer dan verwacht. Product is prima naar wens.
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
21-04-2019
Hebben lang moeten wachten tot de rugzak was opgestuurd. We zijn tegenwoordig levering op de volgende dag gewend. Nu was het een week wachten voor hij binnen was. Eigenlijk is dat een mindere service.
2.67
Redelijk

dakine-shop.nl antwoordt: 21-05-2019
Bedankt voor je feedback! Ons magazijn is gevestigd in Duitsland, maar we breiden momenteel uit en blijven hard werken om onze processen voor alle Europese klanten te optimaliseren. Alle levertijden & voorwaarden voor de gratis verzending naar Nederland kunt u op onze website transparant lezen. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice: +49-089-35061717

Datum van publicatie
20-04-2019
Besteldatum
05-04-2019
20-04-2019
Wij proberen een rugtas te bestellen maar dat lukt niet.
Steeds is de gewenste tas uitverkocht????.??
Graag contact:
Herman .oldeheuvelt@xs4all.nl
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
18-04-2019
gewoon goed en keurig geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-04-2019
Besteldatum
02-04-2019
17-04-2019
Goede service en ontvangen wat ik besteld had, super Spijtig dat ik niet met bankcontact kon betalen. 8/10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
01-04-2019
16-04-2019
Duidelijke bevestiging en moment van levering klopte exact. Mooie rugzak zoals verwacht.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-04-2019
Besteldatum
27-03-2019
11-04-2019
Mijn zoon heeft al jaren een dakine rugtas voor school. En we zijn er meer dan tevreden over
De rugtas is ontzettend stevig, heeft veel draagkracht en is erg comfortabel in het dragen.
Wij blijven nog vele jaren trouwe fan & klant
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-04-2019
Besteldatum
24-03-2019
08-04-2019
Prima bestelling en verzending
4.00
Goed

dakine-shop.nl

dakine-shop.nl werd op 02-11-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Alte Landstraße 17
85521 Ottobrunn
Duitsland
info@dakine-shop.com
dakine-shop.nl
Winkel-exploitant
Dakine Shop GmbH
Alte Landstraße 17
85521 Ottobrunn
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht München HRB 188800
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Jason Reinhold Fischer
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met dakine-shop.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.