Beoordelingen voor youpri.nl



Goed

4.45/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 130 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft youpri.nl al 201 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
21-08-2019
Super tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
08-08-2019
20-08-2019
goede service en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
05-08-2019
17-08-2019
Ziet er prima uit, we moeten het nog ophangen in onze groentekas omgebouwd tot buitenhuis met uitzicht op weiland en als we naar het rolgordijn kijken wanen we ons op een tropical eiland denk ik.
Vriendelijk geholpen en goede services.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
05-08-2019
17-08-2019
De afwerking van de rand kon iets mooier.
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-08-2019
Besteldatum
02-08-2019
14-08-2019
Tevreden klant
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-08-2019
Besteldatum
02-08-2019
14-08-2019
Fraaie afdruk op rolgordijn, stevig ophangsysteem. Levering volgens afspraak, na eerdere digitale weergave.

Wat iets beter kan zijn de nogal summiere ophanginstructies.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
01-08-2019
13-08-2019
Binnen 7 dagen lampenkap binnen. En wat is hij top.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-08-2019
Besteldatum
28-07-2019
09-08-2019
Prima product
4.33
Goed

Datum van publicatie
05-08-2019
Besteldatum
24-07-2019
05-08-2019
Top
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-08-2019
Besteldatum
22-07-2019
05-08-2019
Super tevreden +
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-08-2019
Besteldatum
22-07-2019
05-08-2019
Perfect passende sticker in een prachtige kwaliteit. Snel geleverd en onbeschadigd door prima verpakking. Echt aan te bevelen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
03-08-2019
Besteldatum
22-07-2019
03-08-2019
Snelle levering, mooi product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-08-2019
Besteldatum
22-07-2019
03-08-2019
Prachtige op maat gemaakte paardenposter. Goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-07-2019
Besteldatum
16-07-2019
31-07-2019
Super mooi behang, makkelijk aan te brengen. Snelle service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-07-2019
Besteldatum
18-07-2019
30-07-2019
Super kwaliteit en zeer snel werd ook de voorbeeld gestuurd via Mail.. Was al gelijk verliefd en kon niet wachten.. nu hangt het er eindelijk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-07-2019
Besteldatum
17-07-2019
29-07-2019
ze hebben ons goed geholpen bij het adviseren over de maatvoering en ophanging na telefonisch overleg ook nadat er sprake was van een verkeerde levering. Service zolas het hoort
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
28-07-2019
Absoluut perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-07-2019
Besteldatum
14-07-2019
26-07-2019
Zeer goede service.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
25-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
25-07-2019
Leuke, originele lampenkap. Snel en netje geleverd. Ben er erg blij mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-07-2019
Besteldatum
12-07-2019
24-07-2019
geen lijm en attributen meegeleverd
3.67
Goed

youpri.nl antwoordt: 26-07-2019
Wij begrijpen deze opmerking niet aangezien wij ook geen behanglijm en attributen voor verkoop op onze site aanbieden. Jammer dat jouw beoordeling daarop gebaseerd is.

Datum van publicatie
23-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
23-07-2019
Er ontbrak een klein onderdeel, na een kort telefoontje ontving ik het de volgende dag. Ook fijn contact via E-mail zeer vlug een reactie.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-07-2019
Besteldatum
08-07-2019
20-07-2019
Voor de eerste keer een product ingekocht en het is allemaal fijn en voorspoedig verlopen
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-07-2019
Besteldatum
07-07-2019
19-07-2019
Helemaal naar tevredenheid het passende fotobehang uitgezocht, besteld en geplakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-07-2019
Besteldatum
05-07-2019
17-07-2019
Goed en snel geholpen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
14-07-2019
top,prachtig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
14-07-2019
Uitstekende, persoonlijke service. Ik wilde een andere kleur dan op de site stond en dat was zo geregeld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-07-2019
Besteldatum
29-06-2019
14-07-2019
Product snel en netjes geleverd ,makkelijk aan te brengen ,en het ziet er geweldig uit wij zijn super tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
09-07-2019
Mooie deursticker Makkelijk op te brengen en een maximaal resultaat..erg blij mee.
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
17-06-2019
08-07-2019
Weinig toelichting te geven als alles oké is. Zo blijven handelen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
07-07-2019
Goed geholpen toen ik belde. Goed product (foto behang)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-07-2019
Besteldatum
22-06-2019
04-07-2019
Prima volgens afspraak Het zou helemaal af zijn met bevestiging schroefjes en een paar plugjes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
18-06-2019
02-07-2019
De postbode had een beschadigd pakket geleverd en van Youpri direct een nieuwe ontvangen, zonder meer kosten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-06-2019
Besteldatum
10-06-2019
23-06-2019
Een goede en snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-06-2019
Besteldatum
09-06-2019
21-06-2019
Alles precies zo als het hoort
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-06-2019
Besteldatum
05-05-2019
21-06-2019
Ik had een rolgordijn besteld. Dit werd op tijd geleverd. Helaas zat er een gat in het gordijn. Dit heb ik gemeld bij de leverancier, inclusief foto's. Ik heb een automatische ontvangst bevestiging ontvangen. Dat was het laatste. Verder geen enkele reactie.
2.00
Matig

youpri.nl antwoordt: 24-06-2019
Helaas blijkt er inderdaad iets mis gegaan in de communicatie. Wij hebben de klant hiervoor opnieuw benaderd en een nieuw rolgordijn wordt toegezonden.

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
17-06-2019
In zeer goede staat en snel ontvangen.
Het eindresultaat is erg mooi
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-06-2019
Besteldatum
31-05-2019
12-06-2019
Ik heb twee keer wat besteld en steeds wordt de levering uitgesteld.
Krijg het product later.
Het product is goed. Netjes te plakken en goed mee te werken.
3.00
Redelijk

youpri.nl antwoordt: 05-07-2019
Het bestelde product is op tijd aangeboden voor verzending. De levering loopt via PostNL. De laatste weken is de pakketbezorging steeds vertraagd, doordat PostNL aangeeft dat het erg druk is. Onze klanten worden hierover geïnformeerd. Helaas hebben wij op levering van derden geen invloed.

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
27-05-2019
10-06-2019
Goede kwaliteit, duidelijke instructies, makkelijk aan te brengen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-06-2019
Besteldatum
29-05-2019
10-06-2019
Heel blij met mooie zebra print lamp
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-06-2019
Besteldatum
20-05-2019
07-06-2019
Goede prijs kwaliteit
4.00
Goed

youpri.nl klantbeoordeling

youpri.nl

Interieurprints op maat gemaakt!

Op zoek naar iets anders voor aan de muur, raam, deur of zelfs lamp? YouPri maakt jouw print persoonlijk! Van fotobehang tot lampenkap je kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het. Alles op het gebied van interieurprint; oftewel printerior. Je kunt zelf de maten aangeven, materialen kiezen en nog veel meer. Zo maken wij een product speciaal voor jou op maat! Wil je meer weten? Kijk dan gerust even in onze shop, dan weet je wat we bedoelen. En kom je er niet uit, dan zijn wij er om je verder te helpen.

Contact
Voorweg 57
2391 AB Hazerswoude-Dorp
Nederland
info@youpri.nl
youpri.nl
Winkel-exploitant
YouPri.nl
Voorweg 57
2391 AB Hazerswoude-Dorp
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Corina van der Heiden
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met youpri.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.