Beoordelingen voor youpri.nl



Uitstekend

4.83/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 12 Trusted Shops beoordelingen sinds 07-12-2017.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 12 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-01-2018
Besteldatum
09-01-2018
19-01-2018
Wat een service
Ook na een misverstand waardoor een afwijkende levering, heel fijn contact, zeer snelle handelingen, en echt sublieme klantgerichtheid
Deze mensen verdienen in alle opzichten een dikke TIEN
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-01-2018
Besteldatum
09-01-2018
19-01-2018
De verzending liep vertraging maar de helpdesk reageerde heel snel en wist de reden te vinden (bij Post NL pakketje eventjes kwijt). Goede service en goed product.
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-01-2018
Besteldatum
11-01-2018
18-01-2018
Verwachting overtroffen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2018
Besteldatum
08-01-2018
15-01-2018
supersnel geleverd, precies geworden wat we wilden en wat staat het gaaf
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-01-2018
Besteldatum
02-01-2018
10-01-2018
product ziet er goed uit , snel geleverd met instructie. op de wand ziet er perfect uit. alles top.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-01-2018
Besteldatum
02-01-2018
09-01-2018
De deurposter was eenvoudig aan te brengen, zit strak op de deur, en geeft een prachtig effect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-01-2018
Besteldatum
27-12-2017
08-01-2018
Prima, maar wel wat prijzig
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-01-2018
Besteldatum
29-12-2017
05-01-2018
Echt een uitstekend stukje werk, we zijn er o-zo blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-01-2018
Besteldatum
27-12-2017
05-01-2018
Erg tevreden met de snelle levering van de legolamp. Nietsniet was in eerste instantie vergeten, maar werd nagestuurd.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-12-2017
Besteldatum
19-12-2017
19-12-2017
Prachtige lampenkap met foto van bos gekocht ..zo blij mee ..overtrof al onze verwachtingen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-12-2017
Besteldatum
19-12-2017
19-12-2017
Fijn product. Behang is perfect.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-12-2017
Besteldatum
19-12-2017
19-12-2017
Zijn heel blij met wat we hebben gekregen. Voldeed helemaal aan onze verwachting.
5.00
Uitstekend

youpri.nl klantbeoordeling

youpri.nl

Interieurprints op maat gemaakt!

Op zoek naar iets anders voor aan de muur, raam, deur of zelfs lamp? YouPri maakt jouw print persoonlijk! Van fotobehang tot lampenkap je kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het. Alles op het gebied van interieurprint; oftewel printerior. Je kunt zelf de maten aangeven, materialen kiezen en nog veel meer. Zo maken wij een product speciaal voor jou op maat! Wil je meer weten? Kijk dan gerust even in onze shop, dan weet je wat we bedoelen. En kom je er niet uit, dan zijn wij er om je verder te helpen.

Contact
Overslag 2a
2771CE Boskoop
Nederland
info@youpri.nl
youpri.nl

Winkel-exploitant
YouPri.nl
Overslag 2a
2771CE Boskoop
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Corina van der Heiden
Meer informatie over de Trusted Shops klantbeoordelingen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met youpri.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.