Beoordelingen voor youpri.nl



Goed

4.43/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 85 Trusted Shops beoordelingen sinds 07-12-2017.
In totaal heeft youpri.nl al 85 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-10-2018
Besteldatum
31-08-2018
18-10-2018
3 stroken behang, en nergens klopt de tekening
2.33
Matig

youpri.nl antwoordt: 19-10-2018
Wij hebben foto's van de klant ontvangen waarop duidelijk te zien is dat het behang overlappend geplakt is, terwijl dit behang stuitend geplakt dient te worden. Dit verklaard ook waarom de behangbanen volgens de klant niet kloppen. Buiten dat heeft de klant ook nog niet betaald voor het fotobehang!

Datum van publicatie
17-10-2018
Besteldatum
01-10-2018
17-10-2018
Goed contact over eventuele aanpassingen, snelle levering en goed product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2018
Besteldatum
02-10-2018
14-10-2018
Het bestelde lampenkapje viel zeker gezien de forse prijs erg tegen. De inzet van het binnenwerk is dusdanig laag dat de fitting van mijn voetje er lelijk onder uit steekt. Het plakplastic van het kapje is slordig en rimpelig aan de bovenrand en plakt slecht op de naad. Het patroon is bruiner dan op de foto (goudgeel) weergegeven, al met al een fiasco dus...
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
01-10-2018
Besteldatum
23-09-2018
01-10-2018
Geachte Youri,

Tot op heden nog geen product ontvangen. Omtrent levering slechte correspondentie.
1.00
Slecht

youpri.nl antwoordt: 02-10-2018
Beste, Wij hebben gisteren via e-mail een bericht gestuurd dat de deursticker vandaag of morgen wordt geleverd. Jammer, dat wij hierdoor een slechte beoordeling ontvangen. De levertijden zijn zoals gemeld 5 tot 7 werkdagen. In uw geval wordt deze levering in 5 werkdagen gerealiseerd.

Datum van publicatie
25-09-2018
Besteldatum
31-08-2018
25-09-2018
nvt
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-09-2018
Besteldatum
05-09-2018
18-09-2018
ik beveel nooit iets aan.
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-09-2018
Besteldatum
04-09-2018
15-09-2018
Poster zit er netjes uit. Alleen had ook schoon smaakspul voor de deur gekocht. Die zat verpakt in bubbel plastic maar het dopje was los. Dus alles onder het stinkende chemische spul en zeker een kwart van het flesje leeg. Schiet niet op ndus. Maar gelukkig,.nix op de poster anders hadden we een serieus probleem
3.00
Redelijk

youpri.nl antwoordt: 18-09-2018
Helaas komt het voor dat er met de pakketten niet naar wens wordt omgegaan tijdens het transport. Wij doen er echter alles aan om de producten zo goed mogelijk bij de klant te krijgen. Wij zullen deze opmerking zeker meenemen voor een volgende zending.

Datum van publicatie
12-09-2018
Besteldatum
05-09-2018
12-09-2018
De deur stikker is van een goede kwaliteit.
4.33
Goed

Datum van publicatie
04-09-2018
Besteldatum
22-08-2018
04-09-2018
Mooi product en netjes op tijd geleverd. Helemaal blij mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-09-2018
Besteldatum
25-08-2018
04-09-2018
Lampen kap met paarden besteld. Hij is nog mooier dan ik me had voorgesteld. Ik ben aangenaam verrast.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-08-2018
Besteldatum
23-08-2018
31-08-2018
Bestelliing betaald maar nooit ontvangen
Dus Levering nul
Product 0
Service 0
1.00
Slecht

youpri.nl antwoordt: 01-09-2018
Door een technische fout is deze bestelling niet goed doorgekomen, waardoor de klant inderdaad het product niet heeft ontvangen. Wij gaan er alles aan doen om de klant alsnog de bestelde tuinposter te leveren.

Datum van publicatie
31-08-2018
Besteldatum
22-08-2018
31-08-2018
Vakwerk op alle gebied.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-08-2018
Besteldatum
23-08-2018
30-08-2018
Wij hadden wat later besteld maar kregen alles heel snel geleverd . Mooie kwaliteit Wij hebben het behang gekleurd steigerhout gekocht
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2018
Besteldatum
11-08-2018
22-08-2018
Door een fout van post.nl heeft de levering wat op zich laten wachten. De klantenservice van Youpri.nl heeft ons heel goed geholpen zodat post.nl alsnog de lampenkap kon leveren. Mooie en leuke lampenkap, wat als cadeau is gegeven voor een nieuwe woning. Wil je eens iets origineels, dan is youpri aan te bevelen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2018
Besteldatum
31-07-2018
22-08-2018
Perfecte service en levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2018
Besteldatum
07-08-2018
14-08-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2018
Besteldatum
05-07-2018
13-07-2018
Goede communicatie Denken mee en zijn flexibel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
05-07-2018
12-07-2018
Persoonlijke benadering heel bijzonder voor een digitaal bedrijf
Uitstekende verwerking van persoonlijke wensen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2018
Besteldatum
28-06-2018
05-07-2018
Donderdag middag besteld, met de vraag of het zaterdag geleverd kon worden. Dit is keurig gedaan, topservice Product is mooi.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2018
Besteldatum
26-06-2018
03-07-2018
Alles is top geregeld, alleen hebben wij gevraagd en betaald om het in te pakken maar bij levering bleek dat het niet ingepakt was.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
29-06-2018
Besteldatum
21-06-2018
29-06-2018
Snelle goede en duidelijke service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
27-06-2018
Opdruk is zoals verwacht en vooraf is aangegeven.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
27-06-2018
Besteldatum
20-06-2018
27-06-2018
Zeer snel geleverd.
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-06-2018
Besteldatum
13-06-2018
22-06-2018
Zeer goede service..
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-06-2018
Besteldatum
05-06-2018
12-06-2018
Mooie tuinposters geworden. Ringetje waren ze vergeten. Snel opgelost prima service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-06-2018
Besteldatum
03-06-2018
10-06-2018
Erg leuk
3.67
Goed

Datum van publicatie
07-06-2018
Besteldatum
31-05-2018
07-06-2018
Alles helemaal top, van bestellen tot leveren en zeker het product zelf
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-06-2018
Besteldatum
25-05-2018
05-06-2018
Prachtig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-05-2018
Besteldatum
24-05-2018
31-05-2018
Geen reactie op mijn mail in verband met het ruilen van een lampenkamp naar een groter formaat. Youpri gebruikt oneigenlijke informatie om service verplichtingen te vermijden zoals het ruilen van product. Op de website wordt vermeld dat 'op maat gemaakte' items niet kunnen worden geruild, maar bij het bestellen van de lampenkap wordt wordt niet vermeld dat dit een op maat gemaakt product zou zijn.
2.67
Redelijk

youpri.nl antwoordt: 01-06-2018
De lampenkap is op de maat gemaakt en geleverd, zoals deze door de klant is besteld. De klant gaf aan dat deze bij nader inzien toch te klein was voor de ruimte. In onze webshop staat vermeld dat wij maatwerk producten niet zonder meer kunnen terugnemen. Het product is geen standaard product. Alles wordt per stuk gemaakt. Wij hebben de klant daar per e-mail wel degelijk over geïnformeerd

Datum van publicatie
27-05-2018
Besteldatum
17-05-2018
27-05-2018
prachtig behang. ik ben er erg blij mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2018
Besteldatum
17-05-2018
25-05-2018
Supermooi en supersnel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2018
Besteldatum
08-05-2018
22-05-2018
1e bestelling tuinposter, print van youpri zelf, snelle levering, helaas was er iets niet goed gegaan met de afdruk, print uit verband getrokken. Gebeld en gelukkig waren ze t met me eens. Kreeg gratis een nieuwe print, super service Nieuwe print was wel oke, tuinposter hangt inmiddels mooi bij mijn vader in de tuin. Uitstekende service
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-05-2018
Besteldatum
29-04-2018
20-05-2018
Mooie kwaliteit fotobehang en snelle levering
4.33
Goed

Datum van publicatie
07-05-2018
Besteldatum
30-04-2018
07-05-2018
Reageren snel, goed bedrijf.
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-05-2018
Besteldatum
29-04-2018
06-05-2018
Ik heb werkelijk nog geen idee...ze hebben namelijk nog niets geleverd. Kreeg een mail over vakantietijd en dat ze nu hun gestelde tijd niet konden halen (krijg je pas wel na betaling en 2 dagen later).
Erg teleurgesteld, er had bij het bevestigen van de bestelling best een waarschuwing mogen staan Dan had ik op dat moment een keuze kunnen maken of ik wel zo lang wilde wachten...
1.00
Slecht

youpri.nl antwoordt: 07-05-2018
Beste Wieteke, Natuurlijk begrijpen wij deze opmerking. De melding stond vermeld op de homepage van onze site "Tijdens schoolvakanties en feestdagen werkt onze productieafdeling op halve kracht’. Dit betekent dat de levertijden langer zijn dan je normaal gewend bent. De levertijd is vanaf donderdag 26 april ca. 7-10 werkdagen. Wij doen er alles aan om de komende dagen de bestellingen af te ronden

Datum van publicatie
03-05-2018
Besteldatum
25-04-2018
03-05-2018
Korte lijnen, goed contact, prima informatie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-05-2018
Besteldatum
21-04-2018
01-05-2018
alleen de wite randen/naden van de rollen vielen wat tegen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
27-04-2018
Besteldatum
19-04-2018
27-04-2018
Product is in realiteit veel minder mooi en kwaliteitsvol dan de website doet uitschijnen...
3.00
Redelijk

youpri.nl antwoordt: 02-05-2018
Wij hebben van andere klanten over onze tafelkleden niet anders dan lof ontvangen. De klant is er vanuit gegaan dat dit een echt textielkleed was dat in de wasmachine gereinigd kon worden. Op onze site staat ""Dit tafelkleed heeft de ‘look’ van stof en de eigenschappen van zeil. Daardoor is het eenvoudig met een (vochtige) doek af te nemen en kun je het zowel voor buiten als binnen gebruiken"

Datum van publicatie
23-04-2018
Besteldatum
15-04-2018
23-04-2018
Snel en netjes ontvangen. Kleur van de print was iets blauwiger dan ik had verwacht, maar dat is een kwestie van smaak. Verder heel blin mee
5.00
Uitstekend

youpri.nl antwoordt: 02-05-2018
Het 'blauwe' heeft te maken met de menging van de kleuren. Wit is eigenlijk geen kleur. 'Witte' afbeeldingen worden ook d.m.v. kleuren samengesteld, dit verklaard de 'blauwige' kleur.

Datum van publicatie
21-04-2018
Besteldatum
04-04-2018
21-04-2018
Levering was verkeerd gegaan. Maar daarna het juiste gekregen.
Zeer goede service.
4.33
Goed

youpri.nl klantbeoordeling

youpri.nl

Interieurprints op maat gemaakt!

Op zoek naar iets anders voor aan de muur, raam, deur of zelfs lamp? YouPri maakt jouw print persoonlijk! Van fotobehang tot lampenkap je kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het. Alles op het gebied van interieurprint; oftewel printerior. Je kunt zelf de maten aangeven, materialen kiezen en nog veel meer. Zo maken wij een product speciaal voor jou op maat! Wil je meer weten? Kijk dan gerust even in onze shop, dan weet je wat we bedoelen. En kom je er niet uit, dan zijn wij er om je verder te helpen.

Contact
Overslag 2a
2771CE Boskoop
Nederland
info@youpri.nl
youpri.nl
Winkel-exploitant
YouPri.nl
Overslag 2a
2771CE Boskoop
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Corina van der Heiden
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met youpri.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.