Beoordelingen voor youpri.nl



Uitstekend

4.62/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 46 Trusted Shops beoordelingen sinds 07-12-2017.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 46 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
21-04-2018
Besteldatum
04-04-2018
21-04-2018
Levering was verkeerd gegaan. Maar daarna het juiste gekregen.
Zeer goede service.
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-04-2018
Besteldatum
11-04-2018
18-04-2018
Top heb niet lang hoeven wachten
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-04-2018
Besteldatum
08-04-2018
17-04-2018
Een zeer goede service met onmiddelijke antwoord op emails , een echte aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2018
Besteldatum
08-04-2018
15-04-2018
Alles goed geregeld en goede communicatie. En goede kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-04-2018
Besteldatum
01-04-2018
08-04-2018
Snel en keurig verpakt en goed ontvangen deurposter.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-04-2018
Besteldatum
26-03-2018
06-04-2018
Goede kwaliteit, goede service
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-04-2018
Besteldatum
27-03-2018
05-04-2018
De kleur was voor mij niet duidelijk op de site. Maar super goed opgelost :)
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-04-2018
Besteldatum
20-03-2018
03-04-2018
Erg goede kwaliteit behang, en de mensen van Youpri hebben goed meegedacht hoe onze muur goed te kunnen behangen. Ben erg blij met het resultaat en zou het iedereen aanraden die eens wat anders op de muur wil hebben.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-03-2018
Besteldatum
23-03-2018
31-03-2018
Ik vind de deurposter stuk minder mooi als op het plaatje. Vind hem nu wat wazig overkomen.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
27-03-2018
Besteldatum
14-03-2018
27-03-2018
Communicatie via mail liep niet helemaal goed (laat antwoord) verder prima
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
26-03-2018
Besteldatum
19-03-2018
26-03-2018
Heel goed mee gedacht
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-03-2018
Besteldatum
18-03-2018
25-03-2018
Beste,

Alles perfect en zeer snel verlopen,
Poster van topkwaliteit waarvoor dank.

MVG
Nathalie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-03-2018
Besteldatum
12-03-2018
19-03-2018
Doos was niet goed dicht. De lamp was in bubbeltjes folie ingepakt en nog was de lamp zeiknat van de regen.

Lamp vind ik ook erg duur.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
13-03-2018
Besteldatum
05-03-2018
13-03-2018
Vlot en professioneel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-03-2018
Besteldatum
21-02-2018
08-03-2018
Er werd maar 1 gordijn ipv 2 geleverd. Super goede service en snelle actie
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
02-03-2018
Besteldatum
22-02-2018
02-03-2018
Goed geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-02-2018
Besteldatum
16-02-2018
26-02-2018
Op verzoek zijn de producten ook ontworpen met Heracles Almelo logo.
Top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-02-2018
Besteldatum
19-02-2018
26-02-2018
Levering was verkeerd maar is gelijk opgelost
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-02-2018
Besteldatum
17-02-2018
24-02-2018
Perfecte afwerking, zeer mooi materiaal
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-02-2018
Besteldatum
28-12-2017
23-02-2018
Pakket was de eerste keer helemaal kapot. Maar de zeer vriendelijke klantendienst heeft dit mooi opgelost.
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-02-2018
Besteldatum
15-02-2018
23-02-2018
Snelle levering en het was heel gemakkelijk om de deursticker op de deur te plakken. Er zit alleen een blauwige gloed overheen, wat ik minder vind, maar al om al een goed product.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
15-02-2018
22-02-2018
Alles was naar wens, snelle levering, en zag er keurig uit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2018
Besteldatum
02-02-2018
19-02-2018
Ik heb het fotobehang ontvangen. Bestelling ging duidelijk en snel. Daar heb ik niks op aan te merken. Echter toen ik de bestelling ontving, viel de kwaliteit van de scherpte erg tegen. Het was wazig en niet scherp, niet volgens verwachting. Ik heb hierop contact gezocht met youpri en ik heb het teruggestuurd. Ik ben benieuwd naar de verdere afhandeling.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
19-02-2018
Besteldatum
11-02-2018
19-02-2018
Duidelijke website, snelle levering. Wij hadden een enorme deursticker besteld (2.5m). Aanbrengen is wel wat werk. Toch zelf wat luchtbellen en vouwtjes gemaakt. Met rakeltje en föhn gladgestreken. Top resultaat
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2018
Besteldatum
11-02-2018
18-02-2018
Super service..... wordt goed met je meegedacht
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-02-2018
Besteldatum
09-02-2018
16-02-2018
Heb ons eerste fotobehang besteld en net binnen gekregen. Het is echt supermooi Veel vragen gesteld hierover en ontzettend vriendelijk en meedenkend geholpen. Bedankt voor de goede service. We gaan nog meer fotobehang bij jullie afnemen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-02-2018
Besteldatum
26-01-2018
02-02-2018
Prachtige kwaliteit rolgordijnen. Wordt geleverd zoals afgebeeld staat.
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-02-2018
Besteldatum
23-01-2018
01-02-2018
Prachtig behang Fijne vriendelijke mensen aan de telefoon en via de mail
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-01-2018
Besteldatum
23-01-2018
31-01-2018
Er zat helaas een foutje in de bedrukte lampenkap die wij bestelden, maar de klantenservice heeft met veel aandacht er alles aan gedaan om dit goed op te lossen naar ieders tevredenheid. Complimenten voor de klantgerichtheid.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
26-01-2018
Besteldatum
19-01-2018
26-01-2018
goede service , makkelijk contact en flexibel in het leveren/betalen. ook de kwaliteit van stickers/behang is erg goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-01-2018
Besteldatum
18-01-2018
25-01-2018
Snelle en correcte reactie op vraag naar levering en betaling. Product was een lampenkap doorsnee 50 cm en hoogt 24 cm echter deze bleek 50-32cm te zijn.
Getwijfeld over retour te zenden maar toch gehouden
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
24-01-2018
Besteldatum
17-01-2018
24-01-2018
Goede communicatie via mail en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-01-2018
Besteldatum
22-12-2017
22-01-2018
Eigenlijk moet je te snel oordelen over dit product.

Leatherlook behang super mooi.
Voorgelijmd behang had ik iets scherper in kleur verwacht, maar het zit nog niet op de muur, dus kan nog alle kanten op.

Ik vind het jammer dat je niet zelf tijdens het bestellen kan bepalen hoe je je behang uitgesneden wil hebben.

Er is een hele goede en snelle service. Ik heb zowel gemaild als gebeld.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-01-2018
Besteldatum
13-01-2018
21-01-2018
Zeer goede en snelle service en uitstekende kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-01-2018
Besteldatum
09-01-2018
19-01-2018
Wat een service
Ook na een misverstand waardoor een afwijkende levering, heel fijn contact, zeer snelle handelingen, en echt sublieme klantgerichtheid
Deze mensen verdienen in alle opzichten een dikke TIEN
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-01-2018
Besteldatum
09-01-2018
19-01-2018
De verzending liep vertraging maar de helpdesk reageerde heel snel en wist de reden te vinden (bij Post NL pakketje eventjes kwijt). Goede service en goed product.
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-01-2018
Besteldatum
11-01-2018
18-01-2018
Verwachting overtroffen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2018
Besteldatum
08-01-2018
15-01-2018
supersnel geleverd, precies geworden wat we wilden en wat staat het gaaf
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-01-2018
Besteldatum
02-01-2018
10-01-2018
product ziet er goed uit , snel geleverd met instructie. op de wand ziet er perfect uit. alles top.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-01-2018
Besteldatum
02-01-2018
09-01-2018
De deurposter was eenvoudig aan te brengen, zit strak op de deur, en geeft een prachtig effect
5.00
Uitstekend

youpri.nl klantbeoordeling

youpri.nl

Interieurprints op maat gemaakt!

Op zoek naar iets anders voor aan de muur, raam, deur of zelfs lamp? YouPri maakt jouw print persoonlijk! Van fotobehang tot lampenkap je kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het. Alles op het gebied van interieurprint; oftewel printerior. Je kunt zelf de maten aangeven, materialen kiezen en nog veel meer. Zo maken wij een product speciaal voor jou op maat! Wil je meer weten? Kijk dan gerust even in onze shop, dan weet je wat we bedoelen. En kom je er niet uit, dan zijn wij er om je verder te helpen.

Contact
Overslag 2a
2771CE Boskoop
Nederland
info@youpri.nl
youpri.nl
Winkel-exploitant
YouPri.nl
Overslag 2a
2771CE Boskoop
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Corina van der Heiden
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met youpri.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.