Beoordelingen voor youpri.nl



Goed

4.46/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 97 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft youpri.nl al 97 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
08-12-2018
Besteldatum
25-11-2018
08-12-2018
Indicatie baanbreedte is tussen 100 en 110cm. Wat wordt er geleverd 93cm....
1.00
Slecht

youpri.nl antwoordt: 10-12-2018
De klant had een muurbreedte van 453 aangegeven. De baanbreedte wordt automatisch berekend en in gelijke baanbreedte geproduceerd. Wij houden een marge van ca. 5 cm rondom aan, dat betekent dat de banen inderdaad ca. 93 cm zijn. Er staat daarom ook een indicatie, omdat dit gegeven kan wisselen.

Datum van publicatie
07-12-2018
Besteldatum
25-11-2018
07-12-2018
Ben erg tevreden over het product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-12-2018
Besteldatum
25-11-2018
07-12-2018
Op 25 nov. besteld en tot op heden (7 dec.) mog niks ontvangen.
Volgens t&t van Post.nl levering (nog steeds) op 4 dec. tussen 11:00&14:00 ??
Okay, er kwam iets als St.Klaas tussen, maar maar een iets nauwkeuriger moment van aflevering moet toch zelf voor Post.nl mogelijk zijn?
Levering 1 ster, omdat lager niet mogelijk is. Post.nl: 5 sterren (hoger is niet mogelijk) voor slechte service
2.33
Matig

Datum van publicatie
05-12-2018
Besteldatum
13-11-2018
05-12-2018
Goede service en levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-12-2018
Besteldatum
15-11-2018
05-12-2018
Prima product en levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-11-2018
Besteldatum
17-11-2018
29-11-2018
Heel vriendelijke man en heel tevreden met het bestelde produkt
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
21-11-2018
uitstekend :-)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
18-11-2018
Prachtige kap geworden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
18-11-2018
Snelle levering en ziet er goed uit. 8
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
26-10-2018
15-11-2018
Bij ons was er helaas wat misgegaan met de bestelling. Er was een rol te weinig geleverd Service om het te herstellen was goed. daardoor liep het patroon niet goed meer in elkaar over en moesten wij het zelf passend maken. Daarnaast vonden wij de echtheid van dit behang (wij hadden steen en stucwerk) een beetje uit zijn verband getrokken. De stenen zijn wel 2x zo groot als een baksteen in het echt
3.67
Goed

Datum van publicatie
11-11-2018
Besteldatum
28-10-2018
11-11-2018
Gewoon goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2018
Besteldatum
26-10-2018
07-11-2018
Mooie lampenkap. Snel geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-11-2018
Besteldatum
22-10-2018
04-11-2018
Zijn er blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-10-2018
Besteldatum
08-10-2018
20-10-2018
Prima product en uitstekende persoonlijke begeleiding via de chat op de site
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-10-2018
Besteldatum
31-08-2018
18-10-2018
3 stroken behang, en nergens klopt de tekening
2.33
Matig

youpri.nl antwoordt: 19-10-2018
Wij hebben foto's van de klant ontvangen waarop duidelijk te zien is dat het behang overlappend geplakt is, terwijl dit behang stuitend geplakt dient te worden. Dit verklaard ook waarom de behangbanen volgens de klant niet kloppen. Buiten dat heeft de klant ook nog niet betaald voor het fotobehang

Datum van publicatie
17-10-2018
Besteldatum
01-10-2018
17-10-2018
Goed contact over eventuele aanpassingen, snelle levering en goed product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-10-2018
Besteldatum
02-10-2018
14-10-2018
Het bestelde lampenkapje viel zeker gezien de forse prijs erg tegen. De inzet van het binnenwerk is dusdanig laag dat de fitting van mijn voetje er lelijk onder uit steekt. Het plakplastic van het kapje is slordig en rimpelig aan de bovenrand en plakt slecht op de naad. Het patroon is bruiner dan op de foto (goudgeel) weergegeven, al met al een fiasco dus...
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
25-09-2018
Besteldatum
31-08-2018
25-09-2018
nvt
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-09-2018
Besteldatum
05-09-2018
18-09-2018
ik beveel nooit iets aan.
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-09-2018
Besteldatum
04-09-2018
15-09-2018
Poster zit er netjes uit. Alleen had ook schoon smaakspul voor de deur gekocht. Die zat verpakt in bubbel plastic maar het dopje was los. Dus alles onder het stinkende chemische spul en zeker een kwart van het flesje leeg. Schiet niet op ndus. Maar gelukkig,.nix op de poster anders hadden we een serieus probleem
3.00
Redelijk

youpri.nl antwoordt: 18-09-2018
Helaas komt het voor dat er met de pakketten niet naar wens wordt omgegaan tijdens het transport. Wij doen er echter alles aan om de producten zo goed mogelijk bij de klant te krijgen. Wij zullen deze opmerking zeker meenemen voor een volgende zending.

Datum van publicatie
12-09-2018
Besteldatum
05-09-2018
12-09-2018
De deur stikker is van een goede kwaliteit.
4.33
Goed

Datum van publicatie
04-09-2018
Besteldatum
22-08-2018
04-09-2018
Mooi product en netjes op tijd geleverd. Helemaal blij mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-09-2018
Besteldatum
25-08-2018
04-09-2018
Lampen kap met paarden besteld. Hij is nog mooier dan ik me had voorgesteld. Ik ben aangenaam verrast.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-08-2018
Besteldatum
23-08-2018
31-08-2018
Bestelliing betaald maar nooit ontvangen
Dus Levering nul
Product 0
Service 0
1.00
Slecht

youpri.nl antwoordt: 01-09-2018
Door een technische fout is deze bestelling niet goed doorgekomen, waardoor de klant inderdaad het product niet heeft ontvangen. Wij gaan er alles aan doen om de klant alsnog de bestelde tuinposter te leveren.

Datum van publicatie
31-08-2018
Besteldatum
22-08-2018
31-08-2018
Vakwerk op alle gebied.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-08-2018
Besteldatum
23-08-2018
30-08-2018
Wij hadden wat later besteld maar kregen alles heel snel geleverd . Mooie kwaliteit Wij hebben het behang gekleurd steigerhout gekocht
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2018
Besteldatum
11-08-2018
22-08-2018
Door een fout van post.nl heeft de levering wat op zich laten wachten. De klantenservice van Youpri.nl heeft ons heel goed geholpen zodat post.nl alsnog de lampenkap kon leveren. Mooie en leuke lampenkap, wat als cadeau is gegeven voor een nieuwe woning. Wil je eens iets origineels, dan is youpri aan te bevelen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2018
Besteldatum
31-07-2018
22-08-2018
Perfecte service en levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2018
Besteldatum
07-08-2018
14-08-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-07-2018
Besteldatum
05-07-2018
13-07-2018
Goede communicatie Denken mee en zijn flexibel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-07-2018
Besteldatum
05-07-2018
12-07-2018
Persoonlijke benadering heel bijzonder voor een digitaal bedrijf
Uitstekende verwerking van persoonlijke wensen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2018
Besteldatum
28-06-2018
05-07-2018
Donderdag middag besteld, met de vraag of het zaterdag geleverd kon worden. Dit is keurig gedaan, topservice Product is mooi.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2018
Besteldatum
26-06-2018
03-07-2018
Alles is top geregeld, alleen hebben wij gevraagd en betaald om het in te pakken maar bij levering bleek dat het niet ingepakt was.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
29-06-2018
Besteldatum
21-06-2018
29-06-2018
Snelle goede en duidelijke service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-06-2018
Besteldatum
19-06-2018
27-06-2018
Opdruk is zoals verwacht en vooraf is aangegeven.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
27-06-2018
Besteldatum
20-06-2018
27-06-2018
Zeer snel geleverd.
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-06-2018
Besteldatum
13-06-2018
22-06-2018
Zeer goede service..
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-06-2018
Besteldatum
05-06-2018
12-06-2018
Mooie tuinposters geworden. Ringetje waren ze vergeten. Snel opgelost prima service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-06-2018
Besteldatum
03-06-2018
10-06-2018
Erg leuk
3.67
Goed

Datum van publicatie
07-06-2018
Besteldatum
31-05-2018
07-06-2018
Alles helemaal top, van bestellen tot leveren en zeker het product zelf
5.00
Uitstekend

youpri.nl klantbeoordeling

youpri.nl

Interieurprints op maat gemaakt!

Op zoek naar iets anders voor aan de muur, raam, deur of zelfs lamp? YouPri maakt jouw print persoonlijk! Van fotobehang tot lampenkap je kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het. Alles op het gebied van interieurprint; oftewel printerior. Je kunt zelf de maten aangeven, materialen kiezen en nog veel meer. Zo maken wij een product speciaal voor jou op maat! Wil je meer weten? Kijk dan gerust even in onze shop, dan weet je wat we bedoelen. En kom je er niet uit, dan zijn wij er om je verder te helpen.

Contact
Voorweg 57
2391 AB Hazerswoude-Dorp
Nederland
info@youpri.nl
youpri.nl
Winkel-exploitant
YouPri.nl
Voorweg 57
2391 AB Hazerswoude-Dorp
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Corina van der Heiden
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met youpri.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.