Beoordelingen voor youpri.nl



Uitstekend

4.51/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 61 Trusted Shops beoordelingen sinds 07-12-2017.
In totaal heeft youpri.nl al 61 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
12-06-2018
Besteldatum
05-06-2018
12-06-2018
Mooie tuinposters geworden. Ringetje waren ze vergeten. Snel opgelost prima service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-06-2018
Besteldatum
03-06-2018
10-06-2018
Erg leuk
3.67
Goed

Datum van publicatie
07-06-2018
Besteldatum
31-05-2018
07-06-2018
Alles helemaal top, van bestellen tot leveren en zeker het product zelf
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-06-2018
Besteldatum
25-05-2018
05-06-2018
Prachtig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-05-2018
Besteldatum
24-05-2018
31-05-2018
Geen reactie op mijn mail in verband met het ruilen van een lampenkamp naar een groter formaat. Youpri gebruikt oneigenlijke informatie om service verplichtingen te vermijden zoals het ruilen van product. Op de website wordt vermeld dat 'op maat gemaakte' items niet kunnen worden geruild, maar bij het bestellen van de lampenkap wordt wordt niet vermeld dat dit een op maat gemaakt product zou zijn.
2.67
Redelijk

youpri.nl antwoordt: 01-06-2018
De lampenkap is op de maat gemaakt en geleverd, zoals deze door de klant is besteld. De klant gaf aan dat deze bij nader inzien toch te klein was voor de ruimte. In onze webshop staat vermeld dat wij maatwerk producten niet zonder meer kunnen terugnemen. Het product is geen standaard product. Alles wordt per stuk gemaakt. Wij hebben de klant daar per e-mail wel degelijk over geïnformeerd

Datum van publicatie
27-05-2018
Besteldatum
17-05-2018
27-05-2018
prachtig behang. ik ben er erg blij mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2018
Besteldatum
17-05-2018
25-05-2018
Supermooi en supersnel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2018
Besteldatum
08-05-2018
22-05-2018
1e bestelling tuinposter, print van youpri zelf, snelle levering, helaas was er iets niet goed gegaan met de afdruk, print uit verband getrokken. Gebeld en gelukkig waren ze t met me eens. Kreeg gratis een nieuwe print, super service Nieuwe print was wel oke, tuinposter hangt inmiddels mooi bij mijn vader in de tuin. Uitstekende service
4.33
Goed

Datum van publicatie
20-05-2018
Besteldatum
29-04-2018
20-05-2018
Mooie kwaliteit fotobehang en snelle levering
4.33
Goed

Datum van publicatie
07-05-2018
Besteldatum
30-04-2018
07-05-2018
Reageren snel, goed bedrijf.
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-05-2018
Besteldatum
29-04-2018
06-05-2018
Ik heb werkelijk nog geen idee...ze hebben namelijk nog niets geleverd. Kreeg een mail over vakantietijd en dat ze nu hun gestelde tijd niet konden halen (krijg je pas wel na betaling en 2 dagen later).
Erg teleurgesteld, er had bij het bevestigen van de bestelling best een waarschuwing mogen staan Dan had ik op dat moment een keuze kunnen maken of ik wel zo lang wilde wachten...
1.00
Slecht

youpri.nl antwoordt: 07-05-2018
Beste Wieteke, Natuurlijk begrijpen wij deze opmerking. De melding stond vermeld op de homepage van onze site "Tijdens schoolvakanties en feestdagen werkt onze productieafdeling op halve kracht’. Dit betekent dat de levertijden langer zijn dan je normaal gewend bent. De levertijd is vanaf donderdag 26 april ca. 7-10 werkdagen. Wij doen er alles aan om de komende dagen de bestellingen af te ronden

Datum van publicatie
03-05-2018
Besteldatum
25-04-2018
03-05-2018
Korte lijnen, goed contact, prima informatie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-05-2018
Besteldatum
21-04-2018
01-05-2018
alleen de wite randen/naden van de rollen vielen wat tegen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
27-04-2018
Besteldatum
19-04-2018
27-04-2018
Product is in realiteit veel minder mooi en kwaliteitsvol dan de website doet uitschijnen...
3.00
Redelijk

youpri.nl antwoordt: 02-05-2018
Wij hebben van andere klanten over onze tafelkleden niet anders dan lof ontvangen. De klant is er vanuit gegaan dat dit een echt textielkleed was dat in de wasmachine gereinigd kon worden. Op onze site staat ""Dit tafelkleed heeft de ‘look’ van stof en de eigenschappen van zeil. Daardoor is het eenvoudig met een (vochtige) doek af te nemen en kun je het zowel voor buiten als binnen gebruiken"

Datum van publicatie
23-04-2018
Besteldatum
15-04-2018
23-04-2018
Snel en netjes ontvangen. Kleur van de print was iets blauwiger dan ik had verwacht, maar dat is een kwestie van smaak. Verder heel blin mee
5.00
Uitstekend

youpri.nl antwoordt: 02-05-2018
Het 'blauwe' heeft te maken met de menging van de kleuren. Wit is eigenlijk geen kleur. 'Witte' afbeeldingen worden ook d.m.v. kleuren samengesteld, dit verklaard de 'blauwige' kleur.

Datum van publicatie
21-04-2018
Besteldatum
04-04-2018
21-04-2018
Levering was verkeerd gegaan. Maar daarna het juiste gekregen.
Zeer goede service.
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-04-2018
Besteldatum
11-04-2018
18-04-2018
Top heb niet lang hoeven wachten
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-04-2018
Besteldatum
08-04-2018
17-04-2018
Een zeer goede service met onmiddelijke antwoord op emails , een echte aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2018
Besteldatum
08-04-2018
15-04-2018
Alles goed geregeld en goede communicatie. En goede kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-04-2018
Besteldatum
01-04-2018
08-04-2018
Snel en keurig verpakt en goed ontvangen deurposter.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-04-2018
Besteldatum
26-03-2018
06-04-2018
Goede kwaliteit, goede service
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-04-2018
Besteldatum
27-03-2018
05-04-2018
De kleur was voor mij niet duidelijk op de site. Maar super goed opgelost :)
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-04-2018
Besteldatum
20-03-2018
03-04-2018
Erg goede kwaliteit behang, en de mensen van Youpri hebben goed meegedacht hoe onze muur goed te kunnen behangen. Ben erg blij met het resultaat en zou het iedereen aanraden die eens wat anders op de muur wil hebben.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-03-2018
Besteldatum
23-03-2018
31-03-2018
Ik vind de deurposter stuk minder mooi als op het plaatje. Vind hem nu wat wazig overkomen.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
27-03-2018
Besteldatum
14-03-2018
27-03-2018
Communicatie via mail liep niet helemaal goed (laat antwoord) verder prima
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
26-03-2018
Besteldatum
19-03-2018
26-03-2018
Heel goed mee gedacht
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-03-2018
Besteldatum
18-03-2018
25-03-2018
Beste,

Alles perfect en zeer snel verlopen,
Poster van topkwaliteit waarvoor dank.

MVG
Nathalie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-03-2018
Besteldatum
12-03-2018
19-03-2018
Doos was niet goed dicht. De lamp was in bubbeltjes folie ingepakt en nog was de lamp zeiknat van de regen.

Lamp vind ik ook erg duur.
3.00
Redelijk

youpri.nl antwoordt: 02-05-2018
Wij verpakken onze producten op de best mogelijke manier. Toch kan er tijdens het transport naar de klant iets misgaan. Dat de verpakking nat door de regen was, konden wij helaas niet voorkomen, maar wij zullen in het vervolg onze dozen zoveel mogelijk voorzien van een folielaag.

Datum van publicatie
13-03-2018
Besteldatum
05-03-2018
13-03-2018
Vlot en professioneel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-03-2018
Besteldatum
21-02-2018
08-03-2018
Er werd maar 1 gordijn ipv 2 geleverd. Super goede service en snelle actie
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
02-03-2018
Besteldatum
22-02-2018
02-03-2018
Goed geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-02-2018
Besteldatum
16-02-2018
26-02-2018
Op verzoek zijn de producten ook ontworpen met Heracles Almelo logo.
Top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-02-2018
Besteldatum
19-02-2018
26-02-2018
Levering was verkeerd maar is gelijk opgelost
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-02-2018
Besteldatum
17-02-2018
24-02-2018
Perfecte afwerking, zeer mooi materiaal
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-02-2018
Besteldatum
28-12-2017
23-02-2018
Pakket was de eerste keer helemaal kapot. Maar de zeer vriendelijke klantendienst heeft dit mooi opgelost.
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-02-2018
Besteldatum
15-02-2018
23-02-2018
Snelle levering en het was heel gemakkelijk om de deursticker op de deur te plakken. Er zit alleen een blauwige gloed overheen, wat ik minder vind, maar al om al een goed product.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
15-02-2018
22-02-2018
Alles was naar wens, snelle levering, en zag er keurig uit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2018
Besteldatum
02-02-2018
19-02-2018
Ik heb het fotobehang ontvangen. Bestelling ging duidelijk en snel. Daar heb ik niks op aan te merken. Echter toen ik de bestelling ontving, viel de kwaliteit van de scherpte erg tegen. Het was wazig en niet scherp, niet volgens verwachting. Ik heb hierop contact gezocht met youpri en ik heb het teruggestuurd. Ik ben benieuwd naar de verdere afhandeling.
2.67
Redelijk

youpri.nl antwoordt: 02-05-2018
Wij hebben de klant hierover benaderd. Door een technisch probleem is de bestelling niet juist verlopen. Wij hebben de klant hierin volledig gecompenseerd.

Datum van publicatie
19-02-2018
Besteldatum
11-02-2018
19-02-2018
Duidelijke website, snelle levering. Wij hadden een enorme deursticker besteld (2.5m). Aanbrengen is wel wat werk. Toch zelf wat luchtbellen en vouwtjes gemaakt. Met rakeltje en föhn gladgestreken. Top resultaat
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2018
Besteldatum
11-02-2018
18-02-2018
Super service..... wordt goed met je meegedacht
5.00
Uitstekend

youpri.nl klantbeoordeling

youpri.nl

Interieurprints op maat gemaakt!

Op zoek naar iets anders voor aan de muur, raam, deur of zelfs lamp? YouPri maakt jouw print persoonlijk! Van fotobehang tot lampenkap je kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het. Alles op het gebied van interieurprint; oftewel printerior. Je kunt zelf de maten aangeven, materialen kiezen en nog veel meer. Zo maken wij een product speciaal voor jou op maat! Wil je meer weten? Kijk dan gerust even in onze shop, dan weet je wat we bedoelen. En kom je er niet uit, dan zijn wij er om je verder te helpen.

Contact
Overslag 2a
2771CE Boskoop
Nederland
info@youpri.nl
youpri.nl
Winkel-exploitant
YouPri.nl
Overslag 2a
2771CE Boskoop
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Corina van der Heiden
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met youpri.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.