Beoordelingen voor youpri.nl



Goed

4.44/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 92 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft youpri.nl al 139 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
03-04-2019
Besteldatum
21-03-2019
03-04-2019
Alles was goed. Snelle levering.
De bestelling was al verzonden, terwijl ik nog een proefdruk verwachtte (zoals verteld was tijdens e-mailcontact vooraf aan de bestelling).
Dat was dus het enige minpunt: geen proefdruk ontvangen. Maar sticker was correct geleverd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-04-2019
Besteldatum
19-03-2019
01-04-2019
prima service en goed voorgelicht zeer tevreden
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
31-03-2019
Besteldatum
19-03-2019
31-03-2019
Hetvpakketje was over de poort gegooid omdat we niet thuis waren. Gelukkig geen beschadiging aan de sticker.
4.00
Goed

Datum van publicatie
31-03-2019
Besteldatum
18-03-2019
31-03-2019
Het gebruik van een behang spatel is niet aan te raden, er treden lichte beschadigingen op. Maar voor de rest zijn wij dik tevreden.
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
29-03-2019
Het fototafelkleed is van mooie kwaliteit. Helaas bevatte het kleed een soort inktvlek op één foto. (het lijkt er op alsof het kleed te snel was opgevouwen en een foto een vlek op een andere foto heeft veroorzaakt.
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
24-03-2019
Behang van hoge kwaliteit.
Makkelijk op de muur aan te brengen .
Behang keurig verpakt in banen
Prijzig maar goede kwalitiet
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
11-03-2019
23-03-2019
Goed overleg. Snelle levering. Prachtig resultaat
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
22-03-2019
Redelijk snelle levering. Uitstekende kwaliteit deur poster. Kleine beschadiging aan de zijkant maar dat kon ik er gelukkig afsnijden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
02-03-2019
14-03-2019
Duidelijke website, goede service door de proefdruk die je ontvangt
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
27-02-2019
11-03-2019
De lampenkappen zijn echt heel leuk
4.33
Goed

Datum van publicatie
03-03-2019
Besteldatum
18-02-2019
03-03-2019
uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-03-2019
Besteldatum
09-02-2019
03-03-2019
alles ok
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-03-2019
Besteldatum
17-02-2019
02-03-2019
Super mooi rolgordijn ontvangen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
26-02-2019
Zeer tevreden over het bedrukte tafelkleed. We hebben circa 58 foto's aangeleverd die door YouPri zijn ingedeeld op het kleed. Reactie op de drukproef werd snel verwerkt. En het resultaat is echt super leuk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2019
Besteldatum
09-02-2019
22-02-2019
Tevreden
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
21-02-2019
Veel te duur voor wat het is
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
21-02-2019
Besteldatum
09-02-2019
21-02-2019
prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
05-02-2019
17-02-2019
Mooie sticker, goede (print) kwaliteit en stevig. Makkelijk te bevestigen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
03-02-2019
17-02-2019
maar 1x per wk verzendingen
staat nergens
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
02-02-2019
16-02-2019
Très satisfaite de mon abat jour magnifique comme sur la photo site très sérieux je recommande vivement
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
02-02-2019
14-02-2019
Ik heb een olifant fotobehang besteld. Alleen zijn de zijkanten wel zichtbaar op de muur vooral bovenin. De zijkanten zijn bepaalde manier gesneden. Daarnaast zit er zwarte stip in (ook op proefdruk maar dan is die zo klein in niet zichtbaar maar op de muur valt die meteen op. Vind dat erg jammer.
De olifant zelf is super gaaf maar de kwaliteit had ik iets meer van verwacht. Zie graag uw reactie
3.00
Redelijk

youpri.nl antwoordt: 15-02-2019
Het vliesbehang is wit. Het aanbrengen van een donker behang is altijd lastiger. Donker behang zal altijd wat naden vertonen, omdat enige krimp nauwelijks te voorkomen is. Een advies is om de muren altijd in een donkere kleur voor te behandelen. Als de naden als storend ervaren worden zouden de naden nog 'bijgekleurd' kunnen worden in dezelfde tint.

Datum van publicatie
11-02-2019
Besteldatum
30-01-2019
11-02-2019
Prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-02-2019
Besteldatum
29-01-2019
10-02-2019
Zeer snelle levering ondanks dat er werd
gezegd dat t wat langer kon duren. Top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-02-2019
Besteldatum
28-01-2019
09-02-2019
Gewoon goed niks op aan te merken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-02-2019
Besteldatum
17-12-2018
06-02-2019
Heel fijn zoals we weer heel tevreden kunnen terugkijken op deze bestelling. Feit is dat de poster nog moet, maar we hebben gekeken en het is helemaal gelukt
Dank jullie wel voor de fantastische service, ook toen de eerste versie beschadigd bij ons aankwam.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-02-2019
Besteldatum
24-01-2019
05-02-2019
Top
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-02-2019
Besteldatum
22-01-2019
03-02-2019
Mooie producten
4.33
Goed

Datum van publicatie
02-02-2019
Besteldatum
21-01-2019
02-02-2019
Het gordijn is fantastisch. Binnen een week geleverd en past precies. Ik was onzeker of ik wel goed aan het meten was en werd vriendelijk te woord gestaan tijdens een telefoontje hoe ik het moest doen. Terwijl het op de website ook duidelijk uitgelegd wordt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-02-2019
Besteldatum
20-01-2019
01-02-2019
Prachtige deursticker van mooie kwaliteit, zat binnen 10 min op de deur. Niks geen ergernis bij het plakken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-01-2019
Besteldatum
18-01-2019
30-01-2019
Hanglamp besteld en zeer tevreden. Goede kwaliteit en customer service via chatoptie was ook behulpzaam en vriendelijk.
4.33
Goed

Datum van publicatie
29-01-2019
Besteldatum
16-01-2019
29-01-2019
Ik ben zeer tevreden over het tafelzeil en de foto's bleken nog aardig groot
Heel erg bedankt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-01-2019
Besteldatum
14-01-2019
26-01-2019
goede service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
25-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
25-01-2019
Super(deur)sticker Viel zelfs nog beter uit dan gehoopt. Mooi bubbel-vrij kunnen plakken. TOP
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
22-01-2019
Foto behang besteld wat gespiegeld moest worden en verplaatst , is keurig gedaan en een vlotte Service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-01-2019
Besteldatum
03-01-2019
16-01-2019
Bestelling vlot geleverd en product prima kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2019
Besteldatum
02-01-2019
15-01-2019
Erg vriendelijk aan de telefoon. Duidelijke website. Vlotte levering. Mooi rolgordijn. Kortom: tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-01-2019
Besteldatum
30-12-2018
11-01-2019
Zeer mooi rolgordijn ontvangen. Ziet er hetzelfde uit als op de site. De digitale drukproef kon makkelijk en snel veranderd worden. En na een week had ik het rolgordijn binnen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-12-2018
Besteldatum
16-12-2018
30-12-2018
Bij vragen wordt er snel en professioneel geantwoord. De deursticker was binnen 1 week in huis en ziet er goed uit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-12-2018
Besteldatum
13-12-2018
25-12-2018
Prima product en levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-12-2018
Besteldatum
10-12-2018
22-12-2018
levering was goed alleen jammer dat postnl het pakje waarschijnlijk zoek had gemaakt
4.67
Uitstekend

youpri.nl klantbeoordeling

youpri.nl

Interieurprints op maat gemaakt!

Op zoek naar iets anders voor aan de muur, raam, deur of zelfs lamp? YouPri maakt jouw print persoonlijk! Van fotobehang tot lampenkap je kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het. Alles op het gebied van interieurprint; oftewel printerior. Je kunt zelf de maten aangeven, materialen kiezen en nog veel meer. Zo maken wij een product speciaal voor jou op maat! Wil je meer weten? Kijk dan gerust even in onze shop, dan weet je wat we bedoelen. En kom je er niet uit, dan zijn wij er om je verder te helpen.

Contact
Voorweg 57
2391 AB Hazerswoude-Dorp
Nederland
info@youpri.nl
youpri.nl
Winkel-exploitant
YouPri.nl
Voorweg 57
2391 AB Hazerswoude-Dorp
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Corina van der Heiden
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met youpri.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.