Certyfikat dla lampy.pl

No. X4E1FD8C7C9DFC167A98091815F807E2D
 

Certyfikat wydany dn.
30.11.2012 r.
Ważny do
29.11.2019 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o lampy.pl



Bardzo dobry

4.79/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 202 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
lampy.pl ma 1 329 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
17.02.2019 r.
Data zamówienia
10.02.2019 r.
17.02.2019 r.
Szybko, profesjonalnie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.02.2019 r.
Data zamówienia
08.02.2019 r.
15.02.2019 r.
wszystko ok,polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.02.2019 r.
Data zamówienia
31.01.2019 r.
15.02.2019 r.
Lampa warta swojej ceny Polecam Transakcja przebiegła pomyślnie.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.02.2019 r.
Data zamówienia
06.02.2019 r.
13.02.2019 r.
Wszystko super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
09.02.2019 r.
Data zamówienia
30.01.2019 r.
09.02.2019 r.
Szybka wysyłka Miły kontakt Lampy b.dobrze i bezpiecznie zapakowane Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
04.02.2019 r.
Data zamówienia
27.01.2019 r.
04.02.2019 r.
Super sklep. Lampy w rzeczywistości wyglądają lepiej niż na obrazkach. Przesylka b. dobrze zapakowana. Niemiecka solidność
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
01.02.2019 r.
Data zamówienia
25.01.2019 r.
01.02.2019 r.
Jestem zadowolona z lampy ,jest bardzo ładna.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.01.2019 r.
Data zamówienia
21.01.2019 r.
28.01.2019 r.
Towar masakrycznie zapakowany,wszystko niechybnie zapakowane,nawet nie skrojone opakowanie zewnętrzne, na szczęście lampa cała
3.33
Dostateczny

Data publikacji
28.01.2019 r.
Data zamówienia
20.01.2019 r.
28.01.2019 r.
lampka ok,. mogłaby być trochę większa przynajmniej takie wrażenie na obrazku
4.00
Dobry

Data publikacji
16.01.2019 r.
Data zamówienia
09.01.2019 r.
16.01.2019 r.
Wszystko zgodnie z opisem, przesyłka o czasie. Świetna obsługa.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
13.01.2019 r.
Data zamówienia
05.01.2019 r.
13.01.2019 r.
Wszystko w najlepszym porządku
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
07.01.2019 r.
Data zamówienia
31.12.2018 r.
07.01.2019 r.
Bardzo szybka wysyłka.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.12.2018 r.
Data zamówienia
19.12.2018 r.
27.12.2018 r.
Szybka i sprawna realizacja zamówienia.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.12.2018 r.
Data zamówienia
17.12.2018 r.
27.12.2018 r.
Moja ocena wynika z tego,że sam mogłem wybrać interesujący mnie asortyment z bogatej oferty, dostawa była w zadowalającym czasie ,a towar w oczekiwanej jakości.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
26.12.2018 r.
Data zamówienia
12.12.2018 r.
26.12.2018 r.
Lampa taka jak chciałam, dostawa terminowa,jestem zadowolona.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
12.12.2018 r.
Data zamówienia
05.12.2018 r.
12.12.2018 r.
B. dobry zakup. Max zadowolenia.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.11.2018 r.
Data zamówienia
15.11.2018 r.
22.11.2018 r.
Super sprzedawca.
Towar zgodny z opisem
Bardzo dobra jakość idealnie oświetlone
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.11.2018 r.
Data zamówienia
11.11.2018 r.
19.11.2018 r.
Jedna z najbardziej profesjonalnych transakcji jaką do tej pory przeprowadziłem. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.10.2018 r.
Data zamówienia
21.10.2018 r.
29.10.2018 r.
Produkt zgodny z zamówieniem, terminowa dostawa
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.10.2018 r.
Data zamówienia
27.09.2018 r.
08.10.2018 r.
Miła obsługa oraz bardzo szybka przesyłka...
Polecam zakupy w tym sklepie..
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
08.10.2018 r.
Data zamówienia
23.09.2018 r.
08.10.2018 r.
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.10.2018 r.
Data zamówienia
26.09.2018 r.
03.10.2018 r.
szybko ,sprawnie , dobra komunikacja
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.09.2018 r.
Data zamówienia
13.09.2018 r.
27.09.2018 r.
Lampa miała mieć kształt 2 prostokątów a są to 2 trapezy ...
4.33
Dobry

Data publikacji
24.09.2018 r.
Data zamówienia
17.09.2018 r.
24.09.2018 r.
Czarna lampka z lupą, jest bardzo ładna ma 4 poziomy jasności , giętkie ramię , lupa jest do drobnych liter np. w mangach. Lampa dwupunktowa pozwala wreszcie na jednoczesne czytanie na kanapie i fotelu tez można płynnie regulować i jasność i położenie lampy. Super
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
31.08.2018 r.
Data zamówienia
21.08.2018 r.
31.08.2018 r.
Lampa wygląda SUPER Na żywo jeszcze lepiej niż na stronie. Żarówki po mimo, iż mają małą moc dają bardzo dużo światła (pomieszczenie ma 18 m). Uważam, ten zakup za jeden z bardziej trafionych i polecam tę lampę wszystkim. A może lepiej nie? Niech tylko u nas będzie pięknie i jasno. Aleksander
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
31.08.2018 r.
Data zamówienia
24.08.2018 r.
31.08.2018 r.
Zgodnie z zamówieniem ...
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.08.2018 r.
Data zamówienia
22.08.2018 r.
30.08.2018 r.
Polecam sklep z czystym sumieniem :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.08.2018 r.
Data zamówienia
11.08.2018 r.
18.08.2018 r.
Ekspresowa dostawa, szybsza niż deklarowana na stronie z produktem. Towar dobrej jakości.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.08.2018 r.
Data zamówienia
24.06.2018 r.
17.08.2018 r.
polecam
4.00
Dobry

Data publikacji
10.08.2018 r.
Data zamówienia
31.07.2018 r.
10.08.2018 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
30.07.2018 r.
Data zamówienia
15.07.2018 r.
30.07.2018 r.
Bardzo piękne naturalne światło
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
23.07.2018 r.
Data zamówienia
15.07.2018 r.
23.07.2018 r.
Wszystko zgodnie z zamówieniem
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
16.07.2018 r.
Data zamówienia
09.07.2018 r.
16.07.2018 r.
super obsługa i błyskawiczna realizacja.
4.33
Dobry

Data publikacji
13.07.2018 r.
Data zamówienia
14.06.2018 r.
13.07.2018 r.
Sklep nierzetelny, utrudniony kontaktu lub brak kontaktu, informacje jeżeli już są to często sprzeczne, w zależności kto odpowiada.Po zwrocie towaru, żadnej komunikacji i brak zwrotu należności.
1.33
Niedostateczny

lampy.pl odpowiada: 03.09.2018 r.
Szanowni Państwo, dziękujemy za ocenę naszego sklepu. Przykro nam z powodu powstałych niedogodności. Po zwrocie towaru wysłaliśmy do Państwa emaile informujące o statusie. Wpłacona kwota została terminowo przelana na Państwo konto bankowe. Zespół Lampy.pl

Data publikacji
05.07.2018 r.
Data zamówienia
21.06.2018 r.
05.07.2018 r.
Zero problemów.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.07.2018 r.
Data zamówienia
26.06.2018 r.
03.07.2018 r.
Jestem bardzo zadowolona ze swojej lampy sufitowej. Ładnie wygląda i pasuje idealnie do mojej sypialni. Lampy zaciskowe są uzupełnieniem do moich szafek nocnych. Są bardzo jasne, wyginają się w każdą stronę i dlatego mogę czytać swoje ulubione książki bez żadnego problemu. Polecam.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
02.07.2018 r.
Data zamówienia
18.06.2018 r.
02.07.2018 r.
Szybka wysyłka, dobry kontakt ze sprzedawcą. Towar zgodny z opisem.Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.06.2018 r.
Data zamówienia
22.06.2018 r.
29.06.2018 r.
Po raz kolejny jestem bardzo zadowolona z profesjonalizmu firmy.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.06.2018 r.
Data zamówienia
14.06.2018 r.
28.06.2018 r.
Transakcja przebiegła prawidłowo
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.06.2018 r.
Data zamówienia
15.06.2018 r.
28.06.2018 r.
Transakcja przebiegła prawidłowo.
5.00
Bardzo dobry

lampy.pl opinie klientów

lampy.pl

lampy.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 30.11.2012 r.

Kontakt
Seelbüde 13
36110 Schlitz
Niemcy
info@lampy.pl
lampy.pl
Sprzedawca
Lampenwelt GmbH
Seelbüde 13
36110 Schlitz
Niemcy
Rejestr handlowy
Amtsgericht Gießen HRB 8407
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Thomas Rebmann, Dr. Oliver Merz
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z lampy.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.