Certyfikat dla lampy.pl

No. X4E1FD8C7C9DFC167A98091815F807E2D
 

Certyfikat wydany dn.
30.11.2012 r.
Ważny do
29.11.2018 r.
Potwierdzone przez
Jean-Marc Noël
Dyrektor Zarządzający Trusted Shops GmbH
Informacje na temat sprzedawcy
Dalsze informacje i warunki korzystania z gwarancji Trusted Shops

Opinie o lampy.pl



Bardzo dobry

4.74/5.00

    • 5 gwiazdek
    • 4 gwiazdki
    • 3 gwiazdki
    • 2 gwiazdki
    • 1 gwiazdka

Ocena łączna obliczona została na podstawie 537 ocen zebranych za pośrednictwem systemu Trusted Shops w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
lampy.pl ma 1 297 opinii.

    • Dostawa
    • Towar
    • Serwis dla klientów

Opinii klientów

   
Data publikacji
16.07.2018 r.
Data zamówienia
09.07.2018 r.
16.07.2018 r.
super obsługa i błyskawiczna realizacja.
4.33
Dobry

Data publikacji
13.07.2018 r.
Data zamówienia
14.06.2018 r.
13.07.2018 r.
Sklep nierzetelny, utrudniony kontaktu lub brak kontaktu, informacje jeżeli już są to często sprzeczne, w zależności kto odpowiada.Po zwrocie towaru, żadnej komunikacji i brak zwrotu należności.
1.33
Niedostateczny

Data publikacji
05.07.2018 r.
Data zamówienia
21.06.2018 r.
05.07.2018 r.
Zero problemów.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
03.07.2018 r.
Data zamówienia
26.06.2018 r.
03.07.2018 r.
Jestem bardzo zadowolona ze swojej lampy sufitowej. Ładnie wygląda i pasuje idealnie do mojej sypialni. Lampy zaciskowe są uzupełnieniem do moich szafek nocnych. Są bardzo jasne, wyginają się w każdą stronę i dlatego mogę czytać swoje ulubione książki bez żadnego problemu. Polecam.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
02.07.2018 r.
Data zamówienia
18.06.2018 r.
02.07.2018 r.
Szybka wysyłka, dobry kontakt ze sprzedawcą. Towar zgodny z opisem.Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
29.06.2018 r.
Data zamówienia
22.06.2018 r.
29.06.2018 r.
Po raz kolejny jestem bardzo zadowolona z profesjonalizmu firmy.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.06.2018 r.
Data zamówienia
14.06.2018 r.
28.06.2018 r.
Transakcja przebiegła prawidłowo
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.06.2018 r.
Data zamówienia
15.06.2018 r.
28.06.2018 r.
Transakcja przebiegła prawidłowo.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
28.06.2018 r.
Data zamówienia
04.06.2018 r.
28.06.2018 r.
zdecydowanie polecam sprzedawce. świetny kontakt z obsługą
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.06.2018 r.
Data zamówienia
18.06.2018 r.
27.06.2018 r.
Wszystko super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.06.2018 r.
Data zamówienia
19.06.2018 r.
27.06.2018 r.
Dostawa szybka, towar dobrze zabezpieczony, produkt zgodny z zamówieniem
Nie wiem jak działa, bo jeszcze nie podłączona :D
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.06.2018 r.
Data zamówienia
13.06.2018 r.
27.06.2018 r.
Wszystko odbywa się bardzo sprawnie. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
27.06.2018 r.
Data zamówienia
04.06.2018 r.
27.06.2018 r.
jestem bardzo zadowolona
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.06.2018 r.
Data zamówienia
19.06.2018 r.
26.06.2018 r.
Wszystko super, bardzo szybka dostawa, towar dobrze zapakowany, lampa piękna :)
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.06.2018 r.
Data zamówienia
16.06.2018 r.
26.06.2018 r.
To już mój kolejny zakup w tym sklepie i jak na razie każdy zakup był udany, jedyne problemy jakie były to tylko z firmą kurierską ale ostatnio dostawa paczek uległa znacznej poprawie. Polecam sklep ze względu na duży rodzaj lamp w bardzo dobrych cenach
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.06.2018 r.
Data zamówienia
19.06.2018 r.
26.06.2018 r.
super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.06.2018 r.
Data zamówienia
18.06.2018 r.
26.06.2018 r.
Super szybko profesjonalnie
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.06.2018 r.
Data zamówienia
30.05.2018 r.
26.06.2018 r.
Towar zgodny z zamówieniem i opisem, przesyłka i dostawa szybka, kompletna, w terminie. Polecam.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
26.06.2018 r.
Data zamówienia
12.06.2018 r.
26.06.2018 r.
Lampa wygląda świetnie. Dostawa była szybka. Polecam ten sklep.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.06.2018 r.
Data zamówienia
18.06.2018 r.
25.06.2018 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.06.2018 r.
Data zamówienia
18.06.2018 r.
25.06.2018 r.
Lampa jeszcze nie sprawdzona ale wygląda na bardzo dobrą jakość.
Zamówienie zrealizowane bardzo sprawnie. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
25.06.2018 r.
Data zamówienia
02.06.2018 r.
25.06.2018 r.
POLECAM
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.06.2018 r.
Data zamówienia
17.06.2018 r.
24.06.2018 r.
Wszystko ok
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
24.06.2018 r.
Data zamówienia
31.05.2018 r.
24.06.2018 r.
Wszystko ok. Dostawa trwa tylko trochę dłużej ze względu na wysylke towaru z magazynu w Niemczech.
4.67
Bardzo dobry

Data publikacji
23.06.2018 r.
Data zamówienia
15.06.2018 r.
23.06.2018 r.
Nie jestem w stanie ocenić zamówionego towaru, natomiast wiem, że firma kurierska DPD nie dostarczyła towaru. Kurier wpisał nieprawdziwą informację internetową (śledzenie paczki) o nieobecności odbiorcy pod wskazanym adresem. Interwencja telefoniczna w firmie firmie DPD nie odniosła skutku. W dalszym ciągu oczekuję na dostawę. Zostałem zmuszony do zmiany adresu dostawy.
1.00
Niedostateczny

lampy.pl odpowiada: 27.06.2018 r.
Szanowni Państwo, bardzo nam przykro z powstałego opóźnienia w dostawie. Państwa wiadomość zostanie niezwłocznie przekazana do firmy kurierskiej. Z poważaniem Zespół Lampy.pl

Data publikacji
22.06.2018 r.
Data zamówienia
06.06.2018 r.
22.06.2018 r.
Super.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
22.06.2018 r.
Data zamówienia
15.06.2018 r.
22.06.2018 r.
Super sklep i towar.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.06.2018 r.
Data zamówienia
14.06.2018 r.
21.06.2018 r.
wszystko super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
21.06.2018 r.
Data zamówienia
13.06.2018 r.
21.06.2018 r.
Transakcja przebiegła bez zarzutu.
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.06.2018 r.
Data zamówienia
13.06.2018 r.
20.06.2018 r.
Gwiazdki zasłużone Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
20.06.2018 r.
Data zamówienia
27.05.2018 r.
20.06.2018 r.
ok
4.00
Dobry

Data publikacji
19.06.2018 r.
Data zamówienia
12.06.2018 r.
19.06.2018 r.
Perfekcja. Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
19.06.2018 r.
Data zamówienia
11.06.2018 r.
19.06.2018 r.
Termin reakcji i prowadzenie Klienta na bardzo wysokim poziomie. DPD w tym przypadku bardzo przeciętnie. W necie wygląda to bardzo fajnie. Maile, terminy i całokszałt komunikacji jest OK.Paczka jednak była naruszona i kurier postępował wg schematu --- " ale o co chodzi?"
4.33
Dobry

Data publikacji
19.06.2018 r.
Data zamówienia
27.05.2018 r.
19.06.2018 r.
Good
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.06.2018 r.
Data zamówienia
11.06.2018 r.
18.06.2018 r.
polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
18.06.2018 r.
Data zamówienia
26.05.2018 r.
18.06.2018 r.
wszystko super
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
17.06.2018 r.
Data zamówienia
15.06.2018 r.
17.06.2018 r.
jest ok.
4.00
Dobry

Data publikacji
15.06.2018 r.
Data zamówienia
13.05.2018 r.
15.06.2018 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.06.2018 r.
Data zamówienia
23.05.2018 r.
15.06.2018 r.
Polecam
5.00
Bardzo dobry

Data publikacji
15.06.2018 r.
Data zamówienia
25.05.2018 r.
15.06.2018 r.
Lampy jak najbardziej zgodne z opisem. Jedna z lamp przyjechała niestety zniszczona. Zabezpieczenie lamp na podróż FATALNE. Mimo, że wystąpiłam z prośbą o to by było SOLIDNIE zapakowane. Została zwrócona połowa ceny za uszkodzoną lampę (na moją prośbę), ponieważ sklep nie posiadał już tego produktu. Kontakt ze sklepem prawidłowy.
4.00
Dobry

lampy.pl opinie klientów

lampy.pl

lampy.pl uzyskał certyfikat Trusted Shops w dniu 30.11.2012 r.

Kontakt
Seelbüde 13
36110 Schlitz
Niemcy
info@lampy.pl
lampy.pl
Sprzedawca
Lampenwelt GmbH
Seelbüde 13
36110 Schlitz
Niemcy
Rejestr handlowy
Amtsgericht Gießen HRB 8407
Osoba upoważniona do reprezentowania firmy
Thomas Rebmann, Dr. Oliver Merz
Zapoznaj się z doświadczeniami innych klientów!
Realizacja każdego z zamówień może zostać oceniona w skali od 1 do 5 gwiazdek. Klienci mogą ocenić sklep do 6 miesięcy od daty złożenia zamówienia. Na podstawie punktów przyznanych za towar, dostawę i obsługę obliczamy dla każdej dodanej opinii ocenę średnią (średnia arytmetyczna). Łączna ocena sklepu internetowego stanowi średnią wszystkich takich ocen z ostatnich 12 miesięcy. Dodając komentarze, klienci opisują swoje doświadczenia związane z korzystaniem z lampy.pl.

Obliczanie oceny łącznej
5.0 - 4.5Bardzo dobry
4.5 - 3.5Dobry
3.5 - 2.5Dostateczny
2.5 - 1.5Mierny
1.5 - 1.0Niedostateczny

Wiarygodne opinie klientów zwiększają zaufanie
Trusted Shops jest wiodącą marką budującą zaufanie w segmencie zakupów online na terenie Europy. Wszystkie opinie poddawane są przez Trusted Shops zautomatyzowanej i manualnej kontroli, ponieważ tylko autentyczne oceny pomagają w podjęciu decyzji o zakupie.