Beoordelingen voor flexbounce.nl



Uitstekend

4.72/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 45 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 79 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
07-02-2018
Besteldatum
31-01-2018
07-02-2018
Prima trampoline. Snel geleverd. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-02-2018
Besteldatum
31-01-2018
07-02-2018
Trampoline in goede orde ontvangen. Montage ging erg makkelijk en we zijn blij met de trampoline.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-01-2018
Besteldatum
24-01-2018
31-01-2018
Makkelijker in elkaar te zetten. Het enige minpunt vind ik de armsteun die is erg wiebelig en niet stabiel. Hij zit ook niet in de poot zoals op het filmpje maar zit aan de buitenkant vast met twee schroeven. Jammer dat je de armstreun niet kan inklappen, waardoor de trampoline best wel ruimte in beslag neemt
4.33
Goed

Datum van publicatie
26-01-2018
Besteldatum
26-01-2018
26-01-2018
Gewoon het beste fitnissproduct Eerlijk ben je aan het zoeken om goed en leuk en altijd zin hebbend te fitnissen, thuis of waar dan ook, koop dan Flexbounce. Het is sterk, stil, makkelijk in elkaar te zetten en je kan er allerlei oefeningen op doen. Je verbrand en je wordt fit. Ik ben voor de 100 cm gegaan en die is ook perfect omdat deze past in verschillende ruimtes en je er prima alles op kan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-01-2018
Besteldatum
24-01-2018
24-01-2018
Er was een klein probleempje maar dat werd door de goede service meteen verholpen.. Mijn vragen werden ook prompt beantwoord. Dus heel tevreden aan het springen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2018
Besteldatum
17-01-2018
17-01-2018
Snelle en volledige levering. De trampoline ziet er mooi en van zeer goede kwaliteit uit. Ook de service en advisering is uitermate vriendelijk. Ik kan deze webshop dan ook van harte aanbevelen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2018
Besteldatum
08-01-2018
15-01-2018
Snelle levering en keurig ingepakt. Trampoline ziet er goed en stevig uit en springt heel fijn.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-01-2018
Besteldatum
29-12-2017
07-01-2018
Zeer vlug geleverd , De bounce zeer goede materiaal en zeer aangenaam voor op te staan .We hebben de bounce nu een 5tal dagen thuis en er 3maal per dag een 10min. tot 15min. doe ik er oefeningen op voor lymfoedeem en voor mijn spieren soepel te houden en dat voelt heel aangenaam in mijn benen. Mijn kinesist was vrijdag al heel tevreden. Wij heel tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-01-2018
Besteldatum
31-12-2017
07-01-2018
Snelle levering, in prima staat ontvangen en redelijk simpel in elkaar te zetten. Blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-01-2018
Besteldatum
03-01-2018
03-01-2018
vanmiddag flexbounce ontvangen fantastisch, in elkaar zetten ging heel vlot,
De eerste keer er opstaan heel voorzichtig maar voelde wel goed aan in mijn lichaam. Van avond al oefeningen gedaan voor lymfoedeem voor mijn benen over 2jaar kanker gehad, over maand terug te horen gekregen dat ik ms hebt
Nu kan slecht gaan ,dus redenen genoeg om met de bounce te werken. dank groetjes Linda
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-12-2017
Besteldatum
21-12-2017
21-12-2017
We hebben de FLEXBOUNCE in goede orde ontvangen. Ik heb hem na het zien van het montagefilmpje direct opgebouwd. Na een half uur was hij gebruiksklaar. Natuurlijk snel uitgeprobeerd. Meteen was ik eraan gehecht. Ik hoef maar in de buurt te komen en ik ben aan het bouncen. Dus tevreden zijn we. Dat was eigenlijk al het geval na de telefoontjes, waarin ik om advies vroeg. Zeer vertrouwd.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-12-2017
Besteldatum
04-12-2017
11-12-2017
Alles keurig verstuurd
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-12-2017
Besteldatum
04-12-2017
04-12-2017
Heel fijn om je lichaam soepel te houden,ik ben er blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-11-2017
Besteldatum
23-11-2017
30-11-2017
Prettig gesprekken gevoerd via de telefoon.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-11-2017
Besteldatum
24-11-2017
24-11-2017
Ik ben heel blij met de 100 cm Flexbounce trampoline De trampoline staat heel stevig, ziet er met al zijn kleurtjes heel vrolijk uit en springt geweldig Door het compacte formaat kan ik de trampoline goed meenemen en inzetten bij mijn werk als begeleider van (beelddenkende) kinderen met leerproblemen.
Mariet, Praktijk in de kijker
4.33
Goed

Datum van publicatie
22-11-2017
Besteldatum
08-11-2017
22-11-2017
De flexbounce is niet moeilijk te monteren, maar jammer dat de springsteun niet eenvoudiger aangebracht kan worden. Dat is het onderdeel dat demonteerbaar moet zijn voor snel opbergen, maar de schroeven en moeren kun je alleen met gereedschap vastzetten (en losmaken). Als de moeren vervangen worden door vleugelmoeren, wordt dit een stuk eenvoudiger.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2017
Besteldatum
15-11-2017
15-11-2017
Bouncen is echt super fijn Een goede manier om aan het begin van de dag energie op te wekken en s' avonds de dag weer van je af te bouncen.
De flexbounce is van hoogwaardige kwaliteit. Makkelijk na gebruik weer op te bergen. Paul is zeer bevlogen over zijn product en neemt alle tijd om je vragen te beantwoorden. Is raad de Flexbounce zeker aan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-11-2017
Besteldatum
04-11-2017
11-11-2017
De levering liet wat op zich te wachten, de hoes om de flexbounce is waardeloos, er niet om te krijgen.
In de doos zat geen gebruiksaanwijzing van hoe en wat, dat kreeg ik na mijn klacht daarover per telefoon per e-mail.
Paul ter Schure was heel behulpzaam. Verder ben ik tevreden.
3.33
Redelijk

flexbounce.nl antwoordt: 26-11-2017
Beste, dank voor je reactie. De video montage handleiding is waarschijnlijk in je spambox terecht gekomen. Fijn dat je even belde en dat we het gelijk konden oplossen. Voor de montage van de hoes is inderdaad wat kracht nodig om deze te bevestigen. We zullen dit voor de volgende serie laten aanpassen.

Datum van publicatie
29-10-2017
Besteldatum
16-10-2017
29-10-2017
We hebben telefonisch contact opgenomen met Paul en kregen goed advies. De volgende dag is de flexbounce geleverd.
Zeer makkelijk te monteren en fijne trampoline.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-10-2017
Besteldatum
14-10-2017
21-10-2017
Ik ben zeer tevreden over het telefonische contact waar ik uitgebreid antwoord kreeg op mijn vragen.
Flexbounce werd bezorgd volgens afspraak. Via de mail werd ik op de hoogte gehouden en ontving ik een instructie film.
Echt super.
De flexbounce is nu in gebruik en bevalt heel goed.
Kan het iedereen aanraden: springen is leuk Op you tube staan filmpjes met oefeningen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-10-2017
Besteldatum
12-10-2017
21-10-2017
levering heel snel, makkelijk te monteren, bevalt prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2017
Besteldatum
06-10-2017
13-10-2017
Toen ik wilde ruilen tegen een kleinere flexbounce, werd daar meteen een afspraak over gemaakt (die moet nog worden geëffectueerd).
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
02-10-2017
Besteldatum
02-10-2017
02-10-2017
Goede service, goede uitleg en gewoon een top trampoline om thuis heerlijk te bounce.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2017
Besteldatum
04-09-2017
11-09-2017
Helaas heb ik op mijn vrije dag voor niks op aflevering gewacht. Kwam een dag later zonder bericht tijdens mijn afwezigheid.
3.00
Redelijk

flexbounce.nl antwoordt: 13-09-2017
Beste Antje, helaas heeft onze verzender GLS het betreffende pakket een dag te laat bij je bezorgd. Navraag bij onze verzender leerde ons dat het fout is gegaan bij het inscannen van het pakket, waardoor ook de berichtgeving niet goed is doorgekomen. Met excuus voor de latere levering. Team Flexbounce

Datum van publicatie
27-07-2017
Besteldatum
20-07-2017
27-07-2017
Snelle verzending en telefonisch nog een aantal tips mogen ontvangen. De trampoline is makkelijk in elkaar te zetten en we hebben er super veel plezier van Aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-07-2017
Besteldatum
18-07-2017
20-07-2017
Toen ik een bestelling had geplaatst dezelfde avond telefonisch contact met een nog eens extra op maat gemaakt advies. Snelle levering en prettig contact. Zeker een aanrader.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2017
Besteldatum
02-07-2017
09-07-2017
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-07-2017
Besteldatum
28-06-2017
05-07-2017
Hele snelle levering, trampoline is makkelijk in elkaar te zetten, heldere handleiding en uiteindelijk ....... heerlijk in gebruik
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-06-2017
Besteldatum
10-06-2017
27-06-2017
super product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-06-2017
Besteldatum
14-06-2017
21-06-2017
Het was een goede keus,met u zaken te doen.het blijft altijd een gok.deze was uitstekend en een aanrader.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-06-2017
Besteldatum
12-06-2017
21-06-2017
Levering is op tijd. Product is oké. Jammer dat de pootjes niet overal op gelijke hoogte zijn. Service is prima.
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-06-2017
Besteldatum
21-09-2016
17-06-2017
Super blij met de aankoop.
Met een zoontje van 4 jaar niet altijd evident om 's avonds na een bureaujob nog fysieke activiteiten te plannen, met de minitrampoline ondertussen al elke dag een half uurtje met plezier gesprongen. Ook de zoon is super enthousiast. Levering ging vlot, monteren ook dankzij de mail die wat extra uitleg gaf.
De trampoline gaat zelfs meegaan op reis
Een tevreden klant
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-06-2017
Besteldatum
10-06-2017
17-06-2017
Fanatische uitleg en demonstratie van de eigenaar gekregen wat de doorslag gaf deze trampoline aan te schaffen
Levering duurde iets langer dan verwacht.. maar dan heb je ook wat... kon de trampoline ondanks mijn spierzwakte als gevolg van lyme en me/cvs toch zelf in elkaar zetten... en nu heel rustig opbouwen... blij mee
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2017
Besteldatum
06-06-2017
13-06-2017
Zeer snelle levering, de volgende dag al in huis
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-06-2017
Besteldatum
07-06-2017
07-06-2017
Zeer snelle levering; gisteren bestelling geplaatst en vandaag al ontvangen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-06-2017
Besteldatum
07-06-2017
07-06-2017
Van tevoren uitgebreid en goed voorgelicht door Paul. Na het besluit om tot aanschaf over te gaan is er snel geleverd. De beschrijving voor montage klopte precies en het ging allemaal vrij snel. Sinds dien met veel plezier intensief gebruikt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-06-2017
Besteldatum
27-05-2017
03-06-2017
Snel geleverd, perfecte service aan telefoon met vriendelijke en professionele eigenaar.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-05-2017
Besteldatum
31-05-2017
31-05-2017
Persoonlijk bezorgd. Heel fijn 1 maand op proef. Goede informatie wat je er mee kunt doen. Inspirerende eigenaar, echt walk to talk Qua beweging en voeding.
Weet je echt enthousiast te krijgen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-05-2017
Besteldatum
15-05-2017
15-05-2017
Sinds een paar dagen de flexbounce in huis.
Het opzetten op zich was wel al een hele workout, omdat ik de kracht in mijn handen een beetje miste om de elastieken te spannen. Maar het is mij wel gelukt, zonder hulp.

i.v.m. knieblessure rustig aan begonnen met bouncen. Het is zwaarder dan het lijkt. Maar ik ga er gewoon wat vaker per dag een aantal minuten op en ga dat steeds meer opbouwen.
Ik
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-05-2017
Besteldatum
03-05-2017
10-05-2017
Snelle reactie op vraag via mail, supersnelle levering. Duidelijke instructie via mail over montage trampoline.
5.00
Uitstekend

flexbounce.nl

Contact
Westerdoksdijk 353
1013 AD Amsterdam
Nederland
paulterschure@gmail.com
flexbounce.nl

Winkel-exploitant
Vitality International B.V.
Westerdoksdijk 353
1013 AD Amsterdam
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met flexbounce.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.