Beoordelingen voor flexbounce.nl



Uitstekend

4.91/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 25 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft flexbounce.nl al 117 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
05-06-2019
Besteldatum
26-05-2019
05-06-2019
Snelle levering. Goede stevige trampoline. Ben er erg blij mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
17-05-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-03-2019
Besteldatum
21-03-2019
21-03-2019
Op zoek naar een trampoline om mijn lymfeklieren "on the move" te krijgen stuitte ik op Flexbounce. Omdat Flexbounce prima over kwam, veel gewicht kan dragen (ook zware partner wil springen) en de concurrent een stuk prijziger was bij jullie een mooie uitgezocht. Hij was er binnen een paar dagen. Staat als een huis. Ook sympathieke reacties op mijn mails worden gewaardeerd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-03-2019
Besteldatum
20-03-2019
20-03-2019
Super trampoline, ben er erg blij mee en de service en het persoonlijke contact met Paul is erg fijn, dank
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-01-2019
Besteldatum
26-01-2019
26-01-2019
Voor aankoop 2 merken fitness trampolines getest. De Bellicon (de nieuwste aankoop van mijn dochter) en de Flexbounce bij mijn bezoek aan Amsterdam.
Kwalitatief goed vergelijkbare producten, zowel wat betreft veercomfort als constructie. Door de veel betere prijs/kwaliteitverhouding en de goede voorlichting koos ik voor Flexbounce.
Donderdag besteld, Vrijdag in huis Montage eenvoudig. Prima aan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-12-2018
Besteldatum
21-12-2018
29-12-2018
Ik heb de fkexbounce FB sinds gisteravond.
Ziet er goed solide uit.
Ik ga 3xpw naar FB les, bevalt super. Verwacht van mijn eigen FB hetzelfde resultaat.
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-12-2018
Besteldatum
06-12-2018
13-12-2018
Geweldig product. Simpel te monteren
Ben er erg blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-11-2018
Besteldatum
28-11-2018
28-11-2018
Zeer snelle levering, trampoline is degelijk en vooral weinig geluid ;-)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-11-2018
Besteldatum
18-11-2018
27-11-2018
Vlotte levering en tevreden over het product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-11-2018
Besteldatum
14-11-2018
21-11-2018
Een professionele uitstraling.,handige uitleg over het gebruik van de trampoline. En oefen ideeën via de videobeelden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-10-2018
Besteldatum
14-10-2018
21-10-2018
zeer tevreden over prettig telefonisch overleg en snelle levering. De trampoline is goed.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
28-09-2018
Besteldatum
21-09-2018
28-09-2018
Volgens afspraak bezorgd, heel erg vlot.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
09-09-2018
17-09-2018
Geweldig product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2018
Besteldatum
05-09-2018
16-09-2018
Goed van advies voorzien via de mail. Toen er een probleem met de levering was, is dat voortvarend opgelost.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2018
Besteldatum
07-09-2018
14-09-2018
via Internet gekocht. werd gelijk gebeld en alles doorgesproken. wat een service. twee dagen daarna was het apparaat er. sterk, stevig, 100 cm bleek groot genoeg. en de prijs, stukken goedkoper dan elders. ben er blij mee. dit was de 2e trampoline die we bij dit bedrijf kochten. de eerste was 125 cm.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-09-2018
Besteldatum
29-08-2018
07-09-2018
Deze trampoline .....absoluut aan te bevelen voor mensen met gewrichtsproblemen rugklachten e.d
Ik ben Tai Chi docent geef les bij de reumavereninging heb zelf ook ervaring metpijn klachten, vandaar mijn motivatie om hiermee aan de gang te gaan op een zachte leuke manier luisterent naar je lichaam

Service is geweldig vriendelijk behulpzaam informatief en klantvriendelijk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-08-2018
Besteldatum
20-08-2018
27-08-2018
Snelle levering, goede communicatie bij retournering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2018
Besteldatum
14-08-2018
14-08-2018
Het is allemaal exact volgens afspraak verlopen . Het in elkaar zetten was door de handleiding op internet ook gemakkelijk .Een betrokken leverancier ( wat ik erg belangrijk vind) Een ondernemer om aan te raden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-08-2018
Besteldatum
02-08-2018
09-08-2018
Fijn persoonlijk contact waarin veel uitgelegd werd. Wel wat onduidelijk over hoelang de levertijd zou zijn en helaas geen levering in het weekend.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-07-2018
Besteldatum
22-07-2018
22-07-2018
Het tijdstip van de leverreiniging werd aangepast aan mijn wensen.
Een paar kleine mankementjes, doordat van de pootjes een stukje lak af was werden onmiddellijk verholpen.ik had zelfs een nieuwe toegestuurd kunnen krijgen als ik dat wou.
Goede,snelle en vriendelijke service Betrouwbaar. En een fijn product
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Prima ervaring. Er klopte iets niet in de levering maar ik kreeg snel bericht en alles is meer dan netjes opgelost.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2018
Besteldatum
23-06-2018
02-07-2018
ja super service ik ga de flexbounch gebruiken samen met mijn honden dus mat moest versterkt en elastieken strak .Daar over ben ik na uitleg wat ik er mee wilde prima geholpen .Paul super bedankt ik hou je op de hoogte van de honden training .gr tanja
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
28-06-2018
Besteldatum
21-06-2018
28-06-2018
snel en vakkundig geleverd. makkelijk in elkaar te zetten. prachtig apparaat.
zou het iedereen aanraden.
volgens mij heb ik al een beoordeling verzonden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-06-2018
Besteldatum
28-06-2018
28-06-2018
Flexbounce geeft een persoonlijke en betrokken service op hoge kwaliteit trampolines. Deskundig en afgestemd op jouw vragen, een aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-06-2018
Besteldatum
27-06-2018
27-06-2018
Van de week de trampoline, keurig verpakt, ontvangen. Wat een schitterend apparaat. Het was heel eenvoudig om het apparaat in elkaar te zetten.
Ondanks dat wij op leeftijd zijn was het een fluitje van een cent.
Even wat oefeningen gedaan. Fantastisch. Geen fysio/sportschool meer waar je vaak alleen staat te oefenen. Wij zouden het een ieder en ook ouderen sterk aanraden.
5.00
Uitstekend

flexbounce.nl

Contact
Westerdoksdijk 353
1013 AD Amsterdam
Nederland
paulterschure@gmail.com
flexbounce.nl
Winkel-exploitant
Vitality International B.V.
Westerdoksdijk 353
1013 AD Amsterdam
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met flexbounce.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.