Beoordelingen voor flexbounce.nl



Uitstekend

4.71/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 44 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft flexbounce.nl al 107 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
21-10-2018
Besteldatum
14-10-2018
21-10-2018
zeer tevreden over prettig telefonisch overleg en snelle levering. De trampoline is goed.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
28-09-2018
Besteldatum
21-09-2018
28-09-2018
Volgens afspraak bezorgd, heel erg vlot.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
09-09-2018
17-09-2018
Geweldig product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2018
Besteldatum
05-09-2018
16-09-2018
Goed van advies voorzien via de mail. Toen er een probleem met de levering was, is dat voortvarend opgelost.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-09-2018
Besteldatum
07-09-2018
14-09-2018
via Internet gekocht. werd gelijk gebeld en alles doorgesproken. wat een service. twee dagen daarna was het apparaat er. sterk, stevig, 100 cm bleek groot genoeg. en de prijs, stukken goedkoper dan elders. ben er blij mee. dit was de 2e trampoline die we bij dit bedrijf kochten. de eerste was 125 cm.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-09-2018
Besteldatum
29-08-2018
07-09-2018
Deze trampoline .....absoluut aan te bevelen voor mensen met gewrichtsproblemen rugklachten e.d
Ik ben Tai Chi docent geef les bij de reumavereninging heb zelf ook ervaring metpijn klachten, vandaar mijn motivatie om hiermee aan de gang te gaan op een zachte leuke manier luisterent naar je lichaam

Service is geweldig vriendelijk behulpzaam informatief en klantvriendelijk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-08-2018
Besteldatum
20-08-2018
27-08-2018
Snelle levering, goede communicatie bij retournering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2018
Besteldatum
14-08-2018
14-08-2018
Het is allemaal exact volgens afspraak verlopen . Het in elkaar zetten was door de handleiding op internet ook gemakkelijk .Een betrokken leverancier ( wat ik erg belangrijk vind) Een ondernemer om aan te raden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-08-2018
Besteldatum
02-08-2018
09-08-2018
Fijn persoonlijk contact waarin veel uitgelegd werd. Wel wat onduidelijk over hoelang de levertijd zou zijn en helaas geen levering in het weekend.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-07-2018
Besteldatum
22-07-2018
22-07-2018
Het tijdstip van de leverreiniging werd aangepast aan mijn wensen.
Een paar kleine mankementjes, doordat van de pootjes een stukje lak af was werden onmiddellijk verholpen.ik had zelfs een nieuwe toegestuurd kunnen krijgen als ik dat wou.
Goede,snelle en vriendelijke service Betrouwbaar. En een fijn product
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-07-2018
Besteldatum
11-07-2018
18-07-2018
Prima ervaring. Er klopte iets niet in de levering maar ik kreeg snel bericht en alles is meer dan netjes opgelost.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2018
Besteldatum
23-06-2018
02-07-2018
ja super service ik ga de flexbounch gebruiken samen met mijn honden dus mat moest versterkt en elastieken strak .Daar over ben ik na uitleg wat ik er mee wilde prima geholpen .Paul super bedankt ik hou je op de hoogte van de honden training .gr tanja
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
28-06-2018
Besteldatum
21-06-2018
28-06-2018
snel en vakkundig geleverd. makkelijk in elkaar te zetten. prachtig apparaat.
zou het iedereen aanraden.
volgens mij heb ik al een beoordeling verzonden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-06-2018
Besteldatum
28-06-2018
28-06-2018
Flexbounce geeft een persoonlijke en betrokken service op hoge kwaliteit trampolines. Deskundig en afgestemd op jouw vragen, een aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-06-2018
Besteldatum
27-06-2018
27-06-2018
Van de week de trampoline, keurig verpakt, ontvangen. Wat een schitterend apparaat. Het was heel eenvoudig om het apparaat in elkaar te zetten.
Ondanks dat wij op leeftijd zijn was het een fluitje van een cent.
Even wat oefeningen gedaan. Fantastisch. Geen fysio/sportschool meer waar je vaak alleen staat te oefenen. Wij zouden het een ieder en ook ouderen sterk aanraden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-06-2018
Besteldatum
17-06-2018
24-06-2018
Zeer snelle levering
Zondag besteld en dinsdag geleverd
Product voldoet aan onze wensen,alleen wiebelt de steun
ondanks dat ze goed vastzit en maakt ze een tikgeluid tijdens het springen.
Niet een ramp maar toch een min-puntje
4.67
Uitstekend

flexbounce.nl antwoordt: 12-07-2018
Beste Myriam, dank voor je reactie. We zullen een nieuwe bout naar je versturen waarmee je de springsteun stevig vast kan zetten en waarmee dit probleem verholpen dient te zijn. Hoor graag nog even of alles hiermee naar tevredenheid is opgelost. Team Flexbounce

Datum van publicatie
08-06-2018
Besteldatum
08-06-2018
08-06-2018
Er werd goed geluisterd naar onze wensen, en we zijn dan ook dik tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-06-2018
Besteldatum
07-06-2018
07-06-2018
k ben goed geholpen, goede voorlichting , top service, snel geleverd.
De felexbounce is gemakkelijk in elkaar te zetten, is stevig, niet wiebelig.
Het is jammer dat iemand een slecht filmpje op you tube heeft geplaatst en bellicom deze link gebruikt wanneer je een mail stuurt en vraagt om het verschil van beide trampolines.
Even na bounchen met de hond op de trampoline, ze vindt het heerlijk.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-05-2018
Besteldatum
29-04-2018
13-05-2018
Prima trampoline maar de stang is wel erg instabiel en rammelt tijdens het springen
3.67
Goed

flexbounce.nl antwoordt: 07-06-2018
Beste Marleen, dank voor je reactie. Mocht de stang niet helemaal stabiel staan, dan kun je dit eenvoudig oplossen door een iets langer boutje te gebruiken. Standaard diameter van het boutje is 9 millimeter. Mocht je hier nog vragen over hebben, dan horen we het gaarne. Team Flexbounce

Datum van publicatie
24-04-2018
Besteldatum
17-04-2018
24-04-2018
Snelle levering, goed telefonisch advies en een super trampoline. Ik ben er heel blij mee en spring elke dag een volledige workout. Top. Leuk om te doen en de sportschool zeg ik vaarwel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-04-2018
Besteldatum
06-04-2018
14-04-2018
Prettig contact. Levering in 3 dagen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-03-2018
Besteldatum
20-03-2018
20-03-2018
Dank je wel Paul voor de leen trampoline in afwachtig op mijn 100cm roze exemplaar
Ook heel fijn dat middels app contact de aflevertijd fijn geregeld kon worden.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-03-2018
Besteldatum
16-03-2018
16-03-2018
Super trampoline...zou hem niet meer willen missen.
Ik gaf weinig om sporten en zocht toch iets voor wat beweging.
Dit is ideaal en een echte aanrader voor iedereen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-03-2018
Besteldatum
03-03-2018
12-03-2018
Goed product, goede afspraken, goede service
4.00
Goed

Datum van publicatie
27-02-2018
Besteldatum
18-02-2018
27-02-2018
Wordt hier altijd uitstekend geholpen, goede service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-02-2018
Besteldatum
24-02-2018
24-02-2018
Heb goed advies gekregen maar bezorging is waardeloos. Heb de trampoline donderdag tussen de middag besteld en ging ervan uit dat de bezorging vrijdag zou zijn, zoals op de site staat. Helaas is het nu zaterdag en ligt het pakket ergens in een depot te wachten sinds vanochtend vroeg. Bezorging zal wel begin volgende week zijn maar dan ben ik niet vrij ;-(
Caro
1.00
Slecht

flexbounce.nl antwoordt: 02-03-2018
Beste Caro, de verzending heeft inderdaad vertraging opgelopen, waarvoor excuus. We zullen het pakket maandag bij je bezorgen. Met vriendelijke groet, Team Flexbounce

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
15-02-2018
22-02-2018
de trampoline is heel ok, de steunpaal wiebelt wel, staat niet helemaal vast, maar belet niet om goed te veren.
4.67
Uitstekend

flexbounce.nl antwoordt: 02-03-2018
Beste Anne, dank voor je reactie. Om de springsteun nog steviger vast te zetten, kun je de meegeleverde ronde boutjes vervangen voor standaard inbusboutjes. De inbusboutjes kun je vaster aandraaien. We zullen dit voor het nieuwere model aanpassen. Mocht je het probleem hier niet mee oplossen, dan horen we het graag. Met vriendelijke groet, Team Flexbounce

Datum van publicatie
20-02-2018
Besteldatum
13-02-2018
20-02-2018
Super Heb telefonisch uitgebreid advies gekregen om te kunnen bepalen welke trampoline en type elastiek goed voor me zijn.
Duidelijk een deskundige aan het woord, waardoor ik met groot plezier aan het rondspringen ben.
Dankzij de meegeleverde springsteun voel ik me volledig veilig op mijn gave roze trampoline. Kortom: een aanrader, niet in de laatste plaats door het deskundig advies.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-02-2018
Besteldatum
31-01-2018
07-02-2018
Prima trampoline. Snel geleverd. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-02-2018
Besteldatum
31-01-2018
07-02-2018
Trampoline in goede orde ontvangen. Montage ging erg makkelijk en we zijn blij met de trampoline.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-01-2018
Besteldatum
24-01-2018
31-01-2018
Makkelijker in elkaar te zetten. Het enige minpunt vind ik de armsteun die is erg wiebelig en niet stabiel. Hij zit ook niet in de poot zoals op het filmpje maar zit aan de buitenkant vast met twee schroeven. Jammer dat je de armstreun niet kan inklappen, waardoor de trampoline best wel ruimte in beslag neemt
4.33
Goed

flexbounce.nl antwoordt: 02-03-2018
Beste Sherida, dank voor je reactie. Om de springsteun nog steviger vast te zetten, kun je de meegeleverde ronde boutjes vervangen voor standaard inbusboutjes. De inbusboutjes kun je vaster aandraaien. We zullen dit voor het nieuwe model tevens aanpassen. Met vriendelijke groet, Team Flexbounce

Datum van publicatie
26-01-2018
Besteldatum
26-01-2018
26-01-2018
Gewoon het beste fitnissproduct Eerlijk ben je aan het zoeken om goed en leuk en altijd zin hebbend te fitnissen, thuis of waar dan ook, koop dan Flexbounce. Het is sterk, stil, makkelijk in elkaar te zetten en je kan er allerlei oefeningen op doen. Je verbrand en je wordt fit. Ik ben voor de 100 cm gegaan en die is ook perfect omdat deze past in verschillende ruimtes en je er prima alles op kan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-01-2018
Besteldatum
24-01-2018
24-01-2018
Er was een klein probleempje maar dat werd door de goede service meteen verholpen.. Mijn vragen werden ook prompt beantwoord. Dus heel tevreden aan het springen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2018
Besteldatum
17-01-2018
17-01-2018
Snelle en volledige levering. De trampoline ziet er mooi en van zeer goede kwaliteit uit. Ook de service en advisering is uitermate vriendelijk. Ik kan deze webshop dan ook van harte aanbevelen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-01-2018
Besteldatum
08-01-2018
15-01-2018
Snelle levering en keurig ingepakt. Trampoline ziet er goed en stevig uit en springt heel fijn.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-01-2018
Besteldatum
29-12-2017
07-01-2018
Zeer vlug geleverd , De bounce zeer goede materiaal en zeer aangenaam voor op te staan .We hebben de bounce nu een 5tal dagen thuis en er 3maal per dag een 10min. tot 15min. doe ik er oefeningen op voor lymfoedeem en voor mijn spieren soepel te houden en dat voelt heel aangenaam in mijn benen. Mijn kinesist was vrijdag al heel tevreden. Wij heel tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-01-2018
Besteldatum
31-12-2017
07-01-2018
Snelle levering, in prima staat ontvangen en redelijk simpel in elkaar te zetten. Blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-01-2018
Besteldatum
03-01-2018
03-01-2018
vanmiddag flexbounce ontvangen fantastisch, in elkaar zetten ging heel vlot,
De eerste keer er opstaan heel voorzichtig maar voelde wel goed aan in mijn lichaam. Van avond al oefeningen gedaan voor lymfoedeem voor mijn benen over 2jaar kanker gehad, over maand terug te horen gekregen dat ik ms hebt
Nu kan slecht gaan ,dus redenen genoeg om met de bounce te werken. dank groetjes Linda
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-12-2017
Besteldatum
21-12-2017
21-12-2017
We hebben de FLEXBOUNCE in goede orde ontvangen. Ik heb hem na het zien van het montagefilmpje direct opgebouwd. Na een half uur was hij gebruiksklaar. Natuurlijk snel uitgeprobeerd. Meteen was ik eraan gehecht. Ik hoef maar in de buurt te komen en ik ben aan het bouncen. Dus tevreden zijn we. Dat was eigenlijk al het geval na de telefoontjes, waarin ik om advies vroeg. Zeer vertrouwd.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
11-12-2017
Besteldatum
04-12-2017
11-12-2017
Alles keurig verstuurd
4.00
Goed

flexbounce.nl

Contact
Westerdoksdijk 353
1013 AD Amsterdam
Nederland
paulterschure@gmail.com
flexbounce.nl
Winkel-exploitant
Vitality International B.V.
Westerdoksdijk 353
1013 AD Amsterdam
Nederland
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met flexbounce.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.