Certificaat voor woehler.nl

No. X59F6EAC3D2AF923CC1622D98B5A848CA
 

Geldig vanaf
22-09-2016
Geldig tot
21-09-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor woehler.nl



Goed

4.32/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 26 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft woehler.nl al 59 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
24-09-2019
Besteldatum
16-09-2019
24-09-2019
Snelle levering, goed verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
11-09-2019
Snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
18-08-2019
Prachtig bedrijf , met Duits vakwerk gemaskt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-08-2019
Besteldatum
29-07-2019
05-08-2019
Service heb ik nog niet nodig gehad, laat ik daarom in het midden.
3.67
Goed

Datum van publicatie
12-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
12-07-2019
Snelle levering. Goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
03-07-2019
Wanneer je een product besteld waar staat bestellen voor 15.00 uur levering de volgende dag en je moet er vervolgens een week op wachten. Ik vind dit niet kunnen. Bij telefonische navraag bleek dat de "snelle" levering alleen geld voor klanten die op rekening bestellen. Dus de informatie over levering is erg incompleet. De medewerker aan de telefoon erg onvriendelijk, noemde niet eens zijn naam.
2.33
Matig

Datum van publicatie
28-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
28-05-2019
Blijf zo doorgaan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
24-05-2019
snelle levering, uitstekend product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
17-05-2019
Product prima. Wel lang onderweg voor levering.
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
23-04-2019
30-04-2019
Onbeschofte slechte behandeling door de vertegenwoordiger Gaf geen informatie na telefonische en mail vragen. Luisterde niet en gaf verkeerd advies
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
15-04-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
15-03-2019
alles verloopt prettig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
24-02-2019
goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-02-2019
Besteldatum
14-02-2019
23-02-2019
Ik kon in eerste instantie niet vinden wat ik zocht maar na even gebeld te hebben werd mij precies verteld waar het stond en hoe het heet.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-02-2019
Besteldatum
05-02-2019
12-02-2019
redelijk voldeed aan alle eisen
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
09-02-2019
Besteldatum
02-02-2019
09-02-2019
Prima alleen de levering had ik 2 dagen eerder verwacht.
3.67
Goed

Datum van publicatie
06-02-2019
Besteldatum
30-01-2019
06-02-2019
prima shop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-12-2018
Besteldatum
20-12-2018
27-12-2018
goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-12-2018
Besteldatum
03-12-2018
21-12-2018
geen
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-12-2018
Besteldatum
06-12-2018
15-12-2018
Super snel geleverd werkt perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-12-2018
Besteldatum
07-12-2018
14-12-2018
Vlotte levering en nette service
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-12-2018
Besteldatum
28-11-2018
05-12-2018
Snel een goed product geleverd.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
13-11-2018
snel geleverd, kwaliteit moet zich nog bewijzen.
3.67
Goed

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
05-11-2018
12-11-2018
Snelle en correcte service. Goed geholpen door medewerkers om het juiste product te kunnen vinden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2018
Besteldatum
31-10-2018
08-11-2018
Vind het wel jammer dat er geen koffer voor het apparaat er bij is . Kost toch € 860.
dit vind ik triest , nu moet ik ergens anders een koffer weer gaan kopen.
vind dit een groot min punt.
4.00
Goed

woehler.nl antwoordt: 13-11-2018
Beste John, Bedankt voor je reactie via Trusted Shops. In onze Wöhler catalogi en webshop hebben wij de (meet)apparatuur en de accessoires inderdaad apart opgenomen. Zie de leveringsomvang. Reden is dat in de bewuste productgroep vaak sprake is van een vervanging. Accessoires van het te vervangen product kunnen meestal hergebruikt worden. MVG Martin.

Datum van publicatie
22-10-2018
Besteldatum
03-10-2018
22-10-2018
Geen levering geweest
3.00
Redelijk

woehler.nl antwoordt: 23-10-2018
Beste anonieme beoordelaar, Bedankt voor uw reactie. Mogelijk dat u als particulier heeft willen bestellen. In dat geval zal er inderdaad geen levering plaatsvinden. Tijdens het bestelproces dient u aan te vinken dat u onze algemene bedrijfsvoorwaarden heeft geaccepteerd. Hierin staat vermeld dat wij uitsluitend aan zakelijke kopers leveren. In afwachting van uw spoedige reactie op info@woehler.nl

woehler.nl

woehler.nl werd op 22-09-2016 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Wöhler-Platz 1
33181 Bad Wünnenberg
Duitsland
Tel: +49 29 53 - 73 100
Fax: +49 29 53 - 73 96 100
info@woehler.de
woehler.nl
Winkel-exploitant
Wöhler Technik GmbH
Wöhler-Platz 1
33181 Bad Wünnenberg
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Paderborn HRB 2781
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Johannes Lötfering
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met woehler.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.