Certificaat voor HMG Benelux Shop

No. X7085EFA145F665FBFF9F7CF7A06D535C
 

Geldig vanaf
14-10-2013
Geldig tot
13-10-2018
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor HMG Benelux Shop



Goed

4.48/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 675 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft HMG Benelux Shop al 2.347 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service
Met onze Dak & Wand Planner is het heel eenvoudig snel alles te kiezen wat u voor uw oppervlakte nodig heeft. Ga het nu uit proberen!

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
12-06-2018
Besteldatum
26-04-2018
12-06-2018
Zeer vriendelijke chauffeur en behulpzaam.bestelling ok,inclusief alle toebehoren.Mvg Peter G.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2018
Besteldatum
26-04-2018
11-06-2018
Good service. The delivery took longer than was suggested, but then it's understandable coming from so far north in Germany to The Netherlands. Customer service is TOP.
Thank you HMG Benelux Shop.
3.33
Redelijk

HMG Benelux Shop antwoordt: 15-06-2018
Thank you for your feedback. In general the delivery time is about 1-2 weeks, but because of alle the bank holidays in May we stucked a little bit behind. We hope that we can achieve the 1-2 weeks delivery again soon.

Datum van publicatie
11-06-2018
Besteldatum
24-04-2018
11-06-2018
hallo met willy
ik heb geen klachten de levering is op het aangegeven datum geschied het product is perfect in dit geval 10 op10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-06-2018
Besteldatum
26-04-2018
10-06-2018
prima materiaal, bezorgdag helaas niet te kiezen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
10-06-2018
Besteldatum
26-04-2018
10-06-2018
Vond de bezorging meer dan schandalig
2.33
Matig

HMG Benelux Shop antwoordt: 12-06-2018
Het opgegeven afleveradres was voor de vrachtwagen niet bereikbaar. De chauffeur heeft op basis van coulance geholpen het materiaal op het adres van bestemming te dragen. Het adres moet voor onze vrachtwagens bereikbaar zijn, dit wordt reeds tijdens de bestelling aangegeven.

Datum van publicatie
10-06-2018
Besteldatum
25-04-2018
10-06-2018
alles perfect verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-06-2018
Besteldatum
25-04-2018
10-06-2018
Levering was onduidelijk gecommuniceerd. Moet beter.
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-06-2018
Besteldatum
24-04-2018
08-06-2018
levering datum een week later als aangegeven. Bij navraag nieuwe datum. deze klopte wel. Product is zoals beloofd. Service na een telefoontje was perfect. Beveel in ieder geval HMG benelux shop aan.
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-06-2018
Besteldatum
23-04-2018
08-06-2018
Wij waren wat minder tevreden over hoe de levering verliep. De materialen werden een dag eerder geleverd dan in eerste instantie was afgesproken, zonder dat wij daarvan bericht hadden gehad, zoals wel was afgesproken. Er was niemand thuis en de chauffeur heeft alle materialen onbeheerd op het trottoir voor ons huis achter gelaten, ook nu weer zonder daar even over te bellen, zoals was afgesproken.
4.33
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 15-06-2018
Bedankt voor het feedback. "Helaas" was de chauffeur voor deze tour sneller onderweg als gepland. U zou hierover wel een SMS en e-mail moeten hebben gekregen. Is deze misschien in de SPAM belandt?

Datum van publicatie
06-06-2018
Besteldatum
22-04-2018
06-06-2018
Op donderdag avond bestelt, staat op de website leveren op zaterdag.
Pakket gekregen op dinsdag avond dus een verzending van 5 dagen

Voor de rest alles top
3.00
Redelijk

HMG Benelux Shop antwoordt: 07-06-2018
Bedankt voor het feedback. Met de dagen zijn natuurlijk werkdagen bedoelt. Op het weekend leveren wij niet.

Datum van publicatie
06-06-2018
Besteldatum
22-04-2018
06-06-2018
Vond ut geweldig dat mijn bestelling een dag eerder kwam als vermeld en dat je dan de vrachtwagen kan volgen helemaal vond ik super dat ik bevestiging materiaal besteld en gebeld werd dat ik die niet nodig had omdat die al bij ut pakket zaten werden toen ook meteen van de bestelling afgehaald super
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
06-06-2018
Besteldatum
22-04-2018
06-06-2018
Geheel goed verlopen
4.00
Goed

Datum van publicatie
05-06-2018
Besteldatum
24-04-2018
05-06-2018
zeer tevreden over bestelling en levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-06-2018
Besteldatum
25-04-2018
04-06-2018
goed geregeld allemaal levering ook
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-06-2018
Besteldatum
20-04-2018
04-06-2018
ook service VOOR en NA verkoop is TOP
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-06-2018
Besteldatum
04-06-2018
04-06-2018
ik zit al vier week op twee damwandplaten te wachten dat is hun zeker te min .
maar moet er wel dik voor betalen (de vrachtkosten) jammer hoor .
ik zal er nooit weer wat kopen
2.00
Matig

HMG Benelux Shop antwoordt: 05-06-2018
Bedankt voor het advies. De levertijd hadden wij ook op de orderbevestiging vermeld. Volgende week wordt uw order geleverd. Wij hopen dat u dan met de producten tevreden bent.

Datum van publicatie
04-06-2018
Besteldatum
04-06-2018
04-06-2018
Besteld en betaald, maar uw systeem had order niet verwerkt, waardoor vertraging. Bedrag netjes terugontvangen en opnieuw besteld. Levering verliep toen keurig en materialen zien er goed uit.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
04-06-2018
Besteldatum
17-04-2018
04-06-2018
Omruil is goed verlopen
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-06-2018
Besteldatum
03-06-2018
03-06-2018
Nvt
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-06-2018
Besteldatum
19-04-2018
03-06-2018
Info vooraf en tijdens orderafhandeling prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-06-2018
Besteldatum
18-04-2018
02-06-2018
Bezorging liep dramatisch 3x zo lang als normaal
2.00
Matig

HMG Benelux Shop antwoordt: 04-06-2018
Bedankt voor het feedback. Helaas had de vrachtwagen van deze tour een ongeluk zodat de tour de week erna op nieuw ingepland moest worden. Ons excuses.

Datum van publicatie
02-06-2018
Besteldatum
16-04-2018
02-06-2018
goede voorlichting en advies. vriendelijk aan de telefoon. levering volgens afspraak. nette bezorging. product is topkwaliteit van cembit golfplaten balsteenrood.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-06-2018
Besteldatum
22-04-2018
02-06-2018
Bedankt voor het vlug en efficient rechtzetten van mijn vergissing in de bestelling. Mijn vragen werden online zeer vlug beantwoord. Prettig zaken doen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-06-2018
Besteldatum
01-06-2018
01-06-2018
Het duurde erg lang voor dat geleverd werd en om daardoor een afspraak te maken was ook heel erg moeilijk. Verder zou op de dag van levering vooraf gebeld worden maar de wagen stond zo maar voor de deur.
Met vriendelijke groet,
RMR de Kort
2.67
Redelijk

HMG Benelux Shop antwoordt: 04-06-2018
Bedankt voor het feedback. De levering vondt plaats binnen de 2 weken. Dit was zelfs sneller dan gedacht. Kwa levering heeft u een SMS en e-mail van te voren moeten hebben gekregen. Is deze misschien in de SPAM belandt?

Datum van publicatie
01-06-2018
Besteldatum
20-04-2018
01-06-2018
Een van uw medewerkers maakte mij er op attent dat ik te weinig bevestiging
onderdelen had besteld, dank hiervoor anders had ik de klus niet kunnen afmaken alvorens eerst weer onderdelen te hebben besteld .
grt Huub Steegmans
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
01-06-2018
Besteldatum
01-06-2018
01-06-2018
Levertijd was wel lang maar verder prima
3.67
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 04-06-2018
Bedankt voor het feedback. Vanwege de feestdagen in mei waren er hier helaas een paar probleme kwa levering, maar deze zijn nu weer opgelost.

Datum van publicatie
30-05-2018
Besteldatum
30-05-2018
30-05-2018
Goedkoper kon ik de polycarbonaat platen niet elders vinden.
De levering was dramatisch. 1 dag te vroeg en daarbij kon de vrachtwagen vanwege zijn enorme formaat ook nog eens niet in mijn straat komen. Ik heb zelf de platen buiten de woonwijk bijndenchauffeur op moeten halen.
3.33
Redelijk

HMG Benelux Shop antwoordt: 30-05-2018
Bedankt voor het feedback. Bij deze tour was de chauffeur sneller onderweg als gepland. Jammer, dat dit bij u probleme heeft veroorzaakt. Bij de bestelling pakken wij extra een afbeelding van onze vrachtwagens erbij en heeft u bevestigt, dat deze bij u in de straat kan komen.

Datum van publicatie
29-05-2018
Besteldatum
29-05-2018
29-05-2018
levering 1 week te laat, ondanks eerdere toezegging dat levering geen probleem is in betreffende week.

krijg nog een retourbetaling, na 2 x navraag nog geen antwoord
2.00
Matig

HMG Benelux Shop antwoordt: 30-05-2018
Bedankt voor het feedback. Bij deze levering zaten wij in onze doorgegeven levertijd van 1-2 weken. De retourbetaling is volgende maand al gebeurd. Graag even nakijken.

Datum van publicatie
28-05-2018
Besteldatum
23-04-2018
28-05-2018
Bij de aflevering kreeg ik de link waar de vrachtwagen was bijna gelijktijdig met de aankomst, had ik liever wat eerder gehad.
Verder een vriendelijke en behulpzame chauffeur.
Keurig en netjes afgeleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
27-05-2018
Besteldatum
11-04-2018
27-05-2018
enorme vertraging, geen communicatie. wel netjes geld terug gestort. zou veel beter zijn als er pro actief gemeld wordt dat de levertijd van een week vele weken of zelfs maanden gaan worden.
1.00
Slecht

HMG Benelux Shop antwoordt: 28-05-2018
Bedankt voor het feedback. Helaas heeft de producent hier een enorme vertraging bij deze plaat. Wij kregen elke keer de informatie, dat de platen eraan komen, maar helaas heeft het dan toch lange geduurd als gepland.

Datum van publicatie
25-05-2018
Besteldatum
25-05-2018
25-05-2018
De bestelling kwam 2 dagen te vroeg en er werd niet gebeld van te voren. Hadden geluk thuis te zijn.
4.33
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 28-05-2018
Bedankt voor het feedback. Heeft u de E-Mail en SMS niet gekregen? Deze waren wel verstuurd. Ons excuus, dat het dan voor u onverwacht kwam.

Datum van publicatie
25-05-2018
Besteldatum
25-05-2018
25-05-2018
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-05-2018
Besteldatum
22-04-2018
25-05-2018
goede service ,redelijke prijzen,en levering prachtig te volgen via de kaart , dank Yves
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-05-2018
Besteldatum
22-04-2018
24-05-2018
goed materiaal. contact via e-mail snel en vriendelijk.
en veel goedkoper als wat ik bij ons in Nederland had moeten betalen.
ook over het bezorgen ben ik zeer tevreden.
kan ik iedereen dit bedrijf aanbevelen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2018
Besteldatum
24-04-2018
22-05-2018
Levering was een dag eerder dan aangekondigd, dus was ik niet thuis. Materiaal is door de chauffeur, onbeheerd op het trottoir voor mijn voordeur achtergelaten. De chauffeur heeft geen telefonisch contact met mij gezocht, zoals wel was afgesproken. Materiaal was uitstekend verpakt en onbeschadigd. Chat service uitstekend.
4.33
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 25-05-2018
Bedankt voor het feedback. Bij deze tour was de chauffeur sneller onderweg dan gepland. Hier zou u natuurlijk over geinformeerd moeten worden. Mooi te horen, dat u met de artikelen zelf tevreden bent.

Datum van publicatie
21-05-2018
Besteldatum
21-05-2018
21-05-2018
De bestelling was 1 dag vroeger dan afgesproken vandaar dat ik dan niet thuis was op die afgesproken dag.

Voor de rest was alles in orde.
4.33
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 22-05-2018
Bedankt voor het feedback. Bij deze tour was de chauffeur sneller als gepland en kon de platen dus sneller bezorgen. Ons excuses, als dit enig problemen bij heeft veoorzaakt maar hopen wel, dat u nu blij bent met het materiaal.

Datum van publicatie
21-05-2018
Besteldatum
06-04-2018
21-05-2018
Vriendelijk geholpen
4.33
Goed

Datum van publicatie
18-05-2018
Besteldatum
03-04-2018
18-05-2018
Levering was op een verkeerd adres. Ik had een factuuradres èn een afleveradres opgegeven, geheel volgens de website. Levering was op factuuradres zodat ik zelf nog een aanhanger moest gaan huren om de levering op plaats van bestemming te krijgen. In mijn beleving was dat toch wel redelijk slordig.
3.00
Redelijk

HMG Benelux Shop antwoordt: 22-05-2018
Bedankt voor het feedback. Ons excuus voor het ongemak. In de webshop had u nog het factuur adres als afleveradres doorgegeven, dit later per mail veranderd. Deze verandering is hier helaas onder gegaan. Nochmals ons excuus, dit had niet mogen gebeuren.

Datum van publicatie
18-05-2018
Besteldatum
23-04-2018
18-05-2018
Alles correct verlopen, heel tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-05-2018
Besteldatum
18-05-2018
18-05-2018
Bij de levering zat 1 beschadiging bij, direct na berichtgeving werd dit opgenomen en binnen enkele dagen vervangen. Super snelle service.
5.00
Uitstekend

HMG Benelux Shop klantbeoordeling

HMG Benelux Shop

Verkoop van dak- en wand producten in de Benelux

HMG Benelux Shop werd op 14-10-2013 gecertificeerd door Trusted Shops.

HMG Benelux - De centrale punt voor dak- en wandplaten Als u profielplaten (dakpanplaten, damwandplaten, golfplaten), lichtplaten (enkelwandige lichtplaten, kanaalplaten, massieve platen), vezelcement golfplaten, terrasoverkappingen, carports, of dakgoten nodig heeft, dan bent u bij ons juist! Met onze up-to-date webshop design kunt u gemakkelijk per desktop-pc, tablet of smartphone onze artikelen zoeken, bestellen en ons ook naar advies vragen. Als u ons verteld wat u nodig heeft, krijgt u binnen 24 uur een passende offerte - op wens ook monsters. HMG Benelux - Uw Partner voor Dak en Wand

Contact
Südring 3
27404 Zeven
Duitsland
Tel: 0858883200
info@hmg-benelux.com
HMG Benelux Shop
Winkel-exploitant
HMG Benelux GmbH
Südring 3
27404 Zeven
Duitsland
Handelsregister
Tostedt HRB200792
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Leonie Grimberg
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met HMG Benelux Shop.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.