Certificaat voor HMG Benelux Shop

No. X7085EFA145F665FBFF9F7CF7A06D535C
 

Geldig vanaf
14-10-2013
Geldig tot
13-10-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor HMG Benelux Shop



Uitstekend

4.54/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 737 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft HMG Benelux Shop al 3.407 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service
Met onze Dak & Wand Planner is het heel eenvoudig snel alles te kiezen wat u voor uw oppervlakte nodig heeft. Ga het nu uit proberen!

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
21-11-2019
Besteldatum
21-11-2019
21-11-2019
Wij zijn er heel tevreden mee hebben er heel veel plezier van jullie krijgen een 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-11-2019
Besteldatum
21-11-2019
21-11-2019
Producten zijn als omschreven op de site, enige lastige is dat je bij het bestellen niet weet wanneer je deze geleverd krijgt.

Verder netjes verpakt geleverd gekregen.
3.67
Goed

Datum van publicatie
21-11-2019
Besteldatum
20-10-2019
21-11-2019
Alles was keurig geleverd, de dakplaten zien er toch wel van goede kwaliteit uit, Maw goed materiaal voor betaalbare prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-11-2019
Besteldatum
21-11-2019
21-11-2019
Alles was perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-11-2019
Besteldatum
05-10-2019
19-11-2019
keurig afgeleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-11-2019
Besteldatum
04-10-2019
19-11-2019
Duidelijke site met veel achtergrond info

Omdat HMG werkt met verschillende depots en toeleveranciers kreeg ik geleverd uit 3 verschillende locaties op 3 verschillende dagen (2 weken tussen eerste en laatste levering), niet handig als je daar steeds iemand voor moet regelen om thuis te zijn.
Dit was mij tijdens het bestelproces niet duidelijk, en kwam ik achter na de eerste deellevering...
4.00
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 20-11-2019
Hartelijk dank voor uw reactie. Deze info wordt op de site meegegeven, wellicht heeft u dit over het hoofd gezien. Wij begrijpen dat dit in enkele gevallen wat lastig is, echter kunnen wij alleen op deze manier een groot assortiment voordelig en snel in de gehele Benelux leveren.

Datum van publicatie
18-11-2019
Besteldatum
30-09-2019
18-11-2019
Afspraken werden correct nagekomen.
4.00
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 20-11-2019
Hartelijk dank voor uw reactie.

Datum van publicatie
18-11-2019
Besteldatum
03-10-2019
18-11-2019
Gewoon goed, waar voor je geld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-11-2019
Besteldatum
17-11-2019
17-11-2019
De levering werd in totaal drie keer uitgesteld en kwam in totaal meer dan een week later dan gepland. Ik ontving wel telkens een email maar vond dit toch storend. En de transparante dakplaten waren minder dik dan ik had verwacht.
2.33
Matig

HMG Benelux Shop antwoordt: 18-11-2019
Onze excuses voro de vertraagde levering. Dit is natuurlijk vervelend, ook voor ons, maar vaak toch overmacht. De platen hebben de dikte zoals op de website en uw orderbevestiging aangegeven. Hier hebben wij geleverd, wat er besteld is.

Datum van publicatie
17-11-2019
Besteldatum
06-10-2019
17-11-2019
Correcte en stipte levering.
Enorm veel feedback ivm bestelling en levering, wat heel positief is naar de klant toe.
Golfplaten waren ook tip top in orde
Bedankt.
Johan V, Bredene
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2019
Besteldatum
15-11-2019
15-11-2019
De leveringsdatum werd 3x verzet, erg vervelend.
De kwaliteit is goed en was goed verpakt.
Als je teveel nokstukken besteld, en onbeschadigd in de originele verpakking wilt retourneren dan worden die niet terug genomen, dat is wel erg vreemd en mag niet.
Als je nog wat kleins wilt nabestellen krijg je toch weer opnieuw 49 euro verzendkosten in rekening gebracht omdat het uit Duitsland moet kome
2.67
Redelijk

HMG Benelux Shop antwoordt: 18-11-2019
Hartelijk dank voor uw reactie. V.w.b. de opgeschoven levering onze excuses, daar moet iets meer aan de hand zijn geweest. V.w.b. de nokstukken is dit maatwerk en kunnen dit daarom niet retour nemen. En de vrachtkosten moeten wij uiteraard in rekening stellen, aangezien de levering vanuit Duitsland geschied en de 49 € enkel een bijdrage is.

Datum van publicatie
15-11-2019
Besteldatum
15-11-2019
15-11-2019
Uitstekend zaken doen met deze firma. Enige kleine nadeel is dat servicepunt niet tot in detail kan informeren over afleveringsmogelijkheid. Maar dat werd (in ons geval) ruimschoots goedgemaakt door een uiterst bekwame chauffeur die kwam afleveren.
4.67
Uitstekend

HMG Benelux Shop antwoordt: 18-11-2019
Heel fijn te horen dat u zo tevreden bent.

Datum van publicatie
15-11-2019
Besteldatum
15-11-2019
15-11-2019
levering schoof2 dagen op maar kreeg wel een mail dat ze op die dag geleverd werden.
4.00
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 18-11-2019
Hartelijk dank voor uw reactie.

Datum van publicatie
14-11-2019
Besteldatum
14-11-2019
14-11-2019
Doordat ik een bepaalde polycarbonaat plaat wilde hebben die op dat moment niet op voorraad was duurde de levertermijn lang.
Verder is alles naar volledige tevredenheid verlopen. Netjes verpakt geleverd. 1 plaat had een fabricage fout. Deze is opnieuw binnen een paar dagen geleverd. Wij zijn zeer tevreden over HMG. De prijs, kwaliteit verhouding is goed. Onze volgende bestelling is weer hij HMG.
4.33
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 15-11-2019
Hartstikke fijn te horen dat alles naar wens is opgelost en u weer bij ons terugkomt.

Datum van publicatie
14-11-2019
Besteldatum
17-10-2019
14-11-2019
Alles profesional en snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-11-2019
Besteldatum
22-09-2019
10-11-2019
Snelle levering, net contact, prima verlopen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
23-09-2019
08-11-2019
Platen waren iets beschadigd maar dit is goed opgelost
4.67
Uitstekend

HMG Benelux Shop antwoordt: 11-11-2019
Heel fijn te horen, bedankt.

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
07-11-2019
08-11-2019
prima verzorgd en netjes op de hoogte gehouden.
4.33
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 11-11-2019
Hartelijk dank voor uw positief feedback.

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
24-09-2019
08-11-2019
alles perfect volgens afspraak
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
08-11-2019
08-11-2019
Gewoon nooit meer zaken doen met HMG
1.67
Matig

HMG Benelux Shop antwoordt: 11-11-2019
Erg jammer zo een negatieve reactie te ontvangen, maar dan ook zonder reden! Wij hebben ook geen mail- of telefoonwisseling betreffende een klacht in uw dossier. Misschien voortaan eerst even terugkoppelen, voordat er negatieve reactie wordt afgegeven.??

Datum van publicatie
08-11-2019
Besteldatum
07-10-2019
08-11-2019
Keurig bestelformulier met suggesties voor bijbehorende bevestigingsmiddelen e.d.
Een heel aardige bezorger.
Prima communicatie.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
07-11-2019
07-11-2019
levering kon sneller rest perfekt. Vrachtwagen en chaufeur van uitzonderlinge klasse inklusief de verpakking...vaesen
3.00
Redelijk

HMG Benelux Shop antwoordt: 08-11-2019
Hartelijk dank voor uw positieve reactie.

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
07-11-2019
07-11-2019
Levering 1 dag later zonder dat ik hiervan verwittigd werd - was gelukkig toch thuis. Wel heel vriendelijke en behulpzame chauffeur.
Platen werden niet op maat gezaagd zoals gevraagd en op de order stond.
2.33
Matig

HMG Benelux Shop antwoordt: 08-11-2019
Onze excuses voor de late lebing c.q. het niet informeren. Dat mag zeker niet gebeuren. Wel fijn te horen dat u tevreden was met de chauffeur. V.w.b. hebben wij geen reklamatie van u ontvangen. Onze afdeling hiervoor helpt u graag verder.

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
07-11-2019
07-11-2019
Alles goed gegaan
4.00
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 08-11-2019
Fijn te horen, hartelijk dank voor uw reactie.

Datum van publicatie
07-11-2019
Besteldatum
07-10-2019
07-11-2019
Bestellingen worden snel verwerkt. Je word goed op de hoogte gehouden. Je kunt de chauffeur volgen met je levering en mijn chauffeur was heel vriendelijk en behulpzaam.
Product werd top afgeleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-11-2019
Besteldatum
04-11-2019
04-11-2019
het is bijna onmogelijk telefonisch contact op te nemen, enkel wanneer je het nummertje kiest voor aanvraag van offerte, anders wordt je steeds doorverbonden met een computerstem die een bandje afleest. Er wordt op geen enkele manier rekening gehouden met de klant.
1.67
Matig

HMG Benelux Shop antwoordt: 05-11-2019
Vervelend te horen dat u niet tevreden bent. Voor een aantal standaard vragen, worden deze geautomatiseerd beantwoord. In andere gevallen zijn wij dagelijks tijdens kantooruren te bereiken. U kunt ons ook per mail bereiken, wij beantwoorden de mails doorgaans nog dezelfde dag.

Datum van publicatie
02-11-2019
Besteldatum
02-11-2019
02-11-2019
Goed geregeld
4.00
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 04-11-2019
Fijn te horen, hartelijk dank!

Datum van publicatie
02-11-2019
Besteldatum
02-11-2019
02-11-2019
Correcte behandeling en bezorging van de bestelling. Zeer bekwame mensen met product kennis. Dakplaten volledig volgens beschrijving.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-11-2019
Besteldatum
06-10-2019
01-11-2019
Correct en betrouwbaar.
4.33
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 04-11-2019
Hartelijk dank voor uw reactie.

Datum van publicatie
30-10-2019
Besteldatum
15-09-2019
30-10-2019
Bestelde panelen polycarbonaat met bevestigingsmateriaal prima geleverd. Alleen kon de vrachtwagen niet in de straat komen dus enig gedoe om het pakket op mijn adres te krijgen. Ruim genoeg bevestigingsmateriaal. Kortom tevreden
4.67
Uitstekend

HMG Benelux Shop antwoordt: 04-11-2019
Fijn te horen dat u tevreden bent. De grote wagens worden aangekondigd, maar men vergist zich vaak in de daadwerkelijke afmetingen. Maar goed te horen, dat alles op z´n plek is gekomen.

Datum van publicatie
28-10-2019
Besteldatum
09-09-2019
28-10-2019
alles goed behalve de levering als ik het goed op had zou de chauffeur een half uur v.oor dien bellen voor aankomst, heeft hij niet gedaan ,nu was er geen probleem toevallig was ik vroeger aanwezig .ik had begrepen dat ik mocht zijn waar ik wil, wanneer hij mij zou opbellen had ik namelijk een half uur de tijd om mij te verplaatsen naar het aflever adres
4.00
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 29-10-2019
Onze excuses dat u niet bent gebeld. Fijn te horen dat toch alles is goed gekomen.

Datum van publicatie
28-10-2019
Besteldatum
28-10-2019
28-10-2019
Alles perfect geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-10-2019
Besteldatum
06-09-2019
27-10-2019
Kwalitatief goed, service goed en levering goed.
4.00
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 28-10-2019
Bedankt voor het feedback.

Datum van publicatie
27-10-2019
Besteldatum
27-09-2019
27-10-2019
Niets op aan te merken;prima service van bestelling tot aflevering.Kwaliteit materiaal en perfect op maat afgewerkt en goed verpakt tegen beschadigingen.Ik ben een tevreden klant.
4.00
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 28-10-2019
Bedankt voor het feedback.

Datum van publicatie
26-10-2019
Besteldatum
25-10-2019
26-10-2019
vlotte levering
4.67
Uitstekend

HMG Benelux Shop antwoordt: 28-10-2019
Bedankt voor het feedback.

Datum van publicatie
26-10-2019
Besteldatum
26-09-2019
26-10-2019
Goede service, de levering was correct en goed materialen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-10-2019
Besteldatum
10-09-2019
26-10-2019
Goede en correcte levering. Deftige kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-10-2019
Besteldatum
28-09-2019
25-10-2019
Alles perfect geregeld. Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer er geleverd word.
mooi materiaal en vooral op lengte te bestellen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-10-2019
Besteldatum
28-09-2019
24-10-2019
Alles uitstekend geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-10-2019
Besteldatum
24-10-2019
24-10-2019
chauffeur was wat slecht te verstaan (duits) maar verder wel goed.
4.33
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 25-10-2019
Bedankt voor het feedback. Wij zijn een Duits bedrijf en in Duitsland gevestigt. Wij hebben een paar nederlandse chaffeurs, maar helaas moeten wij soms ook de duitse chauffeurs inzetten, om alle orders snel uit te kunnen leveren. Wij hopen dat u met de producten tevreden bent.

HMG Benelux Shop klantbeoordeling

HMG Benelux Shop

Verkoop van dak- en wand producten in de Benelux

HMG Benelux Shop werd op 14-10-2013 gecertificeerd door Trusted Shops.

HMG Benelux - De centrale punt voor dak- en wandplaten Als u profielplaten (dakpanplaten, damwandplaten, golfplaten), lichtplaten (enkelwandige lichtplaten, kanaalplaten, massieve platen), vezelcement golfplaten, terrasoverkappingen, carports, of dakgoten nodig heeft, dan bent u bij ons juist! Met onze up-to-date webshop design kunt u gemakkelijk per desktop-pc, tablet of smartphone onze artikelen zoeken, bestellen en ons ook naar advies vragen. Als u ons verteld wat u nodig heeft, krijgt u binnen 24 uur een passende offerte - op wens ook monsters. HMG Benelux - Uw Partner voor Dak en Wand

Contact
Südring 3
27404 Zeven
Duitsland
Tel: 0858883200
info@hmg-benelux.com
HMG Benelux Shop
Winkel-exploitant
HMG Benelux GmbH
Südring 3
27404 Zeven
Duitsland
Handelsregister
Tostedt HRB200792
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Leonie Grimberg
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met HMG Benelux Shop.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.