Certificaat voor HMG Benelux Shop

No. X7085EFA145F665FBFF9F7CF7A06D535C
 

Geldig vanaf
14-10-2013
Geldig tot
13-10-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor HMG Benelux Shop



Goed

4.43/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 587 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft HMG Benelux Shop al 2.774 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service
Met onze Dak & Wand Planner is het heel eenvoudig snel alles te kiezen wat u voor uw oppervlakte nodig heeft. Ga het nu uit proberen!

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
23-03-2019
Besteldatum
23-03-2019
23-03-2019
Hele duidelijke website en met hulp van de dak en wand planner heb ik heel snel berekend gekregen, hoeveel platen ik nodig heb. Vriendelijke medewerkers en de kwaliteit lijkt ook super.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-03-2019
Besteldatum
05-02-2019
22-03-2019
O zich alles tevreden alleen site voor losse onderdelen werkt niet fijn
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-03-2019
Besteldatum
05-02-2019
22-03-2019
Duidelijke adviezen, snelle levering en een makkelijk te plaatsen product. We zijn zeer tevreden over onze overkapping.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-03-2019
Besteldatum
22-03-2019
22-03-2019
Hele fijne persoonlijke service en alles netjes terug gekoppeld
Je blijft elke stap op de hoogte
En hele aardige nette behulpzame chauffeur met aflevering niet te vergeten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-03-2019
Besteldatum
22-03-2019
22-03-2019
Alles verliep op rolletjes , prima bedrijf om zaken mee te doen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
21-03-2019
Besteldatum
21-03-2019
21-03-2019
Heel goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-03-2019
Besteldatum
21-03-2019
21-03-2019
Alles was heel duidelijk.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-03-2019
Besteldatum
21-03-2019
21-03-2019
Producten konden niet aan huis geleverd worden volgens de chauffeur. Moest toen snel een oplossing vinden. Had de chauffeur weinig geduld voor. Was behoorlijk chagrijnig en sprak geen woord Nederlands.
3.33
Redelijk

HMG Benelux Shop antwoordt: 22-03-2019
Bedankt voor het feedback. Wij geven bij de bestelling aan, dat wij met een grote vrachtwagen komen, die natuurlijk ook in de straat moet kunnen komen. Helaas was dat hier niet het geval. Ons excuses voor het gedrag van de chaffeur, dat kan zo natuurlijk niet.

Datum van publicatie
21-03-2019
Besteldatum
21-03-2019
21-03-2019
Het is keurig netjes verpakt, de levering was op de afgesproken datum, alleen de track and tracé werkte niet.
Verder perfect, Ik zal andere ook vertellen hoe goed jullie zijn.
Groet,
Erik Kluitenberg
5.00
Uitstekend

HMG Benelux Shop antwoordt: 22-03-2019
Bedankt voor het feedback. De problemen met de Track & Trace zijn nu weer opgelost.

Datum van publicatie
21-03-2019
Besteldatum
21-03-2019
21-03-2019
Fijne en begrip vollemedewerkers hartelijk dank voor de goede afhandeling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
18-03-2019
alles in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
15-03-2019
15-03-2019
Goede levering en op de vastgestelde datum.
product was goed ingepakt en vertoonde geen mankementen.
enig minpunt chauffeur kon enkel duits , ik kan me wel in verschillende talen behelpen maar dit is niet zo voor iedereen , als je levert in een bepaalt land zou een minimum aan taalvaardigheid een must moeten zijn.

mvg Cools Gregory
4.00
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 18-03-2019
Bedankt voor het feedback. Helaas is de markt aan chauffeuren op dit moment alles andere als eenvoudig, speciaal voor dit soort transport vanuit Duitsland. Maar wij proberen natuurlijk alles, dat we nog meer nederlandse chauffeurs kunnen laten rijden. Wij hopen dat u met de producten wel tevreden bent.

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
18-02-2019
15-03-2019
Via de site makkelijk te bestellen en ruime keuze voor scherpe prijzen, bij de bezorging ging de communicatie niet helemaal goed waardoor de bezorgtijd veel later was dan geplant, als ze mij op de hoogte hadden gehouden had dit geen probleem geweest, maar zat nu de hele dag te wachten en het werd begin van de avond netjes voor de deur gebracht.
3.67
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 18-03-2019
Bedankt voor het feedback. Helaas had de chaffeur vertraging door een fille en kon de levering pas later dan gepland leveren. Wij hopen dat u met de producten tevreden bent.

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
14-03-2019
Levering met Duitse degelijkheid conform afspraak. Geleverde golfplaten waren zorgvuldig verpakt, goed beschermd tegen beschadiging.
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
14-03-2019
14-03-2019
Efficient en punctueel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
28-01-2019
14-03-2019
Goed advies via de site, makkelijk bestellen en punctueel geleverd waarbij duidelijk werd aangegeven hoe laat de vrachtwagen voor zou staan. Kortom...Perfect bedrijf.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
13-03-2019
De platen werden hier door een zeer vriendelijke chauffeur netjes en voorzichtig afgeleverd. Ook al sprak hij vrijwel geen Nederlands konden we toch goed samenwerken. Alles was zeer netjes ingepakt door folie en de platen waren met het verpakken voorzien van 12 planken en kunststof band, veel folie waardoor ze eigenlijk niet meer konden beschadigen. Kortom een aanbeveling voor iedereen F. van Hoof
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
07-02-2019
11-03-2019
beste,het plaatsen van de gekochte platen is voorzien voor 16 maart 2019
wat betreft bestelling en levering ben ik zeer tevreden,zeer vriendelijke duitse chauffeur & zeer behulpzaam
zeer goede verpakking van het materiaal
na de plaatsing zal ik u een mail sturen met de ondervinding bij het plaatsen,maar ik ben er van overtuigd dat alles perfect zal verlopen
groetjes,tot schrijfs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-03-2019
Besteldatum
18-12-2018
10-03-2019
Snelle leveringen. Alles keurig verpakt voor transport
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-03-2019
Besteldatum
10-03-2019
10-03-2019
De informatie vooraf over de bestelling en afhandeling van van de bestelling is perfect geregeld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
07-03-2019
Hele goede duidelijke website, echt compliment.
Levering was @#grrrrr. Chauffeur wilde niet verder dan Ford Alkmaar.
Dat is 1.7 km van huis(google maps) Terwijl de Jumbo hier vlakbij met minstens evengrote trucks bevoorraad wordt.De produkten zijn prima in orde.
Ik miste alleen kalotten op de website, misschien een idee.
Al met al goede produkten, maar doe iets aan de leveringen.
3.33
Redelijk

HMG Benelux Shop antwoordt: 08-03-2019
Bedankt voor het feedback. Wij zullen met de chauffeur bespreken, waarom hij niet verder kon komen. Ons excuses alvast daarvoor. Kalotten hebben wij ook in het assortiment. Ze staan bij de passende producten onder de toebehoeren.

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
28-01-2019
04-03-2019
Chauffeur komt dag te vroeg zonder. Erg vreemd dat je 20 minuten van te voren de eerste berichtgeving krijgt. Er was bij toeval iemand thuis om aan te wijzen waar de bestelling afgeleverd kon worden. Zeer onwelwillende, onbeschofte en zeer slecht Duits sprekende chauffeur had zeer veel moeite om oprit op te rijden waar veel grotere vrachtwagens normaal gesproken probleemloos achteruit inrijden.
2.67
Redelijk

HMG Benelux Shop antwoordt: 05-03-2019
Onze excuses voor deze manier van levering, dit is niet onze standaard, Welke chauffeurs voor ons rijden, kunnen wij helaas niet beinvloeden, omdat wij met extern transport rijden. V.w.b. de verwittiging over de levering, staat dit ook zo vermeld in de emails aan u. En het achteruit rijden is afhankelijk van het aantal meedraaiende achterassen, onze wagens hebben dit niet en is daarom lastig

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
04-03-2019
04-03-2019
vriendelike chauffeur, ondanks anderstalig. deed zijn best om de goederen op de aangewezen plaats te zetten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-03-2019
Besteldatum
16-01-2019
04-03-2019
Vlotte en correcte afhandeling
4.33
Goed

Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
28-02-2019
28-02-2019
Chauffeur Kutsnik was een hork. Onbehulpzaam en ongeduldig toen ik de levering wilde controleren op volledigheid. Sprak geen Engels en alleen zeer gebrekking Duits.
2.67
Redelijk

HMG Benelux Shop antwoordt: 01-03-2019
Onze excuses voor het ongemak. Wij zijn er ons van bewust, dat niet alle chauffeurs de verschillende talen machtig zijn, Echter is er een grote schaarste aan chauffeurs op de markt, waardoor wij ook een enkele keer hierop moeten terugvallen indien wij tijdig en snel willen leveren. V.w.b. het gedrag van de chauffeur zullen wij dit evalueren. U mag ervan uitgaan dat dit een uitzondering is geweest

Datum van publicatie
28-02-2019
Besteldatum
03-02-2019
28-02-2019
Goed materiaal, snelle en perfecte levering. Mits een beetje handig gemakkelijk zelf te plaatsen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-02-2019
Besteldatum
21-02-2019
21-02-2019
Gewoon perfect. Zelfs sneller geleverd dan afgesproken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-02-2019
Besteldatum
07-01-2019
21-02-2019
Polyesther golfplaten en enkele lichtplaten besteld. Prima afgeleverd en goed verpakt. De aantallen en maten klopten perfect. De golfplaten voldoen prima. Door het geringe gewicht hebben we ze zelf met familie en buren perfect kunnen leggen. Kortom prima product en goede levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-02-2019
Besteldatum
21-02-2019
21-02-2019
Chauffeur was lastig te verstaan en sprak slecht Engels. Communicatie was daarom lastig. Uiteindelijk onnodig ver moeten lopen met de platen.
4.00
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 22-02-2019
Bedankt voor het feedback. Omdat wij in Duitsland gevestigd zijn en de producten hier geproduceerd worden, zijn niet alle 60 chaffeurs Nederlanders, hoewel wij natuurlijk proberen, meer nederlandse chaffeurs te krijgen. Wij hopen dat u met het product wel tevreden bent.

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
19-01-2019
18-02-2019
goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
15-02-2019
15-02-2019
De site maakt de product selectie eenvoudig, het product was precies op maat gemaakt en werd snel en onbeschadigd geleverd. Ook fijn dat alles in het Nederlands gecommuniceerd kan worden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
15-01-2019
14-02-2019
Prima product, geheel geleverd volgens afspraak.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-02-2019
Besteldatum
14-02-2019
14-02-2019
Product van goede kwaliteit. Meer geleverd dan besteld. Goede aanwijzingen op papier en van medewerker. Transporteur weinig klantvriendelijk.
3.33
Redelijk

HMG Benelux Shop antwoordt: 18-02-2019
Bedankt voor het feedback. Ons excuses vanwege de chauffeur. Wij hopen dat u met de producten zelf wel volledig tevreden bent.

Datum van publicatie
10-02-2019
Besteldatum
11-01-2019
10-02-2019
Kwaliteit is prima, de levering kan beter, de communicatie met de Duitse Chauffeur liep wat gebrekkig en was niet zo klantvriendelijk.
4.00
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 11-02-2019
Bedankt voor het feedback. Omdat wij in Duitsland gevestigt zijn en ook hier leveren, hebben wij meer Duitse als Nederlande chaffeurs. Helaas waren een paar Nederlandse chaffeurs ziek en zijn de Duitsers ingesprongen. Wij hopen wel, dat u met de producten tevreden bent.

Datum van publicatie
09-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
09-02-2019
Prima uiterst tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
08-02-2019
Levering: vrachtwagrn kwam een dag te vroeg
3.67
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 11-02-2019
Bedankt voor het feedback. "Helaas" was de chaffeur sneller onderweg als gepland en kon de levering dus vroeger gebeuren. Ons excuus als dit niet goed uitkwam.

Datum van publicatie
08-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
08-02-2019
... geen montagehandleiding bijgeleverd, stond wel vermeld op de leveringsbon.
5.00
Uitstekend

HMG Benelux Shop antwoordt: 11-02-2019
Bedankt voor het feedback. De Montagehandleiding zou er natuurlijk wel bij moeten zitten, ons excuses als er deze niet bij lag. U kunt ze wel op onze website bij het product downloaden.

Datum van publicatie
02-02-2019
Besteldatum
02-01-2019
02-02-2019
Alles prima verlopen. Levering 1 dag te vroeg maar geen probleem.
Aanrader
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
02-02-2019
Besteldatum
02-02-2019
02-02-2019
Alles ok
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-02-2019
Besteldatum
22-12-2018
01-02-2019
Was mijn eerste aankoop bij HMG. Zeer vlot verlopen.
Levering was voorbeeldig met de aankondiging van tijd.
4.33
Goed

HMG Benelux Shop klantbeoordeling

HMG Benelux Shop

Verkoop van dak- en wand producten in de Benelux

HMG Benelux Shop werd op 14-10-2013 gecertificeerd door Trusted Shops.

HMG Benelux - De centrale punt voor dak- en wandplaten Als u profielplaten (dakpanplaten, damwandplaten, golfplaten), lichtplaten (enkelwandige lichtplaten, kanaalplaten, massieve platen), vezelcement golfplaten, terrasoverkappingen, carports, of dakgoten nodig heeft, dan bent u bij ons juist! Met onze up-to-date webshop design kunt u gemakkelijk per desktop-pc, tablet of smartphone onze artikelen zoeken, bestellen en ons ook naar advies vragen. Als u ons verteld wat u nodig heeft, krijgt u binnen 24 uur een passende offerte - op wens ook monsters. HMG Benelux - Uw Partner voor Dak en Wand

Contact
Südring 3
27404 Zeven
Duitsland
Tel: 0858883200
info@hmg-benelux.com
HMG Benelux Shop
Winkel-exploitant
HMG Benelux GmbH
Südring 3
27404 Zeven
Duitsland
Handelsregister
Tostedt HRB200792
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Leonie Grimberg
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met HMG Benelux Shop.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.