Certificaat voor HMG Benelux Shop

No. X7085EFA145F665FBFF9F7CF7A06D535C
 

Geldig vanaf
14-10-2013
Geldig tot
13-10-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor HMG Benelux Shop



Goed

4.42/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 650 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft HMG Benelux Shop al 2.670 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service
Met onze Dak & Wand Planner is het heel eenvoudig snel alles te kiezen wat u voor uw oppervlakte nodig heeft. Ga het nu uit proberen!

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
18-11-2018
Besteldatum
18-11-2018
18-11-2018
Na bestelling binnen twee weken geleverd. Zeer behulpzame chauffeur, onze straat was opgebroken, hij hielp bij het sjouwen van de platen naar ons huis.

HMG Ga zo door

Vr.Gr. Ed
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-11-2018
Besteldatum
18-11-2018
18-11-2018
Vooral de telefonische info en hulp is geweldig.
Ze doen wat ze zeggen en dat kom je tegenwoordig niet vaak meer tegen.
Doorgaan zo.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-11-2018
Besteldatum
15-11-2018
18-11-2018
gewoon goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-11-2018
Besteldatum
16-11-2018
16-11-2018
chauffeur heeft spullen bij huis afgeleverd ondanks slechte bereikbaarheid
4.50
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
15-10-2018
15-11-2018
Zeer tevreden ,zowel over communicatie , opvolging tot en met levering.
Een aanrader.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
15-11-2018
15-11-2018
Netjes veilig verpakt geleverd
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
30-09-2018
14-11-2018
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
14-11-2018
14-11-2018
Levering is het slechts wat ik ooit heb mee gemaakt met iets online te kopen. Ik heb al veel dingen laten leveren en heb nog nooit een probleem gehad, maar het heeft 2 maanden geduurd alvorens het pakket eindelijk geleverd was. De bestuurder kon zogezegd nooit bij ons in de buurt geraken terwijl er bijna dagelijks grotere vrachtwagens gewoon door onze straat rijden.
2.67
Redelijk

HMG Benelux Shop antwoordt: 16-11-2018
Bedankt voor het feedback. Wij hebben meerdere malen geprobeerd te leveren, maar het leveradres was niet met onze vrachtwagens te bereiken en andere malen was u niet aanwezig, waardoor het weer retour mee moest.

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
12-11-2018
12-11-2018
zeer tevreden met onze aankoop, al was er een klein minpuntje ivm de sticker die op de golplaten zat. Zeer lastig te verwijderen.... uiteindelijk is het gelukt met behulp van een haardroger, sticker lichtjes verwarmen en toen kwam ie er gemakkelijk af, al bleef het toch een klus. Misschien een tip om gemakkelijker te verwijderen stickers te gebruiken....
Zeer correcte vriendelijke levering
4.67
Uitstekend

HMG Benelux Shop antwoordt: 16-11-2018
Bedankt voor het feedback. Wij gaan dit intern bespreken en kijken, of wij andere stickers kunnen gebruiken, die makkelijker te verwijderen zijn.

Datum van publicatie
09-11-2018
Besteldatum
24-09-2018
09-11-2018
Levering kwam pas om 20.30 uur en vrouw heeft hiervoor een dag werken afgezegd omdat ze overdag zouden komen.
4.33
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 12-11-2018
Bedankt voor het feedback. Ons excuses, dat de levering zo laat kwan. De chaffeur zat in de fille en kon enige bestellingen pas later dan gepland leveren. U kirjgt wel altijd een half uurtje voor dat de chaffeur eraan komt een e-mail en SMS, zodat u niet de hele dag thuis hoeft te blijven.

Datum van publicatie
09-11-2018
Besteldatum
09-11-2018
09-11-2018
Prima product, goede levering, Top.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-11-2018
Besteldatum
10-10-2018
09-11-2018
De damwandplaten die ik besteld had waren er binnen 2 weken. Jammergenoeg kon de vrachtwagen onze straat niet indraaien vanwege niet meedraaiende achterwielen. Maar op mijn aanhanger geladen werd het opgelost.
4.00
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 12-11-2018
Bedankt voor het feedback. Mooi te horen, dat wij samen een oplossing hebben kunnen vinden. Wij hopen, dat u met de producten tevreden bent.

Datum van publicatie
09-11-2018
Besteldatum
09-11-2018
09-11-2018
Ik moest voor levering een hele week vrijhouden Ik had niet het gevoel, dat ik de 'klant' was. Eerst bericht dat de dakplaten donderdag zouden worden geleverd. Ik heb die dag vrij gepland. Kreeg een dag tevoren bericht dat het vrijdag werd. Afspraken aangepast. Krijg ik donderdag bericht dat de chauffeur onderweg was Vervelend De toegezegde handleiding ontbrak.
2.67
Redelijk

HMG Benelux Shop antwoordt: 12-11-2018
Bedankt voor het feedback. Ons excuses voor het ongemak. Een hele week hoeft u natuurlijk niet thuis blijven. De chaffeur was donderdag sneller onderweg als gepland. De handleiding kunt u in onze webshop eenvoudig downloaden.

Datum van publicatie
08-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
08-11-2018
RVS schroeven 5,5 x 35 mm waren niet van RVS.
3.67
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 12-11-2018
Bedankt voor het feedback. Graag even wat foto's toesturen, zodat wij dit kunne oplossen. Hier heeft u dan verkeerde schroeven gekregen.

Datum van publicatie
08-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
08-11-2018
Alles is keurig op tijd geleverd en van zeer goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2018
Besteldatum
08-11-2018
08-11-2018
goed oke
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-11-2018
Besteldatum
24-09-2018
08-11-2018
Super snelle en goed verpakte levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-11-2018
Besteldatum
23-09-2018
07-11-2018
levering duurt soms wat langer
4.67
Uitstekend

HMG Benelux Shop antwoordt: 12-11-2018
Bedankt voor het feedback. De leveringen worden binnen 1-3 weken afgeleverd.

Datum van publicatie
06-11-2018
Besteldatum
06-11-2018
06-11-2018
Er was weinig mogelijk qua bestellen en afspreken van levertijden. Ik moest maar gewoon betalen en dan kon men gaan zeggen wanneer het product geleverd kon worden. Verder waren de geleverde materialen maar aan 1 kant gecoat (blijkt niet duidelijk uit de webshopinfo). Daarnaast waren de platen bijna allemaal beschadigd.
1.67
Matig

HMG Benelux Shop antwoordt: 07-11-2018
Bedankt voor het feedback. De levertijden staan in de shop en u wordt van te voren per e-mail en SMS op de hoogte gehouden. Kwa coating staat dit ook duidelijk op de website en op de orderbevestiging. Wat betreft de beschadigingen graag even wat foto's toesturen, zodat wij hier snel een oplossing voor kunnen vinden.

Datum van publicatie
04-11-2018
Besteldatum
25-10-2018
04-11-2018
Beetje duur
vooral de verzendkosten
Vrachtwagen vol met orders (verzendkosten) ????
Ik denk dat dit wel wat minder kan
4.00
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 05-11-2018
Bedankt voor het feedback. Wij zijn wat betreft de vrachtkosten een van de goeskoopste op de markt. Omdat dit alles met grote vrachtwagens en niet per post verstuurd kan worden en wij direct uit Duitsland leveren, zijn ook de vrachtkosten hoger dan bijverbeeld een pakket van bol.com Wij hopen wel, dat u met de artikelen zelf en de rest van onze service tevreden bent.

Datum van publicatie
04-11-2018
Besteldatum
04-11-2018
04-11-2018
Gewoon goed, alles volgens bestelling geleverd. Goede communicatie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-11-2018
Besteldatum
03-11-2018
03-11-2018
Alles werd zeer goed en stevig verpakt geleverd.
De producten zijn van hoogstaande kwaliteit
De service is perfect, ik had enkele vragen en werd telefonisch zeer goed geholpen met kennis van zaken.
1 mankement: ik had een kegelvormig boor erbij besteld (van €23,75) maar dit was niet bij de levering, dus ben ik er één gaan kopen in een DHZ.

Mvg
4.33
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 05-11-2018
Bedankt voor het feedback. Ons excuses dat het artikel niet in het pakket zat. Deze zouden wij natuurlijk naleveren, maar in dit geval crediteren wij natuurlijk het bedrag van de kegelboor. Wij hopen dat u met de rest van de producten en service tevreden bent.

Datum van publicatie
02-11-2018
Besteldatum
08-10-2018
02-11-2018
Netjes en verzorgd afgeleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-11-2018
Besteldatum
02-11-2018
02-11-2018
alles is prima verlopen waarvoor mijn dank
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-11-2018
Besteldatum
02-11-2018
02-11-2018
Duidelijke site ook voor plannen benodigde materialen.
Aflevering met vrachtauto GPS ideaal.
4.00
Goed

Datum van publicatie
01-11-2018
Besteldatum
01-11-2018
01-11-2018
De levering was een dag te vroeg , gelukkig was er iemand thuis die de producten in ontvangst kon nemen.
3.67
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 02-11-2018
Bedankt voor de feedback. "Helaas" was de chauffeur sneller onderweg dan gepland en kon de producten daardoor sneller leveren. Ons excuses als er daardoor problemen zijn ontstaan.

Datum van publicatie
01-11-2018
Besteldatum
01-11-2018
01-11-2018
Snelle levering, goede prijzen en zeer professioneel en goede kwaliteit van de producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-11-2018
Besteldatum
01-11-2018
01-11-2018
Alles was in orde en vlug bezorgt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-11-2018
Besteldatum
09-10-2018
01-11-2018
De bestelde producten zijn eenvoudigweg goed.
Over de service valt weinig te zeggen daar de producten in de webshop zijn besteld en de afhandeling zonder problemen is verlopen.
Met betrekking tot de levering een dik compliment voor de chauffeur die niet alleen de goederen netjes kwam afleveren maar daarnaast uit eigen initiatief veel hulp en service bood Nog ontzettend bedankt daarvoor
4.00
Goed

Datum van publicatie
29-10-2018
Besteldatum
02-10-2018
29-10-2018
Bestelling aangekomen dag na leveringsdag om 6uur in de morgen, daar we er nog niet wonen was er daar niemand doch was netjes opzij gelegd. Wij hebben 20 euro verpakkingskosten betaalt maar kan beter ,de platen waren aan de zijkanten ingedeukt ter hoogte van die groene strapbandjes zo goed mogelijk hersteld en geplaatst op tuinhuis Bijbestellen lijkt ook moeilijk.Spijtig ons vertrouwen is weg
2.33
Matig

HMG Benelux Shop antwoordt: 30-10-2018
Bedankt voor het feedback. Ons excuses, dat u niet helemaal met de producten en service tevreden bent. Graag even wat foto's van de beschadigingen opsturen, zodat wij hier samen snel een oplossing voor op kunnen vinden.

Datum van publicatie
28-10-2018
Besteldatum
02-10-2018
28-10-2018
overzichtelijk en duidelijk om materiaal digitaal te bestellen, goede feed back over levering en goede track en trace mogelijkheden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-10-2018
Besteldatum
27-10-2018
27-10-2018
Uitstekend behoeft geen toelichting dacht ik.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-10-2018
Besteldatum
27-10-2018
27-10-2018
Levering goed in overleg, hulp van de chauffeur, materialen in goede staat . Geen enkel probleem om planken die niet in orde waren om te ruilen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-10-2018
Besteldatum
26-10-2018
26-10-2018
alles ok behalve dat u het verkeerde e-mail adres gebruikt ook na diverse meldingen u gebruikt w.smits maar moet r.smits zijn .
4.00
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 30-10-2018
Bedankt voor het feedback. De laatste informatie was een heel ander e-mail adres (het gene, met dat u ook deze referentie heeft geschreven).

Datum van publicatie
26-10-2018
Besteldatum
25-10-2018
26-10-2018
snelle afronding
4.00
Goed

Datum van publicatie
26-10-2018
Besteldatum
26-10-2018
26-10-2018
Dankjewel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-10-2018
Besteldatum
26-10-2018
26-10-2018
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-10-2018
Besteldatum
25-10-2018
25-10-2018
alles is vlot verlopen, levertijd was korter dan verwacht maar enige minpunt was dat ze dagje later geleverd hebben dan dat er in mail stond.
was gelukkig iemand thuis die dag.
vriendelijke chauffeur en ging voorzichtig te werk en legde alles mooi aan de kant zodat de wagen nog in garage kon.
4.00
Goed

HMG Benelux Shop antwoordt: 30-10-2018
Bedankt voor het feedback. "Helaas" was de chauffeur sneller onderweg dan gepland. Mooi te horen, dat alles gelukt is en u met de rest van de service en producten tevreden bent.

Datum van publicatie
25-10-2018
Besteldatum
25-10-2018
25-10-2018
De bestelling werd niet geleverd op de vermelde datum maar de ochtend erna.
Was niet erg... ik was toch thuis.
De Duitse chauffeur was zeer vriendelijk en heb hem even geholpen met het ontladen.
Alles was zeer goed verpakt en dus in goede staat.
Ik ben tevreden over de bestelling / levering.
Met vriendelijke groeten,
Yvan.
4.67
Uitstekend

HMG Benelux Shop antwoordt: 30-10-2018
Bedankt voor het feedback. "Helaas" was de chauffeur sneller onderweg dan gepland. Mooi te horen, dat alles gelukt is en u met de rest van de service en producten tevreden bent.

Datum van publicatie
25-10-2018
Besteldatum
25-10-2018
25-10-2018
Dit behoeft toch geen toelichting. Alles was prima in orde
5.00
Uitstekend

HMG Benelux Shop klantbeoordeling

HMG Benelux Shop

Verkoop van dak- en wand producten in de Benelux

HMG Benelux Shop werd op 14-10-2013 gecertificeerd door Trusted Shops.

HMG Benelux - De centrale punt voor dak- en wandplaten Als u profielplaten (dakpanplaten, damwandplaten, golfplaten), lichtplaten (enkelwandige lichtplaten, kanaalplaten, massieve platen), vezelcement golfplaten, terrasoverkappingen, carports, of dakgoten nodig heeft, dan bent u bij ons juist! Met onze up-to-date webshop design kunt u gemakkelijk per desktop-pc, tablet of smartphone onze artikelen zoeken, bestellen en ons ook naar advies vragen. Als u ons verteld wat u nodig heeft, krijgt u binnen 24 uur een passende offerte - op wens ook monsters. HMG Benelux - Uw Partner voor Dak en Wand

Contact
Südring 3
27404 Zeven
Duitsland
Tel: 0858883200
info@hmg-benelux.com
HMG Benelux Shop
Winkel-exploitant
HMG Benelux GmbH
Südring 3
27404 Zeven
Duitsland
Handelsregister
Tostedt HRB200792
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Leonie Grimberg
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met HMG Benelux Shop.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.