Certificaat voor bestecanvas.nl

No. X7808FC7FFA08C90B52DAF6D412835990
 

Geldig vanaf
22-03-2013
Geldig tot
21-03-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor bestecanvas.nl



Goed

4.38/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 3.195 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft bestecanvas.nl al 20.668 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
24-05-2019
Snelle levering goed verpakt mooie bedrukking
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
24-05-2019
Aan de hand van een mail voor Moederdag een bestelling gedaan, helaas niet op tijd ontvangen. Telefonisch contact gezocht op een nummer beginnend met 020 ik dacht Amsterdam, maar kreeg een Engelstalige vrouw aan de lijn, geen ramp, maar je verwacht het niet en dus ben je er niet op voorbereid. Producten zijn altijd van goede kwaliteit
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
24-05-2019
super geregeld
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
24-05-2019
- lange levering
- kwaliteit van het product zeer matig
- geen reactie op e-mail
1.67
Matig

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
23-05-2019
de foto staat mooi op het kussen
3.67
Goed

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
23-05-2019
Perfect en zeer snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
23-05-2019
Mooi
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
23-05-2019
Alles in goede orde ontvangen en sneller dan verwacht. Zeer tevreden
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
23-05-2019
Tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
23-05-2019
gewoon goed en snel.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
23-05-2019
Onze levering ging top en we zijn hier erg blij mee.. We wachten nu op onze vlg levering en die is vast net zo goed.
Leuke aanboedingen waar we gebruik van maken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
23-05-2019
vind het helemaal Top alleen van DHL helemaal geen bericht ontvangen wanneer ze komen dus waardeloos ze moeten gewoon over gaan naar Post.nl
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
22-05-2019
De levering kon wat sneller maar en het product was niet zoals als ik dacht maar wel erg leuk Ga zo door
Ps: het is ook niet super duur dus best wel leuk als cadeau
Ps2: aanrader
3.67
Goed

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
02-05-2019
22-05-2019
geen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
22-05-2019
De bestelling was snel binnen en het resultaat was prachtig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
19-05-2019
22-05-2019
Een sterrenkaart inclusief plaatophanger besteld. De plaatophanger zit niet bijgevoegd bij het pakket. Geen reactie op mijn e-mail ontvangen en telefonisch is de klantenservice onbereikbaar.
1.00
Slecht

bestecanvas.nl antwoordt: 23-05-2019
Beste Marielle, bedankt voor uw reactie. Uw email is onderweg. Zeker kunnen we het probleem samen oplossen. We horen graag van u, uw Bestecanvas-team

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
22-05-2019
Gewoon goed.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
22-05-2019
de negen cavassen waren heel erg donker. kwaliteit canvas goed hoor, ik heb er verf overheen gegooid
2.33
Matig

bestecanvas.nl antwoordt: 23-05-2019
Beste Willy, bedankt voor uw hartelijk recensie. We hebben contact met u via e-mail opgenomen en willen we dit probleem samen oplossen. We horen graag van u, uw Bestcanvas.nl Team

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
22-05-2019
Goede kwaliteit voor een goede prijs.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
22-05-2019
Mooie afdrukken en zeker niet te duur
Snelle levering. Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
25-04-2019
21-05-2019
Levering kwam paar dagen later dan beloofd maar het product was in orde.
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
11-05-2019
21-05-2019
Ben er blij mee het hangt erg mooi
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
21-05-2019
Onderhand mijn 4e bestelling gedaan bij Beste Canvas, alles in orde en ik ben erg tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
21-05-2019
de foto is mooi en duidelijk op de muispad afgedrukt. een prima cadeautje is het geworden voor moederdag.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
21-05-2019
Er was Moederdag levering garantie, maar hij kwam niet voor Moederdag helaas
1.33
Slecht

bestecanvas.nl antwoordt: 22-05-2019
Beste Anita, bedankt voor uw reactie. Uw email is onderweg. Zeker kunnen we het probleem samen oplossen. We horen graag van u, uw Bestecanvas-team

Datum van publicatie
21-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
21-05-2019
Goede service, prima kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
20-05-2019
Goed en snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
20-05-2019
De levering van de bestelling duurde langer dan aangegeven op de website.
De communicatie hierover moest in het Engels..
Kwaliteit - prijs verhouding zeer tevreden over.
3.33
Redelijk

bestecanvas.nl antwoordt: 21-05-2019
Beste Anne, bedankt voor uw hartelijk recensie. We hebben contact met u via e-mail opgenomen en willen we dit probleem samen oplossen. We horen graag van u, uw Bestcanvas.nl Team

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
20-05-2019
Vindt de belettering onduidelijk op de mokken
En de foto op canvas slecht gedrukt
2.00
Matig

bestecanvas.nl antwoordt: 21-05-2019
Beste Monique, bedankt voor uw hartelijk recensie. We hebben contact met u via e-mail opgenomen en willen we dit probleem samen oplossen. We horen graag van u, uw Bestcanvas.nl Team

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
20-05-2019
Goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
20-05-2019
Super ervaring Mooi product, prima service, hele goede prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
20-05-2019
Top service, snel en netjes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
20-05-2019
Er zaten wat beschadigingen op de hoeken van het canvas maar (voor mij) niet erg genoeg om er iets mee te doen.

Verder prima allemaal.
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
20-05-2019
Ik heb 3 producten besteld waarvan er eentje mooi is, de andere twee zijn te donker. Op de website staat dat dat kan doordat je monitor te licht staat, maar het derde product was wél zoals op de monitor.

De producten had ik besteld omdat er een Moederdagactie was. De bestelling heb ik 9 dagen vóór Moederdag gedaan. Het kwam NA Moederdag aan.

Mails hierover werden nooit beantwoord... slecht
1.33
Slecht

bestecanvas.nl antwoordt: 21-05-2019
Beste Aletta, bedankt voor uw reactie. Uw email is onderweg. Zeker kunnen we het probleem samen oplossen. We horen graag van u, uw Bestecanvas-team

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
20-05-2019
Zeer slecht alles kwam los aan foto en lijst . Haakjes eraf, meteen reageert totaal geen reactie . 1x en nooit meer , ronduit schandalig dit...
1.33
Slecht

bestecanvas.nl antwoordt: 21-05-2019
Beste Tine, bedankt voor uw reactie. Uw email is onderweg. Zeker kunnen we het probleem samen oplossen. We horen graag van u, uw Bestecanvas-team

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
19-05-2019
Gewoon super mooi en goedkoop en een snelle levering gewoon top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
19-05-2019
Ben er heel blij mee
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
19-05-2019
Doek niet mooi
2.00
Matig

bestecanvas.nl antwoordt: 21-05-2019
Beste Andrea, bedankt voor uw hartelijk recensie. We hebben contact met u via e-mail opgenomen en willen we dit probleem samen oplossen. We horen graag van u, uw Bestcanvas.nl Team

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
19-05-2019
Was actie voor donderdagavond besteld, de zaterdag voor moederdag geleverd..
Kregen het pas de woensdag erna..
2.33
Matig

bestecanvas.nl antwoordt: 21-05-2019
Beste Richpat, bedankt voor uw hartelijk recensie. We hebben contact met u via e-mail opgenomen en willen we dit probleem samen oplossen. We horen graag van u, uw Bestcanvas.nl Team

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
09-05-2019
19-05-2019
Levering duurde langer dan verwacht.
3.00
Redelijk

bestecanvas.nl antwoordt: 21-05-2019
Beste Antonie, bedankt voor uw hartelijk recensie. We hebben contact met u via e-mail opgenomen en willen we dit probleem samen oplossen. We horen graag van u, uw Bestcanvas.nl Team

bestecanvas.nl klantbeoordeling

bestecanvas.nl

bestecanvas.nl werd op 22-03-2013 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Am Gleisdreieck 5
50823 Köln
Duitsland
info@bestecanvas.nl
bestecanvas.nl
Winkel-exploitant
United Arts GmbH
Am Gleisdreieck 5
50823 Köln
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Köln HRB 76098
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Philipp Mühlbauer
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met bestecanvas.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.