Certificaat voor claravital.nl

No. X902DD0B4D52B6EDA73319E25F7357623
 

Geldig vanaf
01-08-2018
Geldig tot
31-07-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor claravital.nl



Goed

3.96/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 99 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft claravital.nl al 113 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
14-10-2019
Besteldatum
06-10-2019
14-10-2019
Goede kwaliteit
Verzending vanuit Duitsland duurt 7 tot 9 dagen,abnormaal lang
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
05-10-2019
13-10-2019
Uitstekend en goede steun met lopen.De gebruiksaanwijzing kan iets duidelijker.
Cijfer 8
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
13-10-2019
Helaas heb ik de bestelde artikelen op zaterdag op 13.10.2019 nog steeds niet ontvangen, ik kan de artikelen niet beoordelen omdat ik ze niet ontvangen heb.
Levering wordt dus als zeer slecht beoordeeld en maak me zorgen of iik de artikelen nog wel zal ontvangen
1.00
Slecht

Datum van publicatie
11-10-2019
Besteldatum
04-10-2019
11-10-2019
Het pakket was 1 dag langer onderweg dan aangegeven. Verder alles prima
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
29-09-2019
09-10-2019
De verzorgsters van mijn moeder hebben het gebruik nog niet onder de knie
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
30-09-2019
08-10-2019
Bestelprocedure e.d. keurig geregeld.
Product conform de beschrijving en goed verpakt afgeleverd.
Een dag later dan voorzien, maar dat was totaal geen probleem.
Tussentijds werden we keurig in het Nederlands op de hoogte gehouden.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
23-09-2019
07-10-2019
Het is toch goed zo. Waarom zo uitgebreid over een goed product
3.67
Goed

Datum van publicatie
05-10-2019
Besteldatum
26-09-2019
05-10-2019
alles perfect, order, levering, mailing
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-10-2019
Besteldatum
26-09-2019
04-10-2019
Bestelling niet zoals beloofd in 1 a 2
dagen in huis.
Donderdag besteld.
Volgende week dinsdag in huis.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
02-10-2019
Besteldatum
25-09-2019
02-10-2019
Website zegt:,levering 1/2 dagen
Klopt niet
Donderdag besteld +betaald.
Levering week later op woensdag.
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-10-2019
Besteldatum
25-09-2019
02-10-2019
Het is een goed product
3.67
Goed

Datum van publicatie
01-10-2019
Besteldatum
17-09-2019
01-10-2019
er waren problemen met i-deal heb de bestelling 3 keer gedaan, ik kon geen telefoon nr. vinden, en op mijn mail kreeg ik geen reactie.
Ik bestel vanaf maart al dit artikel, maar daar zitten al slijtgaatjes in.ik vind dit wel erg snel.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
01-10-2019
Besteldatum
24-09-2019
01-10-2019
De beloofde levering 1tot2 dagen klopt niet moest toch 4 dagen wachten
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
01-10-2019
Besteldatum
17-09-2019
01-10-2019
Na negen dagen nog gen bestelling thuis
"Vriendelijk doch dringend" mailtje zorgde ervoor dat het werd opgelost,
waarom niet meteen ?
Dat zijn minpunten vooral omdat ze -hoofdzakelijk- met ouderen te maken hebben en niet alle oudjes weten de wg te vinden maar zijn wel hun geld kwijt...
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
27-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
27-09-2019
Levering duurde langer dan op de website aangekondigd. Tussentijdse informatie over het logistieke proces bleek niet juist. Product is helemaal goed volgens verwachting.
3.67
Goed

Datum van publicatie
23-09-2019
Besteldatum
16-09-2019
23-09-2019
Prima alles geregeld zeer tevreden
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
18-09-2019
Netjes en snel afgehandeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-09-2019
Besteldatum
09-09-2019
16-09-2019
rond om tevreden
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-09-2019
Besteldatum
05-09-2019
12-09-2019
Het product was redelijk scherp geprijsd en is redelijk vlot opgestuurd (donderdagavond besteld, woensdagmiddag bezorgd). Het product ziet er kwalitatief goed uit (zit nog in de verpakking). Service heb ik nog geen ervaring mee.
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-09-2019
Besteldatum
04-09-2019
11-09-2019
geen commentaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-09-2019
Besteldatum
01-09-2019
09-09-2019
Snelle levering
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-09-2019
Besteldatum
01-09-2019
08-09-2019
Nog niets ontvangen, na een week nog steeds in afwachting, meerdere keren gemaild, zonder resultaat
1.00
Slecht

Datum van publicatie
07-09-2019
Besteldatum
07-09-2019
07-09-2019
Via deze weg wil ik u melden dat ik al 3 mails heb verstuurd voor de bestelling met het nummer NL3169, besteld op 21 juli 2019 en betaald op 24 juli, die nog altijd niet geleverd is. Via claravitel mail werden er al 3 mails verstuurd waarop nog nooit een antwoord is geleverd. Momenteel ben ik enorm teleurgesteld in uw bedrijf. Graag zou ik die gewenste bestelling zo vlug mogelijk geleverd hebben.
1.00
Slecht

claravital.nl antwoordt: 16-09-2019
Geachte klant, Onze excuses voor de vertraging. Helaas was er een fout tijdens het verzenden. Wij verzenden de goederen volledig nieuw voor u.

Datum van publicatie
31-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
31-08-2019
Er ging iets mis met de betaling. Verder prima,
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
29-08-2019
Besteldatum
22-08-2019
29-08-2019
Snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-08-2019
Besteldatum
21-08-2019
28-08-2019
Prima en snelle service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-08-2019
Besteldatum
18-08-2019
26-08-2019
Duidelijke site, gemakkelijk te bestellen, snelle leveringstermijn
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
24-08-2019
Snelle levering, ruime keuze producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
22-08-2019
Product is beschadigd aangekomen, formulier opgestuurd nog geen reactie op gekregen duurt allemaal telang op de mail ook geen bericht. Dit was eenmaal maar nooit meer.
1.67
Matig

claravital.nl antwoordt: 29-08-2019
Geachte Klant, excuses voor het late antwoord, helaas vanwege ziekte is de verwerking vertraagd. We hebben u een e-mail gestuurd met de documenten voor de gewenste retourzending. Met vriendelijke groet Uw team van ClaraVital

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
17-08-2019
Keurig volgens afspraak geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
14-08-2019
Levering snel zoals beloofd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2019
Besteldatum
29-07-2019
13-08-2019
betaling liep slecht, terwijl deze bij bestelling meteen was voldaan. Eindeloos mail ontvangen hierover.
2.67
Redelijk

claravital.nl antwoordt: 20-08-2019
We betreuren het dat ze blijkbaar niet tevreden waren met onze correspondentie. We zijn blij dit te controleren om onszelf hier te verbeteren.

Datum van publicatie
11-08-2019
Besteldatum
04-08-2019
11-08-2019
Van mij een 10 voor snelheid en levering , een keurige firma .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-08-2019
Besteldatum
04-08-2019
11-08-2019
Snelle levering, goede verpakking, bestellen opnieuw
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-08-2019
Besteldatum
29-07-2019
05-08-2019
het scherm om te betalen via ideal was niet duidelijk hier heb ik een mailtje over gestuurd maar volgens mij niets over teruggehoord. Later nogmaals ingelogd en toen wel betaald.
3.67
Goed

Datum van publicatie
05-08-2019
Besteldatum
02-08-2019
05-08-2019
We tried to return the product, but after several attempts, no return form was send via e-mail. Just tried it one more time again. Asked via e-mail to confirm receipt of my request. Still waiting for an answer.
2.67
Redelijk

Datum van publicatie
03-08-2019
Besteldatum
27-07-2019
03-08-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
29-07-2019
hele slechte ervaring.
1.00
Slecht

claravital.nl antwoordt: 30-07-2019
Geachte klant, Helaas kon uw bestelling niet worden uitgevoerd, blijkbaar is de gewenste IDeal-betaling niet gelukt. Daarom is er geen verzending naar u verzonden. Wij vragen om uw begrip. Uw Team van ClaraVital

Datum van publicatie
27-07-2019
Besteldatum
20-07-2019
27-07-2019
Alles correct behandeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-07-2019
Besteldatum
17-07-2019
24-07-2019
Goede en correcte bezorging, en mooi op tijd
5.00
Uitstekend

claravital.nl

claravital.nl werd op 01-08-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Dieselstr. 2
21423 Winsen (Luhe)
Duitsland
info@claravital.nl
claravital.nl
Winkel-exploitant
ArvoMed GmbH
Dieselstr. 2
21423 Winsen (Luhe)
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Lüneburg HRB 203434
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Jan von Troilo
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met claravital.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.