Certificaat voor www.euramin.nl

No. XA46E541433D93A4E81BF4E5DD9EA85E9
 

Geldig vanaf
31-07-2014
Geldig tot
30-07-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor www.euramin.nl



Uitstekend

4.54/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 118 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft www.euramin.nl al 223 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
09-10-2019
Besteldatum
02-10-2019
09-10-2019
Geen opmerkingen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-10-2019
Besteldatum
30-09-2019
08-10-2019
Product gebruik ik al een aantal jaren. Mijn bestellingen worden altijd op tijd geleverd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-10-2019
Besteldatum
30-09-2019
07-10-2019
Beantwoord aan de verwachting. Snel geholpen via e-mal bericht.goede service.
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-10-2019
Besteldatum
25-09-2019
02-10-2019
Het bestellen van Vital Hair gaat al jaren goed. Product is goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-09-2019
Besteldatum
16-09-2019
24-09-2019
Het is nog tekort om de werking van het middel te beoordelen
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-09-2019
Besteldatum
16-09-2019
23-09-2019
Eigenlijk is de tijd nog veel te kort om een goede beoordeling te geven over de werking.
met vr. groet J. Snieder.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
19-09-2019
Besteldatum
11-09-2019
19-09-2019
de bestelling is correct behandeld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-09-2019
Besteldatum
18-08-2019
05-09-2019
snelle levering en goede producten
4.33
Goed

Datum van publicatie
03-09-2019
Besteldatum
27-08-2019
03-09-2019
Beoordeling: gematigd
3.67
Goed

Datum van publicatie
01-09-2019
Besteldatum
25-08-2019
01-09-2019
Een dag nadat ik een bestelling had geplaatst kreeg ik een mail waarin aangegeven werd dat ik het huisnummer niet had ingevuld.
Nadat ik geantwoord had werd de bestelling al geleverd.

Snelle levering en goede klantenservice. Producten kan ik nog niets over zeggen aangezien ik ze pas 5 dagen slik.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
22-08-2019
Snelle levering en goed verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
12-08-2019
19-08-2019
is oke zo
4.33
Goed

Datum van publicatie
17-08-2019
Besteldatum
10-08-2019
17-08-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-08-2019
Besteldatum
09-08-2019
16-08-2019
Zoals altijd snel en zorgvuldig afgeleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-08-2019
Besteldatum
07-08-2019
15-08-2019
De levering was snel en correct
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-08-2019
Besteldatum
02-08-2019
09-08-2019
Ik gebruik de Beauty combinatie nu een maand. Ik merk een klein verschil doordat ik meer energie heb en een minder trekkerige huid.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
03-08-2019
Besteldatum
27-07-2019
03-08-2019
Al jaren gebruik de euramin hair capsules en ik ben er zeer over tevreden. Ook de snelle levering vind ik uitstekend.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-08-2019
Besteldatum
24-07-2019
02-08-2019
prima vlgs verwachting
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-07-2019
Besteldatum
24-07-2019
31-07-2019
Het resultaat moet ik nog afwachten, daarvoor slik ik het nog niet lang genoeg.
Levering en service zijn oké.
4.33
Goed

Datum van publicatie
29-07-2019
Besteldatum
22-07-2019
29-07-2019
keurig verpakt en snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-07-2019
Besteldatum
20-07-2019
27-07-2019
Moet nog even de komende tijd afwachten of het ook echt helpt.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
25-07-2019
Besteldatum
18-07-2019
25-07-2019
prima
4.33
Goed

Datum van publicatie
24-07-2019
Besteldatum
17-07-2019
24-07-2019
Goed
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-07-2019
Besteldatum
15-07-2019
22-07-2019
prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-07-2019
Besteldatum
14-07-2019
21-07-2019
Prima dienst
4.00
Goed

Datum van publicatie
10-07-2019
Besteldatum
03-07-2019
10-07-2019
de bestelling snel en goed ontvangen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-07-2019
Besteldatum
02-07-2019
09-07-2019
Goede levering. Product gaat naar langer gebruik. Volgens mij iets terug. 7
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-06-2019
Besteldatum
22-06-2019
29-06-2019
Beste,
Het product moet ik nog uittesten. Het is conform wat ik erover op de website heb gelezen qua verpakking en inhoud.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
27-06-2019
Besteldatum
19-06-2019
27-06-2019
Voelen onmiddellijk verschil, en super snel geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-06-2019
Besteldatum
16-06-2019
23-06-2019
Alles naar wens en op tijd geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-06-2019
Besteldatum
13-06-2019
20-06-2019
Snel geleverd en van informatie voorzien omtrent de tijd van levering.
4.00
Goed

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
15-06-2019
Sinds ik Euramin Vital Hair neem is mijn haaruitval gestopt. Gedaan met de afloop vol haar. Dit is het enige middel dat echt resultaat geeft
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
14-06-2019
De levering werd deze keer gedaan door GLS. Uitstekend.
Euramine heeft wel een remmende werking op de haaruitval, maar minder dan ik hoopte.
Ik gebruik het nu 4 maanden. Ik had verwacht dat ook de haargroei zou verbeteren maar tot op heden heb ik daar niets van gemerkt.
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
04-06-2019
11-06-2019
Ben erg blij met de levering, product kan ik nog niet beoordelen en de service was top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-06-2019
Besteldatum
29-05-2019
05-06-2019
Nee
4.33
Goed

Datum van publicatie
03-06-2019
Besteldatum
27-05-2019
03-06-2019
k vind het fijn om meteen antwoord te krijgen over de bestelling en aflever datum. Dan heb ik het idee oke het is goed ontvangen en mijn product is gauw onderweg.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
26-05-2019
alles goed geregeld en de producten snel thuis
4.00
Goed

Datum van publicatie
26-05-2019
Besteldatum
18-05-2019
26-05-2019
Product tijdig en in goede orde ontvangen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
14-05-2019
22-05-2019
Vlotte levering. Product lijkt goed, tijd is nog tekort om over de werkzaamheid te oordelen.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
14-05-2019
Kan er nog niets over zeggen. Gebruik het produkt nog maar heel even.
Wilhelmien
5.00
Uitstekend

www.euramin.nl klantbeoordeling

www.euramin.nl

Aminozuren, vitaminen en mineralen

www.euramin.nl werd op 31-07-2014 gecertificeerd door Trusted Shops.

: euramin.nl, u online shop voor kwalitatief hoogwaardige aminozuren, vitaminen en mineralen uit Duitsland. Optimale samenstelling van de recepturen, deskundig getest en gecertificeerd. Veilig online winkelen, gemakkelijk betalen -met eerlijke prijsgarantie.

Contact
Rathausstr. 12
20095 Hamburg
Duitsland
service@euramin.nl
www.euramin.nl
Winkel-exploitant
KPDM GmbH
Rathausstr. 12
20095 Hamburg
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Hamburg HRB 98527
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Jörn Kissenkötter
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met www.euramin.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.