KOX – Partners voor de Bosbouw en Tuin- Logo - Bewertungen

KOX – Partners voor de Bosbouw en TuinBewertungen

: 813Gut

4,41

Gütesiegel
Gültig

mit Käuferschutz

Gütesiegel
Gültig

mit Käuferschutz

zertifiziert seit: 13.04.2016
aktualisiert am: 01.12.2022
KOX – Partners voor de Bosbouw en Tuin ist geprüft und zertifiziert nach den Trusted Shops Qualitätskriterien
  • Geprüfte Identität
  • Schutz persönlicher Daten
  • Verständlicher Bestellvorgang

Abgesichert durch den Käuferschutz

Bei KOX – Partners voor de Bosbouw en Tuin können Sie den Käuferschutz von Trusted Shops nutzen und damit Ihre Einkäufe bis zu 20.000 € absichern. Mehr erfahren


zertifiziert seit: 13.04.2016
aktualisiert am: 01.12.2022
KOX – Partners voor de Bosbouw en Tuin ist geprüft und zertifiziert nach den Trusted Shops Qualitätskriterien
  • Geprüfte Identität
  • Schutz persönlicher Daten
  • Verständlicher Bestellvorgang

Abgesichert durch den Käuferschutz

Bei KOX – Partners voor de Bosbouw en Tuin können Sie den Käuferschutz von Trusted Shops nutzen und damit Ihre Einkäufe bis zu 20.000 € absichern. Mehr erfahren

Bewertungen für KOX – Partners voor de Bosbouw en Tuin

66 verifizierte Bewertungen in den letzten 12 Monaten

813 Bewertungen insgesamt
So stellen wir sicher, dass Bewertungen von echten Verbraucher*innen kommen.

Relevanteste positive Erfahrung


14.03.2022
Paypal liep vast, bij de herbestelling in de haast een zaagketting met n schalm te weinig aangeklikt: retourzending geen probleem met voorgedrukt formulier !
Bewertung melden

Alle positiven Bewertungen

Relevanteste kritische Erfahrung


13.02.2022
Het is erg vervelend en irritant dat wanneer je de levering ontvangt, blijkt dat er artikelen niet bij zitten en nageleverd worden, maar wanneer daar ontvang je geen bericht van.
Bewertung melden

Alle kritischen Bewertungen

Bewertungen für KOX – Partners voor de Bosbouw en Tuin

Filter 
 Sortierung Relevanz 
 Verifizierte Bewertung
10.10.2022
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
06.10.2022
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
28.10.2022
De bestelling nog niet binnen 19 oktober besteld vandaag is het de 28 oktober.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
01.10.2022
De kleding is aan de dure kant. De bezorging van DHL geeft geen vooraankondiging van de aflevering, dus je bent gemakkelijk afwezig bij de bezorging. De productkwaliteit is wel goed.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
27.09.2022
levert goede produkten. gratis verzenden vanaf bv 50 euro zou een goede verbetering zijn
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
29.09.2022
Goede prijs/ kwaliteitsverhouding. Keurig op tijd geleverd
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
26.09.2022 
Altijd snelle levering. goede prijs-kwaliteitverhouding
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
16.09.2022
Snel geleverd en voldoet.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
26.09.2022
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
09.09.2022
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
15.08.2022
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
14.03.2022
Paypal liep vast, bij de herbestelling in de haast een zaagketting met n schalm te weinig aangeklikt: retourzending geen probleem met voorgedrukt formulier !
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
26.01.2022 
Kwaliteit produkten uitstekend enige minpuntje in bestelproces was dat ik niet direct te weten kreeg wanneer ik de bestelling kon verwachten. In dit geval geen punt want ik had geen haast.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
10.07.2022
Kox zelf vind ik haast meer dan 5 sterren. Alleen de vervoerder DHL maakt er een enorm potje van door zogenaamd geweest te zijn. Jammer. PostNL is veel betere optie.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
04.02.2022 
Duidelijke webshop, regelmatig mooie aanbiedingen. Makkelijk online bestellen. Maar geen vijf sterren omdat onduidelijk is waar ik de BTW-factuur kan vinden.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
02.07.2022
We hadden een klein geschil betreffende een aanbieding die niet op voorraad was ten tijde van de aanbieding, maar dit is naar volle tevredenheid opgelost!
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
09.03.2022 
Zoals gewend, altijd duidelijkheid bij de bestelling en snelle levering. Producten zijn altijd op voorraad.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
06.05.2022 
niet zoveel vragen stellen
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
03.12.2021
Helaas was overleg via telefoon niet mogelijk
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
17.12.2021
Goede service prettige afhandeling.
Bewertung melden