KOX – Partners voor de Bosbouw en Tuin- Logo - Bewertungen

KOX – Partners voor de Bosbouw en TuinBewertungen

: 813Gut

4,42

Gütesiegel
Gültig

mit Käuferschutz

Gütesiegel
Gültig

mit Käuferschutz

zertifiziert seit: 13.04.2016
aktualisiert am: 08.12.2022
KOX – Partners voor de Bosbouw en Tuin ist geprüft und zertifiziert nach den Trusted Shops Qualitätskriterien
  • Geprüfte Identität
  • Schutz persönlicher Daten
  • Verständlicher Bestellvorgang

Abgesichert durch den Käuferschutz

Bei KOX – Partners voor de Bosbouw en Tuin können Sie den Käuferschutz von Trusted Shops nutzen und damit Ihre Einkäufe bis zu 20.000 € absichern. Mehr erfahren


zertifiziert seit: 13.04.2016
aktualisiert am: 08.12.2022
KOX – Partners voor de Bosbouw en Tuin ist geprüft und zertifiziert nach den Trusted Shops Qualitätskriterien
  • Geprüfte Identität
  • Schutz persönlicher Daten
  • Verständlicher Bestellvorgang

Abgesichert durch den Käuferschutz

Bei KOX – Partners voor de Bosbouw en Tuin können Sie den Käuferschutz von Trusted Shops nutzen und damit Ihre Einkäufe bis zu 20.000 € absichern. Mehr erfahren

Bewertungen für KOX – Partners voor de Bosbouw en Tuin

64 verifizierte Bewertungen in den letzten 12 Monaten

813 Bewertungen insgesamt
So stellen wir sicher, dass Bewertungen von echten Verbraucher*innen kommen.

Relevanteste positive Erfahrung


14.03.2022
Paypal liep vast, bij de herbestelling in de haast een zaagketting met n schalm te weinig aangeklikt: retourzending geen probleem met voorgedrukt formulier !
Bewertung melden

Alle positiven Bewertungen

Relevanteste kritische Erfahrung


13.02.2022
Het is erg vervelend en irritant dat wanneer je de levering ontvangt, blijkt dat er artikelen niet bij zitten en nageleverd worden, maar wanneer daar ontvang je geen bericht van.
Bewertung melden

Alle kritischen Bewertungen

Bewertungen für KOX – Partners voor de Bosbouw en Tuin

Filter 
 Sortierung Relevanz 
(38)
 Verifizierte Bewertung
24.11.2022
Al enkele jaren diverse verschillende materialen gekocht. Altijd prima kwaliteit, wordt binnen enkele dagen geleverd.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
vor 8 Tagen
Snelle levering, alleen jammer dat er nog steeds niet met i deal betaald kan worden
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
23.11.2022 
zeer goede service en zeer snel geleverd zeer goed
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
24.11.2022
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
09.11.2022
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
19.10.2022
heel snel een email ontvangen van jullie dat mijn adresgegevens niet compleet waren. Heb ik direct aangepast. Zeer oplettende medewerker.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
29.10.2022
Goede spullen voor een goede prijs. Fijn om gebruik te maken van de gratis verzend aktie
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
30.10.2022
Goed en degelijk bestelde artikelen
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
03.11.2022 
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
25.10.2022
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
19.10.2022
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
10.10.2022
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
29.09.2022
Goede prijs/ kwaliteitsverhouding. Keurig op tijd geleverd
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
16.09.2022
Snel geleverd en voldoet.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
09.09.2022
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
15.08.2022
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
14.03.2022
Paypal liep vast, bij de herbestelling in de haast een zaagketting met n schalm te weinig aangeklikt: retourzending geen probleem met voorgedrukt formulier !
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
26.01.2022 
Kwaliteit produkten uitstekend enige minpuntje in bestelproces was dat ik niet direct te weten kreeg wanneer ik de bestelling kon verwachten. In dit geval geen punt want ik had geen haast.
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
02.07.2022
We hadden een klein geschil betreffende een aanbieding die niet op voorraad was ten tijde van de aanbieding, maar dit is naar volle tevredenheid opgelost!
Bewertung melden
 Verifizierte Bewertung
17.12.2021
Goede service prettige afhandeling.
Bewertung melden