Witam,
zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko, otrzymaliśmy dokładnie to co zamówiliśmy. Zabrakło mi tylko bezpośredniego kontaktu mailowego do Opiekuna zamówienia, dostałam zdjęcie tej osoby w @, ale nie znalazłam bezpośredniego kontaktu - telefonu, adresu e-mail.
Reklamacja produktu nie była przyjęta mimo, że produkt mógł był wymieniony na inny. Firma miernie porusza się po znajomości przepisów prawa dotyczących reklamacji produktu, a mimo serdecznego podejścia klienta zachowała się bardzo oschle wysyłając formułki informacyjne. Nie polecam
brak odpowiedzi na wiadomosci mejlowe,
obowiazek doplaty-roznice kursowe (na jakiej podstawie?) brak reakcji, wydluzenie czasu realizacji zamowienia.
Antwort von eibabo.pl
14.08.2023
Dzięki za ocenę. Bazowy kurs wymiany jest podany na fakturze. Płatność musi być dokonana w całości w momencie potwierdzenia zamówienia. W przypadku różnic zamówienie nie może zostać potwierdzone. Uprzejmie prosimy o wyrozumiałość.
08.05.2023
IXJ Zakup Do Polski
Maile z informacją o statusie czy problemie posiadały link do strony sprzedaży z wiadomością. Łatwiej było by wtedy odpowiedzieć. Brak NIP EU powinien być sygnalizowany od razu przy zakładaniu kata
24.05.2023
Specjalne wtyczki WIELAND
Tylko tam znaleźliśmy specjalistyczne wtyczki do oświetlenia dostępne od ręki w super cenie. Dobry kontakt profesjonalna obsługa. Polecam
13.03.2023
Obsługa bardzo miła. Wszystko zostało załatwione bez żadnych problemów.Oby tak dalej.
18.04.2023
Dobre ceny Gira, ale drogie koszty przesyłki (do Polski prawie 80 zł.).
11.02.2023
pozytywan opinia
szeroki asortyment, szybka realizacja, dobrze wykonana strona www