eibabo.pl- Logo - Bewertungen

eibabo.pl
Bewertungen:

75 Bewertungen in den letzten 12 Monaten353 Bewertungen insgesamt  

4,67
Sehr gut

Gütesiegel
Gültig

mit Käuferschutz

Zertifiziert seit: 15.03.2019
Das Trusted Shops Gütesiegel zeichnet vertrauenswürdige Onlinehändler aus.
eibabo.pl erfüllt unter anderem folgende Trusted Shops Qualitätskriterien:
  • Geprüfte Identität
  • Verschlüsselte Datenübertragung
  • Verständlicher Bestellvorgang

Trusted Shops Käuferschutz

Dieses Unternehmen bietet den Trusted Shops Käuferschutz für Einkäufe bis 10.000 PLN an. So ist Ihr Einkauf abgesichert.

Digital Trust ist unsere Mission. So funktionieren Bewertungen bei Trusted Shops.

Relevanteste positive Bewertung

17.10.2023
 Verifizierte Bewertung
Witam, zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko, otrzymaliśmy dokładnie to co zamówiliśmy. Zabrakło mi tylko bezpośredniego kontaktu mailowego do Opiekuna zamówienia, dostałam zdjęcie tej osoby w @, ale nie znalazłam bezpośredniego kontaktu - telefonu, adresu e-mail.

Relevanteste negative Bewertung

11.03.2024
 Verifizierte Bewertung
Lepiej sprawdzajcie adresy podczas wysyłki, mimo że na fakturze adresy się zgadzały , podczas wysyłki na liście przewozowym adres był zły i paczka nie dotarła na czas .
Digital Trust ist unsere Mission. So funktionieren Bewertungen bei Trusted Shops.

Bewertungen für eibabo.pl

Filter
 Sortierung  
Relevanz
vor 5 Tagen
Diese Bewertung wird von Trusted Shops geprüft
Przesyłka opłacona nie dotarła do mnie. Firmą twierdzi że odmówiłem odbioru opłaconej wcześniej przesyłki. Nie polecam👎👎👎👎👎
Bewertung melden
vor 5 Tagen
Diese Bewertung wird von Trusted Shops geprüft

Dostawy opóźnione, niekompletne, brak terminów dostaw

Dostawy opóźnione po 2 miesiące. Niekompletne. Bez terminu finalnej ( kompletnej) dostawy.
Bewertung melden
Antwort von eibabo.pl
vor 5 Tagen
Wyrażamy ubolewanie z powodu opóźnienia w dostawie niektórych produktów od producenta i uprzejmie za to przepraszamy. Dostawa od producenta jest zawsze uzależniona od niezakłóconych dostaw, produkcji i logistyki i może zostać przełożona w dowolnym momencie. Potwierdziłeś pełną dostawę w dniu 03/04/2024, dlatego komentarz nie jest odpowiedni.
03.04.2024
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
Antwort von eibabo.pl
vor 13 Tagen
Dziękujemy za ocenę. Szkoda, że ​​nie podano powodu negatywnej oceny.
11.03.2024
 Verifizierte Bewertung

Zły (niepełny) adres wysyłki

Lepiej sprawdzajcie adresy podczas wysyłki, mimo że na fakturze adresy się zgadzały , podczas wysyłki na liście przewozowym adres był zły i paczka nie dotarła na czas .
Bewertung melden
Antwort von eibabo.pl
12.03.2024
Przepraszamy za opóźnienie. Niestety podany adres dostawy nie został prawidłowo zaakceptowany przez DHL. Z tego powodu dostawa nie była możliwa i paczka została zwrócona. Po dokonaniu zwrotu wysyłka zostanie ponownie uruchomiona ręcznie.
24.10.2023
 Verifizierte Bewertung
w ofercie końcówka pneumatyczna żęńska+męska a przyszła tylko męska
Bewertung melden
Antwort von eibabo.pl
25.10.2023
Bardzo nam przykro, jeśli dostawa nie odbyła się zgodnie z oczekiwaniami. Jednak w żadnym momencie nie zgłoszono reklamacji, aby można było sprawdzić status dostawy. Nie ma jednak nieprawidłowej dostawy dla podanego zamówienia. Należy pamiętać, że dane obrazu są często używane wielokrotnie przez producentów dla podobnych artykułów. Opublikowany przez nas numer artykułu producenta jest zawsze istotny dla prawidłowego wyboru zamówienia w sklepie.