Szybka odpowiedź i szybka dostawa.
Jedna uwaga:
Przesyłka nie byla dokladnie zaadresowana: nie podano na liście przewozowym i na fakturze również, numeru klatki schodowej.
Powinno być Falista 22 A/9,a nie podano "A".
Być może to był nasz błąd przy podawaniu adresu.
Ale we współpracy z DHL problem został rozwiązany.
Alle positiven Bewertungen
02.01.2023
02.01.2023
20.12.2022
10.10.2022
szybka realizacja i obsługa , niestety brak zamawianej ilości ale bezproblemowa korekta faktury i zwrot nadpłaty
05.07.2022
Firma szybko i sprawnie przyjęła moje zamówienie. Oraz przesłała link do śledzenia przesyłki. Wszystko przebiegło sprawnie. Zachęcam do korzystania z usług. Polecam!!!
11.04.2022
Wydłużony czas oczekiwania w stosunku do zapowiedzianego. Towar zgadza się z zamówieniem
15.08.2022
Trochę długi czas dostawy, ale poza tym wszystko zgodnie z ofertą
23.05.2022
Dwie ostatnie paczki źle zapakowane uszkodzone profile
Antwort von eibabo.pl
28.03.2022
Wraz z ostatnią dostawą otrzymałeś towary wielkogabarytowe, które zostały dostarczone bezpośrednio do Ciebie przez spedytora. Nie otrzymaliśmy od Ciebie żadnych problemów ani skarg - ani telefonicznie, ani pocztą elektroniczną, ani za pośrednictwem konta klienta. Po sprawdzeniu dokumentacji fotograficznej towar opuścił naszą siedzibę w dobrym stanie. Jeśli towar jest wadliwy, przed jego przyjęciem należy złożyć reklamację u przewoźnika.
Importierte Bewertungen: