eibabo.pl- Logo - Bewertungen

eibabo.pl
Bewertungen:

70 Bewertungen in den letzten 12 Monaten337 Bewertungen insgesamt  

4,86
Sehr gut

Gütesiegel
Gültig

mit Käuferschutz

Zertifiziert seit: 15.03.2019
Das Trusted Shops Gütesiegel zeichnet vertrauenswürdige Onlinehändler aus.
eibabo.pl erfüllt unter anderem folgende Trusted Shops Qualitätskriterien:
  • Geprüfte Identität
  • Verschlüsselte Datenübertragung
  • Verständlicher Bestellvorgang

Trusted Shops Käuferschutz

Dieses Unternehmen bietet den Trusted Shops Käuferschutz für Einkäufe bis 10.000 PLN an. So ist Ihr Einkauf abgesichert.

Digital Trust ist unsere Mission. So funktionieren Bewertungen bei Trusted Shops.

Relevanteste positive Bewertung

17.10.2023
 Verifizierte Bewertung
Witam, zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko, otrzymaliśmy dokładnie to co zamówiliśmy. Zabrakło mi tylko bezpośredniego kontaktu mailowego do Opiekuna zamówienia, dostałam zdjęcie tej osoby w @, ale nie znalazłam bezpośredniego kontaktu - telefonu, adresu e-mail.

Relevanteste negative Bewertung

08.08.2023
 Verifizierte Bewertung
brak odpowiedzi na wiadomosci mejlowe, obowiazek doplaty-roznice kursowe (na jakiej podstawie?) brak reakcji, wydluzenie czasu realizacji zamowienia.
Digital Trust ist unsere Mission. So funktionieren Bewertungen bei Trusted Shops.

Bewertungen für eibabo.pl

Filter
 Sortierung  
Relevanz
16.02.2024
 Verifizierte Bewertung
Świetna obsługa, polecam!
Bewertung melden
06.02.2024
 Verifizierte Bewertung
Szybka dostawa , dzięki
Bewertung melden
vor 7 Tagen
 Verifizierte Bewertung
Serdecznie polecam
Bewertung melden
20.01.2024
 Verifizierte Bewertung
Zamówienie zrealizowane zgodnie z opisem. Dobrze zapakowane.
Bewertung melden
30.01.2024
 Verifizierte Bewertung
Polecam sprawie i bez problemów
Bewertung melden
30.01.2024
 Verifizierte Bewertung

Scheller Versand.

Dienst. Scheller Versand.
Bewertung melden
09.01.2024
 Verifizierte Bewertung
well done
Bewertung melden
30.01.2024
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
15.01.2024
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
03.01.2024
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
19.12.2023
 Verifizierte Bewertung
wszystko OK, szybko i sprawnie a do tego tanio. POLECAM
Bewertung melden
18.12.2023
 Verifizierte Bewertung
I recommend it 100%
Bewertung melden
15.12.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
10.12.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
JT
15.11.2023
 Verifizierte Bewertung
Szybko i sprawnie. Polecam
Bewertung melden
KS
Karol S.
Warszawa
28.11.2023
 Verifizierte Bewertung
Bewertung melden
17.10.2023
 Verifizierte Bewertung

Dziękujemy za szybkie zrealizowanie zamówienia.

Witam, zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko, otrzymaliśmy dokładnie to co zamówiliśmy. Zabrakło mi tylko bezpośredniego kontaktu mailowego do Opiekuna zamówienia, dostałam zdjęcie tej osoby w @, ale nie znalazłam bezpośredniego kontaktu - telefonu, adresu e-mail.
Bewertung melden
08.05.2023
 Verifizierte Bewertung

IXJ Zakup Do Polski

Maile z informacją o statusie czy problemie posiadały link do strony sprzedaży z wiadomością. Łatwiej było by wtedy odpowiedzieć. Brak NIP EU powinien być sygnalizowany od razu przy zakładaniu kata
Bewertung melden
24.05.2023
 Verifizierte Bewertung

Specjalne wtyczki WIELAND

Tylko tam znaleźliśmy specjalistyczne wtyczki do oświetlenia dostępne od ręki w super cenie. Dobry kontakt profesjonalna obsługa. Polecam
Bewertung melden
25.10.2023
 Verifizierte Bewertung
Profesjonalna obsługa, szybka reakcja na zmiany w zamówieniu. Za każdym razem nie było problemów. Atrakcyjne ceny towarów. Polecam!
Bewertung melden